Afrikaanse “invasie”: Spanje wil het, Merkel wil het !

Screenshot_7

(Door: Sebastian Rollmann en A.D. Göhring – Vertaling: E.J. Bron)

Sinds Spanje een internationaal-socialistische regering heeft, opent het koninkrijk zijn poorten voor de aanstormende Afrikaanse absoluut-geen-vluchtelingen om de door Italië, Oostenrijk en de Visegrád-landen afgesloten vluchtroutes te vervangen. Omdat de Spanjaarden zelf zo goed als niemand van de jonge mannen levenslang moeten onderhouden en de vaak gevaarlijke gelukszoekers maar kort in het land hebben, interesseert de minister-president zich niet voor de gevolgen van zijn politiek van grensopening.

journalistenwatch

György Soros was op 27 juni voor een anderhalf uur durend gesprek met de Spaanse minister-president en de Spaanse minister van Buitenlandse Zaken samengekomen. “Jouwatch” vermoedde dat Soros in Spanje een “nieuwe poort voor illegale immigranten naar Europa geopend zou hebben”.

Destijds zag het er nog naar uit dat de vluchtelingen in Spanje zouden blijven. Maar dat is – zoals we weten – door de Spaanse regering niet gepland. Integendeel.

In onze artikelen over dit onderwerp hadden we vastgesteld dat Spanje vluchtelingen, die geen asiel in het land aanvragen, met de oproep om “binnen 72 uur Spanje te verlaten” op vrije voeten stelt en quasi aan zichzelf overlaat. Er vindt geen controle op de uitreis plaats, noch wordt er “actief een handje geholpen”.

Dat bevestig ook een actueel artikel in de “Welt”.

Derhalve worden ook diegenen, die weliswaar asiel aangevraagd hebben, wier aanvraag echter werd afgewezen, net zo behandeld als diegenen die geen asiel hebben aangevraagd:

Vroeger konden deze vluchtelingen dankzij akkoorden met de Afrikaanse landen naar hun landen van herkomst worden teruggestuurd. Dit zou nu echter niet meer functioneren, de akkoorden zouden “afgelopen zijn er zou opnieuw over onderhandeld moeten worden”. En dus “weigeren de landen van herkomst hun burgers (de vluchtelingen….) weer op te nemen, omdat zij geen paspoort hebben en er geen identificatie mogelijk is.”

Voor deze gevallen hebben de Spanjaarden met een nieuwe (?) wet voorzien: afgewezen asielzoekers kunnen slechts maximaal 60 dagen in het opvangkamp vastgehouden worden. Dat betekent dat bij een niet mogelijke repatriëring binnen 60 dagen deze vluchtelingen, die hun landen van herkomst niet meer terug willen, gewoon vrij komen. Ze stuiten in hun vrijheid op die vluchtelingen die helemaal geen asiel in Spanje hebben aangevraagd en eveneens gewoon werden vrijgelaten uit het opvangkamp.

Om de wil tot uitreis nog eens extra te versterken, maakt Spanje de vluchtelingen het (over)leven behoorlijk ongemakkelijk. Er is – zoals een medewerkster van Amnesty International beklaagde – geen enkele financiële ondersteuning, geen woning en ook geen gezondheidszorg. Zo zouden deze beide vluchtelingengroepen vanuit Spanje naar hun wenslanden, waar al vrienden of familieleden leven, verder kunnen reizen. Kort en kernachtig schrijft de “Welt” daar over: “Dat wordt dan een probleem voor heel Europa.”

Net als voor alle andere Europese burgers geldt dan ook voor deze vluchtelingen het veelgeprezen Europese recht op vrije vestiging, waarvan zij zo vrij als een vogel gebruik van maken. Wensland nummer één is Duitsland.

Hier komt nu Angela Dorothea Merkel in het spel, die afgelopen weekend officieel naar Spanje is gereisd om met haar Spaanse collega het akkoord, volgens welk Spanje alle aan de Duitse grens aankomende vluchtelingen binnen 48 uur terugneemt die in Spanje asiel hebben aangevraagd, te vieren. Ze geeft merkwaardigerwijs zelf toe dat dit akkoord maar van toepassing zou zijn op heel weinig personen.

En dan verkondigt Merkel zaterdag tegenover verbaasde journalisten dat Dublin-III “niet zou functioneren”. Merkel verder: “In theorie zou er nooit een migrant of vluchteling in Duitsland mogen aankomen”. Dat zou echter niet overeenkomen met de realiteit.

