DE HEIL VERKONDIGERS…

Screenshot_82

Screenshot_81

Screenshot_83

“Daarom moeten wij des te meer aandacht schenken aan wat ons verkondigd is, om niet uit de koers te raken.” (Hebreeën 2,1)

 Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

17 reacties op DE HEIL VERKONDIGERS…

 1. Jan. zegt:

  Een Marokkaan een Italiaan en een Turk !

  Liked by 2 people

 2. delamontagne zegt:

  In een moskeet met Mobieltje opgenomen +[haat]Preek”van een imam in Wenen, Oostenrijk:
  “het is erger om een ongelovige te feliciteren met een van zijn feesten, dan om iemand t doden.
  Het wreedzame arabische geschreeuw werd met een mobieltje opgenomen.
  De Video is Duits ondertitled.

  https://lesobservateurs.ch/wp-content/uploads/2018/08/Sendvid-Instant-video-upload-2.mp4?_=1

  Kurier.at / Krone.at / Religion.orf.at

  Liked by 3 people

 3. bigljohn zegt:

  Je moet er doorheen kunnen prikken. Al die manipulators willen alleen maar bezit nemen van uw geest en of uw portemonnee. Er hebben door de tijden heen altijd al van die manipulators rondgelopen. In de jaren 60 had je Lou de palingboer die verklaarde God te zijn. De Bijbel was nu overbodig geworden, en Lou zou het eeuwige leven bezitten. Hij had seks met verschillende vrouwen van zijn sekte. Toch ging Lou gewoon dood, nog geen 70 jaar oud. Ook had je in die tijd Willem van de Moosdijk, de kruidendokter. Hij was helemaal geen dokter, en zijn kruiden bestonden uit soepgroenten. Met Volkswagenbusjes kwamen zijn bezorgers de zakken met kruiden voor veel geld aan huis bezorgen. In onze tijd lopen er weer anderen rond die ons gek proberen te maken, of macht op ons proberen te verkrijgen. Al Gore is ook al zo’n voorbeeld. Er niet intrappen, weerstand bieden, en altijd in jezelf blijven geloven….

  Liked by 5 people

 4. King Arthur zegt:

  Op het eerste plaatje zie ik een enormen NEP-namaak-imitatie Trudeau die graag het evenbeeld van zijn imitatie zou willen volgen. Van het hele land een grote debiele regenboog ellende maken en ondertussen het land verraden door een massale immigratie van haatmossels.
  Op het tweede plaatje zie ik een vliegende satanische non, hopelijk stort deze zo snel mogelijk neer ergens in de hel.
  Op het derde plaatje zie ik een oude zielige opa, die de monetaire status van zijn land naar de kloten aan het helpen is, ga door zo, t gaan helemaal goei komen.

  Liked by 1 persoon

 5. Pingback: Briljante vergelijking : DE HEIL VERKONDIGERS… | toodlessss

 6. Marlies zegt:

  Treffender kan niet! Dank, Driek.

  Liked by 1 persoon

 7. delamontagne zegt:

  LINKSEN DOE NET ALS ZIJ !

  Jay Austin et Lauren Geoghegan.
  Twee vegetarische caricaturiale bobo’s
  besloten om ideologisch tourisme te bedrijven in de streek die beheerst werd door ISIS.

  Zij wilden de wereld laten zien dat SLECHTHEID niet bestaat, dat de hele wereld lief, aardig en genereus is en dat wij dat moeten begrijpen.

  HET WERD EEN SUCCES, ZE WERDEN GEKEELD.
  Linksen aller landen, verenigt U en doe hetzelfde.
  Volg hun voorbeeld…………..

  Liked by 5 people

 8. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  “Daarom moeten wij des te meer aandacht schenken aan wat ons verkondigd is, om niet uit de koers te raken.” (Hebreeën 2,1)
  Dit is een fragment uit een van de brieven van Paulus (Saul van Tarsus).

  Saul was destijds een Joodse theoloog en hulpje van de Joodse hogepriester Annas. Nadat Annas was afgezet (vermoord ???) en door zijn schoonzoon Kajafas was opgevolgd, werd het in Jeruzalem te heet onder de voeten van Saul. Onder het mom de opgestane Immanuel de Nazarener (Jezus) te vervolgen, zocht Saul toevlucht bij de Essenen in Damascus, of was het Qumran (dat werd destijds ook Damascus genoemd). Daar had Immanuel na de opstanding enige tijd een veilig onderkomen gevonden. En daar ontmoete Saul Immanuel en zag hij het licht. Saul ging zich Paulus noemen en in naam van Immanuel een nieuwe religie aan de man brengen. Zo jammer, dat hij de essentie van de boodschap van Immanuel maar half had begrepen. Zonder Paulus zou er geen christendom zijn geweest. Met Paulus werd het een ketterij. Het dogma (geloofsdwang) was een uitvinding van Paulus. Immanuel was de leraar van de naastenliefde. Daarvan vinden we helaas maar heel weinig terug in de theologie van Paulus. Immanuel was troonpretendent van het Joodse volk. Maar dat heeft hij nooit hardop beweerd. Hij keek wel uit. Hij wist wel hoe gevaarlijk dat was onder de Romeinse bezetting. Immanuel heeft ook nooit aangegeven een nieuwe religie te willen stichten. Hij gebruikte godsdienstige terminologie ter camouflage van zijn ware intenties.

  Like

 9. Elisah zegt:

  We zijn al hard op weg…..
  http://xandernieuws.punt.nl/content/2018/08/MIT-computermodel-voorspelt-einde-welvaart-in-2020-en-einde-beschaving-in-2040

  MIT computermodel voorspelt einde welvaart in 2020 en einde beschaving in 2040

  Een oorspronkelijk in 1973 ontwikkeld computermodel van wetenschappers aan het gerenommeerde Massachusetts Institute of Technology (MIT) voorspelt op zeer korte termijn dramatische veranderingen op de wereld. Rond het jaar 2020 komt er een einde aan de huidige welvaart, en in de 20 jaar daarna wordt het zo’n grote chaos, dat in 2040 van ‘het einde van de beschaving’ kan worden gesproken.

  Liked by 1 persoon

 10. jungleelephant zegt:

  En van alle drie moet ik over mijn nek!

  Liked by 2 people

 11. Elisah zegt:

  Ondertussen,
  https://fenixx.org/2018/08/16/de-drie-gearresteerde-autobrandterroristen-in-zweden-zijn-eerder-veroordeeld-voor-grove-misdaden/

  De drie gearresteerde autobrandterroristen in Zweden zijn eerder veroordeeld voor grove misdaden

  De drie circa 20-jarige mannen die ervan verdacht worden maandagavond de massale autobranden in Frölunda gesticht te hebben, staan alle drie bij de politie bekend als personen van een immigranten-bende en zijn al eerder veroordeeld voor ernstige misdaden. Waaronder drugsdelicten, grove geweldsdelicten, grove mishandelingen en roofovervallen, schrijft Göteborgs-Posten (achter betaalmuur 18-08-16).

  Hij ontkracht daarmee de samenzweringstheorieën van onder meer Aftonbladet’s opiniemaker Anders Lindberg en parlementslid Daniel Riazat van de Vänsterpartie (Linkspartij) dat de branden door Zweedse rechtsextremisten zouden zijn veroorzaakt om de aankomende verkiezingsresultaten in september te beïnvloeden.

  Liked by 1 persoon

 12. Jean zegt:

  3 gevaarlijke creaturen waar men beter heel grote afstand van kan houden wil men niet in afschuwelijke ellende belanden.

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s