Jörg Meuthen (AfD): Macron onderneemt “nationale soloactie” en sluit zijn grenzen!

Screenshot_20

Grens naar Frankrijk dicht: Afrikanen gaan in zitstaking.

(Door: “PS” – Vertaling: E.J. Bron)

De Franse president Macron doet nu datgene voor zijn land wat Merkel en haar verzamelde Merkelisten constant afwijzen: hij sluit in een soevereine nationale beslissing grotendeels zijn grenzen met Spanje voor illegale immigratie.

politikstube

Het is een daad van politieke zelfverdediging tegen de waanzinpolitiek van de nieuwe linkse regering in Spanje: die nodigt Afrikanen al wekenlang uit om naar Spanje te komen – en hindert ze er daarna niet aan om verder “naar het noorden”, dus naar Frankrijk, vooral echter naar Duitsland te trekken.

Integendeel: “migrant op doorreis” heeft zich al lang in het publieke debat van Spanje als het desbetreffende begrip vastgezet.

Migrant op doorreis. In duidelijke taal: het gaat om asieltoeristen, die uiterlijk bij het betreden van Spaans grondgebied door niemand meer “vervolgd” worden, die echter het Spaanse niveau van sociale uitkeringen niet voldoende bevalt.

Frankrijk verzet zich nu en brengt illegale immigranten, die in de Spaans-Franse grensregio (let wel, echter al op Frans grondgebied!) opgepakt worden, gewoon naar het land terug dat de genereuze uitnodiging had uitgesproken: namelijk naar Spanje.

De Spanjaarden klagen nu dat er opeens “anarchie” aan de grens met Frankrijk zou heersen – helemaal fout, beste Spanjaarden: volgens EU-recht (”Dublin III”) is dát land verantwoordelijke voor asielzoekers, waarin deze voor het eerst EU-grondgebied heeft betreden. Spanje mag nu dus zijn nieuwe, linkse welkomstcultuur royaal uitleven.

De Spaanse minister van Buitenlandse Zaken bejubelde onlangs immers nog een “demografisch dividend” vooral voor Duitsland, als de Afrikanen eerst maar naar ons doorgereisd zouden zijn – wat prachtig voor Spanje dat men van dit fantastische dividend nu weldra in eigen land kan genieten!

De beslissende vragen zijn echter: waarom kan Frankrijk iets doen wat Duitsland niet kan? Waarom bazelt Merkel ondertussen nog steeds over “multilaterale akkoorden”, die nooit zullen functioneren? Waarom weigeren de Merkelisten zo hardnekkig en feiten resistent om eindelijk in het belang van Duitsland te HANDELEN?

Tijd om de handelingsonbekwame Merkelisten af te lossen. Tijd voor daden in plaats van woorden. Tijd voor de AfD.

Bron:
https://politikstube.com
Door: “PS”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", AfD (Alternative für Deutschland), Afrika, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Demografie, Derde Wereld, Duitsland, Eurabië, Frankrijk, gezond realisme, Graaien, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Merkel, Multiculti, Naïviteit, politici, politie, praatjesmakers, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, Spanje, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

61 reacties op Jörg Meuthen (AfD): Macron onderneemt “nationale soloactie” en sluit zijn grenzen!

 1. Petra DeBoer zegt:

  Heeft de zonnekoning wellicht naar Trump geluisterd???

  Trump gaf gisteren aan een goed telefonisch gesprek te hebben gehad met Macron.

  Liked by 1 persoon

 2. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  Liberté, Fraternité et Macronité…
  .

  Liked by 3 people

 3. tinekevanschagen zegt:

  Heeft Macron pikstraf gekregen van de ”schooljuffrouw”?

  Like

 4. Hovawart zegt:

  “Ze sluiten de grenzen” en de gelederen, ze gunnen de andere lidstaten ook hun portie, want zo rolt de LL&LB Linksche Looney & Lunatics Brigade, gedeelde smart is halve smart, wat ook geld voor ons sociale zekerheid, gezondheidszorg, pensioenen tot zelfs onze veiligheid. het wrede aan socialisme is hun communistische droom van een universele armoede, om de mensheid te behoeden voor de vooruitgang……en ontwikkeling.

  Liked by 1 persoon

 5. Sabeltant zegt:

  Mooi zo. En nu de rest van die parasieten die geen flikker uitvoert het land uit!
  Frankrijk eerst!

  Like

  • Thomasson zegt:

   @Sabeltant. Uw advies geldt voor ieder Europees land. HARDHANDIG ERUIT FLIKKEREN ..Till the last man standing. Een harde trap onder hen bruine kont en OPROTTEN naar de jungle en de woestijn.
   L

   Liked by 1 persoon

 6. Ijzer67 zegt:

  Europa wordt wakker is 5 uur . Van je vrienden moet je het maar hebben . Spanje geen nagel aan hun doodskist en maar binnenhalen .eigenlijk best oké kunnen wij daar niet een groot depot van maken . Zou mooi zijn

  Liked by 1 persoon

 7. Tistochwat zegt:

  De beslissende vragen zijn echter: waarom kan Frankrijk iets doen wat Duitsland niet kan?

  De vraag is waarom Macron dit doet en vooral: blijft hij dit doen en trapt hij alle reeds inwonende mohammedaanse asielparasieten ook het land uit?

  Liked by 2 people

  • Thomasson zegt:

   @Tistochwat. Macron moet dat doen. Macron is kennelijk een normale evenwichtige jongen die in de realiteit leeft. Hij weet als hij dat niet doet, is het met hem op gegeven moment gedaan. Als de (autochtone)Fransen hen geduld verliezen, kunnen zij behoorlijk gevaarlijk worden. In vroegere tijdens was Frankrijk het hoofdleverancier van vluchtelingen in Europa. Ze waren altijd bezig met strijden tegen de heersende regime en moesten vaak vluchten naar naburige landen.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Thomasson.
    Macron is absoluut geen “normale evenwichtige jongen die in de realiteit leeft”.
    We hebben het toch over dezelfde Macron nietwaar?
    Ik dacht even dat je het nog meende ook.
    Natuurlijk is Macron ’n persoonlijkheid die op bepaalde momenten weet wat voor hem de “juiste beslissing” is.
    Maar zelfs dàt is ten zeerste dubieus.
    Neem Rutte.
    ’n Sociopaat die Nederland heel veel kwaad heeft gedaan en er nog steeds zit.
    Macron en Rutte kun je op hetzelfde niveau waarderen.
    Dat zul je niet kunnen ontkennen.
    Politiek uitschot en niets meer.

    Macron, Rutte, Trudeau, Merkel, ze komen allemaal uit dezelfde mal die gehanteerd wordt voor de vernietiging van Europa.
    En uitgerekend die mal is dus voor jou het criterium voor “normaal, evenwichtig en realistisch….”….

    Liked by 1 persoon

  • IkBenHet zegt:

   “De beslissende vragen zijn echter: waarom kan Frankrijk iets doen wat Duitsland niet kan?”
   Tsja. Dát is nogal simpel. Duitsland heeft buitengrenzen met 9 landen plus 2 zeeën.
   Frankrijk/Spanje is slechts één grens met een zéér gelimiteerd aantal (legale) overgangen.
   Er zijn echter honderden smokkel routes door de Pyreneeën!

   Like

 8. Hovawart zegt:

  De treinstellen worden voller en voller, de luxe coupés vol met uitgerangeerde Railrunners, exploring europe by train with Interrail, gratis treinkaartjes van metropool naar metropool, om de ontspoorden van buiten de landsgrenzen in dit grenzeloze walhalla te verwelkomen, en te verdelen.

  Like

 9. Marlies zegt:

  Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  Hallelujah!

  Like

 10. Eric zegt:

  Ach, ik geloof hier niks van. Macron strooit zand in de ogen van zijn volk, ondertussen laat hij het crapuul in de no-gozones welig tieren en islamiseert hij Frankrijk gewoon verder. Zijn Marokkaanse buddy heeft even de werkelijkheid achter Macron getoond: dit bankiertje voert de instructies van grote baas Soros uit. Al de rest is schone schijn.

  Liked by 3 people

 11. ruud beijer zegt:

  Tijd voor de PVV.
  Grenzen dicht.Dubbele paspoort en crimineel wegwezen.Asielparasieten wegwezen
  Tijd voor de PVV.