De bondskanselier loopt dus vooruit op de komende massa vluchtelingen uit Spanje. Ze accepteert dat Spanje zich niet meer aan de Dublin-regel houdt, zichzelf niet meer verantwoordelijk voor de migranten beschouwt, die het eerst in Spanje Europees grondgebied hebben betreden. Merkel verder: het probleem van de herverdeling van vluchtelingen in de EU zou “op te lossen” zijn, en ze zou het “in de geest van partnerschap” willen oplossen.

Merkel doet dis niets anders dan de concessie afgeven dat Duitsland iedereen, die geen asiel in Spanje heeft aangevraagd en naar Duitsland verder trekt, onvoorwaardelijk zal opnemen…

Recapitulatie:

  1. Er zullen naar eigen zeggen tienduizenden Afrikaanse vluchtelingen vanuit Spanje op weg gaan naar de sociale magneet Duitsland.
  2. Het zijn die vluchtelingen, die in Spanje geen asiel aanvragen en door Spanje uit de opvangkampen vrijgelaten worden.
  3. Het zijn ook die vluchtelingen, die Spanje wilde uitzetten, maar niet kon uitzetten, die door Spanje na 60 dagen uit de opvangkampen vrijgelaten worden.
  4. Het akkoord met Spanje, dat Merkel in Spanje heeft gevierd, helpt niets, omdat Spanje alleen diegenen terugneemt die in Spanje asiel aangevraagd hebben. Die blijven daar echter. Hoe zit het dan met diegenen die uit de opvangkampen ontslagen worden en die de “vlucht” naar hun wensland voortzetten? Geldt het akkoord ook voor hen? Alleen als zij asiel aangevraagd hebben en door Spanje geregistreerd werden. Dat is de vraag. Want punt 5 en 6 volgen nog…
  5. Merkel geeft weer een nieuw directief uit: Dublin-III is dood. Dat betekent, ze is bereid om de nu komende Afrikanen ondanks de regels van Dublin-III op te nemen. Ze ondersteunt daarmee de Spaanse politiek, die vluchtelingen vrij in de Europese ruimte ontslaat.
  6. Zou Dublin-III echter ook werken? Nee, omdat Spanje de vluchtelingen die geen asiel in Spanje aanvragen in de eerste plaats helemaal niet registreert! Het laat ze vrij, in de wetenschap dat de meesten van hen Spanje daadwerkelijk direct verlaten. Spanje overtreedt dus opzettelijk de regels van Dublin-III door de vluchtelingen niet te registreren. Spanje voert zodoende niet alleen bestaand EU-recht niet uit, maar handelt volgens een EU-recht (Dublin-IV, volgens welk iedere vluchteling zelf beslist waar hij naartoe wil – daar naartoe waar zijn vrienden en familieleden leven) dat nog helemaal niet is aangenomen!

We hebben opnieuw een kanselier, die in een solo-optreden iets illegaals belooft, namelijk deze keer een EU-land te ondersteunen dat opzettelijk EU-recht overtreedt. Wordt Spanje daarom wegens verdragsschending aangeklaagd? Vast en zeker niet, want de heerseres van de EU heeft ingestemd met deze verdragsschending door dit verdrag gewoon mondeling dood te verklaren. Daarom dus de reis naar Spanje…

Merkel gaat dus door met haar zonnekoningin-gedrag. De Spanjaarden zijn de lachende derde, wij Duitsers weer eens de slachtoffers. Na de islamitische zou nu wel eens de Afrikaanse invasie kunnen komen, vers uit Spanje en opnieuw met mondeling gedogen van Angela Dorothea Merkel. Waarbij er in het geval van de Nigerianen, het met afstand grootste volk van West-Afrika, een combinatie bestaat van zwarte Mohammedanen en islam. Met de groeten van Boko Haram.

En welke rol speelt Soros hier? Is het geheel ontstaan in zijn denktank? Te trucrijk lijkt samenspel van Spaanse wetten, Spaans handelen, buiten werking stellen van bestaande en eigenmachtig in werking treden van nog niet bestaande EU-verdragen, zodat dit het vermoeden versterkt dat hier buitenlandse, democratisch niet gelegitimeerde krachten in het spel zouden zijn. hoe lukt het de globaal-kapitalist Soros eigenlijk om socialistische politici te beïnvloeden? Daarbij schiet ons eigenlijk maar één effectief middel te binnen: $, heel veel $. Waarschijnlijk echter niet voor de staatskas….

Bron:
www.journalistenwatch.com
Door: Sebastian Rollmann en A.D. Göhring

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Brussel, corruptie, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Demografie, dictatuur, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, Europa, EUSSR, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islamappeasement, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, Merkel, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, politici, praatjesmakers, Rotzakken, Socialisten, Spanje, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .