CDU, Groenen, FDP en SDP zijn het eens: Afgewezen asielzoekers moeten “immigranten” worden

Screenshot_46

Illegaal legaal maken – dat eisen de Duitse gevestigde partijen.

(Vertaling: E.J. Bron)

Om ook afgewezen asielzoekers in het land te houden en zogenaamd de arbeidsmarkt te versterken, moeten die nu onder de immigratiewet gaan vallen. De FDP, de Groenen en de SPD sloten zich nu aan bij het initiatief van de minister-president van de deelstaat Schleswig-Holstein, Daniel Günther (CDU).

journalistenwatch

Derhalve moet aan asielzoekers de wisseling naar een reguliere immigratieprocedure mogelijk gemaakt worden. Om dynamiek te tonen, wordt het plan om van illegalen legale migranten te maken “wisseling van rijbaan” genoemd. Het laat ook buiten beschouwing dat nu al de in de afgelopen drie jaar erkende 800.000 asielzoekers wegens gebrekkige kwalificatie nauwelijks kansen op een baan hebben, zoals “Jouwatch” berichtte.

De gevestigde partijen willen zodoende blijkbaar ook een soort beloning uitspreken wanneer deze mensen nog niet in conflict zijn gekomen met de wet. De secretaris-generaal van de FDP, Nicola Beer, benadrukte: “Strafvrij gebleven asielzoekers moeten de kans hebben om van rijbaan te wisselen.” En de woordvoerder Binnenlandse Zaken van de SPD-fractie, Burkhard Lischka, ziet in het initiatief van Günther het “doel van een immigratiewet” vervuld om “dringend nodige geschoolde arbeidskrachten in een duidelijk geregelde en geordende procedure te verkrijgen”, zei hij tegenover de “Passauer Neue Presse”.

Dit zou, aldus de sociaaldemocraat, inclusief “de mogelijkheid zijn om goed geïntegreerde buitenlanders, die al een baan in Duitsland hebben, een gegarandeerd perspectief te bieden”.  En de vice-fractievoorzitster van de SPD, Eva Högl, verklaarde dat er ook aan mensen een kans gegeven zou moeten worden om in Duitsland hun opleiding te doen of een studie te beginnen.”

De secretaris-generaal van de FDP voegde daar tegenover de krant aan toe dat niet crimineel geworden asielzoekers, vluchtelingen en mensen met een gedoogstatus “hier moeten mogen blijven wanneer ze de kost voor zichzelf en hun familie verdienen en voldoende Duits kunnen spreken.” De FDP had zich al in de verkiezingscampagne voor de Duitse parlementsverkiezingen voor de zogenaamde “wisseling van rijbaan” uit het asielsysteem naar het systeem van immigratie van geschoolde arbeidskrachten uitgesproken.

Het eerst hadden de Groenen dat geëist. Nu zijn de andere partijen gevolgd.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, christendemocraten, cultuurrelativisme, Demografie, Dhimmitude, Duitsland, establishment, Eurabië, Groenen, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, liberalen, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, moralisme, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, sociaaldemocraten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

26 reacties op CDU, Groenen, FDP en SDP zijn het eens: Afgewezen asielzoekers moeten “immigranten” worden

 1. spoorinmiddelsbijster zegt:

  Ik schat dat ik als ik nog een paar jaar dit soort idiote voorstellen lees ik compleet dolgedraaid ben.

  Geliked door 4 people

 2. jack black zegt:

  ILLEGAAL – SCHEISS-EGAAL-LEGAAL-GERMONEY !

