Amerikaanse rechter laat moslims die kinderen trainen voor aanvallen voorwaardelijk vrij

Screenshot_56

De hoofdverdachte, Siraj Ibn Wahhaj, na de uitspraak van de rechter.

Op borgtocht en met enkelband

De voorwaardelijke vrijlating van een groep moslims die ervan wordt verdacht kinderen te hebben klaargestoomd om aanvallen uit te voeren, heeft in de Amerikaanse staat New Mexico geleid tot grote commotie. De rechter die de verdachten op borgtocht liet vertrekken, kreeg een stroom aan doodsbedreigingen en kritiek te verduren.

De vijf waren opgepakt nadat de autoriteiten elf verwaarloosde kinderen hadden aangetroffen in New Mexico. Zij leefden daar in een afgelegen, verloederd woonkamp met vijf volwassenen. Bij het complex bleek later ook een jong kind te zijn begraven. Hij zou zijn gestorven tijdens een ritueel om ‘demonische geesten uit te drijven’.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op Amerikaanse rechter laat moslims die kinderen trainen voor aanvallen voorwaardelijk vrij

 1. Klaas zegt:

  Ik zie tenminste 3 generaties bij Ismail thuis. Begrijp ik het goed dat Ismail als Ama in Nederland is aangespoeld en dat zijn ouders, broertje, zusjes en grootouders in het kader van gezinshereniging nu ook bij de PLUS hun boodschappen kunnen doen? Fijn ook dat ze het blanke capuchonjochie wegzetten als iemand die niks van buitenlanders moet hebben. Terwijl het toch meestal de getinte capuchonjochies zijn die schijten op hun gastheren.

  Linkse allergie | 15-08-18 | 21:37

  Ja die projectie valt me wel vaker op: negatief gedrag vaak van de blanke acteur en positief/verbindend gedrag van de PoC. Maar goed; wit is slecht, weg met ons.

  atheïstisch stemvee | 15-08-18 | 21:49

  Liked by 1 persoon

 2. Marc zegt:

  ‘De meeste critici verweten Backus ‘te sympathiseren met islamitische terroristen’, zei een woordvoerder van de rechtbank. Dat gebouw moest uiteindelijk worden gesloten vanwege dreigementen.’

  Mmm, een gerechtsgebouw dat met bedreigingen te maken krijgt.
  De rechterlijke macht begint dus eindelijk aansprakelijk gesteld te worden!

  Liked by 1 persoon

 3. Pietersen zegt:

  Als het Amerikaanse publiek zo los gaat op deze rechter, hoe zou het dan reageren op onze fopstraffen van de D66 rechters.
  https://heavy.com/news/2018/08/judge-sarah-backus/

  Like

 4. Peter zegt:

  Grof schandaal in Nederland !!!
  Verzekering draait op voor haar ’rehabilitatie’ Barbie
  De eerste dagen van haar verblijf in Schotland – kosten 5000 euro per week, betaald door haar verzekeraar – worden benut om vast te stellen hoe hoog haar nood is.
  Aan Zorgverzekeraars Nederland de volgende mail verstuurd :
  Zeer geachte heer / mevrouw,

  Graag wil ik weten welke ziektekostenverzekeraar 80.000 euro gaat besteden aan een “bekende”Nederlander.

  Onlangs moest ik voor een medicijn dat voorgeschreven was door mijn huisarts een eigen bijdrage betalen.

  Mijn hoogbejaarde moeder van 95 jaar ligt in een verplegingshuis met in de nachturen als verpleegkundigen anderhalve man en een paardenkop die verantwoordelijk zijn voor alle patiënten.

  Ook moet zij overdag soms lang wachten om naar het TOILET te gaan.

  Ik denk dat er iets goed mis mee is als inderdaad de kosten van mevrouw SAMANTHA DE JONG opgehoest worden door een bij u aangesloten verzekeraar !!!!

  Naar aanleiding van het onderstaande bijgevoegde bericht heb ik de volgende vragen:

  Bent u hiervan op de hoogte en klopt het dat mevrouw Den Jong op kosten van de betalende verzekeraars een therapie in Schotland gaat volgen?

  Wat vind u van deze zaak ??

  Like

  • NETWAKZOGT zegt:

   Uitstekend reactie!!

   De kosten bij de TV producenten verhalen, want die konden immers volop hun zakken vullen aan dat niet zo snuggere kind!

   Like

  • Cathja zegt:

   @Peter

   Ik vind het ongehoord! Schandalig gewoon! Deze vrouw heeft willens en wetens een ruig leven geleid, haar privé-leven laten filmen voor (heb ik gelezen: 23.000 euro), maar ze kon de aandacht niet aan en kwam in moeilijkheden.
   Ik heb nooit gekeken naar de soap Oh Oh Gherso (of hoe dat programma ook heette), en ik vind dan ook dat deze ‘Barbie’ alle ellende over zichzelf heeft afgeroepen.

   De verzekeringsplichtigen mogen daarom NIET opdraaien voor deze peperdure behandeling, terwijl steeds meer mensen hun eigen risico niet meer kunnen betalen, en dat dan maar op afbetaling moeten doen.
   Ik vind het schaamteloos als deze rekening ten laste komt van de zorgverzekeraar, waar wij uiteindelijk allemaal verplicht aan meebetalen!

   Like

 5. Jan zegt:

  Zijn NIET voorwaardelijk vrij:

  [Judje] Backus’s order, filed 14 August 2018, states that Siraj Ibn Wahhaj “is held on a detainer from Georgia and will not be released.” Leveille will also not be released on bond, as her custody was transferred to U.S. Immigration and Customs Enforcement (ICE) on 14 August 2018. According to immigration authorities, she has been living unlawfully in the United States for more than 20 years after overstaying a visitor’s visa. We called the Taos County Adult Detention Center where all five defendants are being held, and we were told that as of mid-afternoon on 15 August 2018, none of the remaining three defendants had yet bonded out.

  https://www.snopes.com/fact-check/new-mexico-muslim-extremist-bond/

  Like

 6. abouneenee zegt:

  Zoals in Nederland worden daders kennelijk beter beschermt dan de samenleving waarin zij opereren. In Nederland doet men dat niet om meer informatie over de dader te verkrijgen, wat soms ook helemaal, maar dan ook helemaal, verkeerd uitpakt.

  De moslims prijzen allah en zien iedere meevaller als aanmoediging van het goddelijke om hetgeen zij eerder deden voort te zetten. De ‘innocent until proven guilty’ rechtsregel wordt enkel gebruikt om het wegkijken goed te praten bij deze rechter.

  Like

 7. koddebeier zegt:

  Ook in Amerika sporen “rechters” niet !

  Like

 8. Blaffertje zegt:

  Help, we zijn reddeloos verloren dankzij dit soort rechters.
  Waar is dan nog gerechtigheid?

  Like

 9. elena zegt:

  ja schandalig wat hier is gebeurd, deze man had voor eeuwig vast moeten zitten, ik begrijp die rechters niet

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s