Migrantensmokkel verschuift naar België: “Minste weerstand”

Screenshot_25

(Door: Tom Lallemand)

België is bijzonder populair bij migrantensmokkelaars. Dat stelt Nico Paelinck, korpschef van de politiezone Westkust aan De Tijd“De havens van Zeebrugge en Oostende blijven zo lek als een mand. Zolang daar niets aan gebeurt, zullen smokkel-bendes massaal migranten blijven aanvoeren”, aldus Paelinck. In Frankrijk is de beveiliging strenger, waardoor smokkelaars het pad van België kiezen.

De problematiek van illegalen en transitmigranten (illegalen die geen asiel willen aanvragen in ons land, maar willen doorreizen) sleept al jaren aan. Momenteel zouden er in België ongeveer 200.000 illegalen verblijven, wat in bepaalde streken voor veel overlast zorgt. Vooral in West-Vlaanderen (maar ook in Brussel) ondervindt men de gevolgen van het talrijke aantal illegalen. Burgemeester van Brugge Renaat Landuyt (sp.a) trok twee weken geleden nog aan de alarmbel.

Lees verder>>>
(h/t “King Arthur”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, België, Brussel, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, politie, praatjesmakers, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Vlaanderen, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

12 reacties op Migrantensmokkel verschuift naar België: “Minste weerstand”

 1. Statler & Waldorf zegt:

  De reacties of juist het ontbreken daaraan vind ik veel erger ….
  Dat is waar Europa aan kapot gaat.

  Like

 2. Patriot 2.0 zegt:

  Eerst naar Belgie, en daarna halen Pechthold (niet naar zijn luxe gestolen appartement) en Klaver4 ze naar Nederland. Diversiteit ja, en de blanken die het land hebben opgebouwd en verdedigd (mei 1940, met gevaar voor eigen leven: ik ken gevallenen) in de hoek getrapt. U wordt bedankt voor bewezen diensten.

  Pechthold en Klaver4: ROT OP..

  Geliked door 1 persoon

 3. ReaGluurder zegt:

  Wat wil je ook met zo’n verzameling IDIOTEN! Hoe krijg je ze bij elkaar???

  Geliked door 2 people

 4. Jack Terrible zegt:

  Moslims zijn superieur…

  Moslims zijn superieur aan ongelovigen. Hun kinderen zijn brandhout voor het hellevuur. Migreer naar landen van ongelovigen en beroof hen van hun eigendommen. Geniet ervan. Allah belooft jullie een grote buit en beschermt jullie op dit rechte pad:

  Koran 2:218, 3:109, 3:110, 3:10, 8:69, 8:74/75, 9:28, 33:27, 48:20

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s