Geweld: Eerste prominent verlaat Londen

Screenshot_61

Petra Ecclestone met haar vader Bernie Ecclestone.

(Vertaling: E.J. Bron)

Het leven in Londen wordt steeds gevaarlijker. Dagelijks worden er mensen op straat neergestoken. Nu verlaten de eerste prominenten de stad. De miljoenen-erfgename Petra Ecclestone verhuist met het oog op de buiten zijn oevers tredende criminaliteit met haar kinderen naar Los Angeles. Ze voelt zich niet veilig meer in de Britse hoofdstad.

journalistenwatch

“Het is absoluut waanzinnig hoe gevaarlijk Groot-Brittannië geworden is. Zoveel gevaarlijker dan nog tien jaar geleden”, aldus de 29-jarige dochter van de ex-autocoureur en Formule-1 baas Bernie Ecclestone.

Gezien de vele gesprekken die ze met andere moeders over de dagelijkse aanvallen, roofovervallen en steekpartijen zou voeren, zou ze zich tijdens een wandeling door de buurt niet langer veilig voelen.

Ze zou het ook niet langer kunnen tolereren hoe gevaarlijk het dagelijks leven geworden zou zijn, aldus de ontwerpster en het model Petra Ecclestone. Ze heeft vier bodyguards in dienst, eentje voor zichzelf en de anderen voor haar drie kinderen Lavinia (5) en haar 3-jarige tweeling James en Andrew, om haar gezin te beschermen.

Al in 2016 was de toenmalige villa van Petra Ecclestone en haar man door jongeren aangevallen. Ze gooiden een Molotovcocktail op hun oprit, die slechts enkele meters voor hun Range Rover explodeerde. De 29-jarige wil nu na haar scheiding verleden jaar van zakenman James Stunt, met haar nieuwe vriend Sam Palmer verhuizen naar de VS.

Het aantal moorden zou ondertussen op de hoogste stand sinds 2008 staan, bericht “Mail Online”. Op 26 juli werd een 18-jarige in Camberwell neergestoken. Hij overleed nog ter plaatse en zou het 90ste slachtoffer dit jaar zijn.

In juli publiceerde de politie nieuwe schokkende cijfers: de mes-criminaliteit is in één jaar in Engeland en Wales met 16% gestegen. In één enkele jaarperiode tot maart zou dit jaar 40.147 keer bij delicten een “mes of een ander scherp voorwerp” gebruikt zijn, bericht “The Mirror”. Het aantal roofovervallen steeg met 30% naar 77.103. De politie registreerde ook 31% meer verkrachtingen (53.977) en 21% meer andere seksuele delicten (96.755), wat deels te wijten zou zijn aan een toename van seksuele delicten tegen kinderen.

Hier nog een voorbeeld van de dagelijkse waanzin in Groot-Brittannië: deze BMW-bestuurder werd afgelopen zaterdag in de Queen´s Park Road in Blackburn/Lancashire eerst door een andere auto geblokkeerd en daarna door vijf gemaskerde mannen met honkbalknuppels aangevallen. In de auto zou zich ook een klein kind bevonden hebben. De man en zijn 5-jarige zoon zouden lichtgewond zijn geraakt, een 19-jarige werd gearresteerd, bericht de “MailOnline”.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", Barbarisme, Criminaliteit, Londen. Bookmark de permalink .

39 reacties op Geweld: Eerste prominent verlaat Londen

 1. Jean zegt:

  Europa staat op instorten door die import van die gewelddadige troep uit Afrika, wij zullen asap moeten afrekenen met de verantwoordelijken die ons die troep hebben opgedrongen tegen onze wil, ze vullen decadent hun zakken en hokken samen in dat kotsmisselijk EU gedrocht. Laten we er heel snel voor zorgen dat die troep 2019 niet haalt en laten we de misdadigers zwaar straffen.

  Geliked door 1 persoon

  • Jean zegt:

   O ja, laten we die bende artsen zonder grenzen nog zo een parasiterende bende leeglopers eveneens aanpakken.
   Wie met vuur speelt zal op de blaren moeten zitten.

