Europese verkiezingen 2019: Orbán plaatst immigratiepolitiek in het middelpunt

Screenshot_333

(Vertaling: E.J. Bron)

In zijn jaarlijkse toespraak tot etnische Hongaren in het Roemeense Băile Tușnad heeft de Hongaarse minister-president Viktor Orbán (foto) nu de algemene richting voor de Europese verkiezingen 2019 aangegeven. Daarbij zou de immigratiepolitiek in het middelpunt moeten staan, zei Orbán.

Duits - Zuerst

Letterlijk: “Het wordt tijd dat deze verkiezingen gaat over de enige serieuze gemeenschappelijke Europese kwestie: over de migratie.” Wanneer Europa over de immigratie zou beslissen, “dan beslist ze ook over de Europese elite”. Deze zou bij de grote vluchtelingenimmigraties in 2015 gefaald hebben, ze zou niet in staat zijn gebleken om Europa “tegen de immigratie te verdedigen”.

Orbán bezwoer daarbij, net zoals al voor de Hongaarse parlementsverkiezingen in april, een duidelijke frontpositie: aan de ene kant de “Brusselse elites”, die identiek zouden zijn aan de “elites van 1968”. Deze zouden staan voor de liberale democratie en naar de overstroming van Europa met miljoenen islamitische migranten streven. Aan de andere kant zouden “wij, de generatie van 1990” staan, die naar aanleiding van de democratische ommekeer in Oost-Europa in 1989/1990 actief werd. “Nu is de tijd van de anticommunistische, christelijke, aan het nationale verplichte generatie van 1990 aangebroken”, verklaarde Orbán programmatisch.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in asielwaanzin, Brussel, Elite, Europa, EUSSR, gezond realisme, Hongarije, Illegalen, Immigratie, Linkse Kerk, Nationalisme, Patriottisme. Bookmark de permalink .

10 reacties op Europese verkiezingen 2019: Orbán plaatst immigratiepolitiek in het middelpunt

 1. stef zegt:

  Dat is een hele goede zet van Orban. Daarnaast staan de lulletjes van West Europa in de luiers.

  Like

 2. flyer210b zegt:

  Ik krijg toch nog een beetje hoop dat de EU zodanig hervormd kan worden dat er een werkbaar geheel ontstaat waar we ons allemaal in thuis voelen.

  Like

 3. koosv8 zegt:

  En gelijk heeft hij, het is een zelf geschapen probleem van de elitaire machthebbers. Wij de volken van dit oude continent, moeten ten alle tijde een identiteitsbewijs hebben , of een paspoort. Maar ondertussen wordt er heel laconiek gedaan over dit soort bewijzen als het gaat om,,immigranten,,.Het gaat over geld, cultuur, en moorden, doodslag en verkrachtingen en intimidatie. ORBAN HEEFT GROOT GELIJK!!!!.

  Geliked door 3 people

 4. Ronald zegt:

  Victor Orban is een ECHTE MAN!!! Weg met al die moslims en helemaal moslims die allemaal op de door ons opgebouwde welvaartstaat teren!!!

  Geliked door 1 persoon

 5. Ronald zegt:

  Gelukszoekers stoppen!!! Niemand meer binnen laten en degene die hier niets te zoekn hebben op eigen kosten uitzetten!!! Oorlog afgelopen, dan meteen terugsturen om land op te bouwen!!!

  Geliked door 3 people

 6. Cathja zegt:

  Orbán is niet bang voor kritiek uit Brussel, en het is in hem te prijzen dat hij nu al aankondigt waarover het bij de Europese verkiezingen in 2019 vooral moet gaan: de massa-immigratie van voornamelijk moslims naar Europa.
  Orbán wil radicaal breken met de plannen van ‘de elite’ om Europa van ‘vers bloed’ te voorzien (ook de wens van Soros en vele andere duivelse figuren), en wil dat alle landen hun soevereiniteit kunnen behouden.
  Ik zou dit ook toejuichen. De tijd dat we in de E.E.G. zaten ligt ons nog vers in het geheugen, en laten we naar die periode terugkeren. Grenzen dicht en weer bewaakt, en een fatsoenlijk leger en politie, die niet op de hand van de vreemdelingen is, maar die er voor ONS is.

  Voorlopig een mooie droom…..!

  Geliked door 2 people

 7. john van antwerpen zegt:

  Orban vs. Verhofstadt lijkt me een mooi duel. Alleen is Verhofstadt met zijn gebrul en geeis
  t.ov. de koelbloedige Orban geen partij. Orban als Eurpees president en Merkel op het
  schavot. Dan kan Europa weer Europa worden zoals ze was.

  Like

 8. Sharon zegt:

  Daar waar Rutte alleen maar de kont van Juncker loopt af te likken en het braafste jongetje uit de klas is voor wat betreft doen wat de EU zegt, hebben we gelukkig ook nog landen die wel hun mond opentrekken als het om omvolking gaat. Miljoenen Nep vluchtelingen toelaten die hier alleen naar toe komen voor het gratis te halen geld, en tot hun dood hier verblijven in de Bijstand en AOW. op kosten van de werkende bevolking . Walchelijk gewoon !!

  Like

 9. fleckie zegt:

  Allereerst moet MERKEL, met haar. PALDIJNEN!( en consorten, +. ngo’s ) . weggewerkt worden,, GENIEPIGE KAPITALENVRETERS, door anderen ‘opgebracht,’ in vorm van belastingen)

  Like

 10. kampersrene zegt:

  Orban zijn land hoeft geen volksopstand te vrezen .De rest van Europa staat op het randje

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s