“Asielzoeker” terroriseert autobedrijf – filiaalmanager: “Onvoorstelbaar dat zo´n man vrij kan rondlopen”

 

(Vertaling: E.J. Bron)

De gebeurtenissen rondom een Afrikaanse “asielzoeker” in de regio Unna-Fröndenberg in de Duitse deelstaat Nordrhein-Westfalen houden de inwoners en de media aldaar bezig.

epoch times

De jonge Afrikaanse “asielzoeker” viel op 31 juli al op, omdat hij een dienstauto van de stad Fröndenberg zwaar beschadigd had. Daarvan gaat een video rond op de sociale netwerken (zie boven). Daarin kun je zien hoe de Afrikaan een grote kei naar de desbetreffende auto sleept en hem tegen het voertuig aan gooit. Uiteindelijk is de auto zwaar beschadigd. De Afrikaan werd later door de politie meegenomen, was echter onmiddellijk weer op vrije voeten, bericht de ”Rundblick Unna”.

Woensdag 1 augustus ging de 23-jarige man naar een autobedrijf in de stad Unna en bleek geïnteresseerd te zijn in een meer dan € 50.000,- kostende auto, die hij uiteindelijk wilde kopen. Hij kon echter geen persoonsbewijs, alleen maar een gedoogdocument laten zien, waarop hem gezegd werd dat hij de auto niet kon kopen. Behalve het gedoogdocument gaf de man de autoverkoper ook een telefoonnummer van de vluchtelingen peetkring Unna, schetst de “Rundblick Unna”.

De autoverkoper belde en kwam te weten dat de Afrikaan in Fröndeberg als asielzoeker gemeld zou staan en tot gewelddadigheid zou neigen, daarom zou hij kalm en vriendelijk moeten blijven. De verkoper reageerde kennelijk bezonnen en de Afrikaan verliet het autobedrijf zonder verdere incidenten.

Maar de Afrikaan kwam terug . . .

De volgende dag is hij er echter weer en wil opnieuw een auto kopen. Men legt opnieuw aan hem uit waarom dit niet mogelijk is – uiteindelijk wordt hij opgehaald door de vluchtelingen peetkring uit Unna.

Vrijdagochtend eerst hetzelfde “spelletje”. Hij komt naar het autobedrijf, staat er opnieuw op om de auto van € 50.000,- te kopen, dat hij met speelgoedgeld wil betalen. Ook deze keer legt men hem uit waarom dit niet kan. Daarop begint de Afrikaan de medewerkers van het autobedrijf te beledigen en uit te schelden. De Afrikaan wordt ertoe opgeroepen het bedrijf te verlaten, wat hij ook doet, maar loopt direct naar een tweedehands auto en trapt meerdere malen tegen de bumper. Volgens het autobedrijf richt hij daarbij een schade aan van € 2000,- tot € 3000,-

De politie wordt gebeld en die neemt de agressieve Afrikaan mee. Er wordt proces-verbaal opgemaakt en hij krijgt een verbod het bedrijf nogmaals te betreden. Tot 20.00 uur zou hij in de cel zitten, zeggen de politieagenten volgens de filiaalmanager Markus Grüner.

Om 18.30 uur is hij echter opnieuw bij het autobedrijf – en opnieuw belt men de politie. Die geeft hem een “rode kaart” en noteert huisvredebreuk. De 23-jarige wacht bij een boom in de buurt van het autobedrijf tot de agenten vertrokken zijn. De filiaalmanager schetst hoe de man – ongeveer 20 minuten later – op het grondstuk van de buren een zware paal van metaal uit de grond trekt en ermee op vier van zijn medewerkers afstormt, die het bedrijf op dat moment verlaten.

Afrikaan gebruikt metalen paal als stormram om raam kapot te slaan

De medewerkers zien de Afrikaan en vluchten door de zijingang terug het gebouw in. Daarop stoot de asielzoeker de paal als een stormram tegen het raam, dat dankzij het veiligheidsglas heel blijft. Indien het raam gebroken zou zijn, zouden zware tot levensgevaarlijke verwondingen bij de medewerkers niet uit te sluiten geweest zijn. “Hij had ze kunnen doden”, aldus de filiaalmanager letterlijk.

