BREAKING! – Zweden staat in brand: migranten-bendes trekken plunderend door de steden

 

(Door: Michael Steiner – Vertaling: E.J. Bron)

In een geconcentreerde actie hebben migranten-bendes in Zweden in een serie steden brandbommen gegooid. Het land wordt regelrecht platgebrand. Afgelopen nacht was een van de ergste in de jongste geschiedenis van Zweden wat betreft geweld en criminaliteit van de migranten-bendes van het land. In een praktisch gecoördineerde actie hebben deze bendes gemaskerde jongeren in drie grotere steden met brandbommen auto´s in brand gestoken.

Contra magazine

Zoals de “Daily Mail” bericht, maakte de politie bekend dat het om meerdere branden zou gaan, toen dramatische opnames lieten zien hoe jongeren auto´s bij een winkelcentrum en op de parkeerplaats van een ziekenhuis in Frölunda Torg ten zuidwesten van Göteborg in het vizier namen.

Er waren ook berichten over “jongelui” (in de Zweedse media worden geen etniciteiten genoemd) die in Hjällbo in het noorden van Göteborg auto´s in brand staken. En verder berichten over branden in Trollhättan, hoewel de politie vannacht niet zeker wist of de verschillende brandaanslagen met elkaar hadden te maken.

Maar ook in Malmö in het uiterste zuiden van het land en in Helsingborg werden auto´s door zulke bendes in brand gestoken.

De Zweedse politie berichtte de situatie onder controle te hebben. Tekenend is, dat men de bendes hun gang laat gaan zonder in te grijpen en de criminelen te arresteren:

“Frölunda: een groep van ongeveer 6-8 gemaskerde jongeren gooit met brandbommen en stenen. Er staan 31 auto´s in brand en nog eens 35 werden beschadigd. Niemand wordt gearresteerd.

 Noordoost: een groep van ongeveer 8-10 jongeren gooit met stenen en brandbommen. Er gaan 15 auto´s in vlammen op. Niemand wordt gearresteerd.

 Trollhättan: een grotere groep van ongeveer 30-40 jongeren gooit met stenen en brandbommen. Er worden zes auto´s in brand gestoken en een paar auto´s worden beschadigd. Hier werden straten door jongeren geblokkeerd en de politie en hun voertuigen werden zelfs met stenen bekogeld. Op dit moment is men nog bezig de jongeren te identificeren.”

 Met het oog op het toenemende migrantengeweld en de onzekerheid bij steeds grotere delen van de bevolking krijgt vooral de partij Zwedendemocraten in het tot nu toe als uiterst liberaal geldende land steeds meer instemming. Ook het “Alternatief voor Zweden”, quasi een kopie van de “Alternative für Deutschland” (AfD) krijgt steeds meer aanhangers. Mocht de situatie verder escaleren, dan zou de rechtse partij Zedendemocraten bij de parlementsverkiezingen zelfs de op één na grootste respectievelijk de grootste partij kunnen worden.

Bron:
www.contra-magazin.com
Door: Michael Steiner

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islam, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, politici, politie, provoceren, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

110 reacties op BREAKING! – Zweden staat in brand: migranten-bendes trekken plunderend door de steden

 1. Cathja zegt:

  Dit hebben de Zweden aan zichzelf te danken. Nu geen huilie-huilie doen omdat alles in de hens gestoken wordt, maar nadenken waarom ze het zover hebben laten komen.
  ‘Geen arrestaties’ betekent dat de politie doodsbenauwd is dat de agressie van die immigranten (want die zijn voor 100% verantwoordelijk voor dit alles) overslaat op henzelf.

  De Zweedse bevolking ziet nu dag na dag wat er gebeurt als je een ‘goedmens’ wilt zijn, en er waarde aan hecht om niet voor racist uitgemaakt te worden. Je goedwillendheid wordt ‘beloond’ met vuurwerk van het ergste soort. Straks is niets en niemand meer veilig. Net zolang tot Zweden zwartgeblakerd is en er geen normaal leven meer mogelijk is.

  Dan trekken de bendes verder. Alles in opdracht van Allah.
  Schandelijk dat niemand van die immigranten Zweden wordt uitgezet. Er is alle reden voor om ALLE ‘BESCHERMINGZOEKENDEN’ het land uit de flikkeren. Ze hebben Zweden tot een brandende hel gemaakt.

  Welk land laat dit nou zomaar gebeuren?

  Geliked door 4 people

  • Elisah zegt:

   Men stond erbij en keek ernaar……totdat vandaag of morgen alle mosketen de fik in gaan?

   Geliked door 1 persoon

   • IkBenHet zegt:

    Gelooft u mij maar.
    Zodra het eerste brandbommetje tegen de gevel van zo’n haathut gegooid wordt; krijgen alle islam gerelateerde gebouwen onmiddellijk extra politie bewaking!!

    Geliked door 2 people

  • Joootje zegt:

   Ik denk Nederland

   Geliked door 1 persoon

  • Roni zegt:

   Met Rutte?

   Geliked door 1 persoon

  • mahoog zegt:

   Zweedse TROELAAS,hebt uw vijand lief en laat je naaien!!

   Like

  • mahoog zegt:

   Ieder door socialistisch besmette denkbeelden!!!

   Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Amerika zou allang de Nationale Garde hebben ingezet!
   Zoals ze dat in de jaren 60 tegen de zwarten hebben gedaan.
   Dàt is het verschil.
   Om hoeveel relschoppers ging het in Zweden?
   ’n Paar honderd!
   Daar reken je gemakkelijk mee af.
   Maar Zweden doet niets.
   Er werd niemand opgepakt!!!
   Dan weet je genoeg.

