Alice Weidel: Inburgering in Duitsland veel moeilijker maken

Screenshot_12

“Dubbel paspoort wordt de regel! Inburgering in Duitsland veel moeilijker maken!”

(Door: “PS” – Vertaling: E.J. Bron)

In Duitsland houden 6 van de 10 ingeburgerde mensen volgens het Duitse Bureau voor de Statistiek hun oude staatsburgerschap. Geen enkele ingeburgerde Syriër, Afghaan, Marokkaan of Nigeria heeft het afgelopen jaar het paspoort van zijn land van herkomst ingeleverd. Daarover zegt AfD-fractievoorzitser Alice Weidel:

politikstube

“De mogelijkheid van een dubbel staatsburgerschap moet onmiddellijk afgeschaft worden. Mocht een erkende vluchteling het Duitse staatsburgerschap nastreven, dan moet hij zijn oude paspoort inleveren.

Alles andere maakt alleen maar de sowieso moeilijke integratie nog moeilijker. Terwijl het Duitse staatsburgerlijk recht het ontstaan van het bezitten van meerdere nationaliteiten wil vermijden en alleen maar in uitzonderingsgevallen wil toestaan.

De actuele regelingen voor de inburgering van vluchtelingen lijken bovendien op een koopjestafel in de zomeropruiming. Het is een onding en een respectloosheid tegenover de Duitsers hoe ons staatsburgerschap zomaar wordt verstrekt aan iedere willekeurige immigrant. De horden van een inburgering moeten duidelijk verhoogd worden, alleen al om niet nog meer prikkels te creëren voor de migratie van ongekwalificeerde armoedevluchtelingen.

Inburgering mag pas na 20 jaar mogelijk zijn, en alleen maar wanneer er sociale bijdragen werden betaald, om opportunisme en sociaal toerisme te stoppen.

We moeten er eindelijk de controle over terugkrijgen wie bij ons ingeburgerd wordt en wie niet.”

Bron:
https://politikstube.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in AfD (Alternative für Deutschland), Duitsland, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

19 reacties op Alice Weidel: Inburgering in Duitsland veel moeilijker maken

 1. Steven zegt:

  Gewoon het hele zooitje Europa uitschoppen.. NIKS inburgeren..ze hebben hier NIKS te zoeken..maar komen hier alleen voor de bijstand en de GRATIS IMPLANTATEN

  Geliked door 3 people

 2. Ronald zegt:

  Wat een waanzinnige vrouw is dit!!! Een hoogbegaafde politica die Duitsland en de EU hard nodig hebben!!!

  Like

  • BertG. zegt:

   Ik kan dit nou toch niet echt slim noemen.
   Zij wil ze dus allemaal houden in Duitsland i.p.v. terug sturen.

   Like

   • Ronald zegt:

    Ze wil het liefst dat iedereen terugkeert naar land van herkomst! Oorlog voorbij, land opbouwen! En als dat mogelijk is krijgt zij dat voor elkaar! Zij weet dat Duitsland naar de afgrond gaat met de handophoudende en niet willen werken moslims!!!
    Maar kom je hier ECHT om te werken….dan 1 paspoort!

    Like

 3. BertG. zegt:

  Ze willen niet integreren, ook niet na 20 jaar.
  Dus je moet je ze NOOIT een Duits paspoort geven.
  Anders kan je ze er ook nooit meer uitgooien als ze maar 1 paspoort hebben.

  Geliked door 4 people

 4. Marc zegt:

  Volstrekt vanzelfsprekend!

  Like

  • BertG. zegt:

   Ruud Beijer heeft gelijk, ze willen helemaal niet van al die allochtonen en “vluchtelingen” af.
   Ze willen ze juist allemaal houden, ook het AFD.
   Door elke mogelijkheid om ze ooit nog terug te kunnen sturen juist te blokkeren is dit mogelijk.
   En dat kan alleen maar als je als volk en regering dus gek op ze bent.
   Anders probeer je om ze snel mogelijk terug te sturen.

   Like

   • tinekevanschagen zegt:

    Zo komt dat bij mij ook over.

    Ze willen lijkt het,alleen de criminelen buiten de deur houden,en de rest is van harte welkom.

    Like

   • Joannes den Hollander zegt:

    @ Ruud Beijer heeft gelijk, ze willen helemaal niet van al die allochtonen en “vluchtelingen” af.
    Ze willen ze juist allemaal houden, ook het AFD.@

    Vanwege de afname der Duitse bevolking kan ik de theorie van deze gedachtegang wel begrijpen. Practisch is het natuurlijk niet. De gevolgen hoef ik niet uit te leggen, dat weet iedereen.

    Een oplossing zou kunnen zijn om meer Duitsers te maken. Via een DNA onderzoek de gegadigde autochtonen testen op een aantal belangrijke factoren. Indien goed bevonden dient daar een financiële beloning tegenover te staan. Ik denk aan forse verhogingen van kindergeld, gratis scholing en gratis medische zorg tot ze afgestudeerd zijn. Waar nu de ouders vaak noodgedwongen met twee man moeten werken om de kop boven water te houden dient fiscaal dermate aantrekkelijk gemaakt te worden dat een van beiden per direct thuis blijft. Bijkomend voordeel is dat het werkloosheidspercentage zal dalen.

