Migrantengeweld in Cottbus – AfD-politica: “Eruit gooien, en wel onmiddellijk!”

Screenshot_331

(Vertaling: E.J. Bron)

Cottbus – Het migrantengeweld neemt steeds ernstiger vormen aan. Zelfs de mainstream komt er niet omheen om over de massale aanvallen van immigranten op Duitsers te berichten. Cottbus reageerde hulpeloos met meer politie-presentie en een opnamestop voor “asielzoekers”. Vergeefs. De AfD laat een effectieve handelwijze zien.

journalistenwatch

Zelfs politieagenten zijn niet veilig voor gewelddadige aanvallen van de “beschermingzoekers”, zoals de jongste escalatie van geweld in de door migrantencriminaliteit steeds meer gedupeerde steden Cottbus en Potsdam in de deelstaat Brandenburg late zien. Het laatste “incident” – twee Afghanen (17 en 20 jaar oud) verwonden twee Duitse vrouwen – onderstreept meer dan duidelijk dat de maatregelen tot nu toe, zoals een opnamestop, waarschijnlijk onvoldoende zijn.

AfD-politica geeft de enige effectieve handelwijze aan

Tegen deze achtergrond geven politici van de AfD de enige oplossingsmethoden aan waarmee aan de problemen rondom de ongecontroleerde immigratie snel een einde gemaakt zouden kunnen worden. Zo stelt de deelstaatparlementariër Birgit Bessin vast dat “zalvende woorden van de Duitse president niet gewerkt” zouden hebben en voegt er aan toe:

De jonge man verzoekt Duitsland om hulp: of de samenleving hem asiel wil verlenen. Hij zou gevlucht zijn voor oorlog en vervolging. Hij mag blijven, krijgt kleding, onderkomen, eten en geld. Men neemt zijn medische verzorging op zich en als hij zonder familieleden is gekomen, wordt hij omvattend psychologisch verzorgd. Dat kost veel geld. Tot € 60.000,-kost een onbegeleide minderjarige vluchteling per maand. En hoe gedraagt de jonge man zich? Midden in de nacht valt hij een groep Duitsers aan op straat. Hij heeft het vooral voorzien op de jonge vrouwen. Naar eentje gooit hij met een fles, raakt een ruit, de splinters verwonden de vrouw. Een 20-jarige Afghaan bemoeit zich ermee, hij begint een 19-jarige Duitse te wurgen en laat haar pas los wanneer een buitenstaander de vrouw te hulp komt. Iedereen vraagt zich toch af: gedragen gasten die hulp gebruiken zich zo? Wat doet u thuis met gasten die zich zo gedragen? Wat betreft de burgers en de AfD is het antwoord duidelijk: eruit gooien en wel onmiddellijk!

Uiteindelijk zou het aan de burgers zelf liggen of en wanneer zulke eisen worden gehonoreerd. Hoe groter de AfD bij verkiezingen zou worden, des te eerder zouden de openbare orde weer hersteld en ondraaglijke wantoestanden uit de weg geruimd worden.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, AfD (Alternative für Deutschland), Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Overheid, Pacifisme, Patriottisme, political correctness, politici, politie, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

23 reacties op Migrantengeweld in Cottbus – AfD-politica: “Eruit gooien, en wel onmiddellijk!”

 1. ruud beijer zegt:

  Wedden dat ze welkom zijn in Nederland?Hier buitelen de huichelaars over elkaar heen om maar zoveel mogelijk asielparasieten onder te brengen.Walgelijk soort Nederlanders

  Geliked door 4 people

 2. Alphons Mantel zegt:

  Merkel nodigde hen uit, maar gaf ze bij haar thuis geen onderdak

  Geliked door 1 persoon

 3. Joannes den Hollander zegt:

  @ Iedereen vraagt zich toch af: gedragen gasten die hulp gebruiken zich zo? Wat doet u thuis met gasten die zich zo gedragen? Wat betreft de burgers en de AfD is het antwoord duidelijk: eruit gooien en wel onmiddellijk!@

  Persoonlijk ga ik een stapje verder met dit soort gasten in mijn huis. Mijn huis uitgooien zal niet meer gaan. Maar dat hij spoorloos verdwenen is, is een ding wat zeker is.

  Geliked door 2 people

 4. Cathja zegt:

  En Merkel heeft nog steeds geen opnamestop voor immigranten afgekondigd. De grenzen blijven wat haar betreft wagenwijd open, en dat betekent domweg nog veel meer instromers, en dus nog veel meer ellende, zoals verkrachtingen, berovingen en moorden.
  Ik zie Merkel er voor aan dat ze niet schroomt om nog een paar miljoen ‘bescherming zoekenden’ toe te laten in Duitsland. Desnoods worden er ongelofelijk veel appartementencomplexen, torenhoog, gebouwd. Alles om haar lievelingen te kunnen huisvesten.
  Ik denk dat de rekening wordt betaald door Soros. Die smeerlap heeft vanwege zijn rijkdom enorm veel macht, waarvan hij gretig misbruik maakt.

