HET LAND VAN OOIT…

Screenshot_67

Nederland (1950).

(Door: “Driek”)

Onervaren lieden met een beperkt verstand hebben ons eens zo schone Vaderland verkwanseld aan een helse religie die dood en verderf zaait. Doch altoos nog zijn er halfzachte schertsfiguren die de islam als een weldaad beschouwen en er maar niet genoeg van krijgen. Eén van dien gestoorde lieden is Liesbeth van der Heiden, een bijfiguur die zich terrorisme-expert noemt en de ineenstorting van ons eens zo vredige polderland niet snel genoeg gaat. Liever vandaag dan morgen wil dit geestelijk ongezonde vrouwspersoon van Nederland een Kalifaat, bevolkt met djellaba’s en hoofddoeken en op iedere straathoek een moskee. Den lezer heeft op deze site al kennis genomen van malle Liesje, dus ik hoef hier niet verder over uit te weiden.

Edoch, spitse lezer van “E.J. Bron”, het is mij een volkomen raadsel dat onze wankelmoedige bewindslieden, proletarische individuen met macht en bloed aan hun handen, met onbegrijpelijke luchthartigheid dien verschrikkelijke catastrofe, die onvermijdelijk  naderbij komt, met mooie woorden trachten te verdoezelen, doch de ernst der toestand waarin ons arme polderland verkeert nog altoos niet willen inzien. Ik word er niet goed van. Hele karavanen uit Afrikaanse landen strijken hier maar neer alsof het niks kost. Alsof we geld ten over hebben. Bejaarden en zieken die niet diep in den beurs kunnen tasten voor den hoognodige verzorging leggen het loodje. Het is ronduit beschamend.

Vroeger, in de vlak naoorlogse jaren, toen Nederland nog werd geregeerd door intelligent bevlogen lieden, den burger nog frank en vrij zich buitengaats kon begeven zonder beroofd en bedreigd te worden door negroïde gelukszoekers en ander gespuis – was Nederland een prettig land om te vertoeven. Kom daar nu eens om. We zijn verworden tot een armoeland met honderdduizenden donker getinte armoezaaiers die ons als een sprinkhanenplaag kaalvreten.

De ridders van pen en tekenstift, de karikatuurtekenaars, schrijvers en journalisten, durven hun mening niet meer te verkondigen, die angsthazen hebben hun schone beroep beduimeld door mee te heulen met het gedachtegoed der vijand. De opkomst der islam opent geen nieuwe vergezichten meer, onze horizon verkleint, ons hart is niet langer vervuld van een blijmoedige vaderlandsliefde. Wat een achterlijkheid hebben we toch binnengehaald, het is gewoon niet te bevatten. En die mohammedaanse heilsoldaten hebben een onfeilbaar instinct ontwikkeld om ons, ongelovigen, om de tuin te leiden. Dank zij die schertsfiguren als ‘malle Liesje’ en haar medeplichtigen begint Nederland zo langzamerhand de hel op aarde te worden.

Screenshot_68
Nederland (1960)

En waarom in hemelsnaam laten wij dat toe? Ik maak mij grote zorgen, lezer, soms zijn er dagen dat ik als bejaard persoon, die den verschrikkelijke ellende der Tweede Wereldoorlog heeft mede gemaakt, met angst en vreze den toekomst tegemoet zie. Zijn we daarom in 1945 bevrijd? Om nu wederom gekneveld te worden? Waarom brengt het merendeel der stemgerechtigde burgers zijn stem uit op dat idiote lachebekje Mark Rutte, die zich als een dwaas gedraagt, het volk besodemietert en zijn beloften nooit en te nimmer nakomt? Dat is toch imbeciel stemgedrag?

Waarom wordt die verderfelijke ideologie, vermomd als religie en waarmee wij ons nooit zullen kunnen verbroederen, nog langer door den Nederlandsche burger getolereerd? Al die mohammedanen met hun eisenpakket, die ons het leven zo vreselijk vergallen, zouden we direct moeten deporteren naar hun landen van herkomst. De verantwoordelijken voor al dezen ellende verdienen den zwaarste straf achter dikke gevangenismuren. Doch dat is voorlopig nog een niet te vervullen wensdroom. Het moet blijkbaar eerst nog veel en veel erger worden.

Ik wens U allen nog een gezegende dag.

Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Lügenpresse", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Den Haag, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Patriottisme, political correctness, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

28 reacties op HET LAND VAN OOIT…

 1. koddebeier zegt:

  Vreemd deze landverraders zijn vrijwel altijd links/liberale/christelijke huize .
  Links is de aanstichter van de ellende , echter liberaal en christelijk verraden volk en vaderland om op het pluche te blijven kleven !

  Geliked door 2 people

 2. Elisah zegt:

  https://tpo.nl/2018/08/14/d66-wil-dat-allochtone-rechters-voortaan-in-vmbo-zinnen-uitspraak-doen/

  D66 wil dat allochtone rechters voortaan in vmbo-zinnen uitspraak doen
  Want als mensen een uitspraak beter begrijpen dan accepteren ze die ook eerder, aldus D66 zelf

  Uitspraken van de rechter moeten begrijpelijker worden, vindt D66. De regeringspartij wil af van de ingewikkelde, wollige taal waarvan rechters zich nu nog vaak bedienen.

  Dus uitspraak in straattaal?

  Geliked door 2 people

  • delamontagne zegt:

   Ik zal ’t wel niet meer meemaken, maar er komt een tijd dat zo’n “maroc-rechter” de uitspraak in ’t الأحمق doet, dan begrijpen ze ’t beter……

   Geliked door 3 people

  • ieznogoedh zegt:

   Ach, in wollige taal, in vmbo-taal of in straat-taal, het maakt allemaal niet uit.
   Het is tegenwoordig maar al te vaak de inhoud van de beslissing van de rechter die vrees voor de toekomst van Nederland doet groeien.
   Kennelijk is het bevattingsvermogen van de gemiddelde ingezetene van Nederland zodanig laag, dat uitspraken niet meer begrepen worden terwijl ook de miljoenen die in gefinancierde rechtshulp worden gepompt ook geen begrip kunnen bewerken.
   Daarenboven moeten er allochtone niet-westerse rechers komen. De Ervaring heeft immers geleerd dat die mensen nooit of te nimmer hun eigen volk (ras volgens huidige rechtspraak) zullen bevoordelen.
   D666 wordt met de dag wereldvreemder

   Geliked door 2 people

   • J. C. Th. Köhler zegt:

    Ieznogoedh:

    “Kennelijk is het bevattingsvermogen van de gemiddelde ingezetene van Nederland zodanig laag…”

    Het bewijs hiervoor is regelmatig te zien in quizzen, zoals Eén tegen 100. Deelnemers met minstens middelbare schoolopleiding en een goeie baan weten het antwoord op elementaire vragen niet. Ook ontbreekt hen het vermogen om duidelijke fouten weg te strepen en zo tot het juiste antwoord te komen. Ze leren de (gesimplificeerde) leerstof niet, ze leren niet leren, ze leren zelfs niet denken. Maar de boven ons geplaatsten vertellen nog steeds dat het onderwijs in Nederland tot het beste in Europa gerekend kan worden. Daar is dan maar één ding op te zeggen: Arm Europa! Uit die verzameling jammerlijk opgeleide losers en no-hopers worden de nationale parlementen gekozen en een stap verder het Europese Parlement. Is het wonder dat Europa in het algemeen en Nederland in het bijzonder naar de kloten gaat?

    j.c.th.kohler@ziggo.nl

    Geliked door 2 people

   • Lot zegt:

    het opleidingsniveau is ook al heel erg verlaagd, voor deze buitenlanders. Hen goed opleiden willen ze niet hebben ze geen zin in. Leg je ze iets uit dan willen ze het niet aannemen en reageren kinderlijk en onprofessioneel. Vooral nonchalant zoals in ziekenhuizen slechte zorg, het is toch niet hun lichaam. En dat geld ook voor alle halfbloeden, waarvan je niet kunt zien waar zij vandaan komen. Soms wordt ik dan gered door oplettende nederlandse arts en wordt het gecorrigeerd, maar dat hoeft niet, het kan dat zij elkaar ‘redden en dekken.’

    Like

  • Oeps zegt:

   @ Elisah (14 augustus 2018 om 10:45)

   Dames en Heren.

   Hoe kunnen rechters uitspraak doen in simpele taal, als wetten, contracten en polissen geschreven zijn met kleine lettertjes in juridische taal, met veel artikelen en verwijzend naar andere regelingen en er inmiddels zoveel uitzonderingen en haken en ogen aan de wetten kleven ??? Een simpele uitspraak zal zeker niet beter worden begrepen, maar wel heel veel handgrepen bieden aan de advocatuur om onmiddellijk in beroep te gaan, waardoor eindeloos procederen eerder regel dan uitzondering zal worden.

   Dat Alex Penthouse niet veel van wetten en regels, laat staan van de achterliggende motivering, begrijpt, wisten we al. Daarom geraakt hij ook steeds weer in de problemen. De rechters en juristen van de partij van de DOOD moeten zich dan ook voortdurend in allerlei onmogelijke bochten wringen, om mister Penthouse in bescherming te kunnen nemen. En die hebben dan echt wel iets meer in hun mars nodig dan straattaal.

