Hoogleraar: autochtone Nederlanders moeten er maar aan wennen dat zij een minderheid (gaan) vormen

Screenshot_23

(Door: Chris Tomlinson – Vertaling: “Wachteres”)

De Nederlandse hoogleraar Maurice Crul (foto) heeft gezegd dat met het almaar toenemende aantal migranten en mensen met een migrantenachtergrond  die in Nederland wonen, de autochtone Nederlanders gewoon zouden moeten wennen aan het feit dat ze een minderheid (gaan) vormen.

Breitbart

Crul, hoogleraar aan de Vrije Universiteit van Amsterdam, zegt dat in de grotere steden in Nederland de blanke Nederlander al in de minderheid is en dat dergelijke trends ook in de kleinere steden zullen volgen, bericht “Trouw”.

“In Amsterdam is het al zover; daar is deze groep in de minderheid. Slechts één op de drie jongeren onder de vijftien is van Nederlandse afkomst”, zei professor Crul, en hij voegde eraan toe: “Als je wilt weten hoe de integratie verloopt, moet je ook naar die groep kijken. Wie past zich aan wie aan als er geen meerderheid meer is?”

“De eerste gastarbeiders waren een kleine migrantengroep in een dominante cultuur. Met de tweede en derde generatie is dat een achterhaald idee. Integratie werkt nu in twee richtingen”, voegde hij eraan toe. “Zo kan een Turkse Nederlander je nieuwe manager worden. Of uw kind is in de minderheid op school. Dat is de nieuwe realiteit waarmee de oude ‘dominante meerderheid’ geconfronteerd zal worden”…

Crul heeft onlangs, samen met een team van acht onderzoekers, € 2,5 miljoen van de Europese Onderzoeksraad ontvangen om studies over dit onderwerp uit te voeren in Rotterdam, Amsterdam, Frankfurt, Antwerpen, Malmö en Wenen.

De opmerkingen komen overeen met die van de Duitse politica Barbara John die schreef dat Duitsers zich geen zorgen hoeven te maken dat zij een minderheid in hun eigen steden gaan vormen. Professor John, lid van bondskanselier Merkel´s Christen Democratische Unie (CDU), schreef: “De trend naar een snel groeiend aantal migranten is onomkeerbaar”. Ze verwees ook naar Rotterdam en Amsterdam als steden waar autochtone bevolkingsgroepen in de minderheid waren, ondanks de problemen die beide steden hebben gehad met migrantengemeenschappen van Turkse oproerkraaiers tot Marokkaans bendegeweld.

Andere academici, zoals professor Angelika Redder, hebben er zelfs voor gepleit dat Duitsers Arabisch leren in plaats dat ze van nieuwe migranten verwachten dat zij gewoon Duits leren. Ze zei “We kunnen iets doen waaruit blijkt dat wij openstaan voor andere talen. Dit kan voor beide partijen een verrijking zijn”.

Bron:
www.breitbart.com
Door: Chris Tomlinson

Vertaald uit het Engels door:
“Wachteres”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "Intellectuelen/academici", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Brussel, Communisme, cultuurrelativisme, Demografie, discriminatie, Eurabië, EUSSR, Globalisering, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

122 reacties op Hoogleraar: autochtone Nederlanders moeten er maar aan wennen dat zij een minderheid (gaan) vormen

 1. flyer210b zegt:

  En die minderheid moet straks het land aan de gang houden, want met 5 keer bidden op een dag kom je niet ver. Meneer Crul heeft een kronkel in zijn hoofd en niet zo’n kleintje ook!

  Geliked door 5 people

  • louis-portugal zegt:

   Ik ben geen onderzoeker en heb geen geld gekregen om te onderzoeken,
   Maar ik kijk af en toe eens om mij heen en lees E.J. Bron en andere informatie.
   Amsterdan is al tientallen jaren kampioen van Nederland met het relatieve aantal bijstandsuitkering trekkers.
   Amsterdam kan zichzelf niet bedruipen.
   Het krijgt geld van de overheid.
   Ik las ergens dat van de “vluchtelingen” die hier 5 jaar zijn. tussen 4 en 5 % werkt.
   Het lijkt mij niet zo moeilijk te bedenken hoe dat alles betaald moet worden en daarover lees ik bij meneer Crul niks over want dat is politiek incorrect.
   Halsema gaat dat wel even oplossen.
   Ondanks dat ze na haar kamerlidmaatschap haar kind op een politiek incorrecte witte school plaatste.
   Hoe moet dat dan verder?????????????????????????????????????????

   Geliked door 2 people

   • ReaGluurder zegt:

    Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en ook andere steden, plaatsen, kunnen zichzelf niet ‘in de benen houden’. 10tallen M I L J A R D E N worden er jaarlijks naar toe overgemaakt. Waar al die miljarden naar toegaan, laat zich raden. Dit mag Het Klootjesvolk niet weten. Maakt zich er ook niet echt druk om. Maar ohwee als bij grote groepen de portemetnix nog verder leeg raakt! Nederland kan snel in 1 groot ‘Geldermalsen’ veranderen!

    Geliked door 2 people

  • Elisah zegt:

   Wen er maar aan, dit is het nieuwe normaal…

   http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/08/amsterdam-wordt-nachtenlang-geterroriseerd-door-explosieven-en-vandalisme/

   Amsterdam wordt nachtenlang geterroriseerd door explosieven en vandalisme

   De Amsterdammers zijn voor de zoveelste keer opgeschrikt door exploderende explosieven. Deze nacht was het bij de voordeur van een Marokkaans-Javaans restaurant in Slotervaart. De buurt wordt al nachtenlang geterroriseerd door mensen die de explosieven af laten gaan, terwijl niemand weet waarom het gebeurt.

   Geliked door 2 people

  • paulzwueste zegt:

   Oh ja.
   Vrije universiteit Amsterdam.
   Daar zitten alléén blanke wegkijkende landverraders c.q. geestelijk gestoorden!

   Als het zo ver is gewoon de verrader-lijst afwerken en daarna verbranden.
   Lichtgetint tot zwart deporteren.
   Amsterdam helemaal afbreken.
   Daarna asfalteren voor gratis parkeren voor blanke Nederlanders.

   Like

 2. nvt zegt:

  afschieten die idioot

  Geliked door 3 people

  • Peter zegt:

   Ik ga ervan uit dat dit figuurlijk bedoeld is.

   Like

   • Statler & Waldorf zegt:

    @Peter

    Ik denk het niet …….

