“Salafisten infiltreren stadhuis Rotterdam”

Screenshot_61

(Door: Wierd Duk en Maarten Ritman)

ROTTERDAM – Ambtenaren die in Rotterdam radicalisering moeten bestrijden, hangen zelf de orthodoxe islam aan. Dit bevestigen bronnen tegen deze krant.

Een medewerker van het programmateam radicalisering, Ahmed Harika, adviseerde de omstreden Stichting Waqf, die haatpredikers naar Nederland probeerde te halen en in Rotterdam een salafisten-instituut wilde oprichten. De aankoop van het gebouw werd gefinancierd door een Qatarees hulpfonds waarvan de oprichter miljoenen dollars doorsluisde naar islamistische terreurorganisaties. Critici zien het salafisme – de meest strikte naleving van de islam – als opmaat naar de gewapende strijd.

Een woordvoerder van de gemeente bevestigt dat Harika in 2014 opdrachten uitvoerde in opdracht van Waqf. „Hij heeft hier een onkostenvergoeding voor ontvangen. In oktober 2014 is Harika voor de Directie Veiligheid gaan werken.”

Lees verder>>>
(h/t “BertG.”)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Eurabië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotterdam, Rotzakken, Salafisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

31 reacties op “Salafisten infiltreren stadhuis Rotterdam”

 1. koddebeier zegt:

  Het verwonderd me niets in een door links verziekt ambtenarenapparaat !!
  De 5e colonne is oppermachtig in de Nederiglandse overheid !

  Geliked door 1 persoon

 2. Pingback: “Salafisten infiltreren stadhuis Rotterdam”- Tip of the iceberg! | toodlessss

 3. Sabeltant zegt:

  Moslims, die geen afstand van de radicale islam hebben genomen bestuurlijke functies geven is zeer onverstandig. Op enig moment moeten zij kiezen tussen de islam en hun functie.
  Veertig jaar mislukte integratie laten zien dat die keus altijd op de islam uitkomt.
  Het is de linkse gedachte dat als je ze maar genoeg geeft ze wel bij zullen draaien.
  Maar de islam is eenrichtingsverkeer, eenmaal toestaan is recht hebben op!

  Like

  • BertG. zegt:

   Dus als zo iemand woordelijk afstand doet van de islam, dan is dat voor jou voldoende om zo iemand vertrouwen te geven.
   Je weet nou toch wel dat er maar 1 islam bestaat en niet een radicale en een gematigde.

   Geliked door 3 people

   • hendrikush zegt:

    Voer weer het “Bewijs van goed gedrag” in voor overheidsfuncties.
    Mohammedanen en mensen met een dubbel paspoort moet je uitsluiten.

    Like

   • Sabeltant zegt:

    Eens, voorkomen is beter dan genezen, als het aan mij lag….dan zou dit probleem nooit bestaan. Maar… Afstand nemen van de radicale islam is wel wat anders dan “woordelijk afstand” doen.
    Ik zou liever zien dat de eisen met betrekking tot integriteit voor mensen in bestuurlijke functies zwaarder moeten wegen. Dat zou ook voor iedereen moeten gelden. De straffen voor misbruiken van integriteit zouden veel hoger moeten zijn. Men zou in het geval van integriteitsbreuk en de islam standaard moeten spreken van terrorisme of jihad.

    Like

 4. Frans Brassens zegt:

  Rotterdam is ziek en die ziekte krijgt steeds meer uitzaaiingen.
  Ik heb er erg veel spijt van dat ik na mijn pensionering weer ben teruggekeerd naar mijn geboortestad. Helaas zit opnieuw verhuizen, naar een minder kwalijke plaats, er om diverse redenen niet meer in.
  Andere echte Rotterdammers verhuizen steeds vaker wel. Onlangs nog een aantal goede bekenden van me in de buurt waar ik woon (ze zochten hun heil ergens in Zeeland).
  De buurt waarin ik woon is nog een van de weinige Rotterdamse buurten die nog niet ernstig lijden onder de vervuiling die gaande is.
  Maar Rotterdammers met visie op de onheilspellende toekomst proberen tijdig weg te komen. Ik denk dat ze groot gelijk hebben.

  Geliked door 4 people

 5. Harry zegt:

  De vraag popt steeds op of het nou gewoon domheid is of verraad , dat de overheid voortdurend het paard van Troje binnenhaalt .
  We hebben inmiddels een hele kudde van die paarden !
  Men is dus niet in staat om van dat iconische verhaal wat te leren .
  Of het is toch ook weer meer van een onvoorstelbare slechtheid !

  Moest eens bij de IND zijn in Den Haag , meen ik .
  Daar zaten DRIE VAN DIE LORRENKOPPEN OP RIJ DE AANVRAGEN VAN ANDERE GEITENNEUKERS TE BEOORDELEN !
  Een lol dat ze hadden !
  Kleine kinderen speelden op het bureau , er werd wat af gelachen !
  Aan het vierde bureau zat een Nederlandse dame , die er heel ongelukkig uitzag .
  Dat was de hele bezetting .

  Ik was daar met mijn toenmalige Chinese vriendin en toen wij aan de beurt waren betrok de hele smoel van die wandelende theedoek !
  De behandeling was heel onvriendelijk en onbeleefd .
  De aanvraag werd afgewezen !
  Uiteindelijk na een hoop getouwtrek en advocaten de boel toch nog geregeld .
  Ik bedoel maar !

  WAT EEN ONVOORSTELBARE KLOOTZAKKEN , ONZE OVERHEID !

  De boel moet en zal naar de bliksem .