   Like

 2. IkBenHet zegt:

  Jahaaa… want LA is een reuze veilige stad ROFLOL 🤗

  Geliked door 3 people

 3. A Ruygrok zegt:

  Ze hebben daar toch een islamiet als burgerpappa..,die zou de stad toch wel even gaan besturen met zijn geniale capaciteiten.., en de Britten trappen erin zoals heel west Europa in de val van de islamitische roodkapjes wolf trapt.., nou.., ik las dat wij in het westen ouder en ouder worden maar dit sprookje kan je wel op je buik schrijven want degene die onze ouderdom drastisch gaan bekorten met hun slagerspraktijken zijn al in grote getale onderons en vermeerderen zich als een sprinkhanenplaag….,
  A.Ruygrok, Monster.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Geen medelijden met die Britten.
   Het is ’n geheel eigen volk dat zich mijlen ver boven de rest van de wereld verheven voelt.
   Ik generaliseer nu natuurlijk, maar anders kom je nergens.
   Nu worden ze geconfronteerd met hun eigen verdwazing.
   Zal ze leren.

   Like

  • mahoog zegt:

   Zo lang de kippetjes gouden en zilveren eitjes blijven leggen, blijft het koppie nog even op de rompjes.

   Like

 4. Joannes den Hollander zegt:

  En in Nederland en de rest van West Europa is het al niet anders. Ook daar vertrekken massaal de toppertjes die we het liefst hier zouden houden.

  Like

 5. London glijdt razendsnel af naar een onbestuurbare stad, zelfs in de voorsteden wordt het ook steeds gevaarlijker ! Geweldige vooruitgang met een moslim burgemeester, onvoorstelbaar is de blindheid van het volk, ook hier !

  Geliked door 1 persoon

 6. alwine kerkhof zegt:

  Ik weet niet of dit mag van de webmaster, anders moet u het maar even verwijderen, is een petitie van Britain First, om die moslim burgemeester weg te krijgen.

  https://www.britainfirst.org/remove-sadiq-khan?utm_campaign=sadiqkhan1&utm_medium=email&utm_source=patriotmerchandise

  Like

  • alwine kerkhof zegt:

   Donders, je kunt vandaag de dag niet eens meer rustig poepen.

   Like

  • bigljohn zegt:

   Het word steeds gekker. Nu hebben ze ook al de winkel beroofd van een Tilburgse toddenboer ! Arme Donder(s). Ik zou zijn kleren (todden) nog niet willen dragen al kreeg ik ze voor niets.

   Geliked door 2 people

   • alwine kerkhof zegt:

    Daarom nam hij ook alleen het geld mee.

    Geliked door 3 people

   • BertG. zegt:

    Het maakt mij net zo goed niks uit wat mr. Donders overkomt als wat Bernie en Petra Ecclestone + bodyguards + miljoenen, allemaal meemaakt.
    Zulke berichten doen het altijd goed in de Privé, Story, Weekend en wat je nog meer aan bladen hebt waar roddels in staan en praatjes over “beroemde” mensen.
    Die bladen lees ik dan ook niet.

    Geliked door 1 persoon

   • alwine kerkhof zegt:

    Ik ben bevriend met de moeder van een bekende Nederlandse, ze komt hier af en toe logeren, wat ik dan hoor, lees je niet in die roddelbladen. Wat zouden ze smullen.

    Like

 7. Roni zegt:

  En deze vrouw woont dan nog eens niet in een volkswijk in welke WestEuropese grote stad dan ook. She can count her blessings………

  Like

 8. Elisah zegt:

  Veel van de monumentale, exclusieve panden in Londen zijn in bezit van arabieren of van Russen.

  Like

 9. Elisah zegt:

  Iets anders,
  https://fenixx.org/2018/08/13/blanke-slaven-bouwden-amerika/

  Ze kwamen in de ruimen van overvolle schepen, verpakt tussen vracht en dieren, en degenen die de reis overleefden werden gekocht en verkocht in ketens om te werken zoals hun eigenaren kozen. Ze werden naar de Caraïben, de Amerikaanse koloniën en daarbuiten gebracht. Klinkt bekend ? Maar deze gedwongen immigranten, die verstoken waren van alle persoonlijke vrijheid, waren Ierse slaven, en hun ‘dienstbaarheid en knechtschap’ begon lang voordat zwarte slavernij aan de orde van de dag was.

  De Ieren werden in honderdduizenden stuks in slavernij verkocht – dat is een historisch feit, dat wordt gestaafd door onbetwistbaar bewijs. Of het nu politiek correct is of niet, of het nu op school wordt onderwezen of uit schoolboeken wordt geschrapt, het blijft een feit en we moeten ervoor waken dat het wordt vergeten.

