Italië: “Geredde beschermingzoekers” organiseren zichzelf nu in maffiose structuren

Screenshot_5.png

Rellen, criminaliteit en rassenonlusten zijn de gevolgen van ongecontroleerde migratie.

(Vertaling: E.J. Bron)

Ze kwamen als “zielige beschermingzoekers” het land binnen: zonder papieren en zonder dat de autoriteiten wisten wie daar eigenlijk “binnenkwam” respectievelijk “gered” werd. Alleen al de aanblik van deze mensen zorgde bij veel autochtonen voor bezorgdheid en een vermoeden op datgene wat er van deze “vluchtelingen” in de toekomst te verwachten is.

ongecensureerd.at

Zulke “angsten” proberen de “serieuze” media niet alleen te bagatelliseren, maar men schoof de onzeker gemaakte burgers “vreemdelingenhaat”, “racisme” en “vooroordelen” in de schoenen. Dat deze vooroordelen steeds vaker door het gedrag van de “beschermingzoekers” en meestal jonge mannen bevestigd worden, is nog maar moeilijk te ontkennen.

Onder de “geredde personen” bevonden zich ontelbare Allah-strijders en criminelen

Onder de bescherming van de ongecontroleerde massa-immigratie konden zich behalve islamitische Allah-Strijders ook criminele kartels in Europa vestigen. Tegelijkertijd vormden zij uit de overvloed aan deze “geschoolde arbeidskrachten” in Italië goed georganiseerde maffiastructuren, die zelfs bij de “traditionele” maffia voor hoofdbrekens zorgt.

Maar ook vrouwen moeten steeds vaker voor “beschermingzoekers” bescherming zoeken. Uiterlijk sinds complete hordes Arabisch jonge mannen tijdens Oud & Nieuw in Keulen meer dan duizend vrouwen hebben geïntimideerd, ging zelfs bij veel van de naïeve goedmenschelijke dromers een lampje branden.

Nigeriaanse president waarschuwde voor criminele binnendringers

Men had alleen maar naar de Nigeriaanse president Muhammadu Buhasri hoeven luisteren, die de Europeanen er in een interview met “The Telegraph” indringend voor waarschuwde zijn landgenoten op te nemen. Deze emigranten zijn meestal criminele gelukszoekers, zegt de president. De Europeanen zouden veel leed, ellende en kosten bespaard gebleven zijn als men zijn raad had opgevolgd.

Afrikanen bouwen “vijfde maffia” op in Italië

Zo bevindt zich bijvoorbeeld de aan lager wal geraakt badplaats Castel Volturno bij Napels vast in Nigeriaanse handen, bericht de “Basler Zeitung” – 30.000 inwoners, waarvan 20.000 migranten. In het stuk lees je ook over een bloedige strijd tussen rivaliserende Nigeriaanse bendes in Ferrara. In drie dagen tijd zouden met bijlen, machetes en pistolen bewapende Nigerianen steeds opnieuw op elkaar los gegaan zijn en de stad met de wereldberoemde Renaissancegebouwen in een oorlogszone veranderd hebben.

Veel jonge, deels minderjarige Nigeriaanse vrouwen werken als goedkope prostituees om hun schulden aan de mensensmokkelaars af te betalen. Bendes controleren de cocaïnehandel en hebben zich naast de oorspronkelijke syndicaten als “vijfde maffia” gevestigd. De Nigeriaanse maffia, ook wel “Zwarte Bijl” genoemd, opgericht door voormalige militairen, zou de “meest meedogenloze maffia wereldwijd” zijn, oordeelt de criminoloog Alessandro Meluzzo.

Dat alles schijnt de paus tot aan de NGO´s toe nog altijd niet voldoende te vinden. In plaats van de al aangerichte en aanwezige chaos onder de knie te krijgen, stelt men alles in het werk om Europa met nog meer van zulke elementen te bevolken. En allemaal onder het hypocriete voorwendsel van de “humaniteit”.

“Palermo is geen Italiaanse stad meer”

De “Daily Mail” berichtte een jaar geleden al over de toenemende spanningen tussen de lokale Cosa Nostra en de “nieuwe” maffia. Hier een video daar over:

 

Bron:
www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Eurabië, Europa, Graaien, Illegalen, Immigratie, Italië, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Maffia, migrantengeweld, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Nigeria, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op Italië: “Geredde beschermingzoekers” organiseren zichzelf nu in maffiose structuren

 1. Marlies zegt:

  Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  “Welkom vluchtelingen”- ik kan het niet meer verdragen, die buitenaardse stupiditeit van de meeste mensen

  Geliked door 1 persoon

 2. delamontagne zegt:

  Hoe ongenode “gasten”zich gedragen……..!
  / / /
  In ancona, Italië vraagt de buschauffeur de kaartjes aan een groepj AFRIKANEN.
  Hij wordt bedreigd en behoorlijk uitgescholden door ’n “migrant ! “….
  Er vallen klappen en vuistslagen.
  Er komt pas een einde aan als de Carbinieria ariiveert……….

