UKIP heeft kritiek op de Metropolitan ‘chef van de gedachtepolitie’ vanwege ‘haatmisdaad’- onderzoek naar de kritische opmerkingen van Boris Johnson over de boerka

Screenshot_64

(Door: Victoria Friedman – Vertaling: “Wachteres” en “Henk V.”)

De leider van de UK Independence Party (UKIP) – Gerard Batten – heeft kritiek geleverd op de commissaris van de Londense Metropolitan Politie, Cressida Dick (foto), omdat zij gespecialiseerde politiefunctionarissen heeft laten onderzoeken of het vergelijken van boerka’s met brievenbussen een ‘haatmisdaad’ is. Het eerste onderzoek door de politiefunctionarissen van de Metropolitan Politie, die in haatmisdaad gespecialiseerd zijn, vond plaats naar aanleiding van kritische opmerkingen van Boris Johnson, toen hij het verschijnsel van vrouwen die een boerka dragen vergeleek met brievenbussen en bankovervallers, wat bij de Conservatieve Partij een voorlopig onderzoek uitlokte naar de vraag of tegen het Brexit-ondersteunende parlementslid disciplinaire maatregelen moeten worden genomen.

Breitbart

Toen zij eerder deze week met het Aziatische Netwerk van de BBC sprak, zei Dick dat “sommige mensen het duidelijk beledigend/kwetsend vonden”, maar zij voegde eraan toe dat politieagenten van oordeel waren dat de voormalige tweevoudige burgemeester van Londen “geen strafbaar feit had gepleegd“.

De UKIP-leider Gerard Batten noemde het onderzoek van de politie naar de zogenaamde ‘hate speech’ een obsessie en hij trok overeenkomsten met het begrip ‘thought crime’ [gedachtemisdaad] in de dystopische roman 1984 van George Orwell.  “We zijn op weg naar een Orwelliaanse samenleving, waar de politie bevoegdheden gebruikt om de gedachten te controleren. Cressida Dick moet de 900 politiefunctionarissen, die zij onderzoek laat doen naar zogenaamde ‘hate speech’ misdaden, terugroepen en hen herplaatsen om echte misdaden tegen personen en eigendommen te onderzoeken. Zij zou de Metropolitan Politie de opdracht moeten geven om de Londense epidemie van steekpartijen en zuuraanvallen te bestrijden – dit is een nationaal schandaal” zei Batten in een persbericht.

De UKIP-leider vestigde ook de aandacht op de aanwezigheid van Dick – toen ze nog bij de Thames Valley Police werkte –  bij een cursus die geleid werd door Common Purpose UK [Gemeenschappelijk Doel VK], een NGO die in leiderschap traint en die is gekarakteriseerd als het bloedeigen ‘ouwe jongens’-netwerk van links en door het conservatieve lid van het parlement Philip Davies in 2012 is beschreven als “een netwerkorganisatie voor de notabelen om hun pro-Europa… politiek-correcte kijk op de wereld te promoten”. “Dit hele probleem kan worden toegeschreven aan de cultureel-marxistische, ‘Gemeenschappelijke Doel’ training, die zij en anderen op hogere posities in het hele land hebben gekregen,” zei Batten. “We moeten terugkeren naar het concept van een politiemacht die tot taak heeft criminaliteit te voorkomen en de wet te handhaven, die geen geïmproviseerde wetten maakt om een politiek-correcte ideologie af te dwingen” voegde hij eraan toe.

Anderen hebben kritiek op Dick geleverd vanwege het verspillen van politiemiddelen, waaronder de bondgenoot van Johnson, het parlementslid Conor Burns, die zei: “Als we bedenken wat er gaande is in Londen en als dan aan middelen een andere bestemming wordt gegeven vanwege een oppervlakkig onderzoek naar een artikel, dan is dat is bizar”. “Het hoofd van de Metropolitan Politie geeft kostbare middelen een andere bestemming als we in de greep zijn van een criminaliteitsepidemie met messen. Het is een complete verspilling van politietijd en van middelen. We zitten in de greep van een politiek-correcte golf van dwaasheid”, voegde Burns eraan toe.

Dick, die in 2005 de operatie leidde die resulteerde in het doodschieten van de Braziliaanse elektricien Jean Charles de Menezes, nadat politieagenten hem hadden aangezien voor een zelfmoordterrorist, werd in juni bekritiseerd, nadat zij statistieken had gepresenteerd aan een door de overheid geselecteerde commissie waaruit bleek dat de cijfers van de misdaad verkeerd waren geïnterpreteerd.

Bron:
www.breitbart.com
Door: Victoria Friedman

Vertaald uit het Engels door:
“Wachteres” en “Henk V.”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, cultuurrelativisme, demoniseren, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, Groot-Brittannië, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Londen, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, politie, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

56 reacties op UKIP heeft kritiek op de Metropolitan ‘chef van de gedachtepolitie’ vanwege ‘haatmisdaad’- onderzoek naar de kritische opmerkingen van Boris Johnson over de boerka

 1. Marc zegt:

  In plaats dat die trut de koran onderzoekt op haatmisdaden, onderzoekt ze de uitspraken van een gerespecteerd politicus!

  Geliked door 5 people

 2. Roni zegt:

  Dick ziet er maar verzuurd uit !!

  Like

 3. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  De islam is een haatzaaiende ideologie. Verkondiging van de islam kan dus als een “haatmisdaad” worden beschouwd.

  Een gerespecteerd politicus zwart maken, is toch ook een “haatmisdaad”, of niet soms ???

  Geliked door 4 people

  • delamontagne zegt:

   Ik weet niet of hij door alle Engelsen als een “gerespecteerd politicus” wordt gezien.
   Afgelopen woensdag spraken we 2 Engelse kennissen en die hadden allerlei vreemde dingen over hem te vertellen en wij wilden juist over dat Boris-incidentje iets zeggen.
   Ik hoop niet dat hij op z’n schreden terug keert zoals in NL die Bok, ……..of is het Blok ?

   Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Delamontagne.
    2 Kennissen spreken is nou niet bepaald ’n betrouwbare peiling te noemen.
    Maar het is wel natuurlijk ’s avonds wel gezellig samen griezelen, met ’n glas whiskey voor het open haardvuur.
    No hard feelings, I hope.

    Like

 4. Johan zegt:

  Wat een zweefdoos , die commissaris van de Londense Metropolitan Politie, Cressida Dick.
  Ze doet haar naam eer aan.

  Geliked door 1 persoon

  • hendrikush zegt:

   Bij ons ziet een uniform van het Leger des Heils er heel anders uit.

   Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Je zal toch in het Engels Dick heten.
   My name is… “Dick”.
   Als ’n mooie vrouw zoiets zegt kan ik me voorstellen dat dat goed valt, maar als je die bos verdord brandhout met pet ziet zullen veel mensen ’n veloeren geraaktheid krijgen.
   Bovendien zal ze ook nog wel uit haar adem stinken.

   Geliked door 1 persoon

 5. Franco zegt:

  Deze afstootwekkende ”vrouw” is een super lesbienne. Denkt zeker de dans te ontspringen als haar islamitische beschermelingen besluiten ook haar van de Tower of London te gooien.Trouwens, what’s in a name!!! Last van penisnijd…..

  Like

 6. Trucker zegt:

  Die was de eerste in de klas wat betreft (kroeg)gevechten stoppen, blonk uit op de schietstand en gooide op de tatami haar tegenstanders vijf meter verder…
  Begrijp nog steeds niet waarom vrouwen(*) (of venten die fysiek niks voorstellen) hoofd worden van een politie eenheid.
  Misschien is het om vreemde reden die ik liever niet weet maar ik weet dan wel allesbehalve om hun deskundigheid –>op het terrein<– om zelfstandig in te grijpen bij "calamiteiten" (by the way wat een leuke Nederlandse uitdrukking, in Vlaanderen zeggen/schrijven we moeilijkheden. 🙂

  (*) Euh…, meisjes op Bron's blog niet ongerust zijn, die laatdunkende mening ventileer ik alleen naar schijters en incompetente vrouwmensen (helaas ken ik er zo wel enkele)

  Geliked door 4 people

  • Wachteres zegt:

   Wij hebben in NL een secretaresse alls minister van het leger gehad, Trucker.

   De volgede keer krijgen we een toiletjuffrouw om op het leger te passen.

   Geliked door 3 people

   • Trucker zegt:

    @ Wachteres als ik de dagdagelijkse gebeurtenissen lees over (jullie) Nederland ben ik niet verbaasd dat (niet) deskundigen het hoogste ambt bekleden.
    Wij (belgie) hebben dan weer iets dat niemand heeft : zes regeringen en een slordige 55 ministers…
    Delamontagne zou zeggen ‘il faut le faire ‘ 🙂

    Like

 7. kampersrene zegt:

  omdat zij gespecialiseerde politiefunctionarissen heeft laten onderzoeken of het vergelijken van boerka’s met brievenbussen een “”‘gezondverstandmisdaad” is

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Nog niet.
   Dit is het laatste stadium waarbij het woord “democratie” nog steeds wordt gebruikt door Zweedse politici als ze de dagelijkse werkelijkheid verdoezelen.
   Het volgende stadium is pas revolutie.
   Maar dan helemaal ècht.

   Geliked door 1 persoon

 8. Wachteres zegt:

  https://www.breitbart.com/london/2018/08/13/new-british-police-boss-we-are-failing-the-public-and-they-are-going-to-suffer-more-and-more/

  New British Police Boss: ‘We Are Failing the Public… And They Are Going to Suffer More And More’

  Nieuwe Britse politiechef: ‘We laten het volk in de steek … en ze gaan steeds meer lijden

  The incoming head of the Police Federation has warned Britain’s forces are increasingly unable to investigate some crimes, are “broken” in some areas, and the public is being failed..

  Het aankomende hoofd van de politie-federatie heeft gewaarschuwd dat de Britse politie steeds minder in staat is om bepaalde misdaden te onderzoeken. In sommige gebieden is de politie ‘ingestort’ en het volk wordt steeds meer in de steek gelaten..

  Apter told the website: “We are moving into an area where some crimes will not be investigated, whereas two to five years ago they were… We can’t do everything – there are going to be situations where we simply can’t deliver the policing we want to deliver.

  Apter zei tegen de website: “We gaan naar een gebied waar sommige misdaden niet zullen worden onderzocht, terwijl twee tot vijf jaar geleden dat wel gebeurde … We kunnen niet alles doen – er zullen situaties zijn waarin we simpelweg niet het politiewerk kunnen leveren dat we willen leveren.

  While complaints over funding are common among senior officers, less frequently discussed are some of the more recent spending and police time priorities pursued by individual force either by choice or under direction from the politicians.

  Hoewel klachten over financiering gebruikelijk zijn bij hogere functionarissen, worden minder vaak enkele van de meer recente uitgaven en politieprioriteiten besproken die individueel worden nagestreefd, hetzij door keuze, hetzij onder leiding van de politici.

  One such example is the large sums of money and numbers of officers dedicated to fighting so-called hate crime in Mayor Sadiq Khan’s London, even as serious violent crime in the city surges.

  Een voorbeeld hiervan zijn de grote sommen geld en het aantal politiemensen die zich inzetten voor de bestrijding van de zogenaamde ‘hate crime’ in het Londen van burgemeester Sadiq Khan, zelfs als ernstige gewelddadige misdaad in de stad toeneemt..

  Breitbart London reported in 2016 on Mayor Khan’s initiative to divert millions of pounds to fund a ‘hate crime hub’ for the Metropolitan Police, and over 900 officers are deployed policing speech and thought.

  Breitbart London rapporteerde in 2016 over het initiatief van burgemeester Khan om miljoenen ponden af ​​te wentelen om een ​​’centrum voor haatdelicten’ voor de Metropolitan Politie te financieren, en meer dan 900 officieren worden ingezet om toezicht te houden op wat er wordt gezegd [uitlatingen] en gedacht.

  Geliked door 1 persoon

 9. Htskday zegt:

  “Haatmisdaad”alleen het woord al…

  Geliked door 2 people

 10. ReaGluurder zegt:

  Dit soort Sufkutten zijn een gevaar voor de samenleving. Ze kunnen beter een kruis in haar mond douwen, kan ze iig geen onzin maar uitkramen!!

  Geliked door 2 people

 11. ReaGluurder zegt:

  Gelukkig kan er ook nog wél feest gevierd worden na een overwinning! Alleen maar kleine incidentjes gelukkig! INSHALLAH!!

  Like

 12. ildiko zegt:

  mensen zoals zij en vele liberale gekken zijn dom, ziek, schadelijk , alle tradities. waarden, vaderland, natie, geloof, verleden, geschiedenis, vrouw/man, familie enz hebben vernietigd en met een wereldwijde krankzinnige ideologie vervangen. Het resultaat is een complete waanzin van vrijheid en democratie een zielige leegte en mega niks !!!!! Een D66 politica hier in NL ( net op de radio gehoord) willen een meer simpeler rechterlijke uitspraak en meer rechters van allochtonen afkomstig, omdat volgens de D66 deze kunnen beter zich inleven in de allochtonen kwesties????? dus al weer iets zeer dubieus, en tegen het normale rechtelijke wetten. HOE LANG TOLEREREN WIJ DEZE LIBERALE IDIOTEN ?????

  Like

 13. delamontagne zegt:

  Arabische “zedigheid”, geen BURKINI ? ? ? ? ?

  Bahrein is uiteraard een islamitisch land. En er is geen Amnesty International of een links
  kantoortje om hierover te zeuren.

  Massaal werd het op de sociale netwerken gezien, een video van 3 augustus toont twee jonge vrouwen die lastiggevallen worden door mannen in een zwembad in Bahrein.
  De verantwoordelijke vindt dat beide slachtoffers zwemmen hadden moeten vermijden.

  “The Lost Paradise of Dilmun Water Park,” een zwemparadijs in het zuiden van Bahrein, was het toneel van een scène van seksuele intimidatie op 3 augustus, meldt Mashable.
  Gefilmd, de scène toont tientallen mannen die keer op keer 2 vrouwen in bikini betasten.
  Ze proberen met veel moeite weg te komen

  https://lesobservateurs.ch/wp-content/uploads/2018/08/Bahreïn.mp4?_=1

  BRON:
  RT

  http://mashable.france24.com/monde/20180813-femmes-harcelement-sexuel-parc-aquatique-bahrein

  Hisham Jamsheer @Hjamsheer

  How disgusting and sickening was the video of the 2 girls being sexually assaulted by these men at lost paradise? Is this the #Bahrain we know? Where are the authorities? Who are these fucking imbeciles assualting the 2 girls? Hope you fucking rot in hell you pieces of scum.

  Geliked door 1 persoon

  • delamontagne zegt:

   Veel anderen vonden dat het “zwemcostuum” van de twee jonge vrouwen onfatsoenlijk was. Een surfer publiceerde een deel van de Koran Soera An-Nour (Het licht) waarin Allaha vrouwen aanspoort tot bescheidenheid.

   ; “En zeg tegen de gelovigen dat ze hun ogen moeten sluiten, hun kuisheid moeten bewaren en hun kleding alleen moeten laten zien wat eruit ziet en dat ze hun sluier over hun borsten vouwen; en dat ze hun kleding alleen aan hun mannen laten zien. ‘

   Geliked door 1 persoon

 14. Jan zegt:

  Zegt genoeg

  Cressida Cunt in jubeltonen over de ‘diversiteit’ van de slachtoffers

  COMMENTS by London’s top police officer about victims of this month’s Islamic terror attacks that killed eight people, including two Australians, have been attacked as “disgusting”.

  In an interview with the Associated Press over the weekend, the commissioner of London’s Metropolitan Police, Cressida Dick, said the nationalities of those killed told a proud story of the city’s “diversity”.

  https://www.news.com.au/finance/work/leaders/top-london-cop-hails-diversity-of-terror-victims/news-story/f9583bd44e6abe5ba26394f2d9376c97

  Zij verspreidt ook fake nieuws
  ‘More Muslims than ever before reporting potential terror threats,’ says Met Police Commissioner Cressida Dick
  https://www.standard.co.uk/news/crime/five-terror-attacks-stopped-in-london-over-past-12-weeks-some-with-just-minutes-to-spare-met-police-a3587781.html

  Met vriendin, een pot nat

  Geliked door 3 people

  • paulzwueste zegt:

   Afschuwelijk, en dan nog nat ook!

   Like

   • Trucker zegt:

    op de tweede foto waar dat (rechtoplopend) wezen met politiepet op het hoofd tussen de haatbaarden staat lijkt ze net de Amerikaanse acteur JD Cannon (net opgezocht hij is reeds dood van in 2005), beregoed (ondergewaardeerd) acteur met een gelaat die zich leende tot de schurk.
    Als ik die foto zie weet ik genoeg doet me denken aan de Nederlandse schijters die zich politie heet, lekker leuk tussen de hitsige islamitische venten in vrouwenjurken en maar vergeten dat ze hun vreten bereiden op de wreedste wijze die er is.

    Geliked door 1 persoon

 15. BertG. zegt:

  Londen – De Londense politie heeft dinsdagochtend een man gearresteerd die even daarvoor met een auto de barrières rond het parlementsgebouw had geramd. De Metropolitan Police meldt dat meerdere voetgangers gewond zijn geraakt.
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/2429171/automobilist-ramt-hekken-parlementsgebouw-londen

  Like

 16. Hovawart zegt:

  Boris wordt geWilderst, deze mevrouw dient gesidetracked te worden, in de remise met haar magere caboose, lekker wenskaartjes knippen en enveloppes vouwen.

  Zij blinkt uit in afwezigheid bij het laatste vehicle-related incidentje in hartje Londen……

  Like

 17. jack black zegt:

  Laat een slager zijn worst van een hond bewaken ?
  Ja !
  Wanneer hij genug links infiltreert is !

  Like

 18. Tistochwat zegt:

  Mevrouw Dick heeft niet alleen haar kop niet mee, maar ook haar lullige achternaam niet.

  Ga wat nuttigs doen, Dick! En anders ga je hier maar naar zitten kijken:

  Je zal trouwens Dick Cock heten!

  Like

 19. Tistochwat zegt:

  Mevrouw Dick heeft wel iets weg van Jetta, die ook niet goed snik is:

  Geliked door 1 persoon

 20. paulzwueste zegt:

  Allemaal hetzelfde soort.
  Te lelijk om dood te doen.
  Je zal zo’n vriendin hebben.
  Constant met die rolstoel in bed.
  Wordt je helemaal gek van…

  Like

 21. Jan zegt:

  Luister hoe Cressida Cunt ontkent dat een jihadist een islamitische moordenaar is

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s