   Ik ben er van overtuigd dat het volk op ’n gegeven moment zelf naar de wapens zal grijpen!

   Geliked door 1 persoon

  • Lot zegt:

   Dat hebben de zweden net zo min voor gekozen als de nederlanders. Is meer een internationale agenda, om een derde wereldoorlog te ontketenen met atoombommen en depopulatie.

   Like

   • E.J. Bron zegt:

    Oneens! Het merendeel van de naïeve linkse Zweden heeft daar wel degelijk voor gekozen! Men heeft jarenlang achtereen op de sociaaldemocratische partij gestemd.
    Iedereen kon zien welke kant het uitging . . . maar ja, dan moet je toegeven dat je het al die jaren verkeerd hebt gezien. En een linkse zal praktisch NOOIT toegeven dat hij zelf de schuld heeft. Die schuift hij bij voorkeur in de schoenen van een ander! Dus ja . . . nu moeten ze op de blaren zitten.

    Geliked door 4 people

   • Inge zegt:

    @Lot

    Helemaal mee eens. Politici zijn vrijmetselaars, stenenbouwers voor de Nieuwe Wereldorde. Stemmen heeft dus geen enkele zin.

    Like

   • Lot zegt:

    E.J.Bron: Ik ben zelf bij verkiezingen geweest met een stemcomputer, waarbij op binnenkomst de stembiljetten met potlood in de hoek doorlopend genummerd werd. Dan kon men zien wat je gestemd had?
    Ik heb even gewacht zodat de nummers doorelkaar liepen, en heb op een extreme partij gestemd om mijn punt te bewijzen, dat was omstreeks Pim zijn tijd, en later aan de gemeente nagevraagd hoeveel mensen er gestemd hadden op die extreme partijen. Overigens bij binnenkomst meerdere mensen gevraagd wat zij vonden en zij waren het niet eens met de huidige partijen. Oke het is lang geleden.
    Antwoord was 0%, en gevraagd naar aantallen, dan ook 0, wisten ze niet. Ik wist dat dat niet waar was.
    Mijn punt is dat ik niet denk dat stemmingen tellingen eerlijk verlopen.
    Er zijn beelden in Amerika waar zij de biljetten op verkeerde stapels leggen. Daar mogen ze wel filmen, zeer aan te raden voor Nederland. Het is onmogelijk om zelf deel te nemen aan de tellingen, daar er geen website, adres was van het hoofdkantoor in mijn stad. Ik kreeg na lang aanhouden een telefoonnummer bij de gemeente. Zij zeiden daar we hebben geen mensen meer nodig. Overigens lang voor moeten bellen. Het is niet openbaar, elk jaar zouden er andere mensen moeten zijn. Na een uur was al grote delen van Rotterdam geteld, geloof je het zelf? Je moet de grote biljetten uitvouwen, op stapels leggen van de vele partijen, en natellen. Ze mochten bij mij op het accountantskantoor komen werken, als het waar zou zijn, goede arbeiders!
    33 zetels, 33 procent van de stemmen etc, het is gemaakte zetelverdeling.
    Zie: http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=11856:zijn-33-procent-van-de-stemmen-en-33-zetels-voor-de-vvd-toeval&catid=9:binnenland&Itemid=22
    Net als de referendum tegen de afschaffing van het referendum. Snel het wetsvoorstel om dit te voorkomen, hoewel het juridisch nog mag. De meeste mensen zijn tegen afschaffen van het referendum.
    Overigens denk ik dat stemmen wel zin heeft, maar wij moeten toch echt wat aan het stemmen tellen doen, met camera’s bijvoorbeeld. En er zijn al veel buitenlanders in nederland die ook kunnen stemmen. In mijn woonwijk worden extra lokalen bijgebouwd bij de lagere school, omdat er plots meer kinderen worden geboren.

    Like

   • ruud beijer zegt:

    Beste meneer het is uw burgerrecht om aanwezig te zijn in een stemlokaal om te kijken of het tellen correct verloopt..Ik doe dat voor de PVV bij mijn stemlokaal.Ik doe het de volgende keer weer want dat is mijn recht.Dus geef dat aan iedereen door.De laatste keer is er gesjoemeld dat kan bijna niet anders.

    Like

   • Lot zegt:

    Ja, Als vrouw kun je in Zweden niet meer uitgaan.

    In Nederland is dat ook al lang zo. In leeuwarden stonden marokkanen in een rij voor een cafe met terras en onder de rokken van de vrouwen te graaien, 30 jaar geleden. De vrouwen deden niets, merkten niets, en andere vrouwen sloegen de handen weg en liepen gewoon door. Ik dacht ik ga daar niet naar binnen. Het leek alsof die vrouwen dat van te voren niet zagen ofzo dat die lui daar op een rij stonden. Het is niet juist om niet goed om je heen te kijken. Inderdaad wegkijken, dan is het er ook niet.
    En het ergste sommige vrouwen in zweden die in zo’n wijk wonen durven die nauwelijks meer door te lopen, maar je moet wel naar je werk. Op youtube vind je die filmpjes, dus gaan ze met het hoofd in de kraag, in het donker (het is zweden) snel naar huis en hopen maar dat ze niet geslagen worden of erger.

    Like

  • De zweden krijgen wat ze verdienen. Het moet alleen nog vele malen erger worden wil dit domme volk door hebben dat ze in hun bestaan bedreigd worden. Het is zeer binnenkort gebeurd met de zweden.