    Zij die niet door die test komen krijgen niets. Onblanken hoeven de test niet te doen. Die worden bij voorbaat al uitgesloten omdat ze hier niet thuis horen. Uiteraard geldt dit ook voor getijsem uit schurkenstaten als Roemenie, Bulgarije, Albanië etc. Krijgen ze toch kinderen dan worden ze financieel beboet en met dat geld kunnen we de Duitse ouders dan weer tegemoet komen. Als we dat in heel Europa zouden doen was het parasietenprobleem binnen enkele generaties geheel opgelost.

    Maar zoals Steven om 13.01 al aangaf, en daar gaat ook mijn voorkeur naar uit: “Gewoon het hele zooitje Europa uitschoppen.”

    Like

 5. BertG. zegt:

  Als merkel zo iets gezegd zou hebben, dan zou ze aan alle kanten verketterd worden.
  Hoe ze het in haar hoofd zou halen om iedereen een Duits paspoort te geven.

  Nu beweerd Alice Weidel het, en ze wordt aan alle kanten bejubeld.

  Like

 6. Cleo zegt:

  Het is inderdaad stuitend voor de originele Nederlanders hoe de politiek-correcte ‘weg-met-onze-natie’-politici het Nederlands staatsburgerschap zomaar ieder hier binnenwaaiende nep-vluchteling in de schoot werpen ZONDER LANDURIGE NOEMENSWAARDIGE TEGENPRESTATIE! De linkse politici spelen een smerig, opportunistisch spelletje met ONZE nationaliteit en bijbehorende rechten en plichten. De ratten!!!

  Geliked door 2 people

 7. Bagul zegt:

  Om de Duitse mens te begrijpen moet je tussen de Duitse mensen staan. Letterlijk. Er verblijven. Luisteren en kijken naar hun handelingen en bewegingen. Hoe ze praten met elkaar. Hoe ze doen wanneer ze aan de kassa moeten afrekenen. Als ze in een winkel iets vragen…bijvoorbeeld waar iets staat. Dan pas zul je begrijpen waarom in Duitsland de situatie is zoals hij is. Het is echt heel simpel. Het heeft met mentaliteit te maken. Met houding. Met positieve levensinstelling. Met geloof willen hebben ergens in. De Duitser is een studieobject. Hoe aardig ze ook zijn. En hoffelijk. Merkel roept niet voor niets dat ze het gaan redden met al dat vreemde volk. Het moet ergens vandaan komen. Die houding. Dat geloof en voor de gek houderij. Duitsland zal niet lang meer bestaan. Dat is mijn conclusie. Ik sta erbij, met verbazing. Ja,dat is mijn conclusie na jaren van onderzoek. Jaren kom ik al in Duitsland. Het verschil met een Nederlander is lichtjaren hier vandaan….zo enorm ver uit elkaar. Ik ben benieuwd. Reuze benieuwd naar de ontwikkelingen in Duitsland.

  Geliked door 1 persoon

  • tinekevanschagen zegt:

   @Bagul

   Ik heb ook veel vakanties doorgebracht in het prachtige Duitsland.
   En wat jij zegt klopt als een bus,
   Hele gemoedelijke,behulpzame mensen.

   Het is een hele andere mentaliteit als Nederland zeg je.
   Tot zover kan ik met je meegaan.

   Maar…………

   Ze hebben daar toch ook internet?
   Eigenlijk hoor ik alleen maar dat ze allemaal een schuldcomplex overgehouden hebben aan de tweede wereldoorlog.
   En dat ze daardoor zo gemoedelijk en meegaand zijn.

   Ik weiger dat te geloven.
   Mensen kunnen zelfstandig nadenken.

   Net zomin dat ik me op geen enkele manier verantwoordelijk voel voor het slavernijverleden,waar je zo onderhand mee doodgegooid wordt hier,mag je toch verwachten,dat de Duitser met gezond verstand,zich niet meer schuldig voelt over een oorlog,waar ze part nog deel aan hadden.

   Zo heb ik het mijn kinderen altijd uitgelegd.

   Ik neem aan,dat de Duitse ouders hetzelfde doen met hun kinderen?

   In mijn optiek moeten er andere oorzaken aan ten grondslag liggen.

   Like

   • tinekevanschagen zegt:

    correctie: andere =meerdere oorzaken.

    Like

   • Bagul zegt:

    Tineke…het is een combinatie van factoren. Natuurlijk hebben ze internet. Maar dan nog. Van binnenuit zijn ze overcorrect. Dat is in hun nadeel!!! Big Time! Bijna apathisch. Maar daarmee dus ook vatbaar voor de grote nieuwe leider. Als die er ooit komt. Merkel sprak zojuist uit de vluchtelingen van Spanje te willen opnemen. Zolang ze kan proppen zonder weerstand zal ze het doen. Duitsland heeft ontzettend veel senioren. Ouderen die bijna op zijn. Om mee te kunnen blijven doen met de ratrace zullen er maatregelen genomen moeten worden. Zie daar….wir schaffen das. Dachten ze maar. Een nieuwe RAF??? Maar dan wel rechts. Kan net zo goed?! Er staat nog wat te gebeuren….boy-oh-boy.

    Geliked door 1 persoon

 8. scherpschutter1943 zegt:

  Cleo, zij noemen zich “de staat”, deze nl.politici, ambtenaren, gezagsdragers en hoe ze zich ook willen noemen. Bedenk dan dat “de staat”, uw ergste vijand is.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s