Vooraanstaande SPD-politici willen Sarrazin opnieuw kwijt

Screenshot_32

(Vertaling: E.J. Bron)

BERLIJN – Vooraanstaande SPD-politici hebben aangekondigd om het partijlidmaatschap van Thilo Sarrazin opnieuw te laten onderzoeken. Achtergrond is zijn binnenkort verschijnende boek “Vijandelijke overname: Hoe de islam de vooruitgang belemmert en de samenleving bedreigt”.

Junge Freiheit

De vicevoorzitter van de SPD, Ralf Stegner, verduidelijkte in de “Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung”: “De SPD zal grondig onderzoeken of hij voldoet aan zijn verplichtingen uit de partijreglement procedure van 2011. Wie de basisprincipes van vrijheid, gerechtigheid en solidariteit misacht, heeft geen thuis in de SPD.”

Sarrazin zou beter bij rechts-populisten passen

Stegener zou Sarrazin niet meer beschouwen als een sociaaldemocraat, zodat het consequent zou zijn wanneer de publicist eindelijk de partij zou verlaten. De 73-jarige schrijver en econoom zou met zijn “kwade ressentiment tegen minderheden veel beter bij de rechts-populisten passen, die immers al langer met hem werven.”

Zo zien ook andere vooraanstaande politici van de met dalende peilingresultaten kampende SPD dat. De voormalige partijvoorzitter Sigmar Gabriël kritiseerde: “Hij heeft zich nooit van zijn ideeën over het doen herleven van de eugenetica gedistantieerd, hoewel de hele grondwet tegen deze verschrikkelijke verbinding van genetische en sociale kwesties werd geschreven.”

De parlementariër en lid van het SPD-bestuur, Aydan Özoguz, merkte op: “Thilo Sarrazin heeft al lang afscheid genomen van sociaaldemocratische waarden.”Het presidium zal zich ermee bezighouden hoe de partij met hem zou moeten omgaan.

“Niets houdt me minder bezig”

Sarrazin ziet volgens de krant een nieuwe uitsluitingsprocedure gelaten tegemoet. “Een nieuwe poging tot partijuitsluiting zou weer mislukken”, zei hij tegen de “Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung”. “Ik ken ook geen verantwoordelijke functionaris die haar serieus zou uitvoeren. U kunt me geloven dat niets mij minder bezighoudt dan de vraag wie wanneer en waar in het functiekader op mijn uitsluiting broedt.”

Zijn nieuwe boek had al weken voor publicatie voor krantenkoppen gezorgd, omdat de tot de uitgeversgroep Random House behorende Deutsche Verlagsanstalt het niet wilde drukken. Al zijn boeken waren tot nu toe bij deze uitgeverij verschenen. Tegen de bestsellerauteur werden al tweemaal zonder succes procedures gestart om hem uit de SPD uit te sluiten.

Bron:
https://jungefreiheit.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, cultuurrelativisme, demoniseren, Dhimmitude, Duitsland, establishment, gezond realisme, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, meningsdictatuur, moralisme, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, sociaaldemocraten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

19 reacties op Vooraanstaande SPD-politici willen Sarrazin opnieuw kwijt

 1. Jean zegt:

  Het blijft maar duren, iemand die de waarheid zegt is een bedreiging voor de leugenaars en huichelaars samengevat de rode & groene rotzooi. Ik snap niet dat er nog mensen zijn die hun stem aan dergelijke lafaards verknoeien.
  Laten we heel snel die linkse en islamitische rotzooi verwijderen want de mesthoop stinkt enorm.

  Geliked door 2 people

 2. Wim Vreeswijk zegt:

  Volgens mij kun je partijleden maar 1x de doodstraf geven of royeren. Of ze moeten van elastiek zijn of toevallig een teflon kostuum aan hebben.

  Geliked door 1 persoon

 3. Tistochwat zegt:

  Wie de basisprincipes van vrijheid, gerechtigheid en solidariteit misacht, heeft geen thuis in de SPD

  De mohammedaan minacht alles, maar die heeft wel overal een ‘thuis’?
  Die wordt overal met open armen jubelend verwelkomd? Die brengt ‘iets waardevollers dan goud’ met zich mee?

  Ralf moet dat boek maar eens goed lezen, maar ik denk dat Ralf daar te eigenwijs en te dom voor is.
  Ralf wil vooral ‘deugen’.

  Geliked door 2 people

  • E.J. Bron zegt:

   Ralf is levensgevaarlijk. Zijn zoon is actief bij de Antifa . . .

   Geliked door 3 people

   • Tistochwat zegt:

    @ E.J. Bron 12 augustus 2018 om 18:00

    De vuile, smerige, gore ‘deuger’!
    Hij en de zijnen zouden ONS het liefst achter de tralies zien; of dood, nóg beter.
    En waarom?
    Omdat wij de waarheid verkondigen en het walgelijke onrecht zien, dat ons wordt aangedaan.

    Like

 4. BertG. zegt:

  Ik vind ‘m een beetje op Dorus lijken.

  Geliked door 1 persoon

 5. Marlies zegt:

  Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  Sarrazin is een man van zijn woord. Een roepende in de SPD-woestijn. Je hoeft alleen maar naar die tronie van Stegner te kijken om daar een SS-pet op te zien.

  Like

 6. Wim Vreeswijk zegt:

  SPD-ers zijn de grootste landverraders sinds WO-II. Ik begrijp daarom niet wat Sarrazin met zijn ideeën en waarschuwingen daar zoekt?

  Like

 7. Anneke, te Groningen zegt:

  Sociaal democraten? sociaal socialisten zal Stegner bedoelen maar niet uitspreekt, democraten zijn ze zeker niet bij de SPD(S) waar ken ik dat ook al weer van…..ach ja van de jaren 35 tot 45 van de vorige eeuw. En ja Marlies die petten die ze in die tijd droegen zou hem goed staan in deze tijd dan herken je tenminste met wat voor rat ze daar in de BRD van doen hebben.

  Like

  • Sabeltant zegt:

   Het zijn stuk voor stuk marxisten.
   Ze noemen zich alleen anders omdat communisme en socialisme in de jaren 60 een negatieve bijsmaak hadden.
   Als die linkse partijen zijn ondergedoken in een of ander thema wat iedereen aanspreekt.
   Sociaal democratisch, sociaal liberaal, groen links, pacifistisch sociaal, Anti-Revolutionair, dierenpartij, die grunen, allemaal een degelijke naam maar de basis heet Karl Marx en het blijft allemaal gewoon extreem links gedachtegoed en ze steunen elkaar altijd omdat de top van die partijen weet dat ze in wezen hetzelfde voorstaan. Het vernietigen van het westen.

   Like

 8. jack black zegt:

  Ralf Stegner,heeft de smerigste rotsmoel van heel Duitsland !
  Hij heeft op duits gezegt een (Fresse) waar je de hele kan op
  inslaan om niet meer daarmee op te horen !
  Een rat is nog goud tegen hem !

  Like

 9. koosv8 zegt:

  De anderen zijn gek en LINKS DEUGT, het laat wel weer overduidelijk zien dat rechts populisme, een woord door hen zelf verzonnen, eigenlijk de grote meerderheid is, en gewoon werkende burger zijn. Ze gaan al hun zeteltjes verliezen. Als het van mij zou moeten komen dan was de enigste zetel die ze krijgen de elektrische stoel wegens,,LANDVERRAAD,,

  Like

 10. renato zegt:

  Waarom zijn zijn boeken nog niet vertaald?? Grachtengordeldeugkliek? Er moet toch wel ergens een gaatje te vinden zijn???

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s