Zweedse sociaaldemocraten: Fake verkiezingsreclame met blonde kinderen

Screenshot_31

De sociaaldemocratische Zweedse minister-president Stefan Löfven te midden van een in scene gezet tafereel op een grotendeels door migranten bezochte school. Nauwelijks een kind daar is blond of heeft blauwe ogen. 

(Door: “Alster” – Vertaling: E.J. Bron)

In Zweden vinden op 9 september parlementsverkiezingen plaats. De verkiezingen worden met spanning verwacht, omdat zich een markante wisseling in de Zweedse politiek aftekent. De immigratie-kritische partij, de Zwedendemocraten, zou de grote winnaar kunnen worden.

PI News (2)

Na de verkiezingen vier jaar geleden werd onder de gevestigde partijen overeengekomen de Zwedendemocraten te boycotten, en hoewel er een burgerlijke meerderheid was, kon de sociaaldemocraat Löfven een minderheidscoalitie met de Groenen vormen. Intussen is de kritiek op de immigratie- en integratiepolitiek en met haar de instemming voor de Zwedendemocraten toegenomen.

Stefan Löfven en zijn collega´s van de andere gevestigde partijen staan onder druk, daarom proberen ze sinds kort met een veeleer immigratie-kritisch profiel – echter hoofdzakelijk op verbaal gebied zoals bijvoorbeeld in Beieren – te scoren.

Toen de sociaaldemocraten een opname voor hun nieuwe verkiezingsreclamefilm in de Rågsvedsskolan in het zuiden van Stockholm maakten, mochten de leerlingen van deze school daar niet aan meedoen. In plaats daarvan werd een groep andere kinderen gebruikt – blond en met blauwe ogen. Waarom? Bijna alle leerlingen van de Rågsvedsskolan hebben een migratieachtergrond.

De grootste Zweedse krant “Expressen” bericht:

[…] Een moeder, die haar kind daar op school zit, vertelt van de gebeurtenis: “Ik wilde mijn dochter van school ophalen. Er waren veel mensen – kinderen die rond dartelden en hun ouders. Ze zeiden dat ze reclamespotjes zouden opnemen en dat Stefan Löfven om 17.00 uur zou komen…” De moeder moest vaststellen dat de sociaaldemocraten de kinderen van de school niet in de film wilden hebben: “Op school zit bijna geen enkel Zweeds kind. Ook een lerares was boos. We hebben er over gepraat dat ze alleen maar Zweedse kinderen voor de film hebben uitgekozen.”

 Rågsvedsskolan staat in het zuiden van Stockholm. Bijna 70% van de 12.000 inwoners van Rågsved is of in het buitenland geboren of heeft twee in het buitenland geboren ouders.

 De directeur Anderot zei: “hiervoor hebben meerdere productiefirma´s films opgenomen in de Rågsvedsskolan. Normaal gesproken maakt het niet uit wie hier een film opneemt, onze leerlingen kunnen er aan meedoen […] we krijgen vaal zulke aanvragen.” Helena Salomonsson, hoofd communicatie van de sociaaldemocraten, zei hier over: “We proberen in de film mensen met verschillende achtergrond samen te brengen, die volledig de diversiteit van Zweden weerspiegelen, in plaats van de samenstelling van een bepaalde school te weerspiegelen […] Het filmteam wilde een typische schoolpleinomgeving, die veel mensen kunnen herkennen, en vond dat de Rågsvedsskolan daarvoor goed geschikt is.”

 “Expressen” over de hele verkiezingsspot van de sociaaldemocraten:

Zo proberen de sociaaldemocraten de segregatie op de school en in de voorstad Rågsved te verbergen – men neemt blonde kinderen met blauwe ogen als figuranten.

 Mikael Jalving, de Deense journalist, historicus en schrijver, schrijft in de Deense krant “Jyllands-Posten” over Zweden, en dat komt ons bekend voor:

Gebied voor gebied is de staat op de terugtocht dankzij de cumulatieve gevolgen van de immigratie… Meerdere fundamentele taken van de staat functioneren in deze jaren niet meer, waaronder Justitie, die de criminaliteit niet meer aankan, de door een liberaal geloof in de eeuwige vrede gedecimeerde landdefensie en civiele verdediging, die ander bosbranden of toekomstige vulkaanuitbarstingen zou kunnen overmeesteren. Daarbij komen de lange wachtlijsten van de ziekenhuizen, te weinig politie, het academisch en disciplinair optreden op scholen, teveel kosten voor meer gevangenen in de gevangenissen, woonbehoeftes, prepensioen, ziekteverlof, sociale zekerheid – en het alarmerend aantal verkrachtingen in Zweden. Over lijkt de staat achteruit te deinzen […].

 Wanneer de staat achteruit deinst: de Zweedse regering heeft een rechtstreekse hotline voor Facebook gekregen en zal “onverstandige dingen” en “problematische campagnes” verwijderen, meldt “Samhällsnytt”.