  Geliked door 2 people

  • Thomasson zegt:

   @Cathja. Soros financiert een hoop van deze drek, maar hij is niet alleen in het veld. George Soros is de smerige tentakel die boven de modder in het moeras steekt. Hij werkt samen met de hele club van NWO/Bilderberg (de bazen van de EU). Op 20 januari 1942 werden door SS leider Reinhard Heydricht plannen voorgelegd voor de uitroeiing van de Europese Joden. Niemand weet precies wanneer begonnen de NWO/Bilderberg leden met dergelijke plannen voor de autochtone Europese bevolking. Plannen die gebaseerd zijn op de Kalergi-plan, waarin de autochtone Europeaan zou plaats moeten maken voor een hybride van een gemengd ras, die langzaam zou gefokt worden. Hij zal een mix zijn van blank met donkere rassen uit de derde wereld. Einddoel is het creëren van een ras , dat de punctualiteit en technische vaardigheden zal hebben van west Europeanen, de creativiteit van de Italianen en Fransen, maar met veel minder intelligentie..
   DEEL 2

   Like

 5. koosv8 zegt:

  Waar woont Merkeltje eigenlijk……..gewoon effe bijpraten met een koppie thee.

  Geliked door 1 persoon

 6. Ronald zegt:

  Keihard aanpakken, verrot slaan en vernederen!!! Daarna op eigen kosten uitzetten!!!

  Geliked door 3 people

 7. kampersrene zegt:

  Heel die troep zogezegde fluchtelingen zijn geen stamp onder hun kl…waard …Hun sterkte is de samenhang ,”” iets dat ver te zoeken is in Nederland en andere Europese landen”” en… hun geweld , De enigste manier om ze buiten te stampen ,terug naar hun zandbak en de neger-jungle is ook het gebruik van “geweld” omdat dat het enigste is dat ze kunnen begrijpen

  Like

 8. Sharon zegt:

  Triest dat de oer bevolkingm de dupe is van een wanbeleid.

  Like

 9. Thomasson zegt:

  Burgers die aan hen lot worden overgelaten omdat de politie niet functioneert, hebben een optie : zelf zorgen voor hen eigen verdediging. Dat kan met het oprichten van knokploegen die in de stad of buurt patrouilleren; gewapend met baseball knuppels of gewone stokken. Zij moeten zelf het initiatief nemen door elementen aan te vallen die niet in de straat, buurt of district horen. Ze hardhandig verjagen. Ook het tonen van extreme vijandigheid kan een hoop helpen. Het doel is: mannelijke jonge asielzoekers zouden niet meer durven rondlopen buiten het terrein van de AZC . Op deze wijze kan men twee dingen bereiken: a) asielzoekers zouden op hen terrein verblijven. , b) ze zouden in een land die openlijk haar vijandigheid toont, niet willen blijven.

  Geliked door 1 persoon

 10. kampersrene zegt:

  Het fluchtelingenlied , ze zingen uit volle borst een.. twee.. drie…met zijn allen !…..En dat we toffe jongens zijn dat willen we wee-eten, …..daarom komen wij……. daarom komen wij enz enz

  Like

 11. Thomasson zegt:

  DEEL 2
  @Cathja. Echter het plan dat astronomische bedragen kost, zal in het niets verdampen. Waarom? Omdat de meeste NWO/Bilderbergers zijn Amerikanen. Als wij de geschiedenis van de 20ste eeuw analyseren, zien wij dat Amerikanen zijn niet goed in het plannen van lange termijn projecten met internationaal karakter. Zij zien de hele wereld als een grote Idaho of Oklahoma. Ze hebben zeer oppervlakkige kennis over andere delen van de wereld en ze begrijpen de mentaliteit en cultuur van andere volkeren niet. Behalve dat, zijn ze immens arrogant en over zelfverzekerd. Sinds 1919 zijn al hen plannen in de soep gelopen; met alle gevolgen van dien.
  1919 het Verdrag van Versailles : een Texaanse generaal neemt de plaats van president Woodrow Wilsen aan de vergadertafel. Hij maakte een potje van. De Amerikanen besloten dat Duitsland moet een republiek worden i.p.v. monarchie. Duitsland was toen 48 jaar oud (sinds 1870). De Duitsers waren niet gewend aan deze politieke systeem. Dat geldt ook voor Oostenrijk die heel gelukkig was met de Habsburgse keizer. De jonge Weimar Republiek werd ook gezadeld met immense schuldenlast. Resultaat: een totale chaos in beide landen. De perfecte achtergrond voor de komst van de NSDAP.
  Jaren ’30 : De NWO-klik van de top Industrie en bankwezen financierde Adolf Hitler. Hij werd geacht als de juiste man die het Communisme zal stoppen. Het boek “Tiergarten Strasse” van Erik Larson vertelt over de Amerikaanse diplomaten (zonen van super rijken) die verantwoordelijk waren voor deze diplomatie.
  Midden jaren ’60 tot midden jaren ’70 : de oorlog in Vietnam (een super debacle)
  Jaren ’80 : Amerika biedt militaire en financiële hulp aan de Mujahedeen in Afghanistan om de Sovjets te verdrijven. Bin Landen van Al Quida en Mulla Omar van de Taliban worden op de kosten van de Amerikaanse belastingbetaler getraind.

  De NWO/Bilderbergers zijn mensen die in een totaal andere realiteit leven dan de rest van de wereld; inclusief die van de gewone Amerikaan. Zulke mensen zijn niet in staat plannen te maken voor gewone mensen. Vandaar ook de belabberde staat van dienst die boven genoemd wordt.
  De verschrikkelijke plannen die ze voor ons in petto hebben, samen met hen EU-vazallen beginnen nu al te crashen. Wij HEBBEN ZE DOOR!.

  Like

  • FRANCOIS zegt:

   Ik vrees dat het weinig heeft te maken met het talent voor lange termijn strategieën. Ik denk dat het steeds te maken heeft met het voeren van veel te lange oorlogen .Waarvan men bij voorbaat weet dat dit hun niet onbelangrijke wapen industrie draaiende te houden,en de business in het naoorlogse gebeuren.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s