  Geliked door 1 persoon

  • Republikein zegt:

   Het eigen volk heeft ook zijn leipen.
   Zo stond ik eens in een tram in 020, op weg naar het station, ik dacht na de voetbalwedstrijd Ajax-Carl Zeiss Jena, en de tram bonkte met het karkas tegen de straatstenen, de TL buizen werden hand tot hand uit een raampje gegooid.
   Het werd pas rustig toen de ME binnenkwam, kon maar net een poeier met gummiknuppel voorkomen bij het uitstappen.
   Het werd een beladen duel, de uitwedstrijd had de tegenstander gespeeld met spijkers onder de schoenen vanwege het ijsveld.
   “ik wil de fiets van mijn opa terug” was een veelgehoorde yell toen, in 020.

   Geliked door 1 persoon

  • koddebeier zegt:

   Tering volk !!…. Bewapen de buschauffeurs !
   Verder is het net Nederland de rest van de passagiers houden zich afzijdig !

   Geliked door 2 people

 3. leefbarbaar zegt:

  Er is geen werk voor dobbernegerts. Italië heeft al hoge werkloosheidscijfers. Hun eigen jeugd kan al snel afzakken tot de criminaliteit.
  Geen enkel reden dus om nutteloze handophouders erbij te nemen, die weinig of geen opleiding hebben en voor wie alleen drugshandel en prostitutie, fraude en geweld perspectief bieden op een BMW en een Iphone.

  Geliked door 2 people

 4. Sabeltant zegt:

  Dit is het ware migranten verhaal.
  De dagelijkse beelden op de Europese media zijn allemaal gelogen en gecensureerd door de Europese Unie.
  Er worden namelijk miljarden verdiend door linkse organisaties door deze vluchtelingencrisis en daarom doen ze er alles aan om het in stand te houden.
  Men speelt samen met de politiek en de zelfs de “rechtse” multinationals doen mee.
  Voor hen zijn het gewoon extra consumenten.
  Dat een land naar de donder gaat kan de elite niets schelen. De burgers zullen het heft zelf in handen moeten nemen.
  Kiezen voor politici die korte metten maken met deze asielparasieten of zelf de wapens oppakken en de indringers verdrijven.

  Geliked door 3 people

 5. Wolf zegt:

  Salvini zal er zeker weten raad mee weten.

  Geliked door 1 persoon

 6. Elisah zegt:

  Dat probleem is makkelijk op te lossen, door criminele en/of agressieve migraten automatisch uit te wijzen en terug te sturen naar waar ze vandaan komen.
  Mensen die gekomen zijn om misbruik te maken van een land en hun bevolking, die niet willen integreren en geen bijdrage aan de samenleving willen leveren zouden ook geen recht op asiel mogen hebben.
  De eventueel gekregen verblijfsvergunning kan men toch ook weer intrekken, want voor zulk soort criminelen is asiel toch niet bedoeld.

  Geliked door 1 persoon

  • tinekevanschagen zegt:

   @Elisah
   “Dat probleem is makkelijk op te lossen”

   Wij zouden het met zijn allen wel weten hoe we dit zouden oplossen.
   Alleen de EU verdomd het,en het gaat ook niet gebeuren.

   Ik wordt een beetje moedeloos van al die reacties van stuur ze terug etc,
   Er gaat niemand terug!!

   Er zijn er al veel te veel ,en het gaat onverminderd door.

   De enige manier is het systeem omver werpen,dat dit allemaal faciliteert .

   Geliked door 1 persoon

 7. christ Kanters zegt:

  Het land zit nog steeds vol met N.S.B,ers met Goebbels aan het roer , de reclame man van Adolf , onbegrijpelijk , dat er nog steeds op de partijen gestemd word die ons land willens en wetens aan het vernietigen zijn .

  Geliked door 1 persoon

 8. koddebeier zegt:

  Lekker slim he, van die EU dwazen en de Europese regeringen, eerst Italie en de rest van de EU volgt !

  Like

 9. vreeswyk.wte@ziggo.nl zegt:

  Er zijn wel baantjes voor ze te vinden. Als drugskoerier of zo..

  WIM

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s