  Geliked door 3 people

 6. Niet alleen zijn ze moslim, maar worden ook nog vet gefinancierd door de Nederlandse overheid! Met andere woorden: Nederland betaalt voor de islamisering van hun eigen land! Over Landverrraad gesproken…

  Geliked door 1 persoon

 7. Hovawart zegt:

  De Kalief van Rotterdam heeft graag alle volkspartijen aan de gesprekstafel zitten, dat er in de islamitische hoofdstad van de Benelux een meerderheid aan salafisten te vinden is, laten de gesprekken voortaan plaatsvinden in de moskee, de rest aan de Coolsingel is poppenkast…..

  Like

 8. Statler & Waldorf zegt:

  Burgemeester Aboutaleb heeft een dubbele agenda, dat hebben trouwens alle moslims.

  Geliked door 3 people

 9. Cathja zegt:

  Volgens mij is het salafisme in Duitsland verboden. Waarom in ons land nog steeds niet? Het ergerlijke aan Nederland en zijn overheid is de slappe houding tegenover alles wat niet deugt, en waartegen niet wordt opgetreden.
  Als ik Grapperhaus hoor spreken lijkt het net alsof elke overtreding nét langs het randje gaat van wat wel en niet is toegestaan, dus de haatpredikers bijvoorbeeld houden zich nét aan de wet. Hij kan beter vertellen dat onze overheid NIET van plan is om salafisten en ander moslimgespuis aan te pakken. Dit gedraai en gelieg en dat slome gedoe van de regering komt me de strot uit. Kijk eens naar bijv. Oostenrijk. Hoe ze daar kijken naar de dubbele paspoorten e.d. Kijk eens naar Italië, waar ook opgetreden wordt inzake de asielzoekers-chaos, en waar het zakgeld van de asielzoekers wordt gekort ten gunste van de eigen bevolking.
  Maar in Nederland hebben ze geen mankracht genoeg (zeggen ze) om onze aangiften af te handelen.
  Alleen wanneer wij een interview proberen te maken in een moslimbuurt en er ontstaat commotie, dan komen de dienders opeens overal vandaan.
  Geen mankracht?
  Alleen niet wanneer het Nederlanders betreft. Betreft het moslims, dan komen de agenten uit alle hoeken en gaten. Je staat er versteld van…!

  Like

 10. Wie van de Nederlanders heeft nog het idee dat Nederland een seculier land is? Net zoals de scheiding der machten die reeds helemaal verprutst is door de hogepriesters van het linkse gedachtegoed, door de eeuwenoude soevereiniteit van Nederland grotendeels over te hevelen aan het megalomane Brussel. Kijk ook hoe de trias politica momenteel werkt, door overwegend D66 rechters en politiek gekleurde rechtspraak, welke in de regel fop-straffen oplegt aan meest jonge criminele allochtonen die toch ernstige criminele feiten op hun kerfstok hebben staan.

  Enfin dit het hele zooitje wordt ondersteund en gefaciliteerd door de nep regering van CDA,CU, D66 en natuurlijk VVD o.l.v. de Tefon Don Mark Rutte die de scheiding van kerk en staat ook al niet meer serieus neemt.

  Geliked door 2 people

 11. leefbarbaar zegt:

  Ter aanvulling: Ahmed Harika is een moslim van GroenLinks. GsL. dus. net als de lijsttrekker van Nida ook bij GsL vandaan komt. Duurzaamheid kent vele gezichten.

  Like

 12. Wim Vreeswijk zegt:

  Interessant is wat deze ongein de Rotterdamse belastingbetaler heeft gekost?

  Like

 13. bigljohn zegt:

  Wie nou nog niet door heeft dat Nederland hard op weg is om ge-islamiseert te worden, word nooit meer wakker. Moslims nemen steeds meer sleutelposities in. Niet alleen de voorzitster van de tweede kamer en de partij DENK, maar ook steeds meer burgemeester-posten, en nu ook al vele andere bestuurlijke functies. Het is namelijk net zo gesteld als met de Maffia. Om meer macht te kunnen verkrijgen plaatsten zij mannetjes op hoge posities. En dat terwijl onze kinderen van de scholen verplicht naar de moskee moeten, zullen de scholen op hun beurt ook nog wel eens verplicht koran les gaan geven. Wat voor ellende hangt ons allemaal nog boven het hoofd. Goed dat we dat nog niet weten maar wel al een soort idee er van hebben….

  Like

 14. Thoth zegt:

  (..)Aboutaleb schrijft dat 72,6% van de overvallers in Nederland is geboren. Dat 70,7% van de daders van straatroof allochtoon is, meldt hij dan weer niet….

  https://www.geenstijl.nl/5143410/paul-verspreek/#comments

  Ik denk dat dit een werk is wat allah juist goed praat, nl. het overvallen van ongelovige, joden en christenen :

  Like

 15. Jan zegt:

  BRIEFJE VAN JAN – Aan Ahmed Aboutaleb
  Zo’n Ahmed Harika over wie De Telegraaf vandaag bericht? Gouden greep!

  https://tpo.nl/column/briefje-van-jan-aan-broeder-aboutaleb/

  Niet bijster origineel want aan de imbeciel Abutaleb ging gek Wouter Bos vooraf die in 2008 zei:

  En wij zullen de leiding moeten nemen. Omdat we de wijken kennen waar de nieuwe samenleving wordt uitgedokterd, met vallen en opstaan. Omdat we wortels hebben in alle grote emancipatiebewegingen van de afgelopen eeuw. En omdat wij, en niemand anders, kapitaal in handen hebben met Aboutaleb, Albayrak, Marcouch, Karakus en al die anderen!

  Klik om toegang te krijgen tot 10509-pvda-bos-congresspeechwouterbosbreda.pdf

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s