Absurd “Sami A.”-vonnis demonteert de rechtsstaat!

Screenshot_72

Radicaalislamitische bedreiger moet weer teruggevlogen worden! Absurd Sami A.-vonnis demonteert de rechtsstaat!

(Door: Dr. Alice Weidel – Vertaling: E.J. Bron)

De verordening van de administratieve rechtbank in tweede instantie Münster om de radicale islamiet en terreur-bedreiger Sami A. [webm.: de voormalige lijfwacht van Osama bin Laden] naar Duitsland terug te halen, is een stuk uit een krankzinnigengesticht. Duitsland is vermoedelijk het enige land ter wereld dat radicaalislamitische terreur-bedreigers niet alleen zonder controle het land binnenlaat en royaal financieel ondersteunt, maar zelfs op kosten van de belastingbetaler weer terug laat vliegen, als er daadwerkelijk al eens eentje wordt uitgezet. Vonnissen zoals dit vernietigen het vertrouwen van de burgers in de rechtsstaat en maken van Duitsland het mikpunt van spot van de wereld.

Delen van Justitie zijn blijkbaar alle maatstaven kwijtgeraakt. Als het erom gaat een voormalige lijfwacht van Osama bin Laden in het land te houden, wordt elke letter van de wet uiterst nauwkeurig omgedraaid. Tegelijkertijd horen en lezen we dagelijks van zware misdaden van criminele afgewezen asielzoekers, die juridisch gezien eigenlijk helemaal niet in het land zouden mogen zijn, op autochtone burgers.

Een rechtsstaat die de gevoeligheden van potentiële terroristen beter beschermt dan de veiligheid van de eigen burgers, gedraagt zichzelf absurd. De zaak “Sami A.” illustreert eveneens dat het Duitse asielrecht met zijn veelzijdige reclamatiemogelijkheden uitnodigt tot misbruik en dringend veranderd moet worden.

Bron:
www.facebook.com
Door: Alice Weidel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, AfD (Alternative für Deutschland), Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Islam, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op Absurd “Sami A.”-vonnis demonteert de rechtsstaat!

 1. Cathja zegt:

  Krankzinnigheid viert hoogtij in Duitsland. Vooral op rechterlijk niveau. Wie haalt het in zijn hoofd om een terrorist als Sami A. op kosten van de belastingbetaler terug te laten vliegen naar Duitsland? Ik ga bijna denken dat de Duitse rechtbank -de rechters- onder één hoedje speelt/spelen met deze terrorist. Welke verklaring zou er anders zijn voor deze krankzinnigheid?

  Goede zaak dat het AfD hiervoor aandacht vraagt.

  Like

  • Wachteres zegt:

   IN Zweden woren de IS-terroristen ook welkom geheten en krijgen ze een huis en een baan.als ze terug zijn.

   Like

  • bigljohn zegt:

   Cathja; Sinds de oliecrisis spelen westerse landen al onder een hoedje met de Arabische staten. Olie voor immigratie, daar komt het op neer. En in al die 45 jaar dat dit al speelt, geraken wij steeds verder aan lager wal. Figuren als Joop den Uyl, Halsema (motie), Klaver, Pechtold en Rutte gaven deze negatieve ontwikkelingen nog een extra zet mee.
   En ik hoop dat het AFD meer geluk heeft dan de PVV bij ons.

   Like

  • Peacepipe zegt:

   Misschien staat hij wel in het “balboekje” van Merkel?

   Like

 2. Peter zegt:

  Goede zaak dat het AfD hiervoor aandacht vraagt.
  Absoluut. Dit is de wereld op zijn kop !
  Ik hoop stiekem dat Tunesië niet aan dit spel meedoet en dat hij dus niet wordt uitgeleverd.

  Like

 3. Henk.V zegt:

  Onder Merkel is het Duitse overheidsapparaat het spoort totaal bijster, maar Duitsland opzettelijk in de armen van de islam te drijven lijkt inderdaad de opzet te zijn van Merkel en haar totaal verlinkste ministerraad en het overgrote van de Bondsdag
  Politiek correct en samengaan met de islam is HET recept voor onherstelbare hersenschade.
  Afvoeren van deze geesteszieken is een zaak van levensbelang!

  Alleen in de AfD is het gezonde verstand nog volop aanwezig en liefde voor het eigen land en volk nog intact. Maar wat Wilders is overkomen in de Tweede Kamer zien wij ook in de Duitse Bondsdag, waar de linkse partijen een gezamenlijk front hebben gevormd tegen de AfD . Zij zijn zo in hun denken gelijkgeschakeld dat men wel mag zeggen dat de volksvertegenwoordigers slechts als een applausmachine fungeren en alle ideeën van de regering Merkel voor zoete koek slikken.

  Dit lijkt helaas al te zeer op de Rijksdag ten tijde van het bewind van Hitler en dus zien wij dat ALLE goede ideeën van Alice Weidel c.s.op puberale ongeïnteresseerdheid en schofterig gedrag in de Bondsdag stuiten. Dit is Duitsland op zijn slechtst.

  Ik moet hier nog bij vermelden dat zich bij de slaafjes van Merkel een zeer toegewijde Nederlander heeft gevoegd die ik in het vervolg als Mark Merkel zal omschrijven. Deze bebrilde giechelaar is niet bij Mutti weg te slaan.Deze strategie – hoopt Mark M. zal hem politiek voordeel opleveren in de EU.

  Gelukkig vindt de boodschap van de AfD BUITEN de Bondsdag meer en meer weerklank. En nu dus maar hopen dat binnenkort de regering ,Mutti M.valt en deze politica belandt waar zij thuishoort: voor het gerecht.
  Men moet vrezen dat het haar is gelukt A.H. in het KWAAD te overtreffen. De raciale tsunami die ons ernstig dreigt te beschadigen is door haar op gang gebracht.

  DUS : WEG met de EU en leve het Europa der Vaderlanden.

  Geliked door 3 people

  • Henk der Niederlander zegt:

   Ik ben bang Henk dat een veroordeling van Merkel er niet in zit.
   Als Ik in een ander artikel lees dat de ex lijfwacht van bin Laden teruggehaald dient te worden wegens zijn veiligheid ben Ik ervan overtuigd dat de rechters in Dld nog verder van de pad zijn dan die in NL

   Like

  • Henk.V zegt:

   het spoort totaal bijster,= Het SPOOR totaal bijster

   Like

 4. Aegolius cs zegt:

  De rechtelijke macht, in dit geval het onderdeel Administratieve Rechtbank Duitsland, een equivalent van onze Raad van State, beslist formeel wat hen wordt aangereikt aan wetgeving.
  Aldus een gekkenhuis? Zo zal het namens de overheid geschieden.

  Maar op Merkel hebben we het volste vertrouwen waarop we blijven stemmen. En Seehofer? Een pion die blijft zitten terwijl hij, zelfs zijn “waardevolle” integriteit heeft opgeofferd.

  Like

 5. Elisah zegt:

  Nog meer waanzin…

  https://www.rt.com/news/436093-yazidi-slave-germany-isis-refugee/

  Former Yazidi slave girl flees Germany after being confronted by her ISIS captor-turned refugee

  A Yazidi teenager enslaved by Islamic State who sought asylum in Germany has moved back to Iraq after being confronted by her former ISIS captor, who had registered as a refugee in Stuttgart.

  Yazidi vluchtelinge, als slaaf misbruikt door isis, moet weer wegvluchten uit duitsland omdat ze daar de isis slavendrijver, die nu de vluchteling uithangt in duitsland, weer tegenkomt ….

  Like

 6. Peter zegt:

  Ze maken zich daar drukker over dat stuk vullis , dan dat ze bezorgd zijn over mensen die een leven lang gewerkt hebben en een kleine rente ontvangen , De wereld op zijn kop .

  Like

 7. Jan zegt:

  Ontvoerd en als slavin verhandeld Yazidi-meisje ziet haar beul terug in de straten van Duitsland

  https://tinyurl.com/y7np986t

  Kurdish Yezidi Girl Who Escaped IS, Flees Germany After Meeting Her Abuser There

  ….
  http://www.basnews.com/index.php/en/reports/459150

  Like

 8. Nemesis zegt:

  Duitsland is allang geen rechtsstaat meer, alle denkbare en ondenkbare wetten en afspraken zijn door die vrouw M. met voeten vertrapt en de grond ingestampt. Dacht dat de AfD dat ondertussen nu wel wist.

  Like

 9. Duitsland is net als Zweden qua rechtstaat……totaal ontspoord.
  De intellectuelen die het tot rechter hebben geschopt zijn bevangen door een Afrika virus erger dan het “Ebola”

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s