    Geliked door 2 people

   • Ijsbeer zegt:

    Hoe vreselijk dat ook moge zijn, ik vrees dat ergens dit wel eens de enige vorm van “communicatie” is die nog een kleine kans van doordringen heeft.
    Er loopt daar een minderheid, maar die heeft het cultureel en mentaal voor het zeggen , en die totaal vastzit in een vorm van (multiculturele/egalitaire/post-moderne/whatever) godsdienstwaazin. Die geschifte minderheid heeft de afgelopen 70 jaar de universiteiten, onderwijs, media, cultuursector en het middenveld in handen gekregen, en via die kannalen een gigantische invloed op de elites en kaders in politiek, ambtenarij en gerecht. Zij heeft daarnaast een massa aan gut-menschen grondig herorienteerd.
    Het doet mij zwaar aan de katholieke godsdienstwaanzin in zestiende eeuw denken.
    Wie de ogen open heeft en niet consumer-braindead rondwaggelt, kan wel het een en het ander aan tekenen opmerken : beeldenstorm is comming …

    Geliked door 1 persoon

  • Guus Velraeds zegt:

   Nou, nou dat hoeft ook weer niet. Hij geeft met een empirisch onderzoek gewoon weer wat de toekomst gaat worden bij onveranderd immigratie beleid.

   Of onderzoeker Crul hier blij mee is, is maar de vraag.

   De grote steden mag je inmiddels als verloren beschouwen, dat is een zeker feit.

   Like

  • Statler & Waldorf zegt:

   Zo dan!
   U bent van de Gestapo?
   Of links, die elimineren ook alles met een andere mening.
   (Even los gezien van de daadwerkelijke mening)

   Geliked door 2 people

  • Johan zegt:

   Dat zal niet helpen. Crul is slechts de boodschapper van het slechte nieuws.
   In de oudheid deden ze dat ook al : de boodschappers van het slechte nieuws een kopje kleiner maken. Helaas heeft het nooit geholpen om het probleem op te lossen.

   Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Johan 15 augustus 2018 om 00:49

    De Nederlandse hoogleraar Maurice Crul (foto) heeft gezegd dat met het almaar toenemende aantal migranten en mensen met een migrantenachtergrond die in Nederland wonen, de autochtone Nederlanders gewoon zouden moeten wennen aan het feit dat ze een minderheid (gaan) vormen.

    Maurice is niet ‘slechts de boodschapper’; hij heeft – in wat ik hier lees – gezegd dat wij maar moeten wennen aan het feit dat we een minderheid gaan vormen.
    Hoe haalt die vent het in zijn kop om dit te beweren!

    En Rutte maar liegen dat ‘we met meer zijn’. Dat zijn we allang niet meer, want het barst van de landverraders, die ik eveneens reken tot de ons vijandig gezinden.

    Geliked door 2 people

   • paulzwueste zegt:

    Johan.
    Crul is ’n verrader.
    Heeft niet door dat “wennen” niet in het woordenboek van de islam voorkomt.
    Hij gaat er zeker aan.

    Doen ze nog iets goed.

    Like

  • Jules Vismale zegt:

   Wat mij betreft schieten ze die akelige “professoren” van een Maurice Crul, Angelika Redder en Barbara John gewoon met een raket richting Saturnus toe! Ze hebben totaal GEEN hersenen in hun “intelligente” koppen zitten maar een hele berg stront en reken maar dat als ze dadelijk in hun universiteiten meemaken dat allochtoon moslims hen gewoon gaan zien als oud vuil ze echt NIET hoeven te gaan proberen om dezen af te gaan kopen met snoep, taart, limonade, speelgoed of versjes uit de Koran!
   Dat hele multicultureel circus is al jaren een enorme mislukking, GEEN verrijking en vernietigd gewoon zichzelf, gelijk aan het Romeinse RIJK!

   Like

 3. Motorman zegt:

  Een hoogleraar en een academicus… Er is weer met titels gegooid. Bende dommekloten.

  Geliked door 1 persoon

 4. Edwin Lauxen zegt:

  Dan wennen hun er dan maar aan dat wij eerder als volk rustig 80 jaar oorlog bereid zijn te voeren voor vrijheid ! Wat een piethoane 🙂

  Geliked door 3 people

 5. delamontagne zegt:

  Merkwaardig.
  Ik kwam ditzelfde artikel een paar dagen terug op ’n Franse Site tegen, vertaald naar ’t Frans.
  Daarin werd ook doorverwezen naar artikel van “Gerard de Boer” die hier vaak iets post.
  Daarin de Openhartige Uiting van eenTurk met NL-paspoort:
  / / /
  Veel autochtone Nederlanders in de grote steden hebben imiddels met lede ogen hun vertrouwde buurtje door de opgedrongen massa-immigratie, en de criminaliteit onder veel allochtone jongeren, zien veranderen. Indien dit “veranderende Nederland” hen niet bevalt dan moeten ze van het Turkse Tweede Kamerlid Tunahan Kuzu (DENK) maar oprotten….

  Geliked door 2 people

 6. ReaGluurder zegt:

  Haha, eerst nadat er miljoenen tegenaan gegooid zijn, komt de islamaap uit de mouw! Dit riep Jan Lul 30 jaar terug al! Er is al tig jaar een ‘stille gewelddadige oorlog’ aan de gang. ‘Wij zijn met meer’, aldus Rutte. Zoiets zeg je alleen maar als er een machtsstrijd speelt. Kennelijk speelt deze dus wel in het hoofd van Rutte. Mark Rutte gaat de geschiedenisboeken als De Grote Sloper van Nederland! Wedden dat hij zich verschuilt achter Merkel, Juncker, Macron etc etc. Direct na het zomerreces begint die islamZooi alweer; turkse lessen / scholen in Nederland, het Stef Blokdebat over zijn uitspreken over multi-culti! Het Land van Onze Voorouders, per dag meer en meer in de klauwen van De Satan!

  Geliked door 3 people

 7. mahoog zegt:

  De hersenspoeling tijdens hun studieteid,en voortgezet op hun universiteit heeft zijn werk uitmuntend gedaan…ik heb er ook een paar in het thuislandje wonen,die mij vertellen dat ik het nog steeds niet begrijp,dat kom maar binnen en vreet ons kaal gedoe.

  Geliked door 1 persoon

 8. Marlies zegt:

  Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  Kijk naar die kop van Crul: Helemaal gender-neutraal, GroenLinks, PvdA of D666, en on top of it all geeft les aan de Vrije Universiteit van Amsterdam!
  Duidelijk toch…

  Geliked door 1 persoon

 9. Pietersen zegt:

  Schandalig dat een ‘hoogleraar’ zoiets zegt. Hij heeft het hier wel even over GENOCIDE, maar volgens hem moeten we daar maar aan wennen. Niks bijzonders in zijn optiek.

  Geliked door 1 persoon

 10. Guus Velraeds zegt:

  Natuurlijk moeten de Noord Europeanen allemaal Arabisch leren.

  Is toch logisch, en daarna wordt de sharia ingevoerd.

  Eerst natuurlijk in kleine stappen het burgerlijk recht en daarna als koude douche het sharia strafrecht.

  Donner zei het al. Het is een kwestie van democratie.

  Gelukkig ben ik al 68 jaar. Maar ik heb nog kinderen en kleinkinderen.

  Voor die laatsten hou ik mijn hart vast.