De politie komt opnieuw en neemt de Afrikaan weer mee. “Ik wist meteen: zaterdagmorgen om 08.00 uur is hij weer vrij”, vertelt de manager van het autobedrijf tegen de “Rundblick Unna”. De filiaalmanager organiseert voor de volgende dag een bewakingsdienst. Zaterdag staat de 23-jarige dan inderdaad weer voor de deur.

Opnieuw wordt de politie gebeld en die brengt hem, omdat hij waarschijnlijk toch een bepaald gevaar voor de openbare veiligheid vormt, naar de LWL-kliniek Dortmund-Aplerbeck – echter slechts tijdelijk, voor een langduriger onderbrenging liggen de wettelijke hordes te hoog, zegt men van de kant van de politie. Haar zou het blijkbaar in dergelijke gevallen ontbreken aan de nodige handhaving. Moet ze werkelijk letterlijk zo lang wachten tot er zo´n zwaar delict wordt gepleegd dat een rechter redenen ziet om iemand op te sluiten?

Na drie dagen – ontslag uit de kliniek

Drie dagen later wordt de “asielzoeker” weer uit de kliniek ontslagen. Grüner en de medewerkers van het autobedrijf bereiden zich erop voor dat de Afrikaan opnieuw opduikt. Er is een beveiligingsdienst ter plaatse.

Vrijdagmorgen is hij er dan inderdaad opnieuw en wil weer een auto kopen.

Met 10 politieagenten, staat er in het artikel van de “Rundblick Unna” “wordt de ongenode agressieve bezoeker in toom gehouden”. Daarna wordt hij in handboeien afgevoerd. Daarbij krijgt de filiaalmanager te horen dat de jonge man ´s avonds tegen 19.00 uur weer op vrije voeten zal zijn.

Daarmee was de maat vol voor de filiaalmanager en hij zag zichzelf genoodzaakt om de zaak bekend te maken. “Een mens, die met een zware metalen paal op de medewerkers afstormt, hen lichamelijk bedreigt, dat zo iemand nog steeds vrij kan rondlopen – dat vind ik onbegrijpelijk.” Voor hem “is het onbegrijpelijk wat hier mogelijk is”, aldus filiaalmanager Grüner.

De stad en de politie tonen zich hulpeloos – terwijl er mogelijkheden bestaan

De stad Unna en de burgemeester van Fröndeberg zouden met de situatie op de hoogte zijn, zegt Grüner, maar hun handen zouden net zo gebonden zijn als die van de politie.

Terwijl er handelingsmogelijkheden bestaan. Al in het verleden zou het federaal constitutioneel gerechtshof duidelijk gemaakt hebben dat het asielrecht onder de beperkende voorbehouden van andere grondwetsnormen staat. Daarom kan het asielrecht, als het in conflict zou staan met andere grondwetsnormen, zonder meer beperkt kunnen worden. Zo´n beperkingsvoorbehoud is bijvoorbeeld criminaliteit. Op grond van crimineel gedrag kan een asielaanvraag afgewezen worden respectievelijk een verblijfsvergunning afgenomen worden.

Dat geldt ook wanneer de openbare veiligheid wordt bedreigd. Ook in dit geval kan artikel 16a van de grondwet beperkt worden. Mochten er dan problemen ontstaan bij de uitzetting wegens een ontbrekend paspoort, dan kunnen vragen in het milieu van de asielzoeker nieuwe informatie opleveren.

Bovendien kunnen beroepstolken, die aan de hand van het dialect en de uitspraak van de asielzoeker aanwijzingen kunnen geven over de herkomst van deze mensen, worden ingebonden in een procedure om de herkomst van de asielzoeker vast te stellen. Ze kunnen helpen om het thuisland te bepalen, opdat daarna contact kan worden opgenomen met de desbetreffende ambassade.

Ook het plaatsen van een persoon onder juridische begeleiding (vroeger curatele) is mogelijk wanneer duidelijk is dat een mens niet gepast met autoriteiten en medemensen kan omgaan respectievelijk geen juridisch begrijpelijke handelingen kan uitvoeren. Daardoor zou aan deze mens een begeleider kunnen worden toegewezen, die de betreffende persoon juridisch vertegenwoordigt. Deze begeleider zou daarop, o.a. wanneer het gedrag van diegene die hij begeleidt een gevaar voor het publiek vormt, eveneens een aanvraag bij de rechtbank kunnen indienen om hem/haar duurzaam in een psychiatrische kliniek op te nemen.

Bron:
www.epochtimes.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Duitsland, Illegalen, Immigratie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, migrantengeweld, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

26 reacties op “Asielzoeker” terroriseert autobedrijf – filiaalmanager: “Onvoorstelbaar dat zo´n man vrij kan rondlopen”

 1. Peter zegt:

  Goed nieuws voordat u gaat lunchen ??
  Migrantenboot Aquarius opnieuw geweigerd door Italië en Malta
  Migrantenboot Aquarius is opnieuw de toegang ontzegd tot Italië en Malta. Dat meldt hulporganisatie SOS Méditerranée. De boot wacht nu op zee op een andere mogelijke aanlegplaats.

  Geliked door 4 people

  • Steven zegt:

   Het is helemaal géén goed nieuws..
   Ze komen gewoon Europa binnen, of dit nu via Italië of Spanje is.
   Terugsturen is in de EU geen optie meer als ze eenmaal aan wal zijn geraakt.

   Het zou pas goed nieuws zijn geweest als ieder land in de EU die boot zou weigeren…..

   Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Goed nieuws…?
   Daar is het nog even te vroeg voor.
   De criminelen van die hulporganisatie weten natuurlijk ook dat Italië en andere landen de toegang voor het zwarte ongedierte zullen weigeren.
   Ze laten het daarom welbewust op een “onmogelijke situatie” aankomen.
   Na ’n aantal dagen op de boot moeten die arme zielige vluchtelingen ergens worden ondergebracht, zodat ze linea recta naar de roompotten van het westen kunnen door vluchten.
   En zo zullen ze in de toekomst door gaan…
   Als ze geen wettelijk verbod krijgen.
   Wacht maar af…
   De zielige waanzin is nog lang niet over.
   En als ze over zou zijn zitten we met miljoenen criminele en waanzinnige beesten uit donker Afrika die met benden door EU trekken, en links en rechts zullen doden en brandschatten.

   Net als vroeger…

   Like

 2. spoorinmiddelsbijster zegt:

  We zijn gewoon vogelvrij verklaard.

  Geliked door 3 people

 3. kampersrene zegt:

  Vermoedelijk werd dat Afrikaans exemplaar vrijgelaten omdat een vrouwelijke Gutmensch met bril begon te bleten (zoals die op dat vliegtuig)

  Geliked door 3 people

 4. Marlies zegt:

  Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  Onvoorstelbaar! Oliedrum mee vullen, beton storten en afvoeren. Belachelijke tolerantie

  Geliked door 3 people

 5. Marc zegt:

  Ik begrijp die Afrikaan wel: gediscrimineerd worden in het paradijs, waar iedereen alles gratis krijgt maar hij niet. En bovendien: hij had toch geld? Hij wilde toch gewoon betalen?

  Wat bedoel je ‘met tbs laten opnemen in een psychiatrische instelling in de hoofdstad van de Centraal Afrikaanse Republiek’?

  Geliked door 2 people

 6. J.D zegt:

  Schade bij A.Merkel neerleggen.

  Geliked door 1 persoon

 7. Henk der Niederlander zegt:

  Je vraagt je dus gewoon af, wat is dit voor eindeloze shit.
  Eventueel een taalkundige tolk erbij en het land uit flikkeren.
  Wil het desbetreffende land niet in tuig, per direct alle geldstromen stoppen en deze halve gare in de bajes pleuren totdat het desbetreffende land gaat smeken om deze parasiet terug te sturen.
  Oplossingen zijn niet moeilijk als het gaajes van de politiek maar willen bewegen.
  Nog idioter is als deze garagehouder het lef heeft om zijn personeel en spullen verdedigd tegen dit soort tuig zullen er wel een hele rij wetten en advocaten gevonden worden om tot een veroordeling te komen tegen deze garagehouder.

