Op klaarlichte dag: 14-jarig meisje in Hamburg verkracht door Afghaan

Screenshot_40

De Jungfernstieg in Hamburg met blik op de binnenstad. Hier werd een 14-jarig meisje op klaarlichte dag verkracht. De politie kon de vermoedelijke dader arresteren.

(Vertaling: E.J. Bron)

In de binnenstad van Hamburg werd op klaarlichte dag een meisje verkracht. De politie arresteerde de verdachte – hij had het meisje in een portiek getrokken.

Op klaarlichte dag is een 14-jarig meisje in Hamburg het slachtoffer geworden van een seksueel delict. Een bij de politie bekende verdachte, een 30-jarige Afghaan, werd gearresteerd en voorgeleid aan de rechter-commissaris, deelde de politie van de Hanzestad zondag mee. De misdaad vond zaterdagmorgen plaats, volgens een bericht van het “Hamburger Abendblatt” werd het meisje verkracht.

Volgens de politie zou de man de 14-jarige op het Centraal Station hebben aangesproken en gedaan hebben alsof ze elkaar kenden. Het meisje liep weg, de man volgde haar echter en begon steeds opnieuw tegen haar te praten. In de buurt van de elektronicawinkel zou hij de 14-jarige in een portiek hebben getrokken en daar, ondanks haar tegenstand, seksuele handelingen op haar hebben verricht.

Daarna volgde hij de 14-jarige, die eerst met de metro ging en bij een benzinestation uiteindelijk om hulp vroeg. De gealarmeerde politieagenten pakten de verdachte, die wachtte op de komst van de politie, op. Een alcoholtest leverde een promillage van 2,24 op.

Bron:
www.t-online.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afghanistan, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

42 reacties op Op klaarlichte dag: 14-jarig meisje in Hamburg verkracht door Afghaan

 1. E.J. Bron zegt:

  Kenmerkend, dat laatste zinnetje. . . te lezen als: “Het heeft niets met de islam te maken, oorzaak alcohol”. Alsof iedere dronken autochtoon met een promillage van 2,24 ook gewoon 14-jarige meisjes verkracht. 😦

  Geliked door 8 people

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Als dit nu al niet is toegestaan, hoe moet zo’n vluchteling dán aan z’n gerief komen? Er is toch geen alternatief voor zo’n stumperd?

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

  • spoorinmiddelsbijster zegt:

   Dat staat erbij om aan te geven dat het deze keer zoals eigenlijk altijd niet niets te maken had met de islam en heel verrassend nu ook niets met verwardheid, suikerziekte en/of andere ziektes. En ja die arme mohammedaan heeft niet voor niets zoveel gedronken ondanks dat het verboden is. Hij zal dus wel heel zielig zijn. En omdat hij niet gewend is aan alcohol heeft hij deze misdaad gepleegd. Dus eigenlijk hij was zich zelf niet en dus toch verward. Hem niets kwalijk nemen dus. En trouwens wat doet zo’n meisje zonder kopvod overdag alleen op straat?

   Geliked door 3 people

  • Tistochwat zegt:

   @ E.J. Bron 13 augustus 2018 om 10:01

   Een dronken tor krijgt z’n leuter toch niet omhoog? *
   Maar wat (s)links geraffineerd om er als nieuw excuus ‘alcoholpromillage’ bij te halen

   * Ow wacht, nu begrijp ik ook dat likken en zoenen van zuiplap Juncker.
   Door het bloed in zijn alcohol de alcohol in zijn bloed wordt hij liederlijk handtastelijk.

   Geliked door 2 people

 2. scherpschutter1943 zegt:

  het enige dat zo’n importdebiel uit Afghanistan begrijpt is een groter geweld dan dat hij zelf kan oproepen. Een passende straf zou zijn om hem in het openbaar met een bot mes te castreren en hem vervolgens op de executieplaats te laten liggen tot lering ende vermaak van de verzamelde menigte. Op andere wijze is zo, n beest niet te straffen. Gevangenisstraf? Hij lacht zich kapot, is daar onder soortgenoten en wordt 24 uur per dag verzorgd, eten, drinken , alles gratis. En nog halal-vreten ook. Barbaars idee van mij? Wen maar aan het feit dat door de islamieten net zo over u gedacht wordt. U bent gewaarschuwd.

  Geliked door 7 people

 3. Statler & Waldorf zegt:

  Afgelopen zaterdag opgepakt, dus die staat alweer buiten.