   Like

 2. Bastiaan2000 zegt:

  Jarenlang weg kijken is hier de oorzaak van, grote kans dat dat hier ook gaat gebeuren.
  Wat is links toch vreselijk

  Geliked door 2 people

 3. Patriot 2.0 zegt:

  Primaire functie van de Staat:
  – het beschermen van eigen burgers en hun eigendommen.

  Rechtszaken tegen de Staat s.v.p. en gauw.

  Geliked door 1 persoon

 4. Marlies zegt:

  Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  Hoe een betrekkelijk kleine groep beesten een voorheen vredig land kapot maakt… Heeft de politie de opdracht alles maar toe te staan? Is men bang voor “escalatie”? Dit màg een regering toch niet tolereren!

  Like

 5. Elisah zegt:

  Ondertussen in Oostenrijk,
  https://fenixx.org/2018/08/13/imam-in-oostenrijk-roept-jongeren-op-een-eigen-islamitische-staat-op-te-richten-en-jihad-te-bedrijven/

  Imam in Oostenrijk roept jongeren op een eigen islamitische staat op te richten en jihad te bedrijven

  Een uitgelekte video, vanuit een moskee in Wenen, Oostenrijk, laat zien hoe een imam zijn volgelingen oproept een eigen islamitische staat te creëren.

  https://kurier.at/chronik/wien/nach-handyvideo-ermittelt-verfassungsschutz-gegen-moschee/400086953?jwsource=cl

  Geliked door 1 persoon

 6. Statler & Waldorf zegt:

  “Een woordvoerder van de politie bagatelliseert de zaak in de Zweedse media door te zeggen dat het ’vaker voorkomt in de week voordat de kinderen weer naar school gaan dat auto’s in brand worden gestoken’.” (Telegraaf)

  Geliked door 2 people

  • Cathja zegt:

   @Statler & Waldorf

   Oh ja….! Met andere woorden: niks aan de hand. Het waait vanzelf over.

   Wel, dames en heren van de politie, dit gaat van kwaad tot erger. Bereiden jullie je er maar vast op voor dat er nog veel meer in de fik gestoken wordt. Wat is dan jullie reactie?
   Oh ja…, ik denk dat ik het al weet. Als de blaadjes van de bomen vallen hebben mensen vaker ‘depressies’. ‘Gelukkig’ is dit goed te behandelen….., etc., etc.

   Echt, de Zweden zullen NOOIT toegeven dat ze OER-STOM geweest zijn om de massale instroom asielzoekers toe te juichen.
   Wie zijn gat verbrandt moet op de blaren zitten.
   Letterlijk.

   Geliked door 3 people

  • Roni zegt:

   Die politie ook overal in WestEuropa. In hoeveel lagen van de bevolking moet men ze nog? Vertrouwt men ze nog? Handhaaft ze?
   We zijn verkocht door ze en echt niet alleen vanuit de hogere regionen van die organisaties. Als je vanaf een lagere rang al niet corrupt bent zul je je nooit kunnen opwerken tot aan de verrotte beschamende top.

   Geliked door 1 persoon

  • Oeps zegt:

   @ Statler & Waldorf (14 augustus 2018 om 09:34)

   Dames en Heren.

   Ooh, het waren schoolkinderen. Dat had ik even niet begrepen.
   Schoolkinderen van een jaar of 20 of ouder, die met bivakmutsen op brandstichtend, en rellenschoppend en plunderend door de stad slenteren. Alhoelaakbaar !!!
   In de goeie ouwe tijd kwam dat niet voor.

   Like

  • IkBenHet zegt:

   Het grenst toch létterlijk aan het o-n-g-e-l-o-f-e-l-i-j-k-e hoe grenzeloos de hand boven de hoofden van de moslim-veroveraars gehouden wordt 😦

   Geliked door 1 persoon

  • Heniusz zegt:

   Uit dezelfde “Telegraaf” … “Gaan in gesprek met de ouders” (van dat “capuchontuig” (dixit Telegraaf) … De Zweedse politiek correcte linkse aanpak, die natuurlijk niet gaat werken. Slechts met even harde hand reageren gaat helpen: Afknallen dat tuig. Dan nog even over die “politiewoordvoerder” : Zal wel veilig in zijn bedje hebben gelegen en geen stenen hebben hoeven koppen, wat een sneulul.

   Like

  • mahoog zegt:

   GWat een binnenbroekse rukkeraat gegarandeerd gebeuren met jullie klooioos aan de macht.

   Like

  • mahoog zegt:

   Wat een binnenbroekse rukker deze woordvoerder.

   Like

  • geschifte uitspraak van die politiewoordvoerder. Zal wel een moslim zijn.

   Like

 7. Wachteres zegt:

  Zweden staat in brand. Gecoördineerde acties. Precies wat ik ook in de rest van de EU verwacht. Het excuus van links: Ze worden achteruit gezet en niet serieus genomen.
  Als er ergens ‘vluchtelingen’ vertroeteld worden, dan is het wel in Zweden. LULKOEK, dus.

  Mogen de politiekcorrecten/linksen voor eeuwig vervloekt zijn Ik moet er niet aan denken wat onze kinderen en kleinkinderen allemaal zal overkomen.

  Ook al in de kranten berichten hierover gelezen? OF VOOR HET NIEUWS GEZIEN?

  NATUURLIJK NIET!

  Geliked door 4 people

  • Heniusz zegt:

   De digitale Telegraaf meldde dit althans wel: Daders werden benoemt als “capuchontuig” … Hmmmm, waar heb ik dat vaker gehoord/gezien/gelezen. Naar afkomst hoeft althans niet geraden te worden.

   Like

   • IkBenHet zegt:

    De algemene stelregel is:
    Indien het roomblanke autochtonen betreft; dan wordt dit door de MSM luid van de toren geblazen.
    Betreft het allochtonen; dan hebben ze het over Jongeren, Capuchontuig of relschoppers. Zolang de ware aard van het beest maar verborgen blijft.

    Like

 8. Tijd dat de vikingen weer opstaan en korte metten maken met dit soort lui.

  Geliked door 2 people

  • Roni zegt:

   Meer Breivikjes nodig, denken en zeggen al velen. Links zal een duidelijk statement gemaakt moeten worden. Wat zal de vonk zijn/worden voor het komend statement?

   Geliked door 1 persoon

  • IkBenHet zegt:

   Uitgestorven ras.
   Europa is inmiddels bevolkt met Millennials, Hipsters, Snowflakes, Seksueel dwalenden en overige variëteiten nuttelozen. Dáár gaan “we” de oorlog dus niet mee winnen.
   De mensen die zich wél donders goed realiseren wat ons te wachten staat; is de generatie die inmiddels te oud is om effectief op de barricaden te klimmen.

   Geliked door 1 persoon

   • Elisah zegt:

    Veel jongeren zijn toch wel wakker, echter, ze hebben veel te verliezen aan het begin van hun leven/carrière …

    Like

   • IkBenHet zegt:

    @ Elisah.
    Ja. En zó is er dus voor iedere leeftijd- en/of doelgroep wel een rotsmoesje te verzinnen om vóóral NIETS te doen.
    Té jong, Té links, Té oud, Té groen, Teveel hypotheek, Té egoïstisch, Teveel te verliezen, Té slap, Té bang om baan te verliezen, Teveel hobby’s en sporten voor de kinderen, Teveel schulden, Te vaak op vakantie willen enz. etc.. Kan zo nog wel eventjes doorgaan.
    Per saldo komt het erop neer dat 95% van de autochtone bevolking, om haar moverende redenen, te besodemieterd is op iets te ondernemen!!

    Geliked door 1 persoon

   • BertG. zegt:

    Daar komt het wel neer, Ikbenhet.
    Vraag of ze mee doen, en ze hebben allemaal een reden wat ze te verliezen hebben, als ze wel mee zouden doen.
    Dus gebeurt er niks.
    Maar ze zijn wel allemaal wel goed wakker, ze zullen er op letten en het in de gaten houden.
    Totdat het te laat is, wat het volgens mij allang is.

    Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    @ IkBenHet 14 augustus 2018 om 14:57

    Té oud, Teveel hypotheek, Té bang om baan te verliezen

    Dit vind ik anders goede redenen om niet op de barricaden te klimmen.
    Daar komt nog bij dat een blanke autochtoon in een mum van tijd achter de tralies belandt als hij kritiek heeft op die smerige islam; als hij wijst op het grote gevaar van de islam.

    Ik moet er ook niet aan denken om in de bak gegooid te worden; ik zou stapelgek worden.
    Laten ze mij dan maar liever heel snel ‘een spuitje’ geven.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ BertG. 14 augustus 2018 om 15:22

    Maar ze zijn wel allemaal wel goed wakker, ze zullen er op letten en het in de gaten houden.
    Totdat het te laat is, wat het volgens mij allang is.

    Zullen we een demo organiseren?
    Als we boffen, komt/komen er al gauw een man of twintig opdagen.
    En een stuk of 1000 antifa’s natuurlijk.

    Wel allemaal een hooivork of een dunschillertje meebrengen.

    Like

   • ruud beijer zegt:

    Bert hoe kan het toch dat er niemand komt .4 maanden geleden na een oproep van de PVV komen er hoogstens 1000 mensen en dit terwijl er zoveel aan de hand is.Ik weet het wel hoor.Het gaat nog steeds met veel mensen veel te goed.Zij interesseren zich niet in de toekomst van hun kinderen en kleinkinderen. Pas wanneer je ziek wordt of je baan verliest dan pas kom je in de grote problemen.Zolang dit niet gebeurt is er niks aan de hand .Tenminste als je een wegkijker of huichelaar bent.Helaas is 6/7 deel van de Nederlandse bevolking besmet met deze ziekte.Daarom ken ik mij ook boos maken op die mensen die zeggen dat Wilders niets doet.Kijk eens naar de debatten. De PVV wordt in zijn hemd gezet door de andere partijen die van de islam houden en van de asielparasieten. Er is maar één partij voor de Nederlanders en dat is de PVV
    Anti islam anti asielparasieten en anti E.U

    Like

   • BertG. zegt:

    ruud, zwaaien met een vlaggetje of een spandoek begeleid door een speeches heeft nog nooit op iemand enige indruk achter gelaten.
    Ik zie dit soort “acties” dan als totaal nutteloos.
    Goed voor je saamhorigheid gevoel en het idee dat je ergens voor bent bezig geweest.
    Maar iets opleveren zal het nooit.
    Net zo iets als petities, daar heeft er ook nog nooit 1tje enig effect gehad.
    Maar je bent wel lekker bezig geweest.

    Geliked door 1 persoon

   • BertG. zegt:

    Tis om 22:13, Goed idee zeg, een demo.
    Dat zal ze leren in Den Haag, reken maar dat ze dan pas echt bang worden.
    Ik heb hier nog een geluid installatie staan (geheel compleet), stel ik gratis ter beschikking voor iedereen die er 1 wil organiseren.
    Je hoeft ‘m alleen op te halen en weer retour te bezorgen, dat zou wel vriendelijk zijn.
    Alleen zelf een aggregaat regelen voor 220V.
    Nou mensen, wat houd jullie tegen.

    Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    @ ruud beijer 15 augustus 2018 om 10:30

    Er is maar één partij voor de Nederlanders en dat is de PVV

    Het doet me deugd dat je de laatste tijd niet steeds met het FvD komt aanzetten.
    Ik ben een beetje allergisch voor die gladde aardappel met z’n piano.

    Like

   • ruud beijer zegt:

    Het Fvd is de enige partij die dezelfde lijn als de PVV volgt
    Anti islam en anti asielparasieten

    Like

   • IkBenHet zegt:

    @ Tistochwat 21:24
    En de regeringen wisten dit ook. Daarom is na de oorlog direct begonnen met het stimuleren van bezitsvorming. De Allerbeste manier om de burger monddood te maken; zorgen dat hij zoveel mogelijk te verliezen heeft!!
    Desalniettemin vind ik het argument “te oud” het enige acceptabele argument.

    Like

   • IkBenHet zegt:

    @Tistochwat 22:13
    Ik kom dan óók. Staan we toch bere-gezellig met 3 man op het Malieveld 🙂

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ BertG. 15 augustus 2018 om 11:15

    Tis om 22:13, Goed idee zeg, een demo.

    Ja hè? Ik word met de minuut enthousiaster.
    Maar nou wilde ik wel even vragen of jij dan de toespraak verzorgt, want ik kan in het openbaar niet zo goed uit mijn woorden komen.
    Dan zorg ik wel voor de spandoekjes.

    Like

   • BertG. zegt:

    Mezelf om 11:15,
    Ik heb nou voortaan maar besloten om er dan maar 1 gratis ter beschikking te stellen/ uit te lenen indien iemand iets wil organiseren.
    De vorige had ik weg gegeven, deze is daarna nooit gebruikt en staat nu al ruim 1,5 jaar ergens op een zolder in Noord Holland van Jan Lul.
    Daar ben ik behoorlijk lelijk mee op me bek gegaan toen.

    Like

  • mahoog zegt:

   Vikkingen al lang verdwenen…nu alleen nog watjes met genderproblemen….alleen hun zeelieden nog kerels,maar die komen niet verder dan de eerste kroeg buiten de havenpoorten…en vallen dan na een uurtje van hun krukken……tenminste zo heb IK het ervaren, als machinist op een van hun schepen.

   Geliked door 1 persoon

 9. ReaGluurder zegt:

  Ze hebben zich het zelf allemaal aangedaan. Höken en nöken in Schwediah en nog een huis en centjes toe!! Hoe onnozel en naïef kun je zijn! In 2060 wonen er bijna net zoveel Zweden als “vluchtelingen” in Zweden. Ze gaan het beleven!

  Geliked door 3 people

 10. Republikein zegt:

  Je moet het goed in de gaten blijven houden en alles in kaart brengen, anders raak je het overzicht kwijt , en natuurlijk archieveren, altijd makkelijk indien recidive.
  Niet in de lade schuiven maar hoog op de agenda zetten.
  De traumahelikopter is bezet vanwege bosbrand.
  Is er wel genoeg water?
  Laten uitfikken is ook een optie, maar ja, ik ben geen brandweerman.
  Is er nog koffie?

  Geliked door 2 people

 11. Kanaloa01 zegt:

  Marlies, een dier doet zulke dingen niet, alleen de mens is daar toe in staat.
  Een spreekwoord luidt: “wie de mens leert kennen gaat van de dieren houden”.
  Daarom slachten moslims met speels gemak alles af wat leeft, ze slachten elkaar nog af omdat het ene moslim geloof nog strenger is als het andere. Als het daar nu bij blijft is het niet erg, maar helaas, ze komen ook hier hun geloofsoorlog uitvechten.

  Geliked door 1 persoon

  • Roni zegt:

   Ben benieuwd hoe de Europese moslims, die hier al langer wonen sinds honderden jaren, tegen deze geïmporteerde ideologie-genoten aankijken. Vanuit Bosnië komen er al protesten. Maar vanuit de overige Europese landen, uit die hoek van Europa, hoor je niet veel. Zouden ze het überhaupt wel durven kritiek te hebben en hoe zit het met hun loyaliteit aan Europa?
   We weten het, de islam is op rooftocht voor meer grondgebied maar zou er toch eens meer over willen horen. Indien het bestaat.

   Like

 12. Nachtkaarsje zegt:

  De derde wereldoorlog is aanstaande…

  Geliked door 1 persoon

 13. ruud beijer zegt:

  Hopelijk wordt dit gelezen door de wegkijkers en huichelaars in Nederland. Dit wordt de toekomst van uw kinderen en kleinkinderen. Door het gehuichel van veel Nederlanders behalve de PVVers gaat dit de toekomst worden.Bedankt opa en oma voor uw wegkijken.Knielen en buigen voor de islam dat wordt hun toekomst

  Geliked door 1 persoon

  • de eerste nederlander die naar een wapen durft te grijpen om zich te verweren tegen de islam, wordt met groot machtsvertoon en grof geweld door de staat gearresteerd en tot draconische straffen veroordeeld. De staat is bang van zijn onderdanen, daarom geen wapenvergunningen, geen bevoegdheden en geen selfdefense aan de burger. De staat laat u nog liever ombrengen door de moslims dan u daartegen te beschermen

   Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Nou ja,
    Zo op het end van die komende revolutie, als wij dus zwaar aan de winnende hand zijn wil ik wel met ’n Nederlandse vlag komen zwaaien.

