FOTO: Tel Aviv? Nee hoor . . . Moskou

Screenshot_11

Comment van Joost Niemöller: “Zo´n foto is in het multiculturele Amsterdam van nu ondenkbaar.”

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Pieter Waterdrinker“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

19 reacties op FOTO: Tel Aviv? Nee hoor . . . Moskou

 1. elena zegt:

  dat is treurig genoeg

  Geliked door 1 persoon

 2. ruud beijer zegt:

  Ja de Nederlanders huichelen dapper mee met de islam.Niets geleerd van de oorlog.De NSB is nog nooit zo groot geweest in Nederland.

  Geliked door 6 people

 3. Klaas zegt:

  Geliked door 4 people

  • spoorinmiddelsbijster zegt:

   Ik leef met u mee, ernstig is het, sterkte. Wat 1 woord een verschil kan maken. Het bedreigen van moslims is …etc. U bedoelt denk ik het bedreigd worden door moslisms is…etc. In het eerste geval, het zou eens tijd worden dat wij die indringers gaan bedreigen en nog liever het land uit trappen, allemaal geen eentje uit gezonderd.

   Like

  • Marlies zegt:

   Het bedreigen van moslims is dus blijkbaar “gewoon” geworden in Nederland? You ain’t seen nothing yet…

   Geliked door 1 persoon

  • Nachtkaarsje zegt:

   Die Arnoud toch. Die begrijpt het allemaal niet zo goed. Toen er nog geen moslims waren in Europa hadden we onze eigen geijkte criminalteit. Ik bedoel; het was geen peas en vree…
   Nu er alweer een aantal jaren moslims zijn zie je ze overal opduiken en overal problemen veroorzaken. Arnoud begrijpt dat niet zo goed.
   Er is een actie, die altijd van de moslims uitgaat, en er is een reactie, meestal altijd op een actie van de moslims.

   Logisch dat moslims bedreigd gaan worden. Zoals de moslims ons vermoorden, zo zal men in Europa er binnen afzienbare tijd moslims gaan vermoorden.

   Koekje van eigen deeg, zoals we dat noemen.

   Arme Arnoud. Hij is zo verdwaasd, dat hij er niks meer van begrijpt. OFFFF…. hij liegt en bedriegt vrolijk mee met het uitschot van de aarde. Oh ja, een bekeerde moslim is nog veel gevaarlijker dan eentje die erin opgegroeid is

   Geliked door 1 persoon

  • ruud beijer zegt:

   Wat een nsber die vent.Walgelijke Nederlander

   Geliked door 1 persoon

  • mahoog zegt:

   Hoe zou dat toch komen Arnoud??

   Like

 4. Sjoe! zegt:

  Ook in Moskou:

  Like

 5. Benesha zegt:

  Er zijn best veel moslims in Rusland, alleen weten zij dat ze zich moeten gedragen of ze worden snel mores geleerd. En dat is eigenlijk de enige effectieve manier om de aanhangers van deze ideologie aan te pakken.

  Geliked door 1 persoon

 6. Pingback: FOTO: Tel Aviv? Nee hoor . . . Moskou Het is in-en-in triest en werkelijk moordlustig makend, dat een zooitje achterlijken de flinterdunne beschaving van een heel continent negatief beïnvloed. En straks staan ze er weer…met hun uitgestreken smoelen

 7. Tiurrie zegt:

  Gelukkig zijn er nog landen waar joden welkom zij …..het westen moet zich diep schamen…huigelaars indirecte bondgenoten van Saoedi Arabië ….verderf ten spijt !!

  Like

 8. ReaGluurder zegt:

  Dit gaat natuurlijk meer en meer gebeuren, ook in W-Europa. Wapenleveranties aan Israel tegenwerken! Bibi doet zijn best om ook goede contacten te hebben met Rusland, China, India etc. Ziet de de zwarte wolken boven W-Eu heus wel. Door de islamisering / toename Latino’s, kunnen de VS ook meer anti-Israel worden.

  Like

 9. Jan zegt:

  Amsterdam: Jewish woman, children told ‘you should all be shot’

  A Jewish woman from Amsterdam told police that a man shouted at her and her children that they “should all be shot” and called them “cancer Jews” before getting into a taxi cab.

  The incident occurred Wednesday in the heavily-Jewish Buitenveldert neighborhood of Amsterdam, the Het Parool daily reported based on a complaint to police by the 28-year-old woman, who was not named in the media, with help from the Federative Jewish Netherlands organization.

  A witness wrote down the taxi’s license plate and gave it to police, who are investigating the incident, the report said. Police would not say whether the suspect implicated in the incident is a taxi driver or passenger.
  ….
  http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/250967

  Geliked door 1 persoon

  • Marlies zegt:

   Het wordt steeds erger; logisch met zo’n groot aantal barbaren. Ik kom tegenwoordig nog sporadisch in Mocrodam, maar als ik er ben is een bezoek aan Sal Meijer verplicht (Kom meteen een kilo aan;) . Ik ben geen angsthaas, maar ik zit toch “anders” mijn broodje halfom te eten dan vroeger.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s