Salvini blijft op afweerkoers: Nu ook kleine boten in het vizier van de Italiaanse regering

Screenshot_13

(Vertaling: E.J. Bron)

De Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini wil verhinderen dat “migranten” aan boord van kleinere boten uit Tunesië en Algerije naar Italië komen. “We moeten ingrijpen om de aankomst van kleine boten met 10 tot 15 personen aan boord te stoppen”, zei Salvini in een interview met het dagblad “Unione Sarda”.

Duits - Zuerst

Daarmee reageerde Salvini op een appel van de president van de regio Sardinië, Francesco Pigliaru, die geklaagd had vanwege het toenemend aantal aankomsten van “migranten” uit Noord-Afrika op het eiland.

“De enige manier is om direct ter plaatse in te grijpen, zoals ik in Libië gedaan heb. Tot het eind van de zomer zal ik ook een bezoek brengen aan Tunesië en Algerije”, zei Salvini. Het doel daarvan zou zijn om “de aftochten, de aankomsten en de doden in de Middellandse Zee te stoppen.”

De minister van Binnenlandse Zaken benadrukte dat Italië aan een groot opgezet plan voor de ontwikkeling van Afrika zou werken, vooral op de terreinen landbouw, visserij, handel, gezondheid en onderwijs. “Het geld dat we besparen dankzij de gestopte aankomsten zullen we voor maatregelen in Afrika gebruiken”, aldus Salvini.

Hulporganisaties bekritiseren de rigoureuze migratiepolitiek van Italië en de EU. Volgens informatie van Artsen zonder Grenzen worden er steeds meer “vluchtelingen” op weg naar Europa onderschept en tegen hun wil naar Libische verzamelkampen gebracht.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Algerije, asielwaanzin, belangenverstrengeling, Demografie, Derde Wereld, Eurabië, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Italië, Lega Nord, Patriottisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Tunesië, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

18 reacties op Salvini blijft op afweerkoers: Nu ook kleine boten in het vizier van de Italiaanse regering

 1. Steven zegt:

  “Volgens informatie van Artsen zonder Grenzen worden er steeds meer “vluchtelingen” op weg naar Europa onderschept en tegen hun wil naar Libische verzamelkampen gebracht.”

  – Maar Artsen zonder Grenzen heeft er immers geen PROBLEMEN mee dat héél Afrika TEGEN ONZE WIL hier naartoe worden verhuist…

  Lekker oprotten met die haatkoppen uit Afrika…

  Geliked door 3 people

 2. Anneke, te Groningen zegt:

  Helemaal TOP van Salvini, ik sta er voor 100% achter, “ik zeg dat zouden meer landen moeten doen”.

  Geliked door 2 people

 3. Thomasson zegt:

  @Anneke, te Groningen. Ben 100% met je eens. Het is WIJ of ZIJ. Salvini doet eigenlijk voor ons, het vuile werk. Men moet per direct stoppen met doneren aan organisaties zoals Artsen zonder Grenzen. Ze zijn vijandig tegenover de mensen die slachtoffers worden van hun protegés. Maar dat interesseert ze niet. Het is altijd ZIJ en nooit Wij die slachtoffers zijn of worden. Ik hoop dat Salvini, – met of zonder hulp van Noord Afrikaanse landen – zal alle schepen met (nep)vluchtelingen aan boord, beschouwen ALS PIRATEN en MET ZE als zodanig AFREKENEN. Onderhandelingen met Noord Afrikaanse landen hebben geen enkele zin. Ze zouden direct met chantage beginnen.

  Geliked door 1 persoon

 4. koddebeier zegt:

  Stop de instroom van asielparasieten !

  Like

 5. koosv8 zegt:

  OPROTTEN, en jullie krijgen de dokters er gratis bij. Artsen zonder grenzen, ja in handtastelijkheden of erger, dat zal de organisatie er mee bedoelen.ZIEKE GEESTEN!!!

  Like

 6. Jean zegt:

  We zijn pas gerust en veilig als geen enkele boot, zelfs met een persoon, nog toegelaten wordt op Europees grondgebied, heel die handel dadelijk terugsturen is de boodschap want wij willen die gewelddadige barbaren niet en nooit niet in onze westerse seculiere samenleving.
  Waar blijven de politiekers die Salvini en Orban & co steunen? Of zitten wij met enkel maar lafaards en volksverraders/zakkenvullers?

  Geliked door 1 persoon

 7. Mary zegt:

  Heel goed dat ze onderschept worden en in Libische kampen komen, die tamtam zal ook aankomen bij de potentiële uitvreters en aangezien een Libisch kamp hun doel niet is zal die route doodbloeden, de pedofiele en verkrachters organisaties zoals Artsen Zonder Grenzen zouden ook ten onder moeten gaan, smeerpijpen op alle gebied.

  Like

 8. scherpschutter1943 zegt:

  Alle asielzoekers met grof geweld verhinderen om aan land te komen in de E.U. Binnen de territoriale wateren worden ze tot zinken gebracht, weg ermee, Ze waren gewaarschuwd niet te komen. Ze kwamen toch. Zelfmoordmissie. Vrouwen en kinderen eerst. In plaats van het verbieden van motorclubs, artsen zonder grenzen verbieden. Is een staasgevaarlijke NGO, die onze welvaart en welzijn volledig naar de kloten helpt. Ons, zijn dus de autochtonen die de centjes moeten ophoesten. Artsen zonder grenzen, belastingslurpers, door linkse bewindslieden en ambtenaren, gefinancierd uit de belastingpot.

  Like

 9. Johan zegt:

  “Italië zou werken aan een groot opgezet plan voor de ontwikkeling van Afrika, vooral op de terreinen landbouw, visserij, handel, gezondheid en onderwijs. ”

  Weggegooid geld !
  Europa heeft namelijk al de afgelopen 100 jaar constant geld in die bodemloze put, namelijk Afrika, gepompt.
  Zonder resultaat !

  Geliked door 1 persoon

 10. Wolf zegt:

  Super, Salvini ……… een leider naar mijn hart!

  Like

 11. Republikein zegt:

  In Italië is een barmhartige Samaritaanse goedmenselijke edoch onfatsoenlijke en waarschijnlijk niet democratisch gekozen burgemeester in hongerstaking omdat hij geld uitdeelden aan armzalige zeevaarders uitdeelde in het vooruitzicht dat het wel goed zou komen met de potten subsidie van de EU en dat Salvini daar nu een stokje voor heeft gestoken en hij nu op een stokje moet bijten en met gebakken peren zit wat overigens heel lekker kan zijn en dat hij maar heel lang mag hongeren wat de plaatselijke bakker en slager weer zullen voelen in hun portemonnee, maar die hadden toch al geen bestaansrecht vanwege maffiapraktijken.

  Like

 12. Republikein zegt:

  Dat gekloot op een phone gaat me nog slechter af dan op de laptop.
  Cheers.

  Like

 13. dutchess zegt:

  “Het geld dat we besparen dankzij de gestopte aankomsten zullen we voor maatregelen in Afrika gebruiken”, aldus Salvini.

  Salvini loopt erg achter, want in de afgelopen 60 decennia zijn al ontelbare miljarden in Afrika gepompt, en wat is het resultaat? Niks, noppes, nada.

  Like

 14. Gekloot zegt:

  @dutchess Je moet ook eerlijk toegeven dat veel van het geld in verkeerde handen en zakken is terechtgekomen. Las bijvoorbeeld dat een gevluchte president van één van de armste landen van Afrika zijn Rolls-Royces en vliegtuigen wilde verkopen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s