    Like

 14. Pietersen zegt:

  De uitkeringen en voorzieningen waren nog niet hoog genoeg. Dat duurt die cultuurbijdragers veel te lang voor ze binnen zijn, dus moet het maar zo.

  Geliked door 1 persoon

 15. kampersrene zegt:

  Dat zijn vreugdevuren voor het krapuul en dan de groenen en de socialisten …..zin in de toekomst ? stem voor ons….ja saluu …dag jan !! en maar bleten omdat een geweldadige niksnut terug naar zijne heimat vloog (vergeet ik nooit)

  Geliked door 2 people

 16. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Roept u vooral niet van ach en wee, hoe errug en wat ziellug.
  Dit is pas het begin. Er komt nog véél meer. Dit was slechts een test, om na te gaan hoe de omwenteling op grote schaal moet worden doorgevoerd.
  De zielluge kansparels zijn er en ze blijven. Ze komen hun rechten opeisen, En ze tonen hun respect voor hun gastland. Vanuit Zweden zal dit binnen de kortste keren over heel Europa uitwaaieren. Het is de voorbode van de Nieuwe WereldOrde.
  Maakt u zich vooral geen zorgen. Er is niets aan de hand. Alles is onder controle van de illuminati’s. De hulptroepen van Rothschild en Soros doen gewoon hun werk. Het behoort allemaal tot het grote Coudenhove-Kalergiplan. Gaat u rustig slapen. De regering waakt.

  Geliked door 1 persoon

 17. bedonderde burger zegt:

  Het zal niet lang duren of wij zitten ook met deze ‘Intifada’ van ons verrijkende kansarme zielige zogenaamde keurige immigranten, die niemand nodig heeft er is werkloosheid genoeg binnen de EU. Zetten we dan het leger in als ze hier beginnen? Oef dat mag niet van Grote-Wasbeurt en zijn Nazi’s. Wanneer wordt de meute in slaap gehouden festivalbezoekers en overwaardebezitters eens wakker? Het is niet in jullie belang om te blijven wegkijken, leeghoofden. Laat je niet nog langer weerhouden omdat je racist wordt genoemd door de racisten, fascist door de fascisten, dom en ongeletterd door debielen die zelf geen vermogen tot zelfstandig denken bezitten. Zweden is onze laatste kans om het hier niet te laten gebeuren, trap dat tuig dat overal tekeer gaat terug naar waar het vandaan is gekomen, die Merkel lievelingen. Zweden is de absolute wakeup call. Nu daar, morgen hier, met dank aan Facebook, gooi dat fascistoïde bedrijf van internet af. Breng die Zuckerberg voor het internationaal gerecht voor alle troep, aanslagen en terreur die de kerel heeft aangericht, bewust of onbewust, in ieder geval medeplichtig aan de invasie en de gevolgen, door zijn geldgeil wegkijken, wereldwijd. Neuh, wat een larie, als het zo erg is zou het op het journaal zijn, nietwaar hersenloze medelanders die braaf VVD,CU,CDA,PvdA, D66, GroenLinks et cetera stemmen. Zie Zweden en weet wat hier ook gaat gebeuren!

  Geliked door 2 people

  • Roni zegt:

   Idd begint Amsterdam al redelijk op Malmö te lijken. Nog in het klein. Handgranaten, onthoofdingen, pro-Palestinademonstraties, louche moskeeën.
   Politie, Justitie en Den Haag vinden het allemaal wel best, met hun salarissen en opgebouwde vetpotten (zwart crimineel geld, immers omgekocht) kun je zo met je hele familie vluchten.
   De gewone burgers op straat en in de volkswijken mogen continu geprovoceerd worden, aangevallen worden, uitgescholden worden voor racist op zijn minst, enz enz.
   Bijna elke week/maand komen er wel schandalen naar boven van de blauwgelen, van hoge tot lage rangen.
   De veinzers, de niet-handhavers.
   Houd toch op met het kul-argument dat ze van hogerhand niets mogen. Jou intimideren omdat je een realist bent en dat durft te uiten daar genieten ze van, ze mogen het ook want ze hebben een blauwgeel vod aan. Waar amper meer iemand respect voor heeft waar ze het zelf naar gemaakt hebben overigens. Maar ach, we weten het allemaal, mensen die goed zijn in intimideren en veinzen stromen snel door naar de hogere loonschalen en de daarbij behorende netwerken aan vrinden.
   Fijne dag verder.

   Like

  • kampersrene zegt:

   De politie is politiek gebonden …moment dat ze toelating krijgen om te schieten …dat zou een keerpunt betekenen…..maar zover zijn we bijlange nog niet…..als je bedenkt dat een respectabele Britse politieker wordt lastig gevallen omdat hij burka-wijven vergeleek met brievenbussen

   Geliked door 2 people

   • bigljohn zegt:

    Zulke wijven hebben ook aan de onderkant een brievenbus. Het schijnt dat ze daar veel post in word ontvangen, want er komen steeds meer van die dubbele brievenbussen erbij !