  Geliked door 2 people

  • Wachteres zegt:

   Ik ook Guus en ik ben 74. [Niet verder vertellen}. 😛

   Geliked door 1 persoon

  • delamontagne zegt:

   Arabisch leren ?
   Nou dat ga ik gelukkig niet meer mee maken.
   ’t enige woord arabierisch dat ik mij nog herinner is ” l’aghabibii “.
   Ik vind het een vreselijke taal om aan te horen en als die lui al verhit raken wordt ’t nog erger met al die nare keelklanken.
   Trouwens veel NL-ers weten ’t niet. Maar voor buitenlanders klinkt het ook ’n beetje arabisch het Nederlands.
   Zullen ze niet rechtstreeks zeggen, maar meer “diplomatique”!
   Ik bedoel het Randstadse-Nederlandse…..Ggg………., alsof er gerocheld wordt.

   Like

 11. Edwin Lauxen zegt:

  Ah, ja linkse bla bla ! [BOEK] Superdiversiteit: een nieuwe visie op integratie
  MRJ Crul, J Schneider, F Lelie – 2013 – dare.ubvu.vu.nl

  This book was written in the dark days of the Dutch coalition government of Rutte, Verhagen
  and Wilders. It was a time during which one constantly had to explain to foreign colleagues
  what had happened to the Netherlands. We are now in the post-Wilders period; not because
  the Netherlands has changed, but because Wilders committed political suicide. No party will
  risk entering into a coalition with his party any time in the near future. Wilders seems to be
  losing his stranglehold on the integration debate, and the open wounds that his populist …

  http://dare.ubvu.vu.nl/bitstream/handle/1871/40230/Super-diversity?sequence=2

  Geliked door 1 persoon

 12. Wachteres zegt:

  Het is overduidelijk dat onze ‘elite’al lang weet wat de echte plannen van de EU zijn.

  De blanken moeten een minderheid in Europa worden.

  Wij weten dat, zij weten dat, nu het ‘klootjesvolk’ nog.

  Geliked door 3 people

 13. sjuad zegt:

  Had zonder de Nazies de staat Israel ooit gevestigd kunnen worden?
  Had America een wereldmacht kunnen worden zonder de Nazies?
  Aldus verlies je een oorlog om hem te winnen.

  Geliked door 1 persoon

 14. Henk.V zegt:

  Deze linkse uitspraaken vervullen mij met een enorme woede, omdat -min of meer- de suggestie wordt gewekt dat het hier om een logisch demografisch proces gaat, een soort natuurverschijnsel waaraan wij maar moeten wennen.. NIETS IN MINDER WAAR!
  n mijn laatste artikel heb ik er op gewezen dat deze revolutionaire veranderingen in de etnische samenstelling van onze bevolking MENSENWERK zijn, een grove inbreuk op de integriteit van ons volk dat zich hier EEUWENLANG heeft kunnen ontwikkelen. En dat zou ik NORMAAL moeten noemen? VERGEET het!.
  Wat zou er gebeuren wanneer jullie, die de gang van zaken in jullie eigen woningen bepalen plotseling van hogerhand moeten toestaan dat vreemden de woningen met jullie gaan delen, eerst als een minderheid, maar na verloop van tijd DE HOOFDBEWONERS wordend, die de dienst gaan uitmaken in jullie huis?? Wie zou daar vrede mee hebben??
  Dit land is het land van de gezeten burgers, zij die hun wortels hier al heel lang hebben.
  Dat er zogenaamde intellectuelen naar voren komen die ons gaan aanraden te wennen aan deze nieuwe werkelijkheid maakt mij razend en niet bepaald vredelievend
  Hier zien wij in werking waartegen wij al lang waarschuwen: de intentie tot omvolking, een vorm van sluipende genocide. Deze linkse kakker Crul die hiervoor reclame maakt is een van de grafdelvers van onze samenleving en onze cultuur.
  Nooit zal ik vrede sluiten met dit linkse tuig. Ik mag hopen dat de enige partijen die voor onze identiteit opkomen over deze verraderlijke uitspraken van linkse ”intellectuelen” veel stennis gaan maken en het volk gaan uitleggen wat hier feitelijk wordt gezegd.
  Ik wil NIET in vrede leven met politiek correct en het gedachtegoed dat hen tot moordenaars van hun eigen kiezers maakt.

  Wat Crul er uitkraamt is precies wat ”Brussel” denkt. en daarom zeg ik nogmaals wat ik altijd zeg: vervang de waanzinnig geworden EU door een verbond van bevriende VADERLANDEN, waarin de verworvenheden die de schatten van onze westerse culturen vormen, veilig bewaard kunnen worden. Ook die landen kunnen vrijhandel drijven, samenwerken en ZEKER beter opkomen voor de eigen bevolkingen.

  Geliked door 7 people

  • Willem Sterk zegt:

   Henk, uitstekend verwoord en een prima alternatief voor de EU.

   Geliked door 1 persoon

  • spoorinmiddelsbijster zegt:

   Compliment, wat heeft u dit prachtig verwoord!

   Geliked door 1 persoon

  • Ijsbeer zegt:

   Volledig eens met je woede en verontwaardiging. Maar wat de EU al dan niet uitvreet, maakt uiteindelijk niet zoveel verschil. Kijk naar Oostenrijk, Hongarije, Italië, Polen , en zelfs Denemarken. die hebben evengoed met diezelfde EU te maken. Maar die hebben een bevolking die het in (veel) grotere mate snapt dan de mensen in Vlaanderen, nederland , Frankrijk, het VK. Zij hebben daarmee politici die (meer) voor hun mensen opkomen, want ze hebben ook steun uit het volk. Dáár ligt het kalf gebonden. Dát is waar wij aan moeten werken. Vooraleer het te laat wordt en een nieuw ijzeren gordijn sharia-west-europa afscheidt van de rest …

   Geliked door 1 persoon

  • Tistochwat zegt:

   @ Henk.V 15 augustus 2018 om 00:00

   Hulde voor je commentaar!
   Ik zit hier ook gewoon te koken!

   Geliked door 1 persoon

   • Wachteres zegt:

    Nog even en er staan twee huizen in brand. @Tistochwat, vanwege ‘kokende figuren’.

    Daar hebben wij geen nieuwe ‘Zweden’ voor nodig.

    Ik heb al een emmer met water klaar staan. 😉

    Geliked door 2 people

  • I.K. Bennurklaarmee zegt:

   Ja! Helemaal mee eens Henk.V !
   By the way: Waarin is professor Crul hoogleraar?? Multi kul zeker?!!

   Geliked door 2 people

  • Elisah zegt:

   Like 👍

   Geliked door 1 persoon

  • Scarlatti Bombatti zegt:

   Grandioos onder woorden gebracht Henk V.! Scholen, universiteitenm brengen enkel links geindoctrineerd geleuter voort.

