Peiling: 58% van de Duitsers ontevreden met Merkel!

Screenshot_41

(Door: Peter Bartels – Vertaling: E.J. Bron)

Doet de kanselier haar werk eigenlijk goed?”, flikflooit ene Anne Merholz vandaag bij de “Bild-Zeitung”. Het sufkutje zou ook hebben kunnen schrijven: Merkel moet weg! Bijna twee derde deel is har zat, wil haar niet meer. Zo´n kop zou weliswaar populair, maar wat de “Bild-Zeitung” betreft helaas “populistisch” geweest zijn…

PI News (2)

Het zou in ieder geval “hout gesneden” hebben, zoals Axel Springer dat ooit beloofde aan de lezers toen hij de “Bild-Zeitung” begon. Tegenwoordig bazelt het blad liever zoals de politieke correctheid dat verlangt. Dus doetjes! Maar heftig!! De opinieonderzoekers uit Leipzig hadden tussen 10 en 13 augustus 2034 mensen representatief geënquêteerd: hoe groot is de “onvrede” van de Duitsers over het kinderloze “moedertje” in werkelijkheid? Resultaat: een enorme draai om de oren! Bijna twee derde deel – 58% – van alle Duitsers is “ontevreden”. Meer mildheid gaat niet. Want uiteraard had Anne in plaats van “ontevreden” ook “pisnijdig” kunnen schrijven. Of: de Duitsers willen haar niet meer. Of: opgerot naar de datsja, kameraad!

Want in werkelijkheid is slechts 7% (!!) “zeer tevreden”, 29% “eerder tevreden”… Stemmers op de CDU/CSU en de Groenen zijn natuurlijk “tevreden”, bij de Groenen zelfs tot 51%! Komt daar dus bij elkaar wat al lang samen de toekomst bezweert? Wat rest er ook voor de vreetzakken van de CDU/CSU: als Merkel valt, moeten velen van hen weer “inleveren” en afvallen. Verschrikkelijk: dat zou ook voor veel Groenen kunnen gelden: gezamenlijk marcheren, gezamenlijk verliezen? In ieder geval zegt nu al bijna de helft van de Groenen (47%) “ontevreden”: dat wordt niks meer met Merkel.

Bij de “zit m´n haar wel goed”-FDP is zelfs 56% “ontevreden”, bij de pannenkoeken-SPD 63%, bij de SED-Die Linke 79%. En bij de vaderlandspartij AfD een adembenemende 95%. En zo mag (moet?) de chef van het opinieonderzoeksinstituut INSA, Hermann Blinkert, zuchten: “De instemming met de bondskanselier is omgeslagen. Op dit moment overtuigt Merkel nog maar één op de drie Duitsers.” Alleen nog “de meerderheid van de kiezers van de CDU/CSU en de Groenen staan achter haar.”

Wat moet je tegen iemand zeggen die niet wil toegeven dat ze dood is? Wie te laat komt, mist zijn begrafenis. Serieus, kameraad: met jouw pensioen kun je je datsja toch laten vergulden, zelfs met een hamer en sikkel wapen. En het grasmaaien doen je jonge, potige mannen uit Arabië en Afrika ook nog gratis voor je. Dan zouden de Duitse meisjes, vrouwen en bejaarden in ieder geval in de Uckermark iets vaker kunnen joggen, fietsen of het graf van het verbleekte kunnen verzorgen…

Bron:
www.pi-news.net
Door: Peter Bartels

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Duitsland, Merkel, Satire. Bookmark de permalink .

17 reacties op Peiling: 58% van de Duitsers ontevreden met Merkel!

 1. Jean zegt:

  Die aliën is een gevaar voor onze westerse samenleving, omdat ze haar wellusten niet kan krijgen bij de westerlingen bekruipt ze de oosterlingen kwestie van machtspositie.
  Hopelijk haalt ze 31 12 2018 niet….

  Geliked door 2 people

 2. flyer210b zegt:

  Lieve Angela hoe kan het een afgestudeerde wetenschapper niet door heeft dat haar tijd gekomen is?
  In het belang van Deutschland GA en geniet van uw pensioen voor dat u in de cel belandt!

  Geliked door 1 persoon

 3. bigljohn zegt:

  Getallen en cijfers zeggen totaal niets. Eerst moeten de verkiezingen achter de rug zijn eer men conclusies kan trekken. Bij ons maken we ons eigen ook telkens blij als er verkiezingen in aantocht zijn. Bij de voorlaatste tweede kamer verkiezingen (Het was voor de verkiezingen) zou de PVV volgens de laatste polls tussen de dertig en 37 zetels scoren. Niet dus, het werden er slechts 20. En toen ging Wilders ook nog eens verklaren dat hij winst geboekt had met twee zetels ! Groen Links ging van 6 naar 16 zetels, en volgens de MSM media groeit deze partij als kool. We worden dus verneukt ! De VVD is en blijft ook al zo idioot groot, ondanks het vele jaren verneuken van de bevolking. Ik wil maar zeggen; Gaat het er in Duitsland ook zo aan toe als hier (stembusfraude en leugens waar velen intrappen) dan zijn we Merkel de eerste jaren nog niet kwijt !

  Geliked door 3 people

  • toetssteen zegt:

   @BiglongJohn
   Dat is politiek bedrijven via de polls. Lees: velen denken, ach ik hoef niet naar de stembus want de PVV zal mijn stem niet missen…….
   En dat is nu precies wat de Hond c.s. willen bewerkstelligen.

   Soms gaat zoiets mis, zie Brexit.
   Dus mensen: ga naar de stembus!!!

   Geliked door 2 people

 4. Statler & Waldorf zegt:

  Beetje laat en dat weet die heks.

  Like

 5. Hovawart zegt:

  Het socialisme is een cult en een cultuur, een zelfvoorzienende stroming die door de linksche oververtegenwoordiging in staatsdienst, de ambtenarenheerschappij van het ambtenarenapparaat en de bureaucratie als hun wapen, een rigide farce majeure met een ongezonde invloedssfeer in de politiek, die al decennialang onze toekomst te grabbel gooit om met hun linksche mores een heel continent te straffen.

  Like

 6. droevige mof zegt:

  Merkel heeft van Duitsland een paradijs gemaakt.
  Nee, niet voor ons Duitsers, maar voor oplichters, criminelen en trotse Afrikanen.
  Toen ik dit volgende artikel las, kon ik mijn emoties nauwelijks beheersen. Wat is er geworden van mijn vaderland?

  https://www.anderweltonline.com/klartext/klartext-20182/paradies-deutschland-fuer-betrueger-verbrecher-und-stolze-afrikaner/

  Like

 7. Sharon zegt:

  Merkel is landverrader, ze vergitigd haar hele land met inboorlingen waarvan er niet een gaat werken, vervolgens slopen ze alles om zich heen waardoor het hele land dalijk onbewoonbaar wordt

  Like

  • willie zegt:

   ”Merkel is landverrader”
   Ok Maar WAAROM stemt de grootste hoop duitsers dan voor haar (en partij) ??????????????????? Verregaande idioterie dan ?

   Like

 8. koddebeier zegt:

  42 % debiele Duitsers is toch wel veel !

  Like

 9. Jan zegt:

  Koran in het Duits vertaald maar alle soera’s die spreken over het vermoorden van niet moslims zijn door de uitgever er uit gehaald, wat dit zou ‘aanzetten tot haat’ zijn

  Like

 10. kampersrene zegt:

  …..Of hoe ondankbaar een volk wel kan zijn….

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s