  Geliked door 4 people

 4. hotchkisssaiga zegt:

  Gelijk het land uitzetten na het toedienen van enkele zweepslagen(lees500)

  Geliked door 4 people

 5. Harrie Vaes zegt:

  De rechter zal hem wel vrijspreken want het hoort bij hun cultuur.

  Geliked door 5 people

 6. M.A.L. Sion zegt:

  Op de hoeveelste plaats komt dit op de statistiek van Afghaanse verkrachtingen?

  Geliked door 3 people

 7. jack black zegt:

  Het probleem is dat er al honderduizenden van deze afgaanse windhonden al hier zijn !
  De linkse debiele NPO kijker heeft zich al vastgevreten aan de afri-mafia bedelstreams
  en op eindeloos band lopende bedelpropaganda die zich wie kanker in hun lege herses
  hebben gevreten ! Het resultaat is hetzelfde als bij de marrokanen ! Meer-meer-meer !
  Ergo ! Hoe graaf ik mijn eigen graf !

  Geliked door 4 people

 8. Thomasson zegt:

  Dat stuk tyfus genaamd Angela Merkel en het hele collectie geschifte smeerlappen die ze in haar regering heeft, trekken zich van zulke gebeurtenissen NIETS AAN. Dat geldt idem dito voor de (slinkse)stinkers die in Hamburg regeren.Net als in het Engelse Rotherham, het laat ze volstrekt koud dat iedere dag opnieuw worden Duitse vrouwen, meisjes en kinderen slachtoffers van islamitische verkrachtingen. De exotische beesten die ze zo liefdevol naar binnen laten – met name Afghanen en Irakezen – beschouwen de lokale bevolking als prooidieren. Ze gedragen zich net als roofdieren in de Afrikaanse Savannah. Ze vallen grazers aan; ongeacht of ze oud zijn of een pasgeboren kalf. Op dezelfde wijze gedragen zich beesten uit islamitische landen en Afrika. Het maakt voor hen niets uit of het kind 12 jaar oud is of een peuter van net 2 jaar.. WIR SCHAFFEN DAS! Is de credo van deze pathologische meute; al is de prijs nog zo hoog!. Niet voor hen! Maar voor de bewoners van Duitsland. Een ding is zeker. De politiek zal er geen einde aan maken, de nieuwe moderne ‘Geuzen’ wel. Zij zouden de steden en dorpen ontzetten. Het zou in de 21ste eeuw op dezelfde wijze gebeuren als in Den Briel 1572 en Leiden 1574. De geschiedenis zal zich over heel west Europa herhalen.

  Geliked door 4 people

 9. Wachteres zegt:

  Die arme man kon er niets aan doen. Hij is niet gewend aan alcohol en ook niet aan meisjes die er ‘onbedekt’ bij lopen.

  Het wordt tijd dat wij onze maatschappij aanpassen aan die zielughe ‘vluchtelingen’.

  Een verbod op alcohol en de vrouwen netjes gekleed, zoals de islam dat voorschrijft.

  Tistochwat, koop alvast maar een boerka. Kun je oefenen in de tuin. 😛

  Geliked door 2 people

 10. Hovawart zegt:

  Het schijnt dat men islammietjes met hun misdadige gedrag en criminele tendentie het niet kwalijk mag nemen dat zij zich in momenten van zwakte laven aan de verleidingen en de geneugten van de westerse maatschappij. Een samenleving, waarvan zij deel wensen uit te maken, opzadelen met overwegend criminelen en verkrachters is de kat op het spek binden, hun aversie tegen een vrije opvatting heeft een weinig stimulans nodig en het gevolg is meestal dat zij iets slechts of ongewensts doen, meestal veroorzaakt door het innemen van stimulerende en/of geestverruimende middelen of drank, meestal als oorzaak en reden van het plegen van misdrijven, maar ook steeds vaker als een handig excuus .
  Als ik mag opmerken dat er enorm veel islamistische patiënten zich reguliere antidepressiva en andere medicijnen laten voorschrijven tegen ‘verwardheid’ en psychische stoornissen, baart het mij toch enigszins zorgen hoe men een eerlijk vonnis kan vellen over een misdrijf van een ‘onder invloed van medicijnen’ verkerende mohammedaan. Hoe men de criminaliteit kan beteugelen, en de verkrachtingen kan voorkomen, schijnt de Europese rechtspraak niet te ambiëren, wel het accepteren van recidive om een beter beeld te kunnen vormen van de “patient” omtrent een gewenste behandeling en medicatie, waar de Tbs-klinieken overigens in uitblinken, (de proeflokalen van de farmaceutische industrie)……..en de burger de dupe en het slachtoffer van mag zijn.