   Hoogste tijd om ZELF scholing aan je kinderen te geven ALS dat nog kan tenminste want de ouders zijn al net zo linx geindoctrineerd… zie dit prototype Crul… overal waar socialisten zijn gaat t land met het volk ten onder.
   Wil je dat je kind jou ziet als een racistische discrimineerder dan laat ze gewoon naar de scholen en de universiteiten gaan, je betaalt je blauw om je eigen kind te laten OMVORMEN die zelfs bereid zal zijn JOU kwaad te doen wanneer push comes to shove…

   Like

 15. merel zegt:

  Die hoogleraren zijn allemaal helemaal koekwaus

  Geliked door 1 persoon

 16. Joannes den Hollander zegt:

  Als ik naar de foto kijk van Maurice Crul zie ik slechts een enorme linkse lamlul met een hoog bla bla gehalte. Het is mij een raadsel hoe zo iemand hoogleraar is kunnen worden.
  Crul, ooit gehoord dat bij het volk massaal en collectief de knoppen kunnen doorslaan? En dat ze dan een flinke razzia gaan houden onder de ongewensten in den lande?
  Realiseert u zich ook dat u samen met nog veel gelijkdenkenden die Nederland naar de afgrond proberen te helpen, ook tot die kliek ongewensten behoort?

  Geliked door 3 people

 17. ongesgoolde zegt:

  De linkse agenda in 60 seconden:
  https://www.minds.com/media/876203776202809344

  Geliked door 1 persoon

 18. Rick Vogelschrick zegt:

  Dat lijstje voor bijltjesdag blijft maar groeien en groeien.
  Lijkt me verstandig, dat er alvast een scharensliep geregeld gaat worden.

  Geliked door 3 people

 19. T.Troubadour zegt:

  VU linkse universiteit met linkse zgn.professoren die gif inspuiten vanit hun linkse ideologie.Daar zijn we reeds aangewend.Echter verzet zal er komen en is er reeds wen daar vast maar aan en dat zal steeds heftiger worden.We laten ons niet doen door die linkse multicultiknuffelars.

  Geliked door 2 people

 20. Marc zegt:

  Inderdaad: we kunnen hieraan wennen, of … we kunnen ons met alle geweld hiertegen verzetten!

  Like

 21. Melangolyman zegt:

  Tja Wat denkt u wat ik met deze linkse rode rakker – persoon zou willen doen. en wat er met hem zou moeten gebeuren. Ik laat de gedachte hierover aan u.

  Geliked door 1 persoon

 22. Johan zegt:

  Een ¨paar maanden geleden heb ik al eens wat overdenkingen gepubliceerd, die op hetzelfde neerkomen wat meneer Crul nu beweert. Dat we namelijk op termijn een minderheid gaan vormen bij ongewijzigd beleid. Crul heeft gelijk en het is onterecht dat hij op de resultaten van zijn onderzoek persoonlijk aangevallen wordt. We weten niet wat hij persoonlijk denkt of vindt van de situatie. Dat is echter ook niet relevant. Relevant is wat ons te wachten staat bij ongewijzigd beleid op dit gebied.

  Hier volgt nog eens een keer een samenvatting van mijn verhaal :
  We gaan ervan uit dat er de komende dertig jaar 150 tot 200 miljoen Afrikanen deze kant op komen. Zie : Stephen Smith, La ruée vers l´Europe. ( De stormloop op Europa.).
  Boekrecensie : https://doorbraak.be/recensies/migratie-europa/

  Nu even deze alarmerende cijfers naar Nederland toe rekenen :
  De autochtone Europese bevolking in totaliteit zal geleidelijk verminderen van 510 miljoen nu naar 450 miljoen in het jaar 2050, Dus 10 % eraf. Daar komt een toename van 150 miljoen Afrikanen bovenop in het gunstigste geval. 1 miljoen Afrikanen per elke 3 miljoen Europeanen. Het kan zelfs oplopen tot 200 miljoen.Dan wordt de verhouding nog ongunstiger.

  Voor Nederland zou dit naar verhouding het volgende betekenen : Uitgaande van 15 miljoen Nederlanders in 2050, (afname vanwege de vergrijzing), komen er dus 5 miljoen Afrikanen bij in ons land.
  Of gelooft U soms, dat ze ons land zullen overslaan in de algehele bestorming van het continent ?
  Volgens mij is het naïef om dat te denken. Ga er maar eerder vanuit dat ze zullen komen. Wen er maar aan, want ze gaan niet vanzelf weer weg.

  Deze cijfers lijken waanzinnig en een ieder is geneigd om ze op het eerste gezicht te verwerpen als belachelijk en onmogelijk. Echter, dit geheel is onderbouwd door objectieve, demografische FEITEN. Zie het boek van Stephen Smith.

  Bij ongewijzigd migratiebeleid van de kant van de EU, zoals het nu dus gaat, is dit het resultaat over 30 jaar. Om te ´voelen´ hoe snel dat gaat : dat is evenveel tijd als tussen 1988 en nu.
  Dan heb ik het nog niet eens gehad over het punt, dat de meeste van deze Afrikanen analfabeet zijn dan wel een zeer lage opleiding hebben en daarnaast moslim qua religie. Om nog maar te zwijgen over hun geringe bereidheid om te integreren en zich aan te passen aan hun nieuwe vaderland.
  Al deze facetten bij elkaar gaan zorgen voor een ongekende explosieve cocktail op allerlei terreinen.
  Het is daarom van het grootste belang dat we ervoor zorgen dat we deze problemen voor zijn.
  Nu al moeten de juiste maatregelen genomen worden. Anders is de demografische ramp straks niet te overzien en wordt de Nederlander een exotische minderheid in een land, waar de wetten van de jungle van Afrika gaan gelden.

  Op iedere 3 Nederlanders bij U in de straat loopt er straks 1 Afrikaan rond. Strikt genomen is de Nederlander dan nog in de meerderheid, maar op veel plekken, waar congestie van buitenlanders plaats vindt, zal dat niet meer zo zijn,
  Nogmaals : Dit alles bij ongewijzigd migratiebeleid van de regering.
  U bent gewaarschuwd. Wen er maar aan. Of doe er iets aan. Het komt op ons af en het gaat niet vanzelf zomaar stoppen.

  Geliked door 3 people

  • ReaGluurder zegt:

   Vele anderen met mij zien de totale ineenstorting van Nederland / W-Europa! Resultaat van decennia wegkijken, ontkennen, negeren, onnozelheid en de barmhartige pinautomaat uithangen! Energie raakt op, massa-immigratie, klimaatverandering licht op de loer etc etc. Om zo’n overbevolkt land ‘in de benen’ te houden, is giga veel geld nodig. De vraag is, of dat geld er nog wel is / komt. Noorwegen heeft 100en miljarden opgepot van zijn energievoorraad. Nederland heeft in een poep/zucht haar energievoorraad verpatst en er geen spaarpotje van overgehouden. Onze Voorouders hebben ons een goed georganiseerd, welvarend en stabiel landje nagelaten! In enkele decennia is het gesloopt en verkloot! Klokkenluiders werden weggezet als Oud Vuil of kregen de kogel! Zeg niet dat er niet gewaarschuwd is!

