Diversiteit = islamisering

Screenshot_9.png

(Door: “D.Day”)

D’66-Kamerlid Groothuizen wil meer diversiteit bij de rechters. Dit zou de ‘herkenbaarheid voor de samenleving’ vergroten en bijdrage aan  het vertrouwen in de rechtspraak. Groothuizen vindt het onacceptabel dat in Nederland, met een bevolking met 12% migratieachtergrond, maar 2% van de rechters een niet-Nederlandse afkomst heeft.

Hoe komt Groothuizen tot de conclusie dat er wat mis zou zijn met het vertrouwen in de rechtspraak? En waarom zou er van een gebrek aan vertrouwen überhaupt sprake zijn? Volgens Groothuizen zijn er dus mensen met een migratieachtergrond die geen vertrouwen hebben in de rechtspraak, maar die volgens hem dit wel gaan krijgen als een gekleurde/islamitische  rechter het vonnis gaat vellen. Met dit voorstel van Groothuizen zegt D’66 eigenlijk dat zij geen vertrouwen heeft in de onafhankelijkheid van de rechters. Deze zouden klaarblijkelijk niet objectief kunnen oordelen als een niet-Nederlander voor hem staat. Een grotere belediging voor de Nederlandse rechters kun je je niet voorstellen!

Volgens de grondwet is iedereen voor de wet gelijk en wordt de wet dus op gelijke wijze toegepast op alle inwoners, ongeacht geslacht, kleur, geloof, geaardheid, etc. Het hebben van een ‘kleurtje’ van een rechter is voor moslims blijkbaar belangrijker dan een onafhankelijke rechter. En hierbij vinden ze uiteraard D’66 aan hun zijde.

Aan de andere kant kun je je afvragen of mensen juist niet het vertrouwen in de rechtspraak verliezen als een rechter met een hoofddoek de zaak voorzit. Daardoor zou een fors deel van de 88% Nederlanders wel eens het vertrouwen in de rechtspraak kunnen verliezen. Ik in ieder geval wel!

Het is eigenlijk niet toevallig dat D’66 met dit voorstel komt. Deze partij heeft zichzelf als hoofddoel gesteld om Nederland zo snel mogelijk op te heffen. De EU moet veel meer te zeggen krijgen in het beleid in Nederland en immigranten moeten zich ongehinderd en onbeperkt in Nederland kunnen vestigen. Het behouden van de Nederlandse cultuur, met haar waarden en normen, is voor deze Grachtengordel-partij ‘kleinburgerlijk’; D’66 wil alles ‘groot’ zien en daar past een Nederlands c.q. nationaal gevoel niet bij.

Deze voorgestelde diversiteit is de volgende stap in de islamisering van Nederland. Dit moeten wij niet willen!!! Een idioot en gevaarlijk voorstel dus van (on)Democraten’66.

Door:
“D. Day”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Barbarisme, belangenverstrengeling, betutteling, cultuurrelativisme, D66, demoniseren, Elite, establishment, Eurabië, Hypocrisie, islamappeasement, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, meningsdictatuur, moralisme, Multiculti, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, sharia, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

33 reacties op Diversiteit = islamisering

 1. Claudia M. zegt:

  Ah, die samenleving die ik niet langer herken. Lazer toch op met je ellende, stelletje mafkezen! Er is helemaal geen samenleving er is alleen nog maar segregatie! Wij en zij! Zij met hun gedegenereerd geloof en wij met onze vrije samenleving die door hun niet wordt geaccepteerd!

  Geliked door 7 people

 2. belachelijk,nu nog sharia rechters voor t hele volk en ze hebben t voor elkaar…mao 2.0

  Geliked door 1 persoon

 3. Tistochwat zegt:

  EENMAAL, ANDERMAAL… VERKOCHT!

  Meer hoef je er toch niet over te zeggen?

  Geliked door 5 people

 4. Francois zegt:

  Dat ze dan in 1 keer ook vertrouwd geraken met de Sharia zeker bij justitie. Wat een hypocriet gedoe toch. Het volk maak je ook alles wijs. Je kijkt er los door heen wat hier gaande is.

  Geliked door 1 persoon

 5. King Arthur zegt:

  Wij hebben zo wie zo al geen enkel vertrouwen meer in de rechtsspraak, al tientallen jaren niet niet meer vanwege alle demonen666 partijdige rechters uit het old boys network. Laat staan dat er nog sharia rechtbanken geinitialiseerd gaan worden door deze meest ondemoncratische666 club van dit gestoorde land.

  Geliked door 3 people

 6. ruud beijer zegt:

  D666 de nieuwe naam wordt nsb66.

  Geliked door 2 people

 7. D66 stemmers, partijleden en voorzitters, horen in een gesloten afdeling van een krankzinnigengesticht. Pechtold voorop

  Geliked door 1 persoon

 8. Sabeltant zegt:

  Nou ja, als je eens bekijkt hoeveel van die 2% niet vanaf dag één met zelfverrijking en het geven van privileges voor de islam bezig zijn dan lijkt het mij helder.
  Houdt de islam weg van bestuurlijke functies! Telkenmale komen we er achter dat de islam er NIET voor ons is.
  Op enig moment komt de keus islam of Nederlandse bevolking en dat pakt telkens negatief voor ons uit.

  Maar goed, D66 is een linkse door marxisme gedreven partij.
  De hoofd opdracht is het westen vernietigen, dus vanuit D66 standpunten is de islam zeer wenselijk.
  Nederland schiet er echter NOOIT EN TE NIMMER wat mee op.