  Liked by 3 people

  • Mary zegt:

   Het is al heel lang tijd voor de PVV!!!!

   Liked by 3 people

  • Wolf zegt:

   Inderdaad @ Ruud Beijer HOOGTIJD voor de PVV! NU!

   Liked by 1 persoon

  • IkBenHet zegt:

   Het is inderdaad al hééél lang tijd voor de PVV.
   Helaas is die partij, door schuld van de KIEZERS plús versplintering op “rechts”, nooit voldoende uit de verf gekomen.
   Momenteel over haar hoogtepunt heen en gedoemd tot verder afbrokkelen 😦
   Als gevolg van de veranderende bevolkingssamenstelling wordt het electoraat steeds linkser en groener. Millennials, Hipsters, Sneeuwvlokjes en overige KoekWouwsen bepalen de toekomst (lees ondergang) van Europa.

   Like

 12. Mary zegt:

  Macron??, we zullen zien, voor nu is het wel even lol dat die Spanjaarden die op voorhand smalend zeiden ze blijven toch niet hier ze nu mogen gaan onderhouden, heel goed. Daar komt de Spaanse socialistisch stemmende bevolking wel van terug, kijken hoe lang het duurt voor dat ze gaan ageren, want socialisten hebben hersenafwijkingen totdat ze er zelf slachtoffer van worden, dan is het heel snel over. .

  Liked by 4 people

 13. Marc zegt:

  Zeg, kan die Trump niet even net zo’n telefoongesprek met Rutte voeren? Of zou die weer ‘no’ zeggen?

  Like

  • kampersrene zegt:

   Misschien spreekt of verstaat Rutte geen Engels….ge kunt van een minister president niet alles verwachten alhoewel… ik denk dat hij al een aardig toontje arabisch spreekt….het is tenslotte de toekomst

   Like

 14. delamontagne zegt:

  Frankrijk zakt weg in wreed-en barbaarsheid en keert een eeuw of 15 terug, ten tijde van de Grote Barbaarse Invasies, toen de woeste horden het land binnenvielen.
  Ze worden nu bescheiden “De grote migratie” genoemd en worden aldus in de politiek correcte taal van het verlichte regeren aangeduid.

  Zo kan het zijn dat er dagelijks “mesaanvallen” plaatsvinden, die onze eens zo vredige en rustige straten veranderen in Kelen-doorsnijdende-slachthuizen.
  Straten waar het zowel s’nachts als overdag riskant is om te komen.

  Het gaat om slachtingen die continue doorgaan, meestal onder de kreet “allah-akbar” en die dageliks het leven van Fransen vernietigen.

  Meer dan twee op de drie Fransen voelen zich nergens meer veilig, maar Macron blijft werkeloos toezien met zijn incompetente minister van Binnenlandse Zaken.
  Ze zijn totaal overweldigd door de situatie.
  Immigratie is de kanker voor het land en brengt alleen vernieling, geweld en criminaliteit met zich mee.
  Al de rest wordt gewoon bijelkaar gelogen en is onzin.

  En degenen die zo enthousiast zijn over een overbeladen boot, vol met onze toekomstige ingenieurs, artsen en andere genieën van allerlei aard, moeten de Tabel van Lynn en Vanhanen raadplegen, die de landen rangschikken volgens hun IQ.

  Als de Aziatische landen al aan kop gaan met een IQ boven de 100, hebben de Afrikaanse landen een gemiddeld IQ van 70.
  En dit is geen racisme, het is wetenschap.

  Liked by 1 persoon

  • delamontagne zegt:

   Trouwens als Afrika en het Midden-Oosten de “kwekerij-van-de-hersenen” zouden zijn en dan met al hun olie en minerale rijkdom, dan zouden ze de locomotief van de wereld moeten zijn.
   Afrika, met 1,1 miljard inwoners, produceert echter minder dan het Franse BBP.
   En bedenk ook dat 29% van de Franse moslims de koran boven de Wet van de Republiek plaatst.
   En dit is zelfs 50% onder de jongeren van onze steden.

   We moeten dus niet teveel op de “migranten” vertrouwen om voor onze pensioenen te zorgen, maar laten we in plaats daarvan voor meer kinderen zorgen.
   Het is al voldoende om de duizenden slachtoffers van het geweld van de immigranten op te tellen om dan te begrijpen dat de multiculturele samenleving geen paradijs is.

   Twee van deze Slachtoffers zijn Laura en Mauranne” uit Marseille, beiden door zo’n geïmporteerde smeerlap vermoord.

   Liked by 1 persoon

   • delamontagne zegt:

    En de problemen worden met de dag erger…………..

    Onze media zijn totaal onder de maat, ze zijn zielig.
    Ze blijven de mensen maar verraden door hun mond te houden, ze zijn zowel laf als schuldig.

    Geen ethiek, geen enkele intentie om de waarheid te schrijven die ze hun lezers zouden moeten geven.
    Lezers waaraan ze hun bestaansrecht danken.
    De leugens druipen van de pagina’s…………..
    Ze durven niet alleen de naam van de aanslagplegers nauwelijks of niet te noemen, maar ook het woord “keel-doorsnijden” valt niet.

    Voordat de Islamitische Staat in beeld kwam die opriep tot moord, waren er niet zulke “keel-doorsnijdingen”, de een na de andere.
    En in de landen van Oost Europa zijn die er niet, ZIJ weigeren elke immmigrant.

    Als je de raciale chaos bekijkt die zich in Frankrijk nestelt, dan kan je alleen maar de “good-sense” en de Moed van Viktor Orban, deze Hongaarse Patriot, waarderen.
    Hij beschermt tenminste zijn volk, maar de z.g.n Ëuropeanen met de twee zeloten Merkel en Macro voorop, slepen hun volken in de modder en ellende.

    Deze twee sinistere Idioten beweren onze humanistische waarden te verdedigen, terwijl zij hun volk door de dwazen van Allah laten afslachten.

    Jacques Guillemain, schrijver/auteur bij “Riposte Laïque.

    Liked by 1 persoon

   • ReaGluurder zegt:

    Met het stuk van Mattijs Glas en uw reacties; TOP! De kindertjes bij de autochtonen zullen er wel niet meer komen. De Fut is er uit en hoe meer men weet, des te minder nageslacht. (zelf heb ik, door omstandigheden, ook niet voor nageslacht gezorgd) Maar de ontvolking kan nooit een reden zijn om Hordes Half Wilde Profiteurs binnen te halen en de oorspronkelijke bevolking hiervoor 500 M I L J A R D af te jatten en te bestoken met leugens! Decennia hebben de Lullo’s op Het Binnenhof ONS belogen en bedrogen! Het Land van Onze Voorouders verkloot en afgegleden!

    Liked by 1 persoon

   • Republikein zegt:

    Het zal je maar overkomen dat je een kind verliest.
    Als ik het tegenkom weet niet wat de gevolgen zijn.
    Voor zulke denkbeelden krijg je een verwijsbrief voor de psychiater.

    Liked by 1 persoon

  • koddebeier zegt:

   De gemiddelde politicus/ca zit zeker ook rond een gemiddeld IQ van 70 ????

   Liked by 1 persoon

  • Thomasson zegt:

   @delamontagne. Macron is overduidelijk de trojaan van de NWO/Bilderberg. Hij moet toezien hoe de Kalergi-plan in Frankrijk wordt uitgevoerd. De wijze waarin hij werd aan het Franse publiek gepresenteerd, was erg on-Frans, maar leek in alles op het gelikte imago van Amerikaanse president-candidaat.
   De NWO/Bilderberg bonzen weten dat Immigratie is de kanker voor het land en brengt alleen VERNIETIGING, geweld, terrorisme en criminaliteit met zich mee. Maar dat is juist de bedoeling. De zwerm ongedierte uit de Derde Wereld moet de autochtone Fransen verdelgen en plaats maken voor de “nieuwe Europese” hybriden half blank, half bruin met een IQ van rond de 80-84. Zij zouden de plaats nemen van de intelligente Fransen Volgens de vrienden van Soros zijn deze mensen makkelijker hanteerbaar als loonslaven. Dat dat de bedoeling is, kon men al jaren geleden horen, toen Alexander Rinnooy Kan (D66) sprak over de arbeidsvoorwaarden in Chinese fabrieksarbeiders.
   Hij vond dat het tijd was dat ook Nederlandse arbeiders zouden dezelfde arbeidsvoorwaarden hebben. NL arbeiders zijn te verwend en dat is niet goed voor de economie!.

