Zweedse “activiste” verhindert uitzetting – nu blijkt dat de Afghaan een veroordeelde vrouwenmepper is

Screenshot_336

(Vertaling: E.J. Bron)

Zweden: op 23 juli verhinderde de “activiste voor sociale gerechtigheid”, Elin Ersson (foto), de uitzetting van een Afghaan. Het meisje weigerde te gaan zitten tot de man uit het vliegtuig verwijderd werd. Hieronder de video van de zogenaamd spontane actie, die door fanatieke linksen op de sociale netwerken werd bejubeld:

 

Maar al snel rees er twijfel. Hoe spontaan was de anti-uitzetting actie van de Zweedse studente in werkelijkheid eigenlijk?, vroeg men zich af op “Jouwatch”.

En nu bleek dat het bij de 52-jarige Afghaan om een agressieve vrouwenmepper gaat, bericht het Zweedse “Fria Tider”. Hij zou zijn dochter en vrouw geslagen hebben, o.a. met een lange oplaadkabel. De man werd in Zweden veroordeeld wegens het toedienen van lichamelijk letsel, bevestigde de politie tegenover “Fria Tider”. Maar dat zou niet de reden zijn waarom hij werd uitgezet.

Ook de krant “Nyheter Idag” bericht dat de man tot negen maanden gevangenisstraf was veroordeeld wegen drie overvallen op zijn eigen vrouw en de beide kinderen. In het bericht staat dat de man vaak gewelddadig geweest zou zijn. In het vonnis wordt een incident van 14 januari 2018 genoemd. Op die dag zou hij de beide minderjarige dochters met de twee meter lange kabel geslagen hebben, omdat ze de tv niet wilden uitzetten. De meisjes konden vluchten toen de moeder erbij kwam. Daarna zou hij haar met de kabel geslagen en haar hoofd op de vloer gebeukt hebben.

Bron:
https://dieunbestechlichen.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "diversiteit", "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afghanistan, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, moralisme, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur, Zweden. Bookmark de permalink .

44 reacties op Zweedse “activiste” verhindert uitzetting – nu blijkt dat de Afghaan een veroordeelde vrouwenmepper is

 1. Shimon zegt:

  Oh, oh, oh…. en dat wicht voor haar eigen camera maar doordrammen hoe “mensenlievend” en “altruïstisch” ze tegen de hele “slechte” wereld, de rechtbank (fijn dat ze de Zweedse rechtbank niet hoog acht) en een vliegtuig vol gegijzelden wel niet was. Pure narcistisch gehuil. Echte slachtoffers kan haar geen f*ck schelen, als zij zich maar “goed over zichzelf” voelt.
  Dat vliegtuigpersoneel is ook gestoord. Allemaal deze twee identiteiten aanklagen voor een vette claim voor opgelopen vertraging.

  Geliked door 6 people

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Wat voor mij raadselachtig blijft is waarom die “activiste” niet uit het vliegtuig is gezet. ZIJ verstoorde de orde. ZIJ veroorzaakte vertraging. Haal haar eruit en ze ondervindt de gevolgen van haar actie en de rust keert weer.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Geliked door 6 people

   • Eric zegt:

    Ja, iemand opsluiten wegens ‘breaching the peace’ doet men alleen als het om anti-islamitische activisten gaat. Een achterlijk wijf dat gevaarlijke Afghanen in het land wil houden is niet gevaarlijk voor het establishment, dus wordt ze door de politie met rust gelaten.

    Geliked door 3 people

   • tinekevanschagen zegt:

    In deze ben ik het geheel met u eens.
    Dat mokkel terroriseert de hele boel,met haar gedram.
    En ze krijgt haar zin.
    De omgekeerde wereld.

    Geliked door 5 people

   • Corrie Bruin zegt:

    Zij hadden haar gewoon mee moeten nemen maar dan aan de vleugel van het vliegtuig.

    Geliked door 1 persoon

 2. Hovawart zegt:

  Onschuldige en naïeve meisjes, de wereld zit er vol mee, dat kinderlijke, natuurlijke, eenvoudige, en ongevaarlijke, is een geesteshouding die gekenmerkt wordt door onbevangenheid, eenvoud, ongekunsteldheid en openhartigheid, en alle andere synoniemen voor naïviteit. Het begrip wordt gebruikt om zowel de onbevangen waarnemingen aan te duiden als de gedragingen van een persoon die die zich weinig bewust is van zijn eigen handelingen en het effect van zijn mededelingen, die argeloos en daardoor gemakkelijk te verleiden is, en zondermeer een uitstekende aanwinst is voor de Linksche Looney Brigade…….. Je staat op het punt om linksaf te slaan, denk nog één keer na, als je echt verder gaat op de weg linksaf, dan breng je jezelf en anderen steeds verder weg van de harde realiteit. “life is unfair, get used to it”.

  Geliked door 4 people

  • Oeps zegt:

   Dames en Heren.

   Ach en wee, hoe errug en wat ziellug. Jonge meisjes vallen op idolen en zitten vol idealen. De romantiek is zo’n heerlijk gevoel. Ze zijn zo onbevangen, zo onervaren en zo naïef. Goede raad willen ze niet horen. Ze kennen geen angst en zien geen gevaar. Ze doen maar denken niet na. Ze laten zich misbruiken. Ze verliezen hun onschuld en lopen in zeven sloten tegelijk. En als het te laat is, gaan ze janken en is de wereld te klein. De levenslessen komen meestal als mosterd na de maaltijd.

   Geliked door 1 persoon

 3. Thoth zegt:

  Bloemen, weer een Zweedse hippie. Dit is het gevolg van 50 jaar een linkse regering, ik moet braken.

  Geliked door 3 people

 4. Zweden staat bekend om hun overdreven “socialisme-gevoel”, zo erg dat dit een “ja-en-amen” beleid is geworden. Ze gebruiken hier een “zieligheidsfactor” die zelfs de grootste misdadigers vrijpleit. Deze maken hier dan ook gretig gebruik van!

  Geliked door 2 people

 5. King Arthur zegt:

  Wat moeten we nu met dit soort kinderlijk emotioneel onvolwassen domme feministische zweefteven met hun grote bek? Zij denken in al hun gigantische naiviteit te kunnen bepalen hoe deze wereld er uit moet gaan zien. Het wordt tijd dat de homo-achtige mannelijke wezens in onze landen zich weer als m,an gaan gedragen, van zich af gaan bijten en dit soort emotioneel losgeslagen zweefteven laat zien hoe de echte wereld in elkaar zit, te beginnen met uitkering en soepsidie in te trekken.
  Dit soort wordt nooit volwassen en is bijna niet te herprogrammeren.

  https://www.henrymakow.com/2018/08/reader-red-pills-men.html

  Geliked door 6 people

  • King Arthur zegt:

   Ook dit boek is aan te raden voor mannen:

   Geliked door 1 persoon

  • Statler & Waldorf zegt:

   @ King Arthur

   Geen speld tussen te krijgen,
   Ik schrijf het vaker, Moeder natuur heeft altijd gelijk.

   Dank voor je video tip.

   Geliked door 4 people

  • Taljaard zegt:

   Het is niet voor niets dat de Bijbel het verbiedt om vrouwen in posities binnen de kerk te benoemen waar zij leerambten en gezag kunnen uitoefenen. Ze zijn NIET allemaal zo, maar vooral wanneer ze jong zijn laten ze zich veel te veel leiden door emoties. En zijn daarom bevattelijk voor allerlei dwalingen.

   Wil nog niet zeggen dat zij minderwaardig of ongeschikt zijn voor de opbouw van de kerkelijke gemeente, want ze zijn weer beter in diaconale zaken en terreinen waar zorg en hulpverlening mee is gemoeid, Veel buitengewoon sympathieke, intelligente en creatieve vrouwen en meiden tegengekomen in mijn werk.

   Maar die zijn en waren dan ook niet gevormd en opgevoed met Benjamin Spock, Piaget, Habermass, Kubler-Ross, of andere cultureel marxistische mentale, psychologische en pedagogische kinderverkrachters. Want die hebben ook onder mannen en jongens in de afgelopen 50 jaar onnoemelijk veel geestelijk onheil aangericht.

   Like

   • tinekevanschagen zegt:

    @Taljaard

    Bedoel je Elisabeth Kübler Ross?
    Heb net haar autobiografie gelezen.

    Kun je me uitleggen hoe en waar ze aan de verkeerde kant stond volgens jou?
    Deze medicus/psychiater/thanatoloog heeft veel betekend,zoals ik het lees,voor aidspatienten en deed stervensbegeleiding.
    Is het misschien omdat u niet in bijna dood ervaringen gelooft.

    Hebben we het over dezelfde?
    Kunt u iets meer over haar vertellen?

    Like

   • Elisah zegt:

    Gelukkig laten jonge mannen zich niet leiden door emoties/testosteron……

    Like

   • BertG. zegt:

    Elisah, hoeveel verschil zit er nou in deze gedachte en die van een mossel.
    Maar bitter weinig naar mijn mening.

    “Ze zijn NIET allemaal zo, maar vooral wanneer ze jong zijn laten ze zich veel te veel leiden door emoties. En zijn daarom bevattelijk voor allerlei dwalingen.”

    Ze zijn wel lief verder, maar gewoon niet overal even geschikt voor.
    Het zal je toch maar gezegd worden.

    Like

   • Taljaard zegt:

    @Bert
    Zodra mannen kinderen kunnen baren praten we verder.

    @Tineke
    Sorry.
    Kubler-Ross hoort inderdaad niet in dit rijtje thuis.
    Vergissing mijnerzijds.

    Geliked door 1 persoon

  • Elisah zegt:

   Er zou die dag een andere afghaanse man uitgezet worden, daarvoor zat ze eigenlijk in het vliegtuig. Maar er bleek er een andere afghaan, deze dus, in het vliegtuig te zitten voor uitzetting en is ze zich dan maar voor hem maar gaan aanstellen….
   Foutje bedankt.

   Like

 6. Tistochwat zegt:

  op de vlier gebeukt hebben

  Heer Bron, ik dacht even dat er sprake was van deze boom, maar datt leek me toch wel wat onwaarschijnlijk.

  Ik denk dat u vlOer bedoelt.

  Like

 7. Tistochwat zegt:

  Wát een geestesziek, met criminele asielparasieten dwepend, landverraderlijk teefje.
  En wát genoot ze door haar traantjes heen van het applaus.
  Eigenlijk zou je je lek moeten lachen om die Zweedse suïcidale, idiote trutjes.

  Zo hoor je hen nu nooit eens opkomen voor de eigen (bejaarde) bevolking.
  Dat levert natuurlijk minder punten op, en al helemáál geen applaus.

  Geliked door 4 people

 8. OphEUffen zegt:

  Ik heb Zweden al lang opgegeven. Bij mij hoeft er geen een aan te kloppen. Fake Vikingen. Sad.

  Geliked door 2 people

  • mahoog zegt:

   Ik heb met velen gevaren,een ander soort Zweden dus en die waren meestal nogal ”heavy on fuel”(alcohol),wel begrijpelijk daar ze het thuis zowat onthouden werd.Ze spoorden dus niet in hun goegemeenten……ik ook niet.

   Like

 9. Eric zegt:

  Moet dat achterlijk Zweeds wijf met die bril nu niet aan de Metoo-schandpaal genageld worden omdat ze a male chauvinist pig in bescherming heeft genomen? Ik hoop in elk geval dat ze in de psychiatrie opgesloten wordt wegens hardnekkige kortsluiting in haar bovenkamer.

