Welke islamisering . . .

Door:
Gerard de Boer
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, Salafisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

27 reacties op Welke islamisering . . .

 1. fleckie zegt:

  Heeft men zich in Rotterdam NIET gerealiseerd, wat. ‘JIHAD’. eigenlijk inhoudt? ( dan is dat een heel. grote ‘stommiteit’)

  Liked by 3 people

  • Guus Velraeds zegt:

   Inderdaad. Ze beseffen nauwelijks dat Jihadisme op alle niveau’s van menselijk gedrag en handelen betrekking kan hebben. Elk gedrag en elk handelen dat de islam op voorsprong brengt is Jihad. Dat wat wij geïntegreerde moslims noemen zijn in werkelijkheid Jihadisten die de weg van de geleidelijk gaan. Het botte gevecht en de vrijwillige dood is maar een klein maar uiterst effectief onderdeel hiervan dat meestal pas om de hoek komt kijken als in het land van de oorlog een schok teweeg moet worden gebracht die weer veel ruimte gaat scheppen voor de geïntegreerde moslims. Helaas de meerderheid van de Europeanen beseft dit nog helemaal niet.

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Als nou de burgemeester van Rotterdam, die zelf een islamitische morokkaan is verkondigt dat hij zelf een salafist is in denken en doen, wat wil je dan eigenlijk nog…?

   Liked by 2 people

 2. Tiurrie zegt:

  Op ambtelijke en bestuurlijke niveau af van dubbele paspoorten…!!

  Liked by 2 people

 3. Jeanette K zegt:

  Wanneer gaat iedereen in dit land tussen de oren krijgen dat iedere moslim in het Westen als infiltrant beschouwd dient te worden? Eén van de instructies van Het Project luidt:
  sleutelposities verwerven om invloed uit te oefenen en de islam op te dringen, zelfs met geweld.
  http://antivenin.blogspot.com/2013/09/flashback-het-moslim-broederschap.html

  Liked by 4 people

  • M.A.L. Sion zegt:

   Hoe is het verband van dit document en de resolutie van Straatsburg van 1975? Als we het sinistere effect van deze twee documenten nog zouden willen keren, hoeveel tijd hebben we dan nog?
   Wordt het niet tijd dat we het principe van oog om oog, tand om tand toepassen, met name voor wat betreft de (dodelijke) aanslagen?
   malsion@orange.fr

   Liked by 3 people

 4. Harry zegt:

  Die fase zijn we dus al ingegaan , ze houden het niet eens meer geheim !
  Het taqiyya gelieg heeft zijn werk gedaan , nu volgt de terreurfase .
  Deel twee van de islamisering .
  We zien het iedere dag in heel Europa gebeuren , het gaat dag en nacht door .

  Gewoon overdag tientallen auto’s in brand steken ,
  Moord en doodslag , aanranding, diefstal en verkrachting ,
  wie gelooft er nog in ” incidentjes” of ” toeval ” ?

  Het is niks anders dan de uitvoering van wat ze uit de koran te horen krijgen .

  En het Nederlandse volk slaapt gewoon door !

  Voor hoeveel mensen zijn wij eigenlijk nog ” in de weer ” ?

  Liked by 5 people

  • Tistochwat zegt:

   @ Harry 16 augustus 2018 om 14:01

   Voor hoeveel mensen zijn wij eigenlijk nog ” in de weer ” ?

   Eigenlijk zijn we gek dat we nog steeds proberen om de linkse idioten wat bij te brengen.
   Maar het is hier toch wel gezellig, zo onder elkaar?
   Zolang het nog kan?

   Liked by 2 people

 5. Williaan zegt:

  De overheid is zo achterlijk geworden dat ze het verschil tussen echte en import Nederlanders niet meer weten.

  https://www.ad.nl/binnenland/om-haar-uitkering-te-houden-moet-oer-hollandse-ingrid-bewijzen-dat-ze-nederlands-spreekt~a896bd1c/

  Liked by 3 people

 6. Williaan zegt:

  Nee hoor dat doen ze met liefde, ,الزواج من امرأة غربية وجعل الحب والكثير من الأطفال ، وهذا هو كيف تغزو الغرب! Moslimman, marry a western woman, make love and many children, that is how we conquer the West!

  Liked by 2 people

 7. ReaGluurder zegt:

  Morgen gaan we weer los! “Nog maar” 7% (info leugenfebriek) van de nederlanders heeft “iets” met de religie van de vrede, maar het beheerst ONS nu al voor 80%!!
  https://tpo.nl/2018/08/16/jesse-klaver-eist-dat-mark-rutte-vrijdag-afstand-neemt-van-uitspraken-stef-blok/

  Liked by 1 persoon

 8. bigljohn zegt:

  Dat idee moeten ze van de Mafia afgekeken hebben. Mannetjes plaatsen op hoge posten om zodoende de macht in handen te krijgen. En als je ziet hoelang de Mafia al bestaat, en ze dit systeem al succesvol toepassen, is het niet moeilijk in te schatten wat we nog allemaal met die moslims gaan meemaken. Lang geleden werd het paard van Troje hier binnen gereden, en vanaf vandaag worden we steeds meer bestuurd door moslims. De politiek en de MSM media houden het volk dom, maar wij worden straks met een groot drama geconfronteerd. Sharia !