   Ik denk niet dat Macron is helemaal een zombie die klakkeloos opdrachten van zijn bazen in Amerika volgt. Als een Fransman weet hij dat de Fransen kunnen op een blauwe maandag hen geduld verliezen, en dan is het met hem ook gedaan. Macron had op school geleerd wat er met een koningin gebeurde die zei: “als ze geen brood hebben dan eten ze gebak”, Wat er gebeurde met de leiders van de Franse Revolutie,, Robbespierre en Danton, toen de mensen er genoeg van ze hadden. Hij weet ook dat Napoleon Bonaparte werd eruit gegooid. Hij weet dat tijdens de opstand van 1848 werd Frankrijk gesleurd in een bloedige burgeroorlog. Net als alle Fransen kent hij ook de geschiedenis van General Petain, die direct naar de bevrijding werd geëxecuteerd.
   Dat zijn zaken die zijn bazen in Amerika niet over nadenken. Kennelijk weten ze zelfs niet wie Robbespierre of de Maquis überhaupt waren. Kinderen van zeer rijke ouders hoeven dat niet te weten al zitten ze op peperdure scholen.
   MACRON WIL NIET EINDIGEN ALS ROBBESPIERRE of General Petain. Hij heeft ook geen zin in een burgeroorlog zoals die van 1848. Dus, hij is gewoon gedwongen maatregelen te nemen om zijn volk te beschermen: of hij dat wil of niet!
   Wie weet misschien is zijn slagzin: LAAT ANGELA MERKEL DE TYFUS KRIJGEN! VIVE LA FRANCE!. .

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Thomasson.
    Ben je misschien naaste familie van die Macron omdat je alles zo goed weet waardoor die robot wat doet of niet zal doen?
    Denk je nou echt dat Macron het Franse volk als ZIJN volk ziet?
    De man is geestelijk gestoord en hokt met zijn moeder samen.
    Ziet zichzelf bovendien als de opvolger van de zonnekoning.
    Bovendien schrijf je niks nieuws over de achtergronden van de fatale massale-immigratie en verwar je de geschiedenis met het heden.
    Toen de Fransen werd aangeraden gebak te eten als ze geen brood meer hadden waren er geen sociale voorzieningen, en als die wegvallen is er ook voor Macron geen orde meer in de totale chaos.

    Like

 15. Johan zegt:

  Macron heeft de grens met Spanje via de Pyreneeën dichtgegooid. Dat is een uitstekende actie.
  De Spanjaarden worden daardoor gedwongen, om als reactie daarop, nu hun grens met Marokko dicht te gooien.
  Dus : de scheermesjes mogen weer terug op die 6 meter hoge hekken.
  Tip : maak die hekken maar 12 meter hoog en zet om de meter een setje scheermessen.
  Goed voor de staalindustrie sinds die accijnsverhoging van Trump op staal uit de EU.

  Het gevolg van dit alles is onderhand dat de hele zuidelijke gordel van West-Europa nu afgegrendeld wordt voor de piknikkers en asieltoeristen.

  Like

  • kruisridder zegt:

   @Johan, scheermesjes aan de hoge hekken bevestigen? Die maken ze gewoon onklaar of worden bijgevijld waardoor ze geen gevaar meer opleveren. Wat wel werkt? 800.000 volt erop zetten zodat ze eraan vast blijven plakken en levend geroosterd worden. Als ze gaar zijn, is het vocht eruit en vallen ze eraf, zijn ze panklaar en hebben de kannibalen onder hen nog wat te eten ook aan de andere kant…..

   Like

  • kruisridder zegt:

   @Johan, scheermesjes aan de hoge hekken bevestigen? Die maken ze gewoon onklaar of worden bijgevijld waardoor ze geen gevaar meer opleveren. Wat wel werkt? 800.000 volt erop zetten zodat ze eraan vast blijven plakken en levend geroosterd worden. Als ze gaar zijn, is het vocht eruit en vallen ze eraf, zijn ze panklaar en hebben de kannibalen onder hen nog wat te eten ook aan de andere kant…..

