Zwembadscouts voor vluchtelingenkinderen

Screenshot_52

Fragment van het artikel in de “Hildesheimer Zeitung”.

(Door: “H.G.” – Vertaling: E.J. Bron)

Omdat hun ouders de toezichtplicht verwaarlozen

Ook bij het zwemplezier in zomerse hitte kent de ruimdenkendheid en tolerantie van onze autoriteiten tegenover de nieuwe gasten nauwelijks nog grenzen: boerkini´s, dus het lichaam volledig bedekkende badpakken met hoofddoek, zijn toegestaan. In veel plaatsen zijn er speciale vrouwenbaden voor moslima´s, zoals de koran dat voorschrijft (lees hier).

PI News (2)

Het stadsbestuur van Hildesheim overweegt nu zelfs om zwembadscouts in te zetten, die moeten letten op kleine kinderen van vluchtelingen die de verdrinkingsdood dreigt, omdat hun ouders de toezichtplicht verwaarlozen.

De oer-angst van Duitse ouders dat hun kinderen tijdens het zwemmen zouden kunnen verdrinken, geldt blijkbaar niet voor alle “badgasten met migratieachtergrond”, zoals de plaatselijke krant het politiek correct noemt. In de afgelopen vier weken werden meerdere kinderen met migratieachtergrond van de verdrinking gered. Meerdere malen per dag zouden badmeesters en reddingszwemmers kleine meisjes en jongens nog net kunnen tegenhouden bij de rand van het zwembad. Het aantal ingrepen zou duidelijk toegenomen zijn. Alleen al in juli werden zeven kinderen gered uit het bassin voor niet-zwemmers.

Het toezichthoudend personeel is op van de zenuwen. Enkele vaders en moeders zouden niet weten dat ze een toezichtplicht zouden hebben, en pas goed wanneer hun kind(eren) helemaal niet kan of niet goed kan zwemmen.

Zo komt het toezichthoudend personeel vaak nog net op tijd wanneer een klein kind met een donkere huidskleur argeloos bij de rand van het zwembad speelt. Waar de ouders zijn? Daar, ergens op de zonneweide, wijst men aan.

Op hete dagen zijn er acht toezichthouders tegenover duizenden badgasten. Behalve de kleine kinderen overschatten ook drie niet-zwemmers “met migratieachtergrond” zichzelf in het 50 meter bad. Eentje was van de springtoren gesprongen.

Niet altijd zijn de aangesproken ouders verstandig. Toezichtplicht? Men voelt zich als op een kleuterschool. Waarom vinden er geen mededelingen via de luidsprekers plaats, geen aangiftes wegens overtreding van de toezichtplicht, desnoods “rode kaarten”? Waarom wordt er niet doorgepakt wanneer kleine kinderen zienderogen de verdrinkingsdood dreigt? Elk dodelijk zwemongeval, vooral bij kinderen, zou onvergefelijk zijn. In plaats daarvan moet er volgend jaar met strooibiljetten in meerdere talen hulp geboden worden. En eventueel met zwembadscouts.

Maar Duitsland zou Duitsland niet zijn wanneer het duidelijke foutieve gedrag niet onmiddellijk weer gerelativeerd werd. Zoiets zou uiteraard ook bij Duitse ouders voorkomen, zegt een badmeester. Men zou in hemelsnaam geen groep in diskrediet willen brengen: juist Arabische moeders zouden ertoe neigen hun kinderen bijzonder te beschermen, weet de “expert”.

Bron:
www.pi-news.net
Door: “H.G.”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Duitsland, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, Krankzinnigheid, moralisme, Multiculti, Naïviteit, onwetendheid, Overheid, political correctness, tolerantie/intolerantie, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

10 reacties op Zwembadscouts voor vluchtelingenkinderen

 1. BertG. zegt:

  Ze zeggen het toch zelf, als allah het wil.
  Dus dat hou je toch niet tegen als er 1tje verzuipt.
  Dus niet mee bemoeien verder, het is de wil van allah.

  Geliked door 4 people

 2. Tistochwat zegt:

  Wat heeft een woestijnbewoner te zoeken in een zwembad?

  Woestijnratten zitten toch ook niet in het water?

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Woestijnratten

  Geliked door 2 people

 3. dutchess zegt:

  Precies Bert, gewoon laten verzuipen.

  Geliked door 1 persoon

 4. ruud zegt:

  Ik wist niet dat ze op de terugweg deze zwemmend af gaan leggen.

  Like

 5. Pietersen zegt:

  Er zijn hier in de buurt al aardig wat peuters van 18 mndn-3 jaar verzopen wegens gebrek aan toezicht. Het is zelfs zo erg dat de politie al censureert op jongen of meisje te noemen. Dan weet je wel hoe laat het is.

  Like

 6. scherpschutter1943 zegt:

  moge ze allemaal verdrinken, zowel jong als oud

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s