  Geliked door 4 people

 8. koddebeier zegt:

  Een kogel doet wonderen !

  Geliked door 4 people

 9. hendrik zegt:

  Oops, sorry mijn pistool ging zomaar AF…..

  Geliked door 3 people

 10. delamontagne zegt:

  In de krant[artikel] blijkbaar uit die streek, staat onderaan dit tekeningetje !

  Wordt door dat Middeleeuwse mannetje de zielige “vluchteling” verbeeldt ? die alles mag en zich mag bewapenen of is het een Ambtenaar met een verdedigingswapen tegen de “wreedzame” asieligerts.? ?
  / /
  Ik meen uit de regels onder dit tekeningetje in krant te moeten opmaken dat Men met handen gebonden is en zonder papieren niets aan kan vangen met zo’n individu.
  HET IS TOCH EEN WRANGE KLUCHT zoiets.
  https://www.rundblick-unna.de/2018/08/10/mitarbeiter-mit-poller-angegriffen-gewalttaetiger-asylbewerber-aus-froendenberg-belagert-autohaus-procar-in-unna-filialleiter-unfassbar-was-hier-los-ist/

  Geliked door 2 people

  • Tistochwat zegt:

   @ delamontagne 13 augustus 2018 om 12:42

   Wordt door dat Middeleeuwse mannetje de zielige “vluchteling” verbeeldt ?

   Nee, dat is een linkse ‘deuger’ die de asieleiser tegen ons, blanke autochtonen, beschermt.

   Like

   • delamontagne zegt:

    Ook weer niet.
    Het schijnt zo’n ambtelijke pennelikker te zijn, zo’n pietlut die de regeltjes tot in de finesses uitspelt………….

    Like

 11. Flo zegt:

  Afleveren bij de hr Schultz die rooie imbeciele socialist .,die is toch zo gek op dit soort lui .

  Geliked door 1 persoon

 12. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Vroeger werden zwakzinnige idioten opgeborgen in een gekkenhuis.
  Tegenwoordig lopen ze kennelijk gewoon vrij op straat.
  De te slappe politie is zijn beste vriend.
  Teveel dienstbaarheid en te weinig handhaving.
  Waar een wil is is een weg.
  Oppakken, achter slot en grendel en uitwijzen !!!

  Geliked door 1 persoon

  • bigljohn zegt:

   Oeps; Maar tegenwoordig leven wij in een omgedraaide wereld. Volslagen idioten lopen los rond, en de gezonden van geest worden opgesloten. Een gek moet men altijd gelijk geven volgens het gezegde. Nu, daar ben ik het dus niet mee eens !

   Geliked door 2 people

 13. Janszn zegt:

  Een stormram is een wapen.
  Zijn er nog mannen, zonder knotje, die zichzelf en anderen in zo’n geval kunnen verdedigen.
  Een gemikte trap op het been doet dit breken. Zelfverdediging!

  Geliked door 1 persoon

 14. Sharon zegt:

  De EU is een doodziek orgaan

  Like

 15. Guus Velraeds zegt:

  Als de eigenaar van dat garage bedrijf CDU, CSU, Linke, SPD of Die Grüne gestemd heeft heb ik absoluut geen probleem met de hele gang van zaken.

  Wat mij betreft mag hij morgen weer terugkomen met zijn monopolie geld.

  Achteraf zal blijken dat hem de auto gewoon geven nog het goedkoopste zou zijn geweest.

  Wil je dat allemaal niet dan schiet hem gewoon dood zou ik zeggen. Doen ze in hun landen van herkomst ook het lijkt daar prima te functioneren volgens de ontwikkelingshulp freaks.

  Like

 16. flo zegt:

  Gewoon liquideren zou zo langzamerhand een oplossing moeten worden, scheelt miljarden.
  Dit vuil wil ook alleen maar onze dood, dus.

  Like

 17. Hoe raakt zo’n (..p) eigenlijk aan een rijbewijs ?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s