   Like

  • IkBenHet zegt:

   En toen schrok u wakker 🙂

   Like

 16. Jade zegt:

  Ik snap niks van dit toneelspel…

  Liked by 1 persoon

 17. kampersrene zegt:

  Afrikanen gaan in zitstaking.–die negers zijn ook niet van gisteren ….een zitstaking is meer confortabel dan een staanstaking

  Like

 18. Jan zegt:

  ‘Zitstaking?’ van WAT? Laat dat shitvolk maar lekker zitten, de winter lost het probleem wel op.

  Like

 19. louis-portugal zegt:

  De vorige socialistische regering heeft er ooit ongeveer 800,000 gelegaliseerd die zwart in de groentenkassen werkten., zodat ze minimumloon zouden krijgen.
  Het heeft niet echt gewerkt want de meesten werden ontslagen en nieuwe gehaald.
  Overigens meen ik mij te herinneren dat Macronnetje vond dat dat er in Europa nog wel een 200 miljoen van die kansparellen bij konden om onze pensioenen te gaan verdienen.

  Like

  • koddebeier zegt:

   Lekker om de wandelende ziekte kiemen over de groente te laten zeiken, want dat zullen wel uit wraak gedaan hebben !

   Like

  • Petra DeBoer zegt:

   @louis-portugal, klopt want daarover heb ik kortgeleden nog een docu gezien. Die zwarten zijn voor de Spanjaarden gewoon slaven. Hetzelfde gebeurt in Italië.
   Dit noemen ze dan vrije markt economie maar onze tuinders hebben geen slaven die voor een euro per uur werken en moeten deze concurrentie aangaan wat natuurlijk niet mogelijk is. Dit alles onder het toeziend oog van de EU.

   Wat een ellende en mag hopen dat de EU heel snel valt.

   Like

 20. leefbarbaar zegt:

  Nimby-gedrag door een regering?
  Of hengelt Macron naar meer geld uit Brussel, vanwege opname van meer dobber- en drijfnegerts?
  Ik ben benieuwd.

  Like

 21. Wolf zegt:

  Bulldozers met bazooka’s er boven op loslaten en schoonbranden die straten vol zittende slapende stinkende negers!

  Like

 22. Republikein zegt:

  Wat duurt het lang Bert, zit je eindelijk in de bak?

  Like

 23. ReaGluurder zegt:

  De Omvolkingstrein gaat in full-speed! Onnozele Hals Merkel heeft heus wel sjoege van demografische cijfers. Zo niet, anderen zullen haar gewaarschuwd hebben. Over 10 jaar zal haar barmhartigheid nog veel meer zichtbaar, voelbaar zijn! Driekwart van de autochtone Moffen zal dan ontdekt hebben dat Die Heimet zerstört ist! Niet alleen Duitsland. De landjes van de Landverraders Rutte, Macron, Michel, zijn dan ook totaal verkloot! De Omvolkingstrein is niet meer te stoppen!

  Liked by 1 persoon

 24. ReaGluurder zegt:

  Ook al zullen ze in het geniep er mee eens zijn, het zal niet in de NetteMensenkranten komen;
  ‘Mark Rutte (en zijn voorgangers) heeft het Land van Onze Voorouders aan De Satan overhandigd!!’

  Liked by 1 persoon

 25. Aegolius cs zegt:

  Tegelijkertijd probeert Engel Merkel het Europees adagium (Coudenhove-Kalergi) met Duits geld te financieren.

  Merkel belooft Spanje steun bij indammen migratie uit Marokko
  Spanje kan rekenen op steun van Duitsland bij de pogingen om de immigratie vanuit Marokko in te dammen. Die toezegging deed bondskanselier Merkel op de eerste dag van twee dagen informeel overleg met premier Pedro Sánchez. De twee spraken elkaar in een buitenverblijf in het natuurgebied Doñana, waar Sánchez is voor een korte vakantie met zijn gezin.

  https://nos.nl/artikel/2245685-merkel-belooft-spanje-steun-bij-indammen-migratie-uit-marokko.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s