  Geliked door 1 persoon

 9. mahoog zegt:

  Groothuizen……..deze randdebiel en volkverrader is helemaal van het padje….de hersenspoeling op zijn school leverd gunstige resultaten op.

  Like

 10. Willem Sterk zegt:

  Het is idd de deur openen voor de sharia, maar ja, links wil diversiteit. Diversiteit betekent natuurlijk niet van , Duitse, Franse, Ierse, Hongaarse, Belgische, Italiaanse, Oostenrijkse, Scandinavische, etc. afkomst, tenzij ze zich tot de islam hebben bekeerd. Diversiteit betekent tegenwoordig gewoon meer moslims.

  Geliked door 1 persoon

 11. Patriot 2.0 zegt:

  D66 = ZIEK.

  Geliked door 1 persoon

 12. tinekevanschagen zegt:

  Wat gaat het verdomme toch snel allemaal.
  Ik zie die sharia rechtbank hier ook wel komen.
  Sinds die penthousebewoner op die Bilderberg meeting was,kon je er al vergif op innemen dat die in deze coalitie plaats zou nemen.
  Daar zit de grootste ”denktank” wat mij betreft.
  En al deze acteurs mogen het uitvoeren.

  Ik las vanmorgen in een reactie dat in 2060! het hele land naar de kloten zou zijn(of iets van gelijke strekking.)

  Ikzelf ben van mening,dat als deze coalitie de rit,van nog drie jaar uitzit.en ondersteund door die huichelende christelijke partijen,zal dat ook gaan gebeuren,het game over is.

  Bij die Bilderberg meetings worden de kaarten geschud,
  Onze zogenaamde gekozen leiders spelen de troeven uit,
  En wat overblijft voor de burgers is de joker!

  Geliked door 3 people

  • Als D66 haar zin krijgt, komen er straks Afrikaanse rechters, die in hun blote reet met een kippenverentooi op hun kop en een schaamlap voor, de echte Nederlanders gaan veroordelen. Bij het uitspreken van de veroordeling stampen ze bmet hun staf op de grond. Op die staf zit de schedel van de voorouder van die rechter. Het worden allemaal doodstraffen, uitgevoerd met een brandende autoband. Hebben ze in Afrika jarenlange ervaring mee.

   Geliked door 1 persoon

 13. Jean zegt:

  Dat zijn dus 3% teveel, wij willen geen vreemdelingen op dergelijke postjes, het vertrouwen in die van eigen volk staat al op zeer laag pijl en dat in vreemdelingen is 0,00%.

  Geliked door 1 persoon

 14. N.E. Derlander zegt:

  Piet Hein Donner van het CDA zei het in 2006 al: als de meerderheid van Nederland de sharia wil, dan komt de sharia er……..

  Hoelang zijn de linksliberale christelijke politici al bezig om het Nederlandse volk om te vormen?

  Like

 15. Patriot 2.0 zegt:

  1. Er is niks mis mee als een land rechters aanstelt die de eigen cultuur al generaties lang kennen, en daar uit voor komen. Sterker nog: het is zeer wenselijk voor behoud van eigen cultuur.

  2. Een nationaal gevoel hangt samen met identiteit. Ook daar is niks mis mee. Die zgn. diversiteit van D66 is identiteitloos en grenzeloos. Het zweeft in het grenzeloze niets.

  Like

 16. Pingback: genoeg gezegd, genoeg gepraat… | Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite

 17. Tiurrie zegt:

  Heeft de toekomstige rechter een dubbele paspoort….weg onafhankelijkheid !!

  Geliked door 1 persoon

 18. Jan zegt:

  Maar slinxvolk zegt toch altijd dat als je een NL-paspoort hebt Nederlander bent zelfs al ben je een pygmee, Chinees of Papua?

  Like

 19. Patriot 2.0 zegt:

  D66 denkt democratisch te zijn door geen identiteit te tonen. DOM. Grote denkfout.

  Like

 20. Marc zegt:

  Tijd voor echt harde actie!

  Geliked door 1 persoon

 21. g2-91e8a788030faf65537511fb6d208583 zegt:

  .
  Genoeg gezegd,

  genoeg gepraat

  over ’t stuk verdriet

  dat die hamer slaat

  het kijkt naar links

  het wijst naar rechts

  maar heeft als doel

  verraden slechts

  maar toch wordt het

  snel minder blij

  want ’t Eind-oordeel

  komt dichterbij…

  .

  dus genoeg gezegd,

  genoeg gepraat,

  wie Pechtold zegt

  denkt Landverraad !

  .

  Jasterke

  Geliked door 2 people

 22. Steven zegt:

  12% migratieachtergrond??
  Ik gok erop dat het aantal al rond de 35/40% ligt… maar wordt angstvallig achterwege gehouden.
  Bijna Iedere grote stad heeft al tegen de 50% aan buitenlanders, die zich graag Nederlander noemen wanneer het ze uitkomt.

  Like

 23. koddebeier zegt:

  D66 is het kankergezwel van Nederland, waar blijft de chirurg die het ruimschoots uitsnijd ???

  Geliked door 1 persoon

 24. Anneke, te Groningen zegt:

  Wie zegt u…. Groothuizen D66, pluche plakker? nee, nooit van gehoord! vast een heel misselijk nietig mannetje.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s