Turkse scholen in Nederland & het gelijk van Geert Wilders

Screenshot_45

(Door: Ton F. van Dijk)

De Turkse president Recep Tayyip Erdoğan stelde vorige week dat hij Turkse weekendscholen in Nederland wil. Een omstreden plan en pure indoctrinatie menen critici, ook omdat Nederland volgens D66-minister Wouter Koolmees van Integratie niet bijster veel kan doen om het plan tegen te houden. Een dilemma staat voor de deur, stelt Ton F. van Dijk. Want Geert Wilders lijkt gelijk te hebben gekregen op het Turkse onderwerp.

In 2004 kreeg toenmalig VVD-Kamerlid Geert Wilders het stevig aan de stok met zijn partij. Punt van twist was de mogelijke toetreding van Turkije tot de EU. De liberale collega’s van Wilders in de Tweede Kamer waren van mening dat het land aan de Bosporus onder voorwaarden onderdeel moest kunnen worden van Europa. Maar Geert, die toen nog gewoon over straat kon, vond het hele concept van een Turkse deelname aan de Unie een gotspe.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in cultuurrelativisme, Geert Wilders, gezond realisme, hersenspoeling, Indoctrinatie, Islamisering, nieuw fascisme, PVV, Rotzakken, Turken, Turkije. Bookmark de permalink .

24 reacties op Turkse scholen in Nederland & het gelijk van Geert Wilders

 1. Thoth zegt:

  (..)omdat Nederland volgens D66-minister Wouter Koolmees van Integratie niet bijster veel kan doen om het plan tegen te houden.

  Dat heb je met Diversiteit66 van Koolmees. Hij wil niets oplossen. Sterker nog, hij wil dat de diversiteit wordt opgevoerd… Maar natuurlijk zegt hij het niet.

  Taqiyya volgens de D66.

  Like

 2. Marc zegt:

  Niet veel kunnen doen om het plan tegen te houden. Dat is natuurlijk gewoon niet waar!

  Geliked door 1 persoon

 3. Jeanette K zegt:

  En dan nu speciaal voor onze lezers in Amsterdam…

  Muts Halsema dacht toen echt dat taqiyya een uitvinding van Wilders en Bosma was.
  Fout, hartstikke fout. Taqiyya, oftewel liegen op z’n islamitisch, staat al meer dan 14 eeuwen
  in de verzonnen(!) koran.

  Geliked door 1 persoon

 4. klippie zegt:

  Zijn de Nederlandse scholen niet goed genoeg. Turks leren ze maar thuis, en van de geschiedenis zal menigeen wordt zijn.

  Like

 5. klippie zegt:

  Als die scholen er komen, opletten waar les in gegeven wordt.

  Like

 6. ReaGluurder zegt:

  Dikke Vette Chapeau voor Wilders!! En zijn LAFFE HYPOCRIETE HATERS (Landverraders!) vandaag nog in de Leeuwenkuil flikkeren, die hele zooi! Na het zomerreces van die Debielenclub van Het Binnenhof gaat het direct alweer over de Ploflims; de Turkse zomerscholen en het Stef Blokdebat! Decennia wordt er al voor al deze ellende gewaarschuwd, maar deze Klokkenluiders zijn als AFVAL weggezet. Janmaat, Fortyun, Van Gogh en ook anderen, naamlozen, opdat wij niet vergeten!

  Geliked door 2 people

 7. Patriot 2.0 zegt:

  “Een omstreden plan en pure indoctrinatie menen critici, ook omdat Nederland volgens D66-minister Wouter Koolmees van Integratie niet bijster veel kan doen om het plan tegen te houden.”

  Volgens Minister Koolmees (D66) KAN Nederland niet veel doen om e.e.a. te voorkomen.
  WIL Nederland het tegenhouden?

  Like

 8. Elisah zegt:

  http://xandernieuws.punt.nl/content/2018/08/Turkse-journalist-Erdogan-begint-steeds-meer-op-Hitler-te-lijken

  Turkse journalist: Erdogan begint steeds meer op Hitler te lijken

  De Turkse journalist Abdulah Bozkurt twitterde gisteren dat de Turkse president Recep Tayyip Erdogan steeds meer op Hitler begint te lijken. Gisteren gaf de moslimdictator in Ankara opnieuw de VS de schuld van de instortende lira, en droeg hij de Turkse bevolking op hun geld niet van de banken te halen. ‘En anders activeren wij plan B en C,’ dreigde hij vervolgens. Analisten denken dat hij daar mogelijk strenge kapitaalcontroles mee bedoelt. Het kan echter ook dat Erdogan zijn geplande Ottomaanse veroveringsoorlogen een paar jaar naar voren haalt.

  ‘Als hij het publiek vraagt op te staan en te salueren met zijn versie van het Rabia teken, dat hij heeft afgekeken van de straatprotesten van de Moslim Broederschap in Egypte, lijkt Erdogan steeds meer op een Hitler,’ aldus Bozkurt. ‘Hij zegt dat het opofferen van levens de prijs van vrijheid is.’ (1) Tekenen en uitspraken, die inderdaad op angstvallige wijze aan de Nazi leider uit de jaren ’30 en ’40 doen denken, zeker als bedacht wordt dat Erdogan zich vroeger al een ‘Kalief’ noemde, feitelijk een term voor een islamitische ‘Führer’.

  Geliked door 1 persoon

 9. bigljohn zegt:

  Turken, c.q. islamieten blijven die ze zijn. Smeerlappen ! Ook al gaan er tien generaties overheen.
  Eigen scholen zou niet zo’n punt zijn ware het niet dat die Turkse c.q. islamitische scholen lak hebben aan onze rechtsstaat en islamitische revolutie predikken. Dan zijn bijvoorbeeld Joodse scholen uit heel wat ander hout gesneden. Ook heb ik mij behoorlijk ge-ergerd aan nog een artikel op HP-De Tijd. Dit artikel; Wilders blijf van onze moslims af. De titel alleen al; ONZE moslims ! Net als of die moslims onze troeteldiertjes zijn ! Helaas kon ik daar geen reactie achterlaten, anders had ik ze wel eens behoorlijk recht gezet !

  https://www.hpdetijd.nl/2018-03-17/geert-wilders-blijf-moslims-af

  Like

 10. dondorp zegt:

  een flinke aardbeving aldaar lijkt op zijn plaats

  Like

 11. dondorp zegt:

  recent voorspelde ik honderd doden in lombok en voorspel dat nu in istan en andere steden De komst van het godsrijk onder jesus christus gaat gepaard met weeen bedoeld natuurrampen aardbevingen

  Like

 12. Tiurrie zegt:

  1 , 2 , 3 generatie maakt niets uit , verbied dubbele paspoorten of je bent Turk of Nederlander, de keuze is voor de persoon zelf. Indien de keuze en loyaliteit voor turkije is….ga terug naar Turkije daar zit je dan op je plaats. …

  Like

 13. BertG. zegt:

  Volgens PVV-leider Geert Wilders wordt ons land geregeerd door een heuse pikkedief. Wilders gebruikt de kwalificatie ‘diefstal’ om het beleid van Rutte mee te omschrijven, nu duidelijk wordt dat Nederlanders diep in de buidel moeten tasten om de btw-verhogingen van zijn derde kabinet te kunnen bolwerken. Per Nederlands huishouden gaat dat geintje zo’n 300 euro per jaar kosten, zo becijferden economie. Wilders is er furieus over.
  http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/08/geert-wilders-grijpt-de-premier-bij-de-lurven-mark-rutte-is-een-dief/

  Geliked door 1 persoon

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   De Dagelijkse Standaard is een flutsite geworden. De manier waarop zaken verdraaid of overtrokken worden gebracht heeft niets (meer) met objectiviteit te maken.
   Mark Rutte is een dief! zou Geert Wilders volgens de kop gezegd hebben. Maar in het artikel is daar niets van terug te vinden. Wilders zei: “Rutte pakt de Nederlander op nieuw.” “Diefstal.” Dat wat Rutte doet neer zou komen op diefstal, is iets anders dan “Rutte is een dief”.
   Ik neem tegenwoordig meestal niet meer de moeite om DDS te lezen. Zonde van de tijd.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Geliked door 1 persoon

   • bigljohn zegt:

    J. C. Th. Köhler ; ….De Dagelijkse Standaard is een flutsite geworden…. En dat klopt. Als je daar de reviews gaat lezen kom je tot de ontdekking dat iedereen elkaar aanvalt en voor rotte vis uitmaakt. Links dramt geweldig door op DDS. Reden waarom ik zo goed als nooit meer een review daar achterlaat !

    Like

   • BertG. zegt:

    Je hebt helemaal gelijk.
    Een waardeloze site met waardeloze schrijvers, en nog veel meer waardeloze reageerders.

    Maar ik kon dit bericht van Geert Wilders nergens anders terug vinden.
    Maar waarschijnlijk ben je niet verder gekomen dan te lezen waar het bericht vandaan kwam i.p.v. waar het over ging.

    Like

 14. ReaGluurder zegt:

  Off Topic, zeker ook weer niet: is er geen dooie, dan hangt er wel een explosief ergens aan de deurkruk in die lieve stad van mevr. Halalsema!
  https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/binnenland/explosief-aan-deur-in-amsterdam/ar-BBLTJ5g?li=BBoPOOe&ocid=mailsignout

  Like

 15. Jeanette K zegt:

  @Köhler 13-8, 16:56
  Wel eens van een zoekmachine gehoord? Ben jij soms de zoveelste opportunist die de kat uit de boom kijkt?Daardoor gaat ook dit land naar de kloten, snap je dat? Koran als eens goed gelezen?
  Taqiyya is voor allahschreeuwers een heilige plicht, omdat ongelovigen zoals jij en al die andere sufferds in deze wereld niet mogen weten wat de bedoeling van islam is.
  Zou iedereen nu onderhand tussen de oren moeten hebben.
  Trouwens, heb je al eens naar die Haagse plucheplakkers gemaild?
  https://www.thereligionofpeace.com/pages/quran/taqiyya.aspx

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s