  Like

 3. M.A.L. Sion zegt:

  Zo graaft Duitsland zijn eigen graf. Hoog tijd dat er verkiezingen komen en dat de Afd het een en ander kan terugdraaien.
  Opgemerkt moet worden dat in de andere EU-landen op min of meer gelijke wijze de deur open gehouden wordt. Door afgewezen ‘indringers’ niet ‘de deur’ te wijzen bereikt met hetzelfde resultaat als wat men in Duitsland in een wet wil vastleggen.
  In Duitsland regelt men het ‘hoogmoedig’ via de Bundestag. In de andere landen laat men het gewoon gebeuren. Dat na afwijzing geen uitzetting volgt wordt steeds meer de praktijk. Ook in met name Nederland wordt het hoog tijd dat de burgers zich hierover kunnen uitspreken door middel van verkiezingen. Rutte lacht al deze onvolkomenheden weg en gaat gewoon zijn gang. Nog wel.
  Evenals frau Merkel zal hij ongenadig onderuit gehaald worden.
  malsion@orange.fr

  Geliked door 1 persoon

 4. Tistochwat zegt:

  Nicola Beer, benadrukte: “Strafvrij gebleven asielzoekers moeten de kans hebben om van rijbaan te wisselen.”

  Hahahahahaaaa!
  Wat een schitterende policor uitdrukking!

  Ze worden gaande gekker.

  Like

 5. Jan zegt:

  Keine Panik auf der Titanik, het gaat helemaal goedkomen en aan de vrouw, herstel, puber komen de parasiten en verkrachtrs ook wel en wel heel snel als het aan de Lenggrieser ‘Ehrenamts-Koordinatorin Annette Ehrhart’ ligt. Zij kwam op het lumineuze idee van ‘speed dating voor het woestijnvolk. „Mal sehen, was passiert“, zegt Ehrhart.


  https://www.merkur.de/lokales/bad-toelz/lenggries-ort28977/innovative-idee-speed-dating-mit-fluechtlingen-und-jungen-lenggriesern-10111334.html

  Das hätte er sich gewünscht

  Maar niet iedereen is enthousiast en weet wat dat woestijnvolk van plan is met de meisjes en vrouwen
  Lenggries Mittwoch 18:30: Protest gegen städtisches „Speed-Dating“ mit „Flüchtlingen
  https://bayernistfrei.com/2018/08/14/lenggries-speed-dating/

  Like

 6. Sabeltant zegt:

  Idioten!
  “hier moeten mogen blijven wanneer ze de kost voor zichzelf en hun familie verdienen en voldoende Duits kunnen spreken.”

  De kost verdienen doen ze nogal makkelijk, ze jatten gewoon alles wat los en vast zit en dat wordt ’s avonds in hun “eigen” wijk open en bloot verkocht. Er komt geen politie want die krijgt meteen te maken met fysiek geweld. Hele families verdelen de straten waar geroofd mag worden.
  Het is in hun wijken pas druk als de nacht valt. Dan komen ze uit hun koffiehuizen en wordt er in van alles gehandeld, drugs, telefoons, laptops, auto’s, hoeren, identiteitsbewijzen. wapens, Het is daar nog drukker dan bij de meeste winkels overdag.

  Hoe dom kun je zijn, 40 jaar mislukte integratie miljarden kostende sociale lasten en onveiligheid op straat, en die halzen bedenken iets om de roverbende te laten blijven.
  Als ze mogen blijven halen ze de rest van hun (criminele) families ook en de steden zullen in (islamitische) getto’s veranderen.

  Ik kan er met mijn verstand niet bij. Duitsland moet kapot dat is duidelijk.

  Geliked door 1 persoon

 7. jungleelephant zegt:

  Die politici zou je toch helemaal binnenste buiten keren!Gore land- en volksverraders!

  Geliked door 3 people

 8. BertG. zegt:

  Maar dat was toch al zo.
  Zo mogen allemaal blijven, niemand die je komt opzoeken om je er uit te flikkeren.
  Waar zij het over hebben gebeurt allang.

  Geliked door 1 persoon

 9. koddebeier zegt:

  Achterlijk links denk nog steeds dat deze parasieten zijn gekomen om te werken…………..Wat een idioten !!

  Geliked door 2 people

 10. alwine kerkhof zegt:

  Mijn mond, zeg het nog netjes, kan niet verder open!

