Bomaanslag op hoofdkwartier Lega in Italië

Screenshot_88

(Door: Pieter Van Berkel)

In het Italiaanse Villorba is een explosief ontploft bij een hoofdkwartier van de rechts-nationalistische Lega. Er werd ook een tweede bom in de buurt gevonden.

Een geïmproviseerd explosief ontplofte voor het hoofdkwartier van de rechts-nationalistische Lega in Villorba in de Italiaanse provincie Treviso. Er vielen geen gewonden. De ontmijningsdiensten vonden ook een tweede bom die onschadelijk werd gemaakt. De bommen werden op een steenworp van het partijhoofdkwartier gevonden. Hoewel er voorlopig geen uitsluitsel is, lijken de bommen het werk te zijn van anarchisten.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, Communisme, Italië, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Lega Nord, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, Nationalisme, nieuw fascisme, Patriottisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

9 reacties op Bomaanslag op hoofdkwartier Lega in Italië

 1. jack black zegt:

  Het komt de dag daar word terug geschoten !
  Het beste meteen op hun anarchisten kloten !

  Geliked door 1 persoon

 2. ildiko zegt:

  tegen de muur met een kruisschot dat is precies wat deze uitschot verdient.

  Like

 3. Thoth zegt:

  Anarchisten die tegen LEGA zijn? Nee dus, volgens mij is het een linkse beweging. Mogelijk zit daar een zgn. ‘anarchist’ tussen. Dat…. hebben we al vaker gezien.

  Like

 4. Elisah zegt:

  https://fenixx.org/2018/08/17/italie-extreem-linkse-anarchisten-eisen-bomaanslag-op-het-kantoor-van-lega-op/

  Italië – Extreem linkse anarchisten eisen bomaanslag op het kantoor van Lega op

  Italiaanse extreemlinkse extremisten hebben de bomaanslag op een kantoor van de populistische Legapartij opgeëist, waarbij de politie een tweede explosief heeft gevonden en onschadelijk gemaakt

  Like

 5. abouneenee zegt:

  Heeft een helder licht ons niet aan ’t verstand willen peuteren, onze achternamen zijn immers allemaal Tokkie, de grootste familie van Nederland, en we hebben allemaal een IQ van niet meer dat 65, dat bomaanslagen erbij horen? Waarom doen we niet gewoon zoals ons vertelt word? Onze transitie in hersenloze, volgzame wezens wil maar niet vlotten en dat is heel kwalijk. Toevallig.

  De nieuwe fascisten noemen zich anti-fascisten.

  Geliked door 1 persoon

 6. Wachteres zegt:

  https://www.breitbart.com/london/2018/08/16/far-left-anarchist-extremists-take-credit-for-bombing-italian-populist-party-office/

  Far-Left Anarchist Extremists Take Credit For Bombing Italian Populist Party Office

  Extreem–linkse anarchistische extremisten nemen de verantwoordelijkheid op zich voor de bombardementen op het Italiaanse populistische partijkantoor

  Italian far left extremists have taken credit for the bombing of an office of the populist Lega party, with police finding and disarming a second explosive device.

  Italiaanse extreem linkse extremisten hebben de verantwoordelijkheid op zich genomen voor het bombarderen van een kantoor van de populistische Lega-partij, waarbij de politie een tweede explosief vond en men heeft die onschadelijk gemaakt..

  Italian investigators were able to link a far-left anarchist organisation to the bombing following the discovery of a post from the 12th of August which claimed responsibility for the attack.

  aliaanse onderzoekers waren in staat om een extreem-linkse anarchistische organisatie te koppelen aan het bombardement na de ontdekking van een e.mail berricht van 12 augustus die de verantwoordelijkheid voor de aanval opeiste.

  The statement, which was published by Italian newspaper Il Giornale, claims the motive for the attack was combatting “racism and exploitation.”

  De verklaring, die werd gepubliceerd door de Italiaanse krant Il Giornale, zegt dat het motief voor de aanval was het bestrijden van “racisme en uitbuiting”.

  “Direct action makes us clear as to why and how. For an internationalist, rebellious, Anarchist solidarity! For a world without borders or authority!” the group, known as the “Santiago Maldonado Cell,” added.

  “Directe actie maakt duidelijk waarom en hoe wij dit doen. Voor een internationalistische, rebelse, anarchistische solidariteit! Voor een wereld zonder grenzen of autoriteit!” voegde de groep, die bekend is als de” Santiago Maldonado Cell ” eraan toe.

  Like

 7. freda110 zegt:

  De Lega doet het een beetje al te goed en dat kun je natuurlijk niet toelaten, dus sturen ze er de anarchisten op af die bereid zijn met veel geweld hun standpunt duidelijk te maken.
  Gelukkig is er niemand gewond bij geraakt maar het word tijd dat dit soort gemaskerde lafbekken eens een koekje van eigen deeg gepresenteerd krijgt.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s