  Geliked door 5 people

 10. Guus Velraeds zegt:

  De elite heeft de luxe om te verkassen. Helaas heeft de gewone man die luxe meestal niet. Hij de gewone man kan dus tot genoegen van diezelfde elite geheel ondergedompeld in de multiculturele soep decennia gepropageerd door de elite.

  Geliked door 4 people

 11. kampersrene zegt:

  Het werd voor die prominent de hoogste tijd ….hij heeft er al grijze haren van gekregen !

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Volgens mij is hij in de was gekrompen en verkleurd.

   Geliked door 2 people

   • Trucker zegt:

    paulzwueste zegt: 14 augustus 2018 om 17:28

    Volgens mij is hij in de was gekrompen en verkleurd.

    Tja Paul hij is klein van gestalte maar een héél grote meneer in het racewereldje, al vele vele decennia, weinigen evenaren hem.
    Hij heeft trouwens een bloedmooie dochter dat wist ik niet eens.
    Wat dat lulletje daarboven pent over die “grijze haren” quantité negliable 🙂

    Geliked door 1 persoon

 12. BertG. zegt:

  Blijf het eigenaardig vinden om mensen die een pak geld verzameld hebben, prominent of elite te noemen.
  Het laat wel zien hoe andere tegen rijke mensen opkijken, alleen omdat ze meer geld hebben.
  Maar ik heb wat om het over te hebben, de volgende keer bij de kapper.

  Geliked door 2 people

  • Trucker zegt:

   Bert ik weet een goede voor bij de kapper

   in Gent (Vlaanderen) loopt in de Veldstraat (bekende winkelstraat in Gent) een Turk met op zijn schouder een papegaai.
   Aan de overkant is er een Gentenaar die dat gezien heeft en hij roept naar de Turk wat “een mooie papegaai”.
   Turk antwoord niet en de Gentenaar gaat naar de overkant en zegt tegen de Turk “wat ne schoone papegaai, zo schoone pluimen, die staart ongelooflijk en zo’ne grote snavel”…
   Dan vraagt hij aan de Turk “spreekt em al” (praat hij al), papegaai antwoord “weet het niet heb hem nog maar twee dagen”…

   Geliked door 2 people

   • delamontagne zegt:

    ANTWERPEN;
    Een Marokkaan staat in Antwerpen stil aan een roodlicht als hij langs
    achter wordt aangereden door een Antwerpenaar.
    Kwaad komt de Marokkaan naar buiten en roept: “Vuile racistische Antwerpenaar, ge zijt express tegen mijnen auto opgereden omdat ge geen Marrokanen moet hebben”.
    De Antwerpenaar zegt : “Kalm blaaive, Kalm blaaive, da’s nie woar, ’t was een accident…”
    De Marrokaan onderbreekt hem en zegt : “niets van, gij zijt een racist, een vuil Vlaams Blokker .”
    De Antwerpenaar zegt : “Hola as ge ni rustig bleft,dan zenne kik verplicht er de polies bei te holen…”
    Waarop de Marrokaan:” Ziet ge wel, die Nazi’s erbij roepen, om u te
    helpen, Raciest…”
    Op dit moment komt er een combi van de Antwerpse politie aangereden, ze stappen uit en vragen wat er gebeurd is waarop de Marrokaan direct
    begint te roepen van “Die racist is achter tegen mij opgereden en al die racisten van hier en vandaar ….”
    Een agent onderbreekt hem en zegt met harde toon “KALM BLAAIVE, hier zen gien raciste, wai zen niet allemoal tegen aa, da’ s ier een accidengt en wai gon dat ier beschoafd oeplosse”.
    Als de agent ziet dat de Marrokaan kalmeert neemt hij hem onder de arm en vraagt :
    “ZEGT NAA IS IERLEK, WAAROEM ZEDDE GAAI ACHTEROIT GEREIE?”

    Geliked door 2 people

  • Trucker zegt:

   delamontagne zegt:
   15 augustus 2018 om 01:17

   kende de mop al maar blijft een zeer goeie en al helemaal als je het Antweirps imiteert

   Tien op tien delamontagne

   Geliked door 1 persoon

 13. Htskday zegt:

  Lekker veilig in Los Angeles???..

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Da’s ’n goeie!
   Hahahahaha!
   Of je nou in Londen door ’n zwarte wordt verkracht en vermoord of in Los Angeles!!!

   Ik moet denken aan het gedicht: “De tuinman en de dood.”…

   Like

 14. mahoog zegt:

  In L.A roepen ze waarschijnlijk niet allha akbar bij”de daad”, maar ”fuck you white trash”.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s