Salvini: “Aquarius” zal zeker niet in een Italiaanse haven aanmeren

Screenshot_26

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

Afgelopen vrijdag verzamelde het NGO-schip “Aquarius” voor de Libische kust 141 “migranten” van twee houten boten. Waar naartoe met de verzorgingszoekers? Welk land verklaart zich bereid tot de opname respectievelijk het door wuiven? Italië niet, Matteo Salvini houdt vast aan zijn koers:

politikstube

Het reddingsschip “Aquarius” “zal zeker niet in een Italiaanse haven aanmeren”, zei de chef van de LEGA zaterdag in een radio-interview, bericht de “Welt” op 11-08-2018.

Dan dreigt er vermoedelijk opnieuw een hangpartij, totdat Spanje zich weer bereid verklaart om de illegalen tijdelijk op te nemen, desnoods met Merkel contact op te nemen om ze over te nemen of zonder omhaal de reizigers met een boterham, een fles water en een buskaartje richting het noorden te sturen?

Bron:
https://politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Demografie, Eurabië, Europa, EUSSR, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Italië, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Lega Nord, Linkse Kerk, Marxisme, Multiculti, Naïviteit, NGO´s, onwetendheid, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op Salvini: “Aquarius” zal zeker niet in een Italiaanse haven aanmeren

 1. hendrikush zegt:

  Probeer het eens in Istanboel.

  Geliked door 3 people

 2. Ijzer67 zegt:

  Gewoon onderscheppen en terug sturen daarna de bemaning arresteren wegens smokkel en mensenhandel . Schip aan de ketting . Of gewoon laten afzinken . En klaar zou een humanistische daad zijn .

  Geliked door 3 people

 3. scherpschutter1943 zegt:

  ze komen naar nederland, altijd welkom. Het apeldoorns meisjeskoor is alvast aan het oefenen om ze welkom te heten. Rutte zal wel weer zeggen dat we het niet wilden maar niet anders konden en het zal niet meer gebeuren daar doe ik een eed op. Nee ik heb merkel niets beloofd of misschien toch, je weet het maar nooit. Merkel zal het wel verkeerd verstaan hebben. Enfin, ik neem het mee maar nee daar zijn geen notulen van en ook geen bonnetjes. tja en als iemand dan toch de notulen van mijn toezegging vindt dan zal hert wel maar ik kan mij er niets van herinneren. Komt omdat ik zoveel aan mijn hoofd heb. Dat krijg je met iemand zoals ik die slecht kan multitasken, je vergeet altijd wel iets.

  Geliked door 4 people

  • Oeps zegt:

   Dames en Heren.

   Had u nou echt gedacht, dat Pinokkio naast al die ruttige leugens ook nog de waarheid kan onthouden? En er dan ook nog over moet gaan nadenklen hoe hij van NEE = JA met inlegvelletje, kan maken. En dan moet hij ook nog net doen, alsof hij gevoelens en emoties heeft. Dat kan een koude pias, die onder een satanische mind control staat, allemaal niet meer aan. Dat is teveel van het slechte. En zijn militaire dienstplicht had de oelewapper ook al ontdoken.

   Geliked door 3 people

   • Tistochwat zegt:

    @ Oeps 12 augustus 2018 om 17:23

    En zijn militaire dienstplicht had de oelewapper ook al ontdoken.

    Hij kon zeker geen nacht zonder zijn mammie?

    Geliked door 2 people

 4. koddebeier zegt:

  Drop ze maar op de Afrikaanse kust…..Libië, Marokko, Tunesië ect.

  Geliked door 2 people

 5. Pietersen zegt:

  Waar is die zeemijn in de Middellandse Zee als je hem nodig hebt om dit schip met etterbuilen te stoppen.

  Geliked door 2 people

 6. Republikein zegt:

  AZG klaagt steen en been want tegen het zeerecht.

  Like

 7. Marc zegt:

  Ja, ik weet het niet hoor. Nu de Fransen illegalen aan de grens met Spanje weigert, hopen die zich nu op in Spanje zelf. Ik neem aan dat die gevoelige Spanjaarden daar toch niet echt op gerekend hadden.

  Zou het kunnen dat … ook de Spaanse bevolking nu in opstand komt? Want de verkiezingen zijn net achter de rug, dus die socialisten zitten nog wel even.

  Tenzij … de bij zijn Deense partijgenoten in de leer zijnde Lodewijk Asscher nu de Spaanse socialisten wegwijs maakt in de Deense aanpak?

  Who knows?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s