   Wist u trouwens, dat heel veel aangiftes en processen verbaal in de rechtzaal sneuvelen, omdat de dienders van Hermandad zich van keukenmeidentaal bedienen, waar de advocatuur meteen opduikt, om de aanklachten naar de prullemand te verwijzen.

   En mister Penthouse heeft eigenlijk maar één stokpaardje en dat is ‘onderwijs’. Hij bereikt er alleen zo weinig mee. Het aantal schoolverlaters, dat met een pretpakket en zonder diploma van de MAVO komt, neemt gestaag toe. Ze waren wel goed in sport en konden leuk spelen op de computer, maar verder weten ze niet veel van toeten en blazen. Zelfs als de rechter ordinaire straattaal zou gebruiken, zullen de geschoolden op D666 niveau er nog niet veel van snappen.

   Geliked door 1 persoon

 3. ReaGluurder zegt:

  Dank “Driek”, goed verwoord!!! Reken maar dat er tussen die zgn. terror-experts heus wel lieden zitten die twijfelen aan al die in-depth adviezen en analyses die ze de wereld inslingeren. Maar geen ballen / kloten hebben om hun twijfels, andere visies, kenbaar te maken. Komt de sfeer en de inkomsten niet ten goede én de baan komt op de tocht! Zet Clingendael, juf Liesbeth, Beatrice de Graaf, Dick Stoof etc etc bijelkaar en ze zullen allen een andere analyse rondtoeteren. Wat meer luisteren naar Wilders, Henk en Ingrid, wel zo goedkoop en nogal eens bij het rechte eind!!

  Geliked door 2 people

 4. Republikein zegt:

  Inbeciel stemgedrag, daar kun je aan verdienen, als b.v. Obama tijdens zijn werk een vermogensgroei onderging van 1 naar 40 miljoen, we ondergaan het gelaten als sheeple people.
  Fijne dag.

  Geliked door 1 persoon

 5. jack black zegt:

  Beste ” Driek ” !
  Ongeveer 5 jaar geleden heb ik mijn zus in Rotterdam bezocht.
  Ik kwam om ongeveer 8 uur s’avonds aan in Rottedam en kwam
  op het Idee een MC Donald te bezoeken. Ik zweer, bij mijn
  binnenkomst waren ca. 30 Moslim-Klanten !
  Ik was de einige Hollanderdie daar binnenkwam !
  Ik heb de tent meteen weer verlaten !
  Precies dezelfde tafarelen zie je nu in alle Europese
  Ballingssteden ! Dit gaat helemaal de verkeerde kant uit !
  Erg is dit voor de nakomende Hlollandse generatie !
  Zij zullen midden in een moslimschlachtveld ontwaken !
  Een burgeroorlog is hier onvermeidbaar !

  Geliked door 4 people

 6. Hovawart zegt:

  Het is niet verwonderlijk dat men geen vertrouwen meer heeft in de huidige politiek, waar men vroeger koos voor standpunten en verkiezingsbeloften, je een staatsman aan zijn woord kon en mocht houden, heeft de huidige politiek meer weg van een draaideurenfabriek met managers, en gaan de verkiezingen niet meer over de toekomst en vertrouwen, het gaat niet meer over vooruitgang, het gaat slechts over het afdragen van draagkracht, leven in vrees en armoede, een westers-communistische dictatuur waar Haagse zetbazen de dronkenmanspraat vertalen en slechts het gelag (gelach) mogen betalen, uit de zakken van mensen die steeds minder vertrouwen hebben in hun regering en vaderland.

  Geliked door 2 people

 7. bozeoudeman zegt:

  Ik ben een racist, fascist, domme ongeletterde oude boze man en IK WIL MIJN LAND TERUG, Haags en EU geldgeil corrupt zooitje.

  Geliked door 4 people

  • bozeoudeman zegt:

   Het is een Geuzennaam, racist, fascist omdat de echte racisten en fascisten van zogenaamd groen, links en liberaal ieder zelf denkend mens daarvoor uitschelden met de bedoeling dat mensen hun monden houden, houdt je mond niet! Schreeuw het uit tegen de echte racisten en fascisten die heel de wereld aan het verwoesten zijn.

   Geliked door 3 people

 8. Hovawart zegt:

  Je ziet de richting die het op gaat, moslims hebben recht op een shariawetgeving en rechtbank…..zo voorspelbaar.

  Geliked door 2 people

 9. Thoth zegt:

  Gelukkig hebben wij nog Gregorius Nekschot :

  Geliked door 1 persoon

 10. oud-marinier zegt:

  Tja…je kan jezelf TERRORISME-EXPERT noemen , vooral als je VOORSTANDER bent van dat gespuis wat daadwerkelijk terroriseert. Misschien heeft ze daar wel wat ervaring opgedaan , HOE IED’s te maken en HOE maak ik op de beste manier , het leven zuur van mijn mede autochtone NLers… ZO …kun je jezelf dus ook als “terrorisme-expert” omschrijven. Dom wicht…!!! Overigens..een geweldig artikel , geachte Driek .

  Geliked door 2 people

 11. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  fanaten-dreiging maakt ons ziek
  maar enige troost biedt onze Driek
  die welbekwaam mooi blijft verwoorden
  welk tuig de vrijheid wil vermoorden
  met scherpe blik en vaste hand…
  er is nog hoop voor Nederland 😛
  .
  Jasterke
  .

  Geliked door 3 people

 12. flyer210b zegt:

  Mijn boosheid verandert in wanhoop als ik zie wat er in de wereld gebeurt en wat er door onze regering aan actie wordt ondernomen, zo goed als niets dus! Er worden wat voornemens geuit maar verder gaat het niet, de maatregelen blijven uit. Als een groep mensen je midden in je gezicht schreeuwt dat je dood moet omdat je hun god niet wilt aanbidden waarom geloven mensen hen dan niet. We zien dagelijks dat ze het menen en toch lopen ze blijkbaar vrij met messen op straat, de waanzin van dit alles ik wordt daar heel verdrietig van.

  Geliked door 2 people

 13. ruud zegt:

  Mooi stuk, met plezier gelezen en sta er volledig achter.

  Like

 14. bigljohn zegt:

  Die islamitische indringers dienden zich (wat ze ons wijsmaakten) in eerste instantie zich aan te passen aan onze cultuur en onze Wetten. Waar het op uit zal draaien is, dat iemand die zich voor de rechtbank moet verantwoorden, tot zijn grote verbazing zal zien dat hij geen taakstraf of een geldboete krijgt opgelegd, maar wel 20 zweepslagen. Als al die islamieten zich zouden moeten aanpassen aan onze cultuur en onze Wet, zouden er nu geen sharia rechters aangesteld gaan worden. Na de islamitische burgemeesters komen nu de rechtbanken aan de beurt. En wat is het volgende drama in deze reeks ? Nederland is zich aan het omvormen tot een theocratie. DE natte droom van Klaver, Pechtold en Rutte. En zo verder naar de volgende nachtmerrie; Rutte 4.

  Geliked door 1 persoon

 15. Ad de Koning zegt:

  Driek, je hebt het weer prachtig gezegd, ik had die Liesbeth een mail gestuurd waarop ze trouwens helemaal niet geantwoord heeft. Ik schreef wat ze deed aan een Universiteit als je zulke onzin uitkraamt, maar ja aan die Universiteit zijn het denk allemaal onbenullen. Ook ik heb de tweede wereldoorlog meegemaakt, wat was het na de oorlog tot 1960 toch een heerlijke tijd. Ze moesten die moskeeën sluiten en de immigratie meteen stopzetten maar er lopen bij de regering voor het grootste deel dwazen rond net als die leugenaar Mark Rutte en dat heb ik in verkiezingstijd en ook later vaak tegen de VVD gezegd maar je snapt inderdaad niet dat mensen daar nog op stemmen. Wat komen er een domme figuren uit die Afrikaanse landen hier naartoe en ze worden met open armen ontvangen en van werken hebben ze nog nooit gehoord. Ik ben blij dat ik geen jongeman meer ben, als ik trouwens met een kennis erover praat is meestal de reactie “ach het zal mijn tijd wel duren”, nou daar staat je verstand toch bij stil, als men zo praat verandert er nooit iets, ze vonden de vakantie belangrijker.

  Geliked door 2 people

 16. AEO zegt:

  @koddebeier,

  Niet alle christenen zijn het met deze invasie eens. Bij de CU willen ze blijkbaar op het pluche blijven zitten, ik weet niet in hoeverre ze nog in de Bijbel geloven. Maar die Bijbel waarschuwt ons juist tegen de zaken die zich nu afspelen. Maar zoals het nu eenmaal met waarschuwingen altijd al ging, wie ze negeert zal de gevolgen moeten ondergaan. We blijven nog altijd de verkeerde keuzes maken, helaas.

  Geliked door 2 people

 17. mahoog zegt:

  Ik moet me er niet mee bemoeien want ik woon ver weg van jullie ellende is mij verteld,ook op dit forem.Maar dit allemaal volgen is vèèl interresanter dan een avonturenboek lezen..dus vergeef me.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s