Maandag jongstleden hebben in Zweden, waar men ook gewoon de kroonjuwelen kan stelen, terroristische jeugdbendes in een georkestreerde actie in Göteborg en omgeving ongeveer 100 auto´s in brand gestoken – de politie werd met stenen verjaagd.

 

Hoe zullen de Zweden op 9 september stemmen? Hoe zullen de gevestigde partijen zich gedragen? In ieder geval heeft de “Moderaterna” geen sociale angst meer tegenover de Zwedendemocraten. Bestaat er voor Zweden nog een kans om te overleven?

Bron:
www.pi-news.net
Door: “Alster”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Fake News", "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, cultuurrelativisme, Demografie, Desinformatie, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, sociaaldemocraten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur, Zweden. Bookmark de permalink .

12 reacties op Zweedse sociaaldemocraten: Fake verkiezingsreclame met blonde kinderen

 1. Republikein zegt:

  Zijn goed in hoor, hoort bij de hersenspoeling, in Duitsland werd Merkel kritisch ondervraagd door studentjes die daarvoor een uur lang zijn geïnstrueerd wat wel en wat niet.
  Kijk je hier eens naar een interessant progamma, word je via reclame voortdurend gewezen op de voordelen van de multiculturele samenleving, legio voorbeelden.
  Nog maar eens: wat is er in de mens gevaren!
  Met uitroepteken.

  Liked by 1 persoon

 2. Mary zegt:

  Nou kom op massaal voor de Zwedendemocraten kiezen en Zweden schoonvegen of anders is het definitief gedaan met Zweden, hoe veel meer ellende heb je nodig om dat te kunnen zien??.

  Liked by 1 persoon

 3. Sabeltant zegt:

  Als de Zweden niet massaal voor Sverigedemokraterna (SD) kiezen is het land verloren.
  Wat dat betreft zijn de rest van de partijen allemaal hetzelfde.
  Lief zijn voor (criminele) migranten en ze moeten de hele wereld redden.
  Die autobranden zullen hopelijk hun ogen geopend hebben ik ben alleen benieuwd of ze niet snel een paar roomblanke Zweden opgepakt hebben om de migranten vrij te pleiten.
  Omdat ze zo moeilijk doen over de afkomst van die brandstichters zullen het wel migranten zijn dus.

  Liked by 1 persoon

 4. Thoth zegt:

  Verrek zeg, zijn Malmstrom ineens vergeten? EU commissaris Cecilia Malmström wil juist nog meer ‘vluchtelingen’ die naar Europa komen… En nu ineens blauwe ogen met blond haar? Dat is niets, volgens Malmström.

  Like

 5. Marc zegt:

  Ik verwacht een daverende verkiezingsuitslag!

  Want zo stom kunnen de Zweden toch niet zijn?

  Toch???

  Like

 6. Kees zegt:

  De sociaaldemocratie is dood, vermoord door nepsociaaldemocraten.

  Like

  • Sabeltant zegt:

   Sociaal democraten, sociaal liberalen, groen links, die grunen of zoals in Zweden de centrum linkse partijen zijn allemaal stuk voor stuk partijen met een marxistische inslag.
   Welke van deze partijen je ook kiest, ze hebben allemaal hetzelfde doel.
   Ze zijn min of meer opgericht om het westen ten val te brengen. Alle maatregelen die er ooit uit hun koker kwamen hebben de burgers van die landen miljarden gekost en het heeft nooit iets bijgedragen aan de vooruitgang van een land.

   Like

 7. BertG. zegt:

  Ik lees net dat facebook de site van Zwedendemocraten op zwart gezet heeft.
  Ik kan het niet nakijken of dat dit klopt.
  Het zou zomaar waar kunnen zijn.

  Like

 8. Ijzer67 zegt:

  Hahaha .het is zo makkelijk om er achter te komen wie de daders zijn . Dat de msm denkt dat wij achterlijk zijn is al net zo triest als hun omschrijvingen . Na 4 regels weet je al genoeg .En dat noemt zich academische . Hoe laag kan je zinken . Ik hoop zo echt dat ze daar weer op die enge partij gaan stemmen . En ik hoop dat dan alle landveraders in de hele eu gaan juichen zie je wel populisten .. En ik hoop dat dan binnen 1 jaar zo vreselijk de pleuris daar uitbreekt . Want je kunt er op wachten dat er straks zeer extremistische groeperingen opstaan die niet terug deinzen voor geweld.. hoe erg zou dat zijn

  Like

 9. ReaGluurder zegt:

  Zou er in het paleis weleens een vloek klinken over de teloorgang, ondergang van het Konungariket Sverige? Over de juwelen die onlangs bij de graven van familieleden werden weggeroofd? Hele stukken van het vaderland die “zomaar” in de hens gingen?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s