    Geliked door 2 people

 18. Hovawart zegt:

  We zien dit soort incidentjes steeds vaker in veel meer steden, maar de linkse media doet er alles aan om dit buiten de schijnwerpers te houden, autobranden, steekincidentjes, moorden,
  schietpartijen, berovingen, overvallen, verkrachtingen, bedreigingen, corruptie, en een enorme toename in diefstallen, niets blijft ons gespaard, behalve slecht nieuws en eerlijke journalistiek.
  Het slappehandjesbeleid van politici die er alles aan gelegen is om de vuile was niet buiten te hangen, om de uitwassen en realiteit van hun falende toekomstdromen niet te hoeven aanvaarden als de nachtmerrie die het is geworden, verhaaltjes vertellen en vandaag Hosanna! morgen Kruisigt Hen!

  Geliked door 1 persoon

  • Sabeltant zegt:

   Proberen buiten de media te houden?

   Als je ziet hoe het een en ander gebeurd dan willen deze “gemaskerde mannen” juist dat het NIET uit de media wordt gehouden.
   Als ik deze beelden eens observeer… een stuk of acht jongelui steken eerst vuurwerk af om iedereen naar de ramen te lokken. Ze kunnen uitgebreid gaan filmen wat er gebeurd. (er zullen nog vele filmpjes komen) Daarna steken ze pas de auto’s in de brand.
   Ze laten hiermee zien dat ze er totaal niet mee zitten dat ze gefilmd worden en dat de bevolking machteloos is, de politie is natuurlijk nergens te bekennen.
   We kunnen er op wachten dat dit ook in ons land gaat gebeuren.
   Dit is gewoon jihad van het zuiverste water.

   Ik hoop dat de beelden nog even online blijven staan.

   Geliked door 2 people

   • Klaas zegt:

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Sabeltant 14 augustus 2018 om 11:54

    En de verzekering vergoedt de schade waarschijnlijk niet?
    Want: vandalisme en terreur.

    Het is niet te bevatten: al deze vuiligheid om ons op de knieën te dwingen voor die gekke ‘god’ ‘allah’ en diens gore ‘profeet’.

    Like

 19. Ik keek naar de beelden van de auto’s die met brandbommen in de hens werden gezet en zag de flatgebouwen eromheen. Wat zou er gebeuren als een grote groep “jongeren” (lees jihadstrijders) besluit om doe gebouwen in brand te steken? Alle bewoners zouden als ratten in de val zitten. Ik meen ook dat de Zweedse burgers ontwapend zijn door de wet en dus vrijwel machteloos tegen dit soort geweld. Dat gaat in een puinhoop eindigen, met vele mensenlevens als slachtoffers

  Geliked door 2 people

 20. A Ruygrok zegt:

  Dit is de kers op de taart van het lief koetmenss beleid er zullen nog vele taarten met evenzovele kersen volgen.., wordt smullen en lekkerbekken komende tijden in heel zweden en west europa…,
  A.Ruygrok. Monster.

  Geliked door 1 persoon

 21. Tistochwat zegt:

  Voordat die Zweedse idioten uit hun roes ontwaken, is heel Zweden al in de as gelegd.

  Let op mijn woorden: als het zo doorgaat – en het ziet ernaar uit dát het doorgaat – is heel Europa binnen 3-5 jaar volledig geïslamiseerd, en zitten de ‘elitaire’ criminelen (inclusief de ‘royals’), die hiervoor verantwoordelijk zijn, in een veilig, paradijselijk oord truffels en kaviaar weg te spoelen met flessen wijn van 800 euro per stuk.

  Geliked door 2 people

  • IkBenHet zegt:

   Bijvoorbeeld in Argentinië op het landgoed van de Oranje’s.
   Merkel heeft er óók een “Ranch”. Zal wel een overblijfsel zijn van de zééér uitgebreide infrastructuur van de nazi’s.

   Geliked door 2 people

 22. Wim zegt:

  En zo wordt de burger in Nederland zoet gehouden met gemanipuleerd nieuws: “Gemaskerde jongeren hebben dinsdagavond tientallen auto’s in Zuidwest-Zweden in brand gestoken bla, bla, bla”.

  Geliked door 1 persoon

 23. Joannes den Hollander zegt:

  Het is slechts een kwestie van tijd, maar dat op korte termijn de pleuris uitbreekt ligt gewoon voor de hand. Indien dat in Zweden begint, volgt de rest van Europa automatisch. Het tij valt niet te keren met onaangepast en barbaars volk.

  Geliked door 1 persoon

 24. Marc zegt:

  Tja, ik wil niet per se afdingen op deze onzalig islamitische wandaden, maar mij valt toch op dat het om maar drie groepjes gaat van acht, acht en veertig jongeren. Mij kan je niet wijsmaken dat een beetje politiemacht niet capabel zou zijn dit geteisem in het gareel te brengen. Dat er geen arrestaties gepleegd zijn, duidt voor mij dan ook op een politiek besluit van bovenaf. Kennelijk regeert het politiek-correcte denken, respectievelijk de angst voor de islam, de politieke klassen tot in het meest extreme.

  Nog even verder doorgetrokken, en je zou zelfs kunnen spreken van uitlokking van geweld van de zijde van die gasten door de staat: door stelselmatig af te zien van rechtshandhaving werkt de overheid geweld in de hand.

  Hoe langer hoe meer blijkt dat vooral de autochtone politiek-correcte elite de werkelijke vijand van Europese volken zijn.

  Kijk bijvoorbeeld naar hoe D66 vandaag weer pleit voor meer ‘diversiteit’ voor de rechtspraak. Hiermee bedoelen ze niet dat er minder D66 rechters aan de touwtjes moeten trekken, maar dat er een begin wordt gemaakt met sharia-rechtspraak. Gewoon omdat dat politiek correct is!

  Geliked door 2 people

  • A Ruygrok zegt:

   Ze houden er ook een heel wonderlijke logica op na.., men zegt ca 12% van nl is van buitenlandse afkomst dus dat moet ook minimaal in de diverse diciplines zichtbaar zijn…, zo niet is het discriminatie/rascitisch…,
   In de criminaliteit is het percentage buitenlanders zeer ver boven deze 12% als je dit benoemt en aanwijst dan ben je ook een racist en discrimineer je…, zegt toch alles over het niveau van D666’ers e.a =soortigen.
   A.Ruygrok. Monster.

   Like

 25. Claudia M. zegt:

  Ik heb onderhand al zoveel totaal ellende uit Zweden gelezen, waarbij er niets veranderd en de alle daders, telkens van buitenlandse afkomst, complete flutstrafjes krijgen dat ik eigenlijk niet eens meer op berichtgeving van Zweden wilde reageren.

  Uitzonderingen bevestigen de regel; wordt het niet eens tijd dat ze daar met scherp gaan schieten? Het loopt al langere tijd volledig uit de klauwen daar.

  OT; weekje Portugal gedaan en welgeteld één zo’n kopvod en vent in jurk met gebreid hoofdkapje gezien. Wat een verademing! Vriendelijke mensen, spreken bijna allemaal redelijk goed Engels en vreselijk gelachen. Om over het fantastische weer maar helemaal niet te spreken! Deze gaat eens kijken of ze die kant op kan!!!

  Geliked door 2 people

 26. Ja daar zijn Nederlanders goed in, met het opgeheven vingertje naar het moslim gidsland Zweden wijzen.

  Terwijl de VVD-er Mark Harbers staatssecretaris (Justitie en Veiligheid) de verklaring van Marrakech namens Nederland ondertekend heeft. Op 11 december 2018 wordt de verklaring van Marrakech (Nederland tekend voor voortzetting massa immigratie) officieel geratificeerd en u kan dan wel zelf bedenken welke migratie stromen dan door de NWO geinitieerde plannen op het té vernietigen continent Europa afkomen.

  De verklaring van Marrakech heeft nog meer verstrekkender gevolgen dan de resolutie van Straatsburg (1975) naar mijn mening, Europa krijgt zo’n 60 miljoen halfnaakte neuknegers cadeau, natuurlijk zorgt de EU dat Nederland een onevenredig groot deel van dit luie, zwarte pulp toegewezen krijgt, en zodanig niet aan deze krankzinnigheid ontkomt.

  Geliked door 4 people

 27. Patriot 2.0 zegt:

  Niet onderzoeken hoor, want er is geen aangifte gedaan….

  Geliked door 1 persoon

 28. bigljohn zegt:

  Vroeger kwamen de Vikingen dit soort akties ondernemen. Maar toen konden ze rekenen op verzet, net zolang tot het afgelopen was. Vandaag de dag komt er een ander soort Vikingen, ook met bootjes, maar nu uit Afrika. Alleen er word in tegenstelling tot vroegere eeuwen nu geen verzet meer geboden. De Zweedse autoriteiten vinden het schijnbaar prettig om hun onderdanen met zo’n rotzorie op te schepen. Eens zal de MSM media dit over Zweden gaan berichten; Zweden is een islamitische staat geworden. Vele Zweden gaven hun stem aan de islamitische partij, zodat deze partij de grootste werd en deze Zweden nu gaat omvormen tot een kalifaat. Wij wensen alle Zweden veel geluk en voorspoed met hun verstandige keuze….

  Geliked door 1 persoon

 29. Willem Sterk zegt:

  Dit is de arsen-jihad, een test om te kijken hoe de instanties reageren, een voorproefje van wat er nog meer gaat gebeuren want dit wordt nog veel erger en in de rest van Europa, net zulke acties in Frankrijk, Duitsland, Belgie, Engeland en natuurlijk A’dam en Rotterdam. Het begin van de burgeroorlog in het Westen. De oplossing, no-tolerance, afschieten die gasten en hun hele familie direct het land uitzetten. Het beste is natuurlijk om alle moslims uit te zetten want deze cultuur hoort niet in het Westen, het staat haaks op alles wat hier is opgebouwd. Zij willen dit afbreken en een islamitische staat stichten, lees wat het moslim broederschap ” project ” inhoudt, dat verklaart alles. En wat doet de politiek en de politie?

  Geliked door 1 persoon

 30. Pietersen zegt:

  Het moslimcrapuul is georganiseerd en de Zweden zitten in hun flatjes terwijl hun auto’s in de fik gaan. Als ze nu eens als een man naar buiten zouden stormen…
  Helaas, ze blijven politiek correct op de bank zitten, wachtend op de politie die niet (meer) komt zoals vroeger.

  Like

 31. Tiurrie zegt:

  Lang leve de no go zone , broed plaats voor verderf….

  Like

 32. Republikein zegt:

  Lot heeft wel goede argumentatie.

  Like

 33. Jan zegt:

  Zweden gaat over otot de befaamde Cohense aanpak van terreurmoslims: ouders er op aanspreken

  After 80 cars were destroyed Swedish police ‘want to talk’ with the parents of the guilty minors

  “We have already begun interviews under caution with the parents of the young people who participated in the events of morning. We chose not to arrest anyone on site but have identified them,” says police spokeswoman Ulla Brehm to SVT.

  https://voiceofeurope.com/2018/08/after-80-cars-were-destroyed-swedish-police-want-to-talk-with-the-parents-of-the-guilty-minors/

  Like

 34. Pingback: Zweden in de crisis: Hervorming van de migratiepolitiek geëist | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s