Vandaag Zweden, morgen Duitsland?

Screenshot_39

(Door: Michael Steiner – Vertaling: E.J. Bron)

Zweden is evenals Frankrijk een schoolvoorbeeld voor een mislukte migratiepolitiek. Merkel & Co zorgen er echter voor dat het in Duitsland weldra ook zover is dat de steden in brand staan.

Contra magazine

In Frankrijk behoren brandende auto´s en plunderende migranten-bendes in de banlieues al tot de normaliteit. Ook in Zweden ziet het er inmiddels niet anders uit, wat de jongste brandaanslagen op bijna 100 auto´s in vier verschillende steden aantonen. Maar ook bij (groeps)verkrachtingen, roofovervallen, steekpartijen en dergelijke zorgt de liberale migratiepolitiek van veel Europese landen voor een duidelijk hoger aantal gevallen. Daartoe volstaat een blik in de criminaliteitsstatistieken.

Maar dat weerhoudt de gevestigde politiek er niet van om naar rechts richting aan te geven en dan toch links in te halen. Of in dit geval: men spreekt zich weliswaar uit voor strengere controles aan de EU-buitengrenzen en voor een regime van repatriëring bij afgewezen asielzoekers, maar er vindt geen daadwerkelijke verandering van de situatie plaats. Op honderdduizenden immigranten komen slechts een paar duizend uitzettingen en vrijwillige vertrekken.

Wat willen de politici daarmee bereiken? Een volledige destabilisering van Europa en de oprichting van een totale politie- en controlestaat als “beschermingsmaatregel” voor de bevolking? Rationeel kan men dit van bovenaf welwillend ondersteunde binnenlandse ontbindings- en maatschappelijk vernietigingsproces niet volgen. Wat hebben de (economische, financiële en politieke) elites er aan wanneer zij Europa veranderen in een complete puinzooi?

In de eerste plaats moeten dit sowieso de gewone burgers bezuren, die het zich niet kunnen veroorloven om zich achter dikke muren en door veiligheidspersoneel bewaakt in “Gated communities” te verstoppen. Vroeger of later zal deze mislukte migratiepolitiek namelijk tot net zulke toestanden leiden zoals die op dit moment in veel ontwikkelings- en drempellanden aan de orde van de dag zijn. En dan? Is dan het doel bereikt?

Bron:
www.contra-magazin.com
Door: Michael Steiner

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Elite, Europa, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

16 reacties op Vandaag Zweden, morgen Duitsland?

 1. Pietersen zegt:

  Misschien is Nederland nog wel eerder. Al die autobranden die er al geweest zijn is het werk van de islam.

  Geliked door 2 people

 2. ReaGluurder zegt:

  Elke dag een beetje verder de afgrond in, waarvoor in 1980 al werd gewaarschuwd! Janmaat, opdat wij niet vergeten!!

  Like

 3. Guus Velraeds zegt:

  Het mag niet hardop gezegd worden maar er wordt meer onder de pet gehouden dan ons lief is.

  Ik ga er met mijn onderbuik gevoel niet van uit dat de brand stichters van auto’s in Nederland “jongeren” uit de bible belt zijn.

  https://nieuws.tpo.nl/2017/12/29/in-anderhalf-jaar-tijd-ruim-8000-autobranden-in-nederland-utrecht-60-procent-brandstichting/

  Geliked door 1 persoon

  • Hendrik M. zegt:

   Ook jongeren (niet allen) in de bible belt, met oud en nieuw.
   Ze kopen dan een autowrak, steken dat in de fik en drinken er gezellig een biertje bij…

   Like

 4. ReaGluurder zegt:

  In Nederland zijn ook al 100en auto’s / scholen in de hens gegaan, Fire-Intifadah!!

  Like

 5. flyer210b zegt:

  Wat vinden de elites ervan als ze over enige tijd hun “gated communities”niet meer kunnen verlaten anders dan in gepantserde auto’s ? En waar zouden ze naartoe kunnen?Hen rest nog alleen het botte broodmes, tel uit je winst!

  Like

 6. Hovawart zegt:

  Het grote vraagstuk is, wat gebeurt er met de reizigers als men niet meer welkom is in een opvangland, als men daar strengere eisen gaat eisen voor een verblijf, voorwaarden en normen stelt en afspraken gaat maken, kortom wat is het volgende scenario (hallo peterrr) als de aan hun lot overgelaten gelukszoekers uitgefeest zijn in Europa…..
  Ik vrees dat hun nieuwe lot met hun lotgenoten wildkamperen word, vele tijdelijke Calaiscampings in de nabije omgeving van grote steden, om zo hun opdracht te kunnen blijven uitvoeren.

  Geliked door 1 persoon

 7. bigljohn zegt:

  Eerst komen de grote steden aan de beurt, en vervolgens de dorpen. Deze trend ziet men in geheel Europa. Eerst zullen de grootste Europese landen met de beste en grootste economieën bezet en lamgelegd gaan worden door de islam. Ook weer hier eerst de grote steden, en dan de dorpen. De kleinere landen (zoals Nederland) komen worden dan de volgende prooi voor die allah mannen. De Europese politiek heeft een (voor Europa dodelijke) linkse infrastructuur op poten gezet middels de E.U. die het voor de burger onmogelijk maakt om hier iets aan te veranderen. Anders was dat allang gebeurd de afgelopen 50 a 55 jaar. Men kon of wou hier NIETS aan veranderen. Tot nog toe ziet het er naar uit dat we afstevenen op een in bezit name van compleet Europa door de moslims !

  Geliked door 1 persoon

  • mahoog zegt:

   Daar kunnen jullie op wachten…en voor mij en andere emigranten is het dan ”dag pensioentjes uit nederarabië.Dan onze 2 hutjes in de tuin maar verhuren,maar aan wie?Venezuelanen hebben òòk niets te makken.

   Geliked door 1 persoon

 8. Freda110 zegt:

  Als je de Zweedse politie in dit filmpje bekijkt is dat ook geen wonder.
  Vooral even doorkijken, dan kun je zien hoe het moet !!

  Geliked door 1 persoon

 9. Jean zegt:

  Voor al die ellende zijn er verantwoordelijken die tot op heden ongestraft kunnen blijven rondlopen en decadent hun bankrekening vullen, ze hokken samen in dat “door niemand gekozen” gedrocht in Brussel onder de naam EU, samen zingen ze dagelijks in koor “wij (Europaneukers) de lusten en zij (Europese idioten) de lasten”.

  Geliked door 2 people

 10. kim zegt:

  Men wilde een samenleving zonder God. Nu is allah tot in iedere nerf van de samenleving doorgedrongen, tot in de seculiere scholen aan toe. Tja..

  Geliked door 1 persoon

 11. fleckie zegt:

  De ‘vrome’ godsverkondigers heulen nu WEL mee, met DE islam!…( hen. verordonneert door HUN. ‘GEZAGSDRAGERS’!?

  Like

 12. Wachteres zegt:

  “Sweden’s a Disaster” Tucker & Nigel Farage on Sweden’s Immigration Crisis

  Engels ondertiteld.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s