  Geliked door 1 persoon

 11. Patriot 2.0 zegt:

  Kan dit zomaar:
  – wettelijk gezien
  – volgens Europese verdragen ?

  Geliked door 1 persoon

 12. orelius zegt:

  Vroeger voelde je jezelf als westerling trots .vergeleken met de rest van de wereld waren wij een voorbeeld . Een toonbeeld van vrede rust en voorspoed . Maar heden ten dagen schaam je jezelf om een westerling te zijn . Totaal door gedraaid. Alsiel junken . Gender neutrale shit . Het word allemaal steeds gekker en gekker . Maar het leven is als een golf beweging en we zijn zo beetje aan de top van de golf aangekomen . De tijd dat alles weer op zijn plaats zal worden gezet duurt volgens mij niet lang meer . Dus bereid jullie voor .
  Ps weer zo n achterlijk bericht . Je mag niet met een vergiet op je hoofd op je pasfoto staan . De wereld is helemaal van het pad.

  Geliked door 1 persoon

 13. Pietersen zegt:

  Nog nooit vertoond in de wereldgeschiedenis.
  Men gaat ahw 800.000 afgwezen asielzoekers een status geven als reserve op de arbeidsmarkt. Buiten dat het een knotsgek idee is, ben ik benieuwd wat Duitse economen hiervan gaan zeggen, of zouden die het ermee eens zijn ?

  Geliked door 1 persoon

  • Steven zegt:

   Dat zijn weer 800.000 uitkeringen + huurtoeslag x 3 (gezinshereniging) = 3.2 Miljoenen kakkerlakken en 2.000.000 keer kinderbijslag.
   De arbeidsmarkt gaat erop voorruit..want er moet weer personeel komen om al die uitkeringen werkelijkheid te maken, tandartsen voor de implantaten, ziekenhuispersoneel om de gratis behandelingen te kunnen geven, héél wat politieagentjes om het tuig wat er tussen zit op te sporen en weer naar huis te kunnen sturen en de bouwvakkers die villa’s moeten bouwen voor dit gespuis..
   ohh ja..en heel veel linkse advocaten om alles mogelijk te maken…

   Like

 14. Cathja zegt:

  De waanzin regeert Duitsland. Alles wat krom is wordt recht gemaakt en wat illegaal is…legaal.
  Onvoorstelbaar, dat er mensen bestaan die dit verzinnen. Wie plegen er nog strafbare feiten in Duitsland?
  Niet de immigranten natuurlijk, maar de autochtone Duitsers. Die krijgen een schop onder hun achterste, en worden straks met de nek aangekeken. Huisuitzettingen…., en ontelbaren straks naar de voedselbank. Mensen raken dakloos, maar de Duitse overheid kijkt niet meer naar ze om…
  Elke euro wordt met liefde uitgegeven aan de kansenparels…
  Volgens Schulz hebben ‘we’ met hen goud in handen. Walgelijke uitspraken, gedaan door een nog walgelijker heerschap!

  Hoe Duitsers Duitsland vernielen gaan we nu meemaken. Het is ongehoord en ongekend!!

  Geliked door 2 people

 15. Hovawart zegt:

  En de Duitse werkeloosheidscijfers stijgen door het dak…..danke Frau Merkel.

  Geliked door 1 persoon

 16. Jules Vismale zegt:

  Gelukkig worden in bepaalde landen, waaronder OOK Nederland, de rollen wel eens omgedraaid wat die “immigranten en moslims” betreft en de haat tegen hen wordt toch alleen maar groter! Lees dit verhaal uit TROUW maar eens:

  Boerkaverbod zal moslimhaat en islamofobie vooral aanwakkeren

  Het ‘boerkaverbod’ is een onuitwisbare smet in de Nederlandse parlementaire geschiedenis, stellen A. Bouzzit en A. Taheri, bestuursleden Samenwerkingsverband Islamitische Organisaties Regio Haaglanden (SIORH). Ze vrezen dat het verbod moslimhaat zal stimuleren.
  Wat een stel hypocriete ezels zijn jullie want daar is dat boerkaverbod niet voor nodig omdat veel van jullie radicale soortgenoten de moslims overal een slechte naam bezorgen!

