Met een griezel als Jeremy Corbyn moet je niks te maken willen hebben

Screenshot_60

Lodewijk Asscher en Jeremy Corbyn.

(Door: Elma Drayer)

Begin juli reisde de Britse oppositieleider Jeremy Corbyn af naar Den Haag, op uitnodiging van de Partij van de Arbeid. Hij hield er een praatje over belastingontwijking.

Ik was verbijsterd. Natuurlijk, ik begreep best dat mijn geplaagde PvdA inspiratie zocht bij zusterpartijen. Maar waarom juist de Labour-leider hierheen gehaald? Een sociaaldemocraat die als geen ander het soort links belichaamt waarvan je naar mijn smaak verre moet blijven – tenzij je van mening bent dat Israël de Allerergste Schurkenstaat is onder Alle Naties?

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
De Volkskrant

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", antisemitisme, Barbarisme, cultuurrelativisme, gezond realisme, Groot-Brittannië, Hypocrisie, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Marxisme, Naïviteit, nieuw fascisme, PvdA, Racisme, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

17 reacties op Met een griezel als Jeremy Corbyn moet je niks te maken willen hebben

 1. Republikein zegt:

  Uit een enge krant komen enge berichtjes.

  Like

  • Peter zegt:

   U praat poep of u heeft het artikel NIET begrepen !
   De journaliste staat voor 100 % achter Israël en moet NIETS hebben van de opvattingen van Corbyn.
   Ga u schamen !

   Like

   • Republikein zegt:

    De teneur van deze krant is me bekend, meestal stront, dit is een uitzondering.
    Misschien dat ze van koers veranderen, ik denk van niet.
    Nog eventjes, meestal begrijpt een ander mij niet, het kan verkeren.

    Like

  • paulzwueste zegt:

   Asscher is een geboren verrader van alles en iedereen.
   In de eerste plaats van zijn eigen volk.

   Like

 2. Steven zegt:

  Ze halen allen maar GRIEZELS naar NL.. kijk maar wat er van het land geworden is…mijn voorouders draaien zich 8x om in hun graf..

  Geliked door 1 persoon

 3. koddebeier zegt:

  Jeremy Corbyn is een fascist pur sang, er is beroerd weinig verschil tussen Socialisten en Nationaal Socialisten.

  Like

 4. Flo zegt:

  Kijk naar het aantal zetels van die griezels ,er blijft gelukkig geen spaan meer van heel ,de bevolking heeft het helemaal gehad met de PVDA ,zelfde verhaal voor de SPD in Duitsland , Socialisten zijn er niet voor de gewone man,maar voor elkaar een mooi en makkelijk baantje te creëren ,lekker uit de staatsruif vreten ,en een ander wijs te maken wat hij moet doen ,kijk naar Dijksma ,nooit een flikker uitgevoerd in het dagelijkse leven ,maar delegeren doet die draak als geen ander .

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Dat helemaal gehad hebben met die socialisten ontstaat door het gevoel bij de bevolking dat ze volkomen overbodig, onbetrouwbaar en crimineel zijn.

   Like

 5. Hovawart zegt:

  De Grijze wolven plaatsen soms ook een hamel,(een gecastreerde ram) een leidinggevende hamel bij een kudde schapen of hamels, deze draagt een bel en heet daarom belhamel, domme mensen die vooral in een linksche kudde grazen en het verweiden van de kudde beschouwen als het volgen van hun belhamel naar een betere toekomst, maar niet beseffen dat hun bellwether werkt voor de Hamasslagerij, dat hun kudde steeds kleiner word, en de shoarma in de aanbieding is.
  Die Jeremy is een echte belhamel.

  Like

 6. Met een griezel als Jeremy Corbyn moet je niks te maken willen hebben, tja en hoe zit het dan met onze eigen volbloed linkse griezels, zijn die dan wel te pruimen?

  Like

 7. Republikein zegt:

  Rechts inhalen is verboden, behalve daaro.

  Like

 8. fleckie zegt:

  ‘CORBYN’, ‘ Zionisten geen gevoel voor Ironie’, …….NW.Isr. Weekblad 31.8.2018.
  Het is zo langzamerhand een wekelijkse rubriek in het NIW aan het worden: wat heeft Labourleider Jeremy Corbyn nu weer gezegd of gedaan om zijn imago als Jodenhater te versterken? Na zijn kranslegging voor leden van. ZWARTE. SEPTEMBER ! talloze ontmoetingen met HAMAS- kopstukken, vergelijkingen van Israel met nazi- Duitsland en innige relatie met Holocaust-ontkenners, was het deze week tijd voor een nieuw en bizar dieptepunt: volgens de Labourleider begrijpen ‘zionisten’ Britse ironie niet,’ ook al hebben zij hun hele leven in Groot-Brittannie gewoond’. Maar natuurlijk , Joodse humor is wereldberoemd om zijn gebrek aan zelfspot. En uiteraard bedoelde Corbyn ‘zionisten’ toen hij ‘zionisten’ zei, dus zeker niet ‘Joden’.
  Al gaf hij later toe dat hij het woord voortaan voorzichtiger gaat gebruiken.- Corbyn zelf kan ironie in ieder geval niet ontzegd worden. Voor wie denkt dat Labour ondanks alle schandalen rond Corbyn nog steeds geen antisemitismeprobleem heeft, bericht The Daily Mail dat Joodse Lagerhuisleden die volgende maand naar een partijcongres in Liverpool gaan lijfwachten aangeboden krijgen om hen te beschermen tegen Corbyns felste aanhangers.
  Als klap op de vuurpijl noemde filosoof en voormalig Brits opperrabbijn Lord Jonathan Sacks Corbyn een ‘gevaarlijke antisemiet’ die. ‘racisten,terroristen en handelaren in haat’ ondersteunt en ‘de taal van klassieke, vooroorlogse Europese Jodenhaat gebruikt. ” Waar hij leidt zullen anderen volgen”, waarschuwde Sacks. *~*~*~###

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s