   Geliked door 2 people

   • Lot zegt:

    De honderden miljarden die Noorwegen heeft is gespaard geld, en dat is niet hetzelfde als inkomen. Het is niet meer dan 1 of 2 jaarinkomens van het hele land. Ga je het uitgeven als inkomen, dan is het zeer snel weg.
    Hierbij denk ik aan mijzelf. Na een daling van het inkomen, ben ik spaargeld gaan uitgeven, dat was dan ook snel op. Spaargeld is meer bedoeld voor grote of onvoorziene uitgaven, zoals een bankstel kopen. Als ontsparen wordt gezien als inkomstenbron, als uitgeven van inkomen, dan is het dus snel weg. En het is in noorwegen daar ook voor bedoeld, om aan iets uit te geven, bijvoorbeeld nieuwe infrastructuur, die je niet zomaar van je inkomen kunt betalen, maar waar je voor gespaard hebt door elke keer wat opzij te leggen, en dan uit te geven aan deze grote uitgave. Naar mijn mening lijkt het bedrag van het fonds wel veel, maar kan ook snel weer verdwenen zijn.
    Hoeveel hadden de buitenlanders ook al weer gekost de laatste 30 jaar, was dat niet meer dan wat in dit fonds zit. Met andere woorden, ons gasbel-geld is uitgegeven aan de buitenlanders. hebben anderen geschreven.

    Like

  • Lot zegt:

   Ik heb algemene economie gestudeerd, en drie hoogleraren zeiden onafhankelijk van elkaar, dat als nederland geen subsidies (alle) meer ging geven, dan konden wij 30% minder belasting betalen, en dit was enkele decennia geleden toen belasting lager was.
   Nederlandse overheid heeft kennelijk teveel geld.
   Ondanks dat zij rood staat, en meer geld uitgeeft dan binnen komt.
   Neem bijvoorbeeld de awbz 20 miljard, wat snoeien in mogelijke beroepen hierop, en er komen miljarden vrij. Toen aan Rutte gevraagd werd hoe wij dat bed bad brood gingen betalen toen had hij het over het potje awbz. Hoeveel roulators heb je nodig en dan maar thuis wat minder stofzuigen.
   Mensen weten helemaal niet hoeveel geld er omgaat. Ik was op een openavond verpleegkunde en er werd gevraagd hoeveel geld wordt er uitgegeven aan zorg. Ik wist het antwoord wel. En hoordde 60 miljoen, 90 miljoen. Ik zei iets van 80 of 90 miljard idt.
   Ja dat is goed, zoveel is het.
   Ik denk dat politici dat ook wel weten, denk nog wel eens dat ze het zelf niet altijd weten.

   Like

 23. dolphin zegt:

  tja dat krijg je als je “wetenschappers” als goden behandeld (vooral linkse politiek) , dan gaan deze chronisch apathische types een eigen leven leiden zoals het hen goeddunkt en de rest moet maar schikken , fascisme of dictatuur heet dat ook wel

  Geliked door 2 people

 24. Republikein zegt:

  Ik denk dat hij zich vergist heeft, de autoloze zondag had ie in gedachte.
  Heeft wel een guitig gezichtje, de bolleboos, mama blijft altijd van hem houden.
  Dat weet ik want het ventje was al eerder in beeld, kan ook niet anders met zo’n talent.

  Geliked door 2 people

 25. leefbarbaar zegt:

  Krankzinnig. Het gaat niet over tolerantie, Nederland is zeer tolerant.
  Maar het grootste probleem is dan de autochtoon wordt gebruikt om de allochtoon te onderhouden. En daar zijn grenzen aan, dat gaat fout. Mede omdat de spoeling steeds dunner zal worden en het haatvolk elkaar te lijf zal gaan.
  Een mooie stap zou zijn voor het eerste kabinet Agema dit soort gasten meteen te ontslaan. Het linxe virus moet uit het onderwijs.

  Geliked door 2 people

 26. Patriot 2.0 zegt:

  NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE>>>

  Geliked door 1 persoon

 27. koosv8 zegt:

  Ze gaan al die thuislanden maar aanpassen en opknappen. Want ze moeten allemaal terug in de toekomst. Ja, zelfs die hier al 45 jaar wonen, wat denken ze wel OPROTTEN ALLAHMAAL!!!

  En al die LINKSE IDIOTEN er achter aan, t zal wel niet zo gaan, maar het klinkt goed toch??

  Geliked door 4 people

 28. Erik zegt:

  Deze nuttige idioot van natuurlijk de UvA leeft in de waan dat het goed zo is, tot dat hij de eerste is die wordt gezuiverd als de islam hier de bloedige macht grijpt en de middeleeuwen de donkere tijd zijn schaduw over Europa legt.
  Er migreert slecht een mono cultuur Europa binnen die een pis hekel hebben aan diversiteit, vrijheid, ongelovigen, universiteiten, christenen, gender neutraal, homo’s, weteschap en ga maar zo door.
  Deze Crul zal zijn 1968 wereld ten onder zien gaan en de roze wolk om zijn hoofd is verdwenen.
  De koude harde werkelijkheid van de komende nieuwe leidcultuur zal zwart als de nacht zijn voor ons allemaal, zijn culturele marxistische revolutie spat uitelkaar als de koppen gaan rollen.
  Als hij dan nog leeft zal hij smeken om de redding van Nederland en bescherming vragen aan de Nationalisten die hij zo heeft verguist.
  Ik denk dat de meeste linkslullers en zakkenvullers dan al gevlucht zijn.
  Voor diegene die achter blijven zijn er twee opties, bekeren of vechten, wat een blinde deze geleerde Crul, zijn zwaarste lessen komen nog.

  Geliked door 2 people

 29. Elena zegt:

  Hoe zat er ook alweer?
  Onlangs 5 a 600 Noord-aapfrikanen klommen over een hek.
  Zij waren in t bezit van ongebluste kalk en vlammenwerpers die zij gebruikten.
  Meerdere politieagenten werden gewond.

  Eerst weten hoe we aan ongebluste kalk kunnen komen en hoe vlammenwerpers te maken..
  Dan kunnen wij dat voorbeeld van noord aapfrikanen volgen om te voorkomen dat wij minderheid in eigen land worden.
  Bovendien stop met werken voor ongewenste buitenlandse opvreters !!!.

  Geliked door 2 people

 30. Thoth zegt:

  Maurice Crul, leraar sociologie op de VU.

  Eenmaal een misbaksel, altijd een misbaksel. Dus, laat maar zitten.

  Geliked door 1 persoon

 31. GT zegt:

  Nederland zal straks in de toekomst bestaan als het zo door gaat uit Moslims en al wat er bij hoort.
  Maar er ligt een heel groot gevaar voor Nederland in het verschiet, als de autochtone Nederlander en zich straks van bewust is, in wat voor een land leven wij en dit willen wij niet meer de overheid luistert niet want dan ben je een racist en je wordt op gepakt, dan voorspel ik het volgende de autochtone Nederland gaat voor een ander leven kiezen, waar nog wel …naar de burger geluisterd wordt en trekt weg naar bijv Hongarije enz vul maar in, nu denkt U, natuurlijk die is gek je mag denken wat je wil maar ik zie het gebeuren, en je zult het misschien minder hebben maar je zal kiezen voor een andere leven, christelijke normen en waarden, tja misschien wat minder luxe, ik wat we nu hebben noem ik het gecrieerde matrialisme, belasting op belasting, maar je leven zal veranderen je zal dan misschien het gevoel hebben het is een grote stap maar wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb.
  Je leeft maar een keer, ik zeg nogmaals dit land gaat naar de verdommenis, en je leven lang betalen voor diegene die hele dagen geen flikker doen, en nooit zullen doen en ons zien als varkens op ons neer kijken besef dat heel goed, een klein voorbeeld maar van een andere orde kijk eens naar de buitenlandse restaurants, neem bijv een Turk, Italiaan, Griek, Vietnamees, enz, enz we zitten er toch allemaal te vreten of niet soms, weet jij wat die allemaal in je bord pleuren …pas op, wat denken die over ons, kijk weer zo,n varken vreten mannen geeft ze te vreten kan lekker aan je verdiend worden, zeg ik hebben wij geen Restaurants van Hollandse bodem?
  Dus de mensen als ik ze daar zie zitten zijn in wezen allemaal land verraders.
  Onze maatschappij is door en door verrot, alleen de mensen zien het niet, nog niet het zijn kudde dieren, maar in gods naam wat is de intensie van het leven, nu het is gewoon een consumptie maatschappij, er moet aan je verdient worden zelf tot aan de laatste nagel van je doodskist!
  En daarna mag je nog wat vermogens belasting betalen van je centjes, waar je keer op keer al belasting over betaald heb, pure diefstal, wat ik nu aangeeft zeg ik je het leven wordt je ontnomen alleen de mensen zien het niet, je krijgt kinderen je voet ze op, ze gaan trouwen, krijgen kinderen enz, en dan ga je als ouder terug kijken op je leven die als een trein voor bij is gegaan zeg je is dat het nu je blijft achter, als Weduwnaar, of Weduwe of een oud koppeltje samen laat het hopen, hoop ik voor vele mensen, ik weet je heb je werk, je huis, de auto, vakantie, je scheiding, je kinderen , je stiefkinderen, je slippertje, ,een rot huwelijk, enz, enz.
  Maar wat ik al aangaf de werkelijke intensie van het leven, ben je daar van bewust is het gebeurd in Nederland en trekken de mensen weg, te beginnen Amsterdam, Rotterdam, de grote steden!
  Mensen het is pure materialisme, er moet aan je verdient worden, daarna krijg je een mes in je rug!

  Geliked door 2 people

 32. Jan s zegt:

  Ik heb gelukkig geen kinderen zodat ik me niet ongerust hoef te maken voor de verloedering van Nederland waar zij mee te maken krijgen en geconfronteerd worden met steeds meer criminaliteit en sociale afdrachten. Naarmate meer cultuurverrijkers gaat dit beslist gebeuren.

  Geliked door 1 persoon

 33. bozeoudeman zegt:

  Verbazingwekkend toch! Dit is precies wat Timmermans en de de EU van hem wilde horen, daar kreeg deze geldgeile schooier die 2,5 miljoen voor. Hij moest uitzoeken hoe het kwam dat de autochtoon de integratie van de allochtoon zo in de weg stond? Simpel de autochtoon moet gewoon islamiet worden, probleem opgelost volgens Crul vermoed ik.

  Geliked door 2 people

 34. Harry zegt:

  De manier waarop ie dat zegt doet wel vermoeden dat het ook weer zo’n linkse klootzak is .
  Weet nog dat die dwaas Job Cohen zei : “ze wennen er maar aan” , wij Nederlanders aan dat uitschot , dus .
  Dezelfde soort setting .

  Maar ik merk dat het verandert , maar niet in goede zin .
  Zelfs die lorrenkoppen wagen het brutaal tegen je te doen als je ze vuil aankijkt .
  Zoals de ongeëvenaarde @ “Meneertje” als eens opmerkte , hun attitude is veranderd .
  En dat gaat gewoon dóór !

  Geliked door 2 people

 35. Blaffertje zegt:

  Nou, dan hoop ik dat hij het eerst naar de slachtbank gaat.
  Dankzij dit soort idioten zijn jij en ik aan het werk om dat volk te vreten en onderdak te geven, want dat tuig doet geen flikker.
  ‘S morgens zitten de bussen en treinen vol met blanken die naar het werk gaan en later op de morgen als zij uit hun nest zijn gekropen komen de kleurtjes allemaal naar buiten om niets te doen behalve de kindjes rondrijden in de buggy, rondhangen in winkelcentra of thuis vrouwtje zwanger maken voor nog meer kinderbijslag.
  Die lul van een Crul denkt dat hij wel gespaard word omdat hij zo goed voor ze is, maar daar vergist hij zich lelijk in.
  Het volk waar hij zo liefdevol over denkt zijn barbaren die zijn dochter en vrouw graag even nemen omdat het hun coeltoer is en snijden hem met liefde de keel door omdat hij nooit en te nimmer tot hun coeltoer en religie zal behoren.

  Geliked door 1 persoon

 36. bedonderde burger zegt:

  Iedere dag haalt dat politieke zooitje tuig honderden barbaren extra binnen. Na jaren alles te hebben ontkent komt nu meer en meer de aap uit de mouw, wat mensen hier al jaren zeggen wordt inmiddels mondjesmaat door de fascistische media en veel corrupte politici en academici toegegeven, ja ze staan voor omvolking! Ja ze wensen de wereld in handen te geven van de islam uit Mekka. Die droplul van een Gerald Ford, die nooit president van de VS had moeten zijn, had in zijn tijd een atoombom op Mekka moeten gooien dan was het probleem er nooit geweest. Als die eikel had gedaan wat hij de wereld verschuldigd was te doen in plaats van zwichten voor chantage, had dat veel doden toen veroorzaakt, maar daarmee tientallen of honderden miljoenen levens gered die straks de dood vinden, door de alsmaar verder toenemende lafheid en corruptie bij veel politici en elite wat uiteindelijk zal leiden tot een wereldwijd bloedbad door de overheersingdrift van Mekka. Maar om zoiets te doen moet je inzicht en moed hebben en laten dat nu precies zaken zijn die je bij vrijwel geen enkel schreeuwlelijk die zich politicus noemt aantreft. Dat is precies het probleem met politici, laf, laf, laf, maar ze moeten wel altijd het hoogste woord hebben. Politieke partijen zijn eigenlijk ordinaire criminele organisatie zoals vandaag, via mensensmokkel, heel duidelijk blijkt. Veel politici zijn per definitie figuren die op eigen heil eerst en alleen uit zijn. Daarom gaat men gewoon door met het veroorzaken van een toekomstige ramp die de hele wereld zal gaan treffen omdat veel politieke schooiers en ook veel andere elitaire hufters, zoals deze meneer Crul, er goed aan verdienen of bijvoorbeeld ook leuke giften voor hun diensten krijgen. Na hen de zondvloed!

