Van MSM mag u niet weten dat man die 11 kinderen trainde voor school shootings moslim is

Screenshot_328

(Door: Bert Brussen)

U mag ook niet weten dat zijn vader invloedrijke Amerikaanse moslimleider is, met mogelijke betrokkenheid terreur

Weet u nog? Siraj Wahhaj (foto) woonde met tenminste elf kinderen in een soort van compound in de woestijn van New Mexico en nadat hij was opgepakt omdat die kinderen er wel erg verwaarloosd uitzagen bleek de compound een militair trainingskamp te zijn waar de kinderen werden opgeleid tot school shooters.

Ook bleek dat Siraj Wahhaj een radicale islamiet is. En dat hij de zoon is van  Siraj Wahhaj senior, die op zijn beurt niet alleen imam is maar ook de leider van een invloedrijke Amerikaanse moslimorganisatie, The Muslim Alliance in North America. En deze imam kwam vlak na de mislukte bomaanslag op het WTC in 1993 al in beeld bij de veiligheidsdiensten omdat hij mogelijk betrokken zou zijn bij deze poging tot terreur.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Censuur, establishment, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, Linkse media, mainstream-media, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

17 reacties op Van MSM mag u niet weten dat man die 11 kinderen trainde voor school shootings moslim is

 1. modilanto zegt:

  Dit is op Mijn Blog magilando herblogden reageerde:
  siraj wahhaj

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Die meneer, zijn naaste familieleden, plus alles wat aan hem gekoppeld kon worden bevinden zich nu allemaal in Guantanamo Bay.
   Ik verzeker je dat deze gevangenis precies datgene is wat ik onder een gevangenis versta.
   Geen automatische strafvermindering want alles wat in GB hokt krijgt geen proces.
   Geen strafvermindering door “goed gedrag” want… (zie boven).
   Onbeperkte verhoormethoden.

   Like

 2. BertG. zegt:

  Jan wist dit gisteren of de dag daarvoor al te melden.
  Het stond er inderdaad niet bij vermeld in de msm.

  Like

 3. Elisah zegt:

  https://www.breitbart.com/national-security/2018/08/09/linda-sarsour-linked-father-nm-jihadi-allegedly-trained-kids-shoot-schools/

  Linda Sarsour Linked to Father of New Mexico Jihadi Who Allegedly Trained Kids to Shoot Up Schools

  Left-wing Islamic activist Linda Sarsour reportedly has ties to the father of the man arrested for allegedly training children to carry out school shootings on a New Mexico compound.

  Like

 4. Elisah zegt:

  Ondertussen,
  http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/08/meer-dan-80-van-verblijfsvergunningen-werd-vorig-jaar-verleend-aan-immigranten-uit-moslimlanden/

  Meer dan 80% van verblijfsvergunningen werd vorig jaar verleend aan immigranten uit moslimlanden

  Meer dan 80% van alle immigranten die in 2017 een voorlopig verblijfsvergunning kreeg, is afkomstig uit landen met een islamitische achtergrond. Een vijftal landen neemt het gros van deze immigratie voor de rekening: Irak, Iran, Eritrea, Afghanistan en Syrië

  Geliked door 1 persoon

 5. koddebeier zegt:

  Help de moslim en z’n vrienden Europa uit , laten ze maar met z’n alle in de zandbak gaan spelen !!

  Geliked door 1 persoon

 6. koddebeier zegt:

  Laten we er niet intrappen dat er ook gematigde moslims zouden zijn, al de baardaap in de moskee oproept de ‘ongelovige’ een kopje kleiner te maken dan sluiten ze de gelederen !
  En heeft de politiek al actie ondernomen tegen die Amsterdamse moskee ???
  Nee, natuurlijk niet, men praat er nog over, maar actie ho maar, Een regering van watjes, kamerleden zijn watjes en partijen zijn watjes !!!! Wat een ellende land !
  Het land van softies en eikels, die mossels lachen hun l*l uit hun broek over zoveel lafheid .

  Geliked door 1 persoon

 7. bigljohn zegt:

  Alweer een geval van een verwarde man natuurlijk, die in dit geval probeert een stelletje onnozele kinderen ook in de verwarde toestand te doen geraken. De krant is verworden tot een fabeltjeskrant. De MSM media denken dat wij te be-invloeden zijn gelijk kleuters. En vadertje Staat zal ons wel eens gaan her-opvoeden. Rutte, Buma, Pechtold en Klaver kunnen een dikke krijgen. Op de elektrische stoel dan wel te verstaan !

  Geliked door 1 persoon

 8. Pietersen zegt:

  De NOS bracht het nieuws wel maar verzweeg dat het om moslims ging. Zij vinden het toepasselijker op school shootings te wijzen, anti-wapens in de US als zij is, dan te wijzen op een moslimterroristen-opleiding en verkrachtingsinstituut van jonge kinderen. Gelukkig is het bedrog van de NOS weer uit gekomen en staan zij er weer op als meest onbetrouwbare nieuwsbrengers van Nederland.
  Het is goed als je je eigen bronnen binnen bereik hebt voor het werkelijke verhaal.

  Geliked door 1 persoon

 9. De schofterige linkse mediakerk werkt het gezond verstand tegen……..ik hoop dat ze heel snel van een hele hoge klif donderen en in onstuimig kolkend water terecht komen.

  Like

 10. Guus Velraeds zegt:

  Meenemen naar een stille plek en nekschot geven lijkt me het beste. Komt nooit meer goed.
  Helaas zijn de kinderen getekend voor het leven. Naar de kinderen en gevangen vrouwen die als broedmachine gebruikt worden moet alle aandacht gaan. Socialisering gebeurd voor je puberteit. Daarna is nog weinig goed te maken. Dus alle hens aan dek om de kinderen nog een toekomst te geven. Dat kan niet met de koran in de hand. Gelijk dat wat Hamas terroristen en PA terroristen ook met hun kinderen doen indoctrineren met haat, haat en nog eens haat. Mee gefinancierd door het progressieve smaldeel van het westen. Allemaal vunzige huichelaars.

  Like

 11. leefbarbaar zegt:

  Hamas in de woestijn. Geef de moslim de koran, wapens en zand en hij begint een oorlog. Israël begrijpt dat, Amerika een beetje en het Vierde Rijk zal het nooit begrijpen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s