  Geliked door 4 people

 10. En nu? Nu moet het kindsmeisje ook nog eens huilen omdat ie slecht is……hoe kon ze dat nu weten…!

  Like

 11. kampersrene zegt:

  Och ” Gutmenschen” zijn nu eenmaal in de mode …zouden haar soortgenoten ook aplaudiseren nadat ze verkracht werd ,die kans is groot…een gutmensch is een kruising van een idioot met een barmhartige samaritaan…In feite is dat wicht geen reactie waard …..aplaus…. van de ” rechtsen “

  Like

 12. Astrid zegt:

  Dit Zweedse brilmeiske moet hoognodig een Afghaanse groepsverkrachtingstherapie o.i.d. ondergaan, om het links-idealistische vluchtelingengezwam uit haar starre kop te krijgen. Ik begrijp ook wel dat als je zo’n jankende zweefteef bent, dat de Zweedse jongens je links laten liggen. Dit wijfje moet eens stevig bij de onderflappen gepakt worden…want er is meer in het leven dan het schadelijke, linkse wensdenken.

  Geliked door 2 people

 13. Tistochwat zegt:

  @ Astrid 11 augustus 2018 om 11:11

  Dit Zweedse brilmeiske moet hoognodig een Afghaanse groepsverkrachtingstherapie o.i.d. ondergaan

  Mijn idee, maar dat vinden die linkse teefjes jammer genoeg juist prettig.
  En zo niet, dan geven ze zichzelf de schuld van hun verkrachting, want ze waren niet lievvv genoeg voor de ‘vluchtelingen’.

  Geliked door 1 persoon

 14. Jan zegt:

  Zweedse regering heeft toestemming van Facebook om iedereen de mond te snoeren die het niet met haar eens is en dit vlak voor de verkiezingen

  Sweden’s government has been given a direct hotline to Facebook to remove “unreasonable things” and “problematic campaigns”, news outlet Samhällsnytt reports, and this is just in time to silence their opponents in the upcoming elections.
  ….
  https://www.thegatewaypundit.com/2018/08/coming-soon-to-the-usa-a-month-before-election-swedens-leftist-govt-obtains-right-to-silence-critics-on-facebook/

  Like

 15. Jan zegt:

  Dat meiske moet nog heel vaak huilie huilie doen: AfS Zweden wil iedere parasiet het land uitzetten dat weigert te werken en geen bijdrage wil leveren
  (dat is dus iedere zandhaas)

  https://tinyurl.com/y93k8ycm

  Swedish party wants to send back all migrants who refuse to work or contribute to society

  The opposition party’s chairman Gustav Kasselstrand emphasised, among other things, the importance of sending back immigrants who have abused the Swedes’ hospitality.

  “Alternative for Sweden can bring about the greatest political earthquake in Sweden in modern times. It is an earthquake that would be ten times as big as the Swedish Democrats’ entry into the Riksdag (Parliament), when we enter the Riksdag,” Kasselstrand said.

  His party’s Deputy Chairman emphasized in his speech that AfS not only wants to expel illegal and criminal immigrants. The party also wants to send back all immigrants who have been granted residence permits and anyone who refuses to work and contribute to Swedish society.

  https://voiceofeurope.com/2018/08/swedish-party-wants-to-send-back-all-migrants-who-refuse-to-work-or-contribute-to-society/#.W29aPiRlOfk.twitter

  Geliked door 1 persoon

 16. Jan zegt:

  SJW’er Elin Ersson, die verhinderde dat de criminele Afghaan uitgezet kon worden wordt nu juridisch vervolgd wegens tegenwerking
  https://www.thelocal.se/20180914/swedish-student-whose-flight-disruption-went-viral-now-faces-charges

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s