NAVO ondersteunt Facebook bij censuur: Zuckerberg werkt nu samen met de “Atlantic Council”

Screenshot_5.png

(Vertaling: E.J. Bron)

Mark Zuckerberg, de oprichter van Facebook, werkt nu samen met de NAVO om nieuwsberichten te censureren die voor de westelijke politiek impopulaire waarheden vormen.

In mei kondigde Facebook aan dat het een groot deel van zijn politieke “feitencontrole” aan de “Atlantic Council”, de public relations arm van de NAVO, zou uitbesteden. Nauwkeuriger gezegd zouden vier personen binnen de “Atlantic Council” een “Digitaal Forensisch Laboratorium” vormen, opdat de technologische reus deze zenuwslopende Russische trol kan opsporen die zich in de Amerikaanse verkiezingscampagne heeft gemengd, omdat Facebook blijkbaar niet meer genoeg geld of knowhow heeft om een eigen team “feitencontroleurs” samen te stellen.

Het team van in totaal vier personen, dat het Digital Forensic Lab (DFR Lab) van de “Atlantic Council” leidt, wordt door Graham Brookie, een voormalig adviseur van de Nationale Veiligheidsraad van de Verenigde Staten, aangevoerd. Hij heeft het DFR Lab de laatste vier jaar onder de Obama-regering geleid en is ook de oprichter ervan.

Kennelijk heeft het uit vier man bestaande NAVO-team, dat Facebook op de “propaganda” had gewezen, Zuckerberg er al toe gebracht om tegen meer dan twee dozijn “verdachte sites” van potentiële buitenlandse spelers zoals Rusland op te treden.

Reuters berichtte: “Facebook gebruikt de groep om zijn onderzoek naar vreemde storingen te verbeteren. Afgelopen week maakte de onderneming bekend dat ze 32 verdachte sites en accounts, die zogenaamd geleid worden door linksen en minderhedenactivisten, buiten gevecht gesteld zou hebben. Terwijl enkele Amerikaanse functionarissen zeggen dat zij waarschijnlijk het werk zouden zijn van Russische agenten, zei Facebook dat dit niet zeker zou zijn.”

Bron
https://dieunbestechlichen.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in belangenverstrengeling, Censuur, Hypocrisie, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, NAVO, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

19 reacties op NAVO ondersteunt Facebook bij censuur: Zuckerberg werkt nu samen met de “Atlantic Council”

 1. Statler & Waldorf zegt:

  Ik schreef het laatst nog: niet Mark Zuckerberg trekt bij Facebook aan de touwtjes maar de CIA en de FBI.

  Geliked door 3 people

 2. Pingback: NAVO ondersteunt Facebook bij censuur: Zuckerberg werkt nu samen met de “Atlantic Council” – smerig gozertje, die Zuckerberg | toodlessss

 3. Aegolius cs zegt:

  Facebook is een interessant traject om te volgen voor CIA en de FBI. Een Zuckerberg, als rasechte Amerikaan (kan dat nog?), wil niet tot de bedelstaf worden veroordeeld.

  Like

 4. koddebeier zegt:

  Van een linkse rat als Zuckerberg kan je alles verwachten !

  Like

 5. bozeoudeman zegt:

  Joseph Goebbels zal trots op zijn achterkleinzoon zijn

  Like

 6. Harry zegt:

  Was die Zuckerberg niet van Joodse kom-af ?
  Dan is ie wel héél fout !

  Hij zal wel hoogbegaafd zijn , geen wonder dat ik hem niet kan volgen .
  In ieder geval vind ik hem een engerd !

  Of heeft ie connecties met die NWO-bende ?

  Like

 7. elena zegt:

  never facebook

  Like

 8. Sabeltant zegt:

  Voor het domme klootjesvolk is dit wel het einde ja, maar voor de meer bijdehandjes is er een breed scala aan alternatieven.
  Voor wie er in geïnteresseerd is; https://www.computerworld.com/article/2843682/application-security/the-best-secure-messaging-apps-that-protect-you-from-surveillance.html

  Like

 9. Guus Velraeds zegt:

  Afgelopen week maakte de onderneming bekend dat ze 32 verdachte sites en accounts, die zogenaamd geleid worden door linksen en minderhedenactivisten, buiten gevecht gesteld zou hebben.

  Ze hebben links georiënteerde sites kaltgestelt.

  Niet dat ik daar rauwig om ben maar het hoort niet.

  Ook de links gekkies en minderheid gekkies hebben recht hun verhaal te doen.

  Like

  • Geloof je dat? dat het links georiënteerde sites waren? Het kan niet meer worden nagegaan want de sites zijn met heel hun geschiedenis verdwenen.

   Ik wil niemand ongerust maken, maar ik vraag me af of straks niet ook de weblogs van WordPress en Blogger aan de beurt komen.

   Like

 10. Pietersen zegt:

  Zuckerberg heeft zijn ziel, als ie die al had met z’n bete kop, verkwanseld aan de vijanden van het volk om ons onder de duim te houden. Nu kunnen ze ons alles voorzetten wat ze willen en daarmee de publieke opinie nog meer manipuleren.
  Hoop dat z’n bedrijf gauw failliet gaat.

  Like

 11. Jan zegt:

  Medewerkster over de smerige praktijken bij Facebook en van Zuckerberg, hoe commentaren van conservatieven, de mogelijkheid om te reageren geblokkeerd worden die Zuckerberg en zijn maffia niet aanstaan

  Like

 12. Jan zegt:

  Totale zuivering, alle conservatieven worden van feesboek gesmeten

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s