  Geliked door 1 persoon

 11. Jee-Dee. zegt:

  Waarom nemen ze geen moslim meisje?

  Geliked door 1 persoon

 12. ruud beijer zegt:

  Ach deze meneer moet wel een kans krijgen. Ik stel voor om hem bij een linkse huichelaar onder te brengen.Het liefste bij iemand van de NPO.
  I Have a dream.

  Like

 13. ruud beijer zegt:

  Ach deze meneer moet wel een kans krijgen. Ik stel voor om hem bij een linkse huichelaar onder te brengen.Het liefste bij iemand van de NPO.
  I Have a dream.

  Like

 14. Elisah zegt:

  https://fenixx.org/2018/08/13/afghanen-slaan-in-hamburg-en-augsburg-toe-meerdere-meisjes-seksueel-misbruikt/

  Afghanen slaan in Hamburg en Augsburg toe: Meerdere meisjes seksueel misbruikt

  In Augsburg heeft een landgenoot zeven meisjes tussen de tien en twaalf jaar in de tram lastiggevallen en seksueel gemolesteerd. De meeste kinderen waren op weg terug van school toen de dader ze aanrandde. De 20-jarige ging voor hen zitten, toonde publiekelijk zijn geslachtsdeel en masturbeerde voor de volledig radeloze meisjes. Het vonnis van rechter Bernhard Kugler: 2 jaar voorwaardelijk wegens seksueel misbruik van kinderen. Nadat hij eerder in detentie was geweest, liep de Afghaan als vrij man de rechtszaal uit. Op kosten van de belastingbetaler krijgt hij nu “All inclusive begeleiding”. Hij werd ook gevraagd om de wet en de leefomstandigheden in zijn gastland te respecteren.

  Like

 15. Elisah zegt:

  https://fenixx.org/2018/08/12/noord-afrikaan-en-zijn-vrienden-hebben-op-gruwelijke-wijze-vijf-vrouwen-in-zwitserland-mishandeld-een-in-coma/

  Noord-Afrikaan en zijn vrienden hebben op gruwelijke wijze vijf vrouwen in Zwitserland mishandeld: één in coma

  Zwitserland is geschokt door de wrede mishandeling van vijf vrouwen in de leeftijd van 22 tot 33 jaar voor club Petit Palace in Genève. Twee van de vrouwen raakten ernstig gewond; één van hen is zelfs in coma achtergelaten en verkeert nog steeds in kritieke toestand.

  Like

  • Thomasson zegt:

   @Elisah Wanneer worden is eindelijk noord Afrikanen en andere islamitisch gespuis op deze wijze worden behandeld? Boter bij de vis. Ook voetbal wordt gespeeld over de hele veld en niet uitsluitend op een kant.

   Like

 16. Steven zegt:

  zwaar moslim met alcohol….wie neemt wie nou in de zeik..
  Die gasten volgen die haat-religie zoals het ze uitkomt.

  By the way.. NEKSCHOT voor dit stuk stront.

  Like

  • En zuipen doen die moslimkrengen ook wel. En niet te zuinig ook. Breek me de bek niet open, heb t zelf vaker “mogen” aanschouwen. Een mossel collega heeft me uitgelegd dat mossels ook een soort biecht kunnen doen waardoor het weer vergeven wordt.

   Like

 17. bigljohn zegt:

  Eerst word er weer eens een meisje verkracht. Vervolgens word de Wet verkracht, en tenslotte is de dader weer op zoek naar een volgend slachtoffer. Het is ook vechten tegen de bierkaai als het om moslims gaat !

  Like

 18. Janszn zegt:

  Verzachtende omstandigheid voor de rechter. Hij was behoorlijk dronken. Ook deze is van harte welkom.

  Like

 19. Guus Velraeds zegt:

  Tistochwat zegt:
  13 augustus 2018 om 18:24
  @ E.J. Bron 13 augustus 2018 om 18:21

  De leidraad zegt:

  Als de aanduiding van een persoon eindigt op /ee/, schrijven we -é voor de mannelijke of sekseneutrale vorm, -ee voor de vrouwelijke vorm.

  prostitué of prostituee – prostitueetje

  Als je hoer opschrijft is dat ook goed?

  Geliked door 1 persoon

 20. Pingback: Wilders steekt lont in kruidvat – IN DEN MANGEL

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s