  De dag dat de Wet gedeeltelijk verbod gezichtsbedekkende kleding (het boerkaverbod) door de Eerste Kamer is aangenomen, dinsdag 26 juni, zal de parlementaire geschiedenis ingaan als een absoluut dieptepunt, een onuitwisbare smet. Flikker maar mooi op daarmee want die smet hebben jullie toch echt aan links te danken, hoor!

  De wet behelst onder andere dat moslima’s met gezichtsbedekking (terecht omdat dat soort vrouwen er gewoon uitzien als een stel gevaarloze heksen!) niet meer met de tram of bus mogen reizen, hun kinderen niet van school mogen halen en overheidsgebouwen niet eens mogen betreden.
  Hun bewegingsvrijheid en vrijheid van godsdienst (ga maar op het dak zitten met je misselijke “godsdienst” daar jullie andere godsdiensten in Nederland en Europa evenmin accepteren en proberen te onderdrukken!) worden daarmee ernstig beperkt.
  De wet ontneemt moslimvrouwen het recht om uit vrije wil bepaalde kleding te dragen. Let wel, waar sprake is van dwang om een bepaald kledingstuk te dragen, moet hard worden opgetreden. Of ga anders allemaal maar roze tutu’s dragen want die staan de moslima’s nog veel mooier!

  Geen probleem
  Ondanks kritiek en protesten uit de samenleving is het boerkaverbod een feit. De artsenfederatie KNMG, rechtsgeleerden, prominente Nederlanders, maatschappelijke organisaties, vier moskeekoepels (CMO, SPIOR, SMBZ en SIORH) en individuele burgers hebben hun twijfels uitgesproken en bezwaren kenbaar gemaakt.
  Zelfs het belangrijkste adviesorgaan van het Rijk, de Raad van State, is zeer kritisch. Het wetsvoorstel voorziet niet ‘in een zodanig dringende behoefte dat dit een beperking op het recht op de vrijheid van godsdienst (mogen de christenen dan weer gewoon kruisbeelden in kerken of schoenen hebben>) kan rechtvaardigen’, stelt de Raad in zijn advies. Met andere woorden, er is geen sprake van een maatschappelijk probleem, evenmin van een gerechtvaardigd belang om de godsdienstvrijheid van een minderheid zodanig in te perken dat het ernstige consequenties heeft voor hun dagelijkse leven.

  Ondanks de forse kritiek is het voorstel door de Eerste Kamer aangenomen. Een kapitale fout. De kloof tussen burger en politiek wordt door het negeren van kritische geluiden uit de samenleving alleen maar groter. Dit is beide Kamers aan te rekenen en dan vooral omdat de linkse idioten de moslims constant hebben oververwend, betutteld, gefinancierd, de islam zo ophemelden en de autochtonen steeds slechter gingen behandeld waardoor die steeds meer een hekel aan links en de islam krijgen!

  De rol van de Eerste Kamer is om kritisch en constructief wetsvoorstellen te beoordelen. Onder andere nut en noodzaak dienen aangetoond te worden, met oog voor proportionaliteit, eenduidigheid, zorgvuldigheid en uitvoerbaarheid.
  Van dit alles is absoluut geen sprake. Het instituut van ‘wijze mannen en vrouwen’ lijkt te zijn verworden tot een puur politieke arena. Of beter gezegd een reusachtige puinhoop!

  Antimoslimsentiment
  Het boerkaverbod past in het antimoslimsentiment dat als een gure wind over Nederland waait. De Nederlandse moslimgemeenschap heeft te maken met veel geweld, bedreiging en intimidatie. Maar daar hebben links, de meeste moslims en “migranten en asielzoekers” het ook zelf naar gemaakt door zo ondankbaar te wezen voor de Nederlandse gastvrijheid, anderen hier te verloochenen, te tiranniseren en de Nederlandse cultuur proberen te onderdrukken!
  Het is zorgwekkend dat de grimmige sfeer de Nederlandse politiek heeft bereikt. In plaats van maatregelen te nemen die moslimhaat en islamofobie (dat is toch al onmogelijk daar die haat als een eest uit een fels kwam er daar NOOIT meer in terug gaat!) tegengaan, draagt deze wet vooral bij aan de versterking van tegenstellingen in onze samenleving.

  De landelijke politiek moet niet vergeten dat zij een voorbeeldfunctie heeft en politici rolmodellen zijn. Rechts-extremistische en xenofobe groeperingen (flikker toch op met dat akelige snertwoord xenofobie daar vreemdelingenhaat val alle tijden is en niet alleen maar voor moslims geldt. Vreemden kun je namelijk niet zomaar gaan vertrouwen, in tegenstelling tot hen die je wel kent) kunnen zich met het boerkaverbod gesterkt voelen om hun abjecte daden verder op te voeren.

  De aangenomen wet is de bijl aan de wortel van onze democratie. Dit geldt ook voor het wetsvoorstel verbod op onverdoofd religieus slachten. Mocht dit verbod er doorheen komen dan zal de godsdienstvrijheid van religieuze minderheden (mogen katholieken, christenen en homo’s hier ook eens gewoon hun vrijheid en geaardheid behouden?) in ons land nog verder in het gedrang komen. SIORH maakt zich hier ernstige zorgen om en hoopt dat wanneer het zover is de Eerste Kamer dit voorstel zal verwerpen.

  De Wet gedeeltelijk verbod gezichtsbekkende kleding is een typisch voorbeeld van symboolpolitiek en in onze ogen gedoemd te mislukken. Lagere overheden en politie hebben aangegeven niet te zullen of te kunnen handhaven. SIORH onderzoekt nu de mogelijkheden om een klacht tegen het boerkaverbod in te dienen bij het Europees Hof voor de Rechten van de Mens.
  En ga dan niet verder zitten janken als dit verbod gewoon doorgaat en radicale moslims aanslagen blijven plegen, bende huichelaars!

  Boerka problematisch? Ja, een glimlach is de smeerolie van een soepel gesprek
  Een boerka verstoort de communicatie, ook in landen waarin het dragen ervan gebruikelijker is dan in Nederland, weet Agneta Fischer, hoogleraar Emoties en Affectieve processen.

  Like

 17. bigljohn zegt:

  Zo te horen zijn Duitsland en Zweden een wedstrijdje aan het houden, wie van de twee nu het meest krankzinnige land van Europa is. Maar de rest wel aansluiten graag en opschieten als jullie ook mee willen doen; Engeland, Frankrijk en de Benelux. Het gekkenhuis is leeggelopen en krijgt ook nog vele kiesgerechtigden die zich hier in kunnen vinden. Mensen met een normaal verstand worden opgepakt en in een gesticht opgesloten om gehersenspoeld te worden naar klassiek Russisch model.. Eigenlijk kun je in deze wereld niet meer leven zonder het risico te lopen opgepakt te worden, dan wel zelf ook gek te worden. Dan heeft Christus het beter voor elkaar. Hij zei ooit; Mijn Rijk is niet van deze wereld !

  Geliked door 1 persoon

 18. kampersrene zegt:

  Ik kan mijn ontroering amper verbergen …de tranen springen mij spontaan in de ogen …..zoveel goedheid en begrip voor die arme getraumatiseerde verkrachters , moordenaars , terroristen, geweldenaars , vrouwenmeppers…,krapuul , uitschot enz enz…Wat is Duitsland toch heerlijk goed geworden 70 jaar geleden.. werden “mensen” met miljoenen vermoord in de gaskamers …..Ze hadden beter inplaats van Joden ……..zelf invullen !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s