  Geliked door 2 people

 37. Roni zegt:

  Crul, zo aan je snoet te zien zou je een homo kunnen zijn. Wij moeten ons dus schikken in onze nieuwe plek in de rangorde in de toekomst volgens jou. Maar waar ben jij dan, als mijn vermoeden klopt, jullie zijn dan toch al lang van hoge gebouwen afgegooid met je snoet voorop.
  Wordt toch eens wakker moppie. Of ga je die ene uit Den Haag, die nu zo om aandacht vraagt, nadoen?
  Bruin, all the way?

  Geliked door 1 persoon

 38. koddebeier zegt:

  Ach ja ook weer zo’n mannetje van een links bolwerk, echter we weten allemaal wat er op Crul rijmt en dat is deze linkse trol ten voeten uit !!

  Geliked door 1 persoon

  • BertG. zegt:

   Ik kom er maar niet op wat er nou goed rijmt op crul.
   Ik kom alleen op hele simpele woorden, prul, sul, knul………

   Geliked door 2 people

   • Tistochwat zegt:

    @ BertG. 15 augustus 2018 om 10:47

    Ik kom er maar niet op wat er nou goed rijmt op crul.
    Ik kom alleen op hele simpele woorden, prul, sul, knul………

    Nul?
    Grote nul?

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Apelul, onbenul,
    Verder niks meer.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ paulzwueste 15 augustus 2018 om 18:19

    Ik kan er nog steeds niet op komen.

    Geliked door 1 persoon

   • koddebeier zegt:

    Ik wil je best even helpen Bert…..Crul is een LUL.. 🙂

    Geliked door 2 people

   • Republikein zegt:

    Het is vaak wat kinderachtig om iemand te beoordelen om zijn naam of uiterlijk, ook ik maak me daaraan schuldig, we zijn net mensen.

    Geliked door 3 people

   • koddebeier zegt:

    Het gaat niet om uiterlijk, maar om de domme prietpraat die deze man uitkraamt !

    Geliked door 1 persoon

   • Republikein zegt:

    De vriendin van mijn zoon is ingenieur, haar vader ook.
    Aardige man overigens, maar had eigenlijk dezelfde visie, maar dan wel over een paar eeuwen uitgestrekt, tja, eigenlijk doe ik er aan mee met kinderen bij een in Jakarta geboren vrouw uit gemengd bloed.
    De cultuur is echter westers en dan is het kleurtje minder van belang.
    Die man was wel met mij van mening dat 80% van de bevolking dom was.
    Een leuk neveneffect, mijn vrouw is licht getint en onze kinderen nog veel lichter maar hebben donker haar en blauwe ogen, en dat was het voor even.

    Geliked door 2 people

   • BertG. zegt:

    Rep, daar komen wel vaak hele knappe kinderen uit bij een geboorte tussen een Nederlander en iemand uit Indonesië.

    Like

   • Wachteres zegt:

    Dit bedoel ik eigenlijk: Je kunt vaak zien dat iemand links is. Aan zijn/haar uiterlijk alleen al.

    Geliked door 2 people

   • Republikein zegt:

    Gelukkig lijken ze op hun moeder, als 2 druppels water, maar dat is de buitenkant, voel je h’m?

    Like

   • BertG. zegt:

    Een vriend van mij, een Indonesische man was getrouwd met een Nederlandse, en 1 zoon lijkt precies op hem, en de andere is helemaal blank.
    Dus eigenlijk kan je er niks over zeggen.

    Geliked door 1 persoon

 39. Thomasson zegt:

  Wat is dat toch jammer dat de schrijver, Robert Ludlum (1927 – 2001) niet meer leeft. Hij zou over onze tijd boeken kunnen schrijven die zijn “Bourne Identity” of “The Osterman Weekend” in de schaduw zouden zetten. Het verschil tussen de complottheorieën in beide boeken en wat hij nu kon schrijven, is: de complottheorieën anno nu zouden geen fantasie zijn, maar voor 75% op waarheid berusten.
  Robert Ludlum had een scherpe blik in de toekomst. In zijn laatste boek voor zijn dood “Het Prometheus Project” (2000) schreef hij het volgende:
  “De Prometheus-samenzweerders (lees EU/NWO/Bilderberg) waren (lees zijn) te intelligent, te zorgvuldig, om connecties bloot te geven. Gegevens zouden zijn veranderd, uitgewist. Zelfs een grondig onderzoek zou de verborgen leiders, de mannen die aan de touwtjes trokken (leest trekken), niet aan het licht brengen. Het enige dat hen kon (kan) verraden, was (is) datgene wat er niet was (is) gegevens die ontbraken (ontbreken), die duidelijk waren (zijn) uitgewist …enz.”.

  De NL hoogleraar Maurice Crul, meent dat de Nederlanders zouden moeten aan wennen, dat ze op gegeven moment een minderheid zouden zijn in hen eigen land, Zijn woorden hebben een (verborgen) doel, Namelijk: DEMORALISEREN. De wind uit de zeilen halen. Dat Klopt voor 100% met de doelstelling die de Frankfürter Schüle heeft gesteld als fase A. in de overname van een land. http://paulweston101.blogspot.com/2013/05/how-to-destroy-country-part-1_13.html
  De Duitse politica Barbara John schrijft dat Duitsers hoeven zich geen zorgen te maken, dat zij een minderheid in hen eigen land zouden worden. Migranten met islamitische achtergrond en zwermen Afrikanen zouden aardig tegen hen zijn. En daar is nog een hooggeleerde kut genaamd Angelika Redder, die pleit dat Duitsers Arabisch zouden leren. Ze zei: “wij kunnen iets doen waaruit blijkt dat wij openstaan voor andere talen. Dit kan voor beide partijen een verrijking zijn”. Zij zegt nog net niet dat bekeren tot de islam het beste zal zijn”.
  DEEL 2

  Geliked door 3 people

 40. ‘Hé Crul, hier met de EU, hier heb 2,5 miljoen Euro en doe even een foponderzoekje publiceren dat die witjes straks in de minderheid zijn en daar maar alvast aan moeten gaan wennen”.

  Die Crul is hoogstapelaar diversiteit bij dat ding dat ze tegenwoordig Universiteit durven te noemen en waar zorgeloze fopouders hun kroost naartoe sturen omdat er toch geen zak mee te beginnen valt en net als hun ouders nog steeds ‘Nixon Moordenaar’ lopen te schreeuwen op een plein.

  Die Crul publiceert al jarenlang op gezette tijden over dit thema want hij zucht ook onder de vetbetaalde publiciteitsdruk net als al z’n maatjes, die we dus weer terugvinden in de gelederen van de ambtenarij, de bestuurderij of de adviesburoderij namens de collectivisten.

  Soms wordt er eentje zelfs minister. Wat een mooi land, wat een kudtvolk!

  Geliked door 2 people

 41. kruisridder zegt:

  Weer zo´n extreem-linkse rat die zijn natte droom van Karl Marx bewaarheid hoopt zien te worden.

  Geliked door 2 people

 42. Harrie Vaes zegt:

  Iedereen ziet dat we naar de kloten gaan….behalve diegene die het zouden moeten zien.

  Geliked door 2 people

 43. Thomasson zegt:

  DEEL 2
  Is dat niet vreemd dat mensen die wij achten hoog intelligent te zijn. Bijvoorbeeld: Hoogleraar Crul? Of mensen met hoge mate voor verantwoordelijkheid, zoals: de Duitse politica en professor, bereid zijn hen volk te demoraliseren? Men kan een parallel trekken tussen Crul anno nu en bijvoorbeeld Meinoud Rost van Toningen en Anton Mussert over de Duitse bezetting. Dat de Nederlanders moeten er aan wennen dat Duitsland is de baas en het zal voor de eeuwigheid zijn? Hetzelfde gedachtegoed hadden ook sommige mensen binnen Nederland over de troepen v.d. Hertog van Alba (Alva) die arriveerden in 1567 om voor orde in Nederland te zorgen.
  Hoe kunnen mensen ons op primitieve wijze proberen te overtuigen, dat wij aan een vijand moeten wennen? Op welke planeet leven hoogleraar Crul, politica John en professor Redder? Zijn alle aanslagen op Europese bodem ze ontgaan? Al de honderden van mensen die in diverse aanslagen zijn omgekomen? Bijvoorbeeld de aanslag van Atocha (11 maart 2004) https://www.youtube.com/watch?v=vxs2ZK4GOro , de aanslag in Londen 7 juli 2007, https://www.youtube.com/watch?v=OldJjqHDUD0 de verschrikkingen in Parijs op 15 november 2015, (bijv. de Bataclan) https://www.youtube.com/watch?v=ifAuzIsNKBM en men spreekt niet over kleinere aanslagen zoals: de totale afslachting van de redactie van Charlie Hebdo in Parijs ohttps://www.youtube.com/watch?v=wnGlX_0fIZ8&bpctr=1534325416p, en die op de soldaat Lee Rigby https://www.youtube.com/watch?v=UIO3f1Vz0Pw
  De andere tientallen aanslagen worden niet meegeteld. Gisteren nog was er een aanslag bij de parlement in London. Wat gebeurt eigenlijk in de hersenen van mensen die de realiteit totaal negeren? Voor wie doen ze dat?
  Een van de alinea’s in het artikel geeft een goed antwoord:
  “Crul heeft onlangs, samen met een team van acht onderzoekers, € 2,5 miljoen van de Europese Onderzoeksraad ontvangen om studies over dit onderwerp uit te voeren in Rotterdam, Amsterdam, Frankfurt, Antwerpen, Malmö en Wenen”

  WHERE MONEY WALKS, BULLSHIT TALKS!
  . https://www.youtube.com/watch?v=Mw1Z2Jlp9Qw

  Geliked door 3 people

 44. ruud beijer zegt:

  Gelukkig leggen de grootste groep Nederlanders zich erbij neer.

  Like

 45. Joannes den Hollander zegt:

  Johan 01.26 @ Ga er maar eerder vanuit dat ze zullen komen. Wen er maar aan, want ze gaan niet vanzelf weer weg.@

  Dat ze onder de huidige ceteris paribus voorwaarden zullen blijven komen en nooit meer weg gaan is theoretisch correct.
  Indien echter, wat in de lijn der verwachtingen ligt, elke Afrikaan of andere ongewenste koloniserende exoot uit den vreemde doodgeschoten wordt zodra ze voet aan wal zetten, is er sprake van een kentering.
  Vanaf dat moment is er sprake van een statische expansie. De overige, reeds gevestigde en roofbouw plegende parasieten in den lande onzes zal een zelfde lot wachten. Al zullen ze mogen kiezen om vrijwillig weg te gaan of doodgeschoten te worden.
  Wij Noord West Europeanen staan bekend als tolerante, vriendelijke en gastvrije mensen. Dat heeft echter ook een keerzijde. Onze vrijheid staat hoog in het vaandel. Ons laten knechten door vreemdelingen zullen we dan ook nooit toestaan. Dat is een van de kenmerken van ons ras. Liever niet, maar als het moet veranderen we in beesten. Dat is nu eenmaal endogeen constitutioneel bepaald bij het Noordse ras.

  Kunt u het met deze theorie ook eens zijn Professor Crul?

  Geliked door 3 people

  • ruud beijer zegt:

   Was het maar zo.Echter het grootste gedeelte van de Nederlanders kijken weg en huichelen mee.

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Kijk.
   Joannes!
   Dit is de realiteit onder woorden gebracht.
   Al dat gezeur in eindeloze reacties die door niemand gelezen worden omdat het zo saai is en niks toevoegt.
   Nee, dan Joannes!
   Perfect!
   Ik doe óók mee.

   Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Joannes den Hollander 15 augustus 2018 om 12:00

   Kunt u het met deze theorie ook eens zijn Professor Crul?

   Vindt u het niet jammer dat het slechts een theorie is?

   Like

 46. jack black zegt:

  Hoogleraar met een laag IQ !

  Geliked door 1 persoon

 47. A.Hendriks zegt:

  En wat gaan we er aan doen niets? Dst kan toch niet straks hebben de Nederlandse. vrouwen allemaal een boerka aan en mogen ze ze zich niet meer kleden zoals ze willen en hoe komt het dan waarom komen er zoveel dat kan alleen komen door de regering die laten het door de EU maar laten gebeuren dit kan en dat mag niet dus met heel veel mensen protesteren dus laat je horen😡

  Geliked door 1 persoon

 48. Tistochwat zegt:

  Ik zat net nog even naar die foto te kijken.
  Hebben jullie die verwilderde blik in de ogen van die vent (nou ja, ‘vent’?) gezien?

  Like

 49. Kees zegt:

  Allemaal veroorzaakt doordom lomp links beleid
  Links heeft onze cultuur en identiteit weggegeven
  Terwijl de buitenlanders het niet op willen geven
  en wij moeten maar aan passen aan hun nooit van me leven
  dit soort onderzoeken zijn goed laat iedereen het maar weten hoe wij er voor staan dan zal rechts gaan groeien en hopelijk alles wissen wat links heeft verziekt
  Links is een ziekte zoals klimaat verandering links verstoort het balans

  Like

 50. Janszn zegt:

  Geniet nog even van uw blanke rijkdom.
  Er is geen enkel land zonder blanke, protestantse meerderheid, dat rijk is.

  Geliked door 1 persoon

  • Harry zegt:

   We zouden nog veel rijker zijn als een heleboel mensen hun tijd niet verkwanselden aan godsdienstwaanzin !
   Al die uren in en naar de kerk , wat een gedoe !
   En dat levert niks op .

   Like

 51. Claude du Ferme zegt:

  het is niet alleen flinks dat de boel verraad,het kabinet Rutte verplicht gemeentes om de asielparasieten voorrrang te geven op de sociale woningmarkt
  Spijkenisse doet dit niet (als enigste van Nederland )en wordt nu op alle mogelijke manieren tegengewerkt door het Rijk .
  ook hebben ze hiervoor een proces aan de broek , en zelfs van Brussel hebben ze hiervoor een vermaning ontvangen
  Misschien begint bij Spijkenisse de viktorie?(overigens ligt Spijkenisse op het zelfde eiland als Den Brielle)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s