  Liked by 2 people

  • hendrikush zegt:

   De Mafia heeft het afgekeken van de mohammedanen toen die Sicilië leegroofden.

   Liked by 2 people

  • bigljohn zegt:

   Weer iets erbij geleerd mijnheer Bron. Maar dan moeten we wel heel ver terug in de geschiedenis. Volgens Wikipedia was Sicilië een islamitische staat in Zuid-Italië die bestond van 827 tot 1091. Scholieren hebben al geen benul van geschiedenis, laat staan die achterlijke islamieten.

   Like

   • bigljohn zegt:

    En volgens deze url is de Maffia pas onstaan ergens tussen 1800 en 1900 in.
    https://theses.ubn.ru.nl/bitstream/handle/123456789/919/Megens%2C_M.J._1.pdf?sequence=1

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Ik bedoel de naam “Maffia”:

    Etymologie
    De oorspronkelijke maffia is ontstaan op Sicilië (zie Cosa Nostra), als antwoord op de ‘overheersing’ van de verschillende regeringen en tegenwoordig die van Rome. De term is zeer waarschijnlijk ontleend aan een folkloristisch toneelstuk van Giuseppe Rizzotto, getiteld “I Mafiusi di la Vicaria”.

    Een andere verklaring is dat de naam kan verwijzen naar de Arabische overheersers die in het Saracenen-tijdperk Palermo regeerden, namelijk de stam Ma Afir. Nog een mogelijke, Arabische invloed is Mu Afat. Mu betekent moed, Afat het beschermen van de zwakkeren tegenover de sterken.

    Ook zou de naam MAFIA een afkorting kunnen zijn voor Morte alla Francia Italia Anela, dat zoveel als “Dood aan Frankrijk is Italiës Verlangen” betekent. Dit gezegde zou komen uit de tijd dat Sicilië bezet was door de Fransen. Het verhaal gaat, dat op een dag een Siciliaans meisje verkracht werd door een Franse soldaat, wat de druppel bleek voor de onderdrukte Sicilianen die gewapend met zeis, bijl en de Siciliaanse lupura (een Siciliaans woord voor afgezaagd dubbelloops jachtgeweer) de Franse bezetters van het eiland hebben geweerd.

    Op Sicilië zelf zegt men dat de maffiosi boeren waren die met beschilderde ezelskarren in de 19e eeuw naar het noorden vertrokken en vochten voor de onafhankelijkheid van Zuid-Italia tegen het overheersende noorden nadat het arme noorden het rijke zuiden ontdaan had van alle fabrieken en deze verplaatst had naar het noorden om daar de economie nieuw leven in te blazen.

    Liked by 3 people

 9. leefbarbaar zegt:

  Op een dag is het voor iedereen duidelijk: de islam is een kwaadaardig virus. Weg ermee. Laat ze elkaar afmaken / verrijken in hun eigen land, dan kunnen wij weer verder met prettig leven in ons eigen land.

  Liked by 1 persoon

 10. ReaGluurder zegt:

  In Amsterdam afgelopen nacht explosief nr. 5 van deze week! “Ik kan me voorstellen dat de bewoners zich onveilig voelen”, zegt de burgemeester. “Want hier kan je niet meer van een incident spreken natuurlijk, als het drie keer achter elkaar plaatsvindt” Nu dus al 5x! Zal wel niks met de verstoten zielenpieten van Jesse Klaver te maken hebben! Geert succes!!!!!!!!!!

  Liked by 2 people

  • BertG. zegt:

   Ik vind 1x al geen incident.
   We hebben het hier wel over handgranaten en beschietingen op huizen met machine geweren.
   Dat is gewoon terrorisme, oorlog.

   Dit gaat allang niet meer over Amsterdamse crimineeltjes, zo als er altijd wel criminelen hebben bestaan die wat ruzie maakte onderling.

   Liked by 4 people

 11. Hovawart zegt:

  Geinig dat Nederland een primeur heeft met een burgemeester die het huis-tuin&keuken-ihadisme promoot.
  (snel een verbod op keukenmesjes en ander scherp keukengerei).

  Liked by 2 people

 12. mahoog zegt:

  Het duurt wel erg lang voordat het gaat doordringen bij Jan Klaas, dat er wat raars aan de gang is in nederiglandje. De wakkeren zo als hier uitgezonderd.

  Liked by 1 persoon

 13. Hovawart zegt:

  Als men de binnenstad autoluw maakt (GL) en scooters en andere gemotoriseerd verkeer verbied, kunnen de incidentenplegers minder snel wegkomen van de plaats van het delict (of vergismoord), en zal de harde criminaliteit een ander dorpje of stad uitkiezen voor hun praktijken….en met deze gedachte geef ik u een kleine rondleiding in het gedachtegoed van onze politieke bestuurders en partijen.
  Wie er nu gek is? laat ik maar even in het midden, wie echter de rekening betaalt is het zondermeer.

  Like

  • BertG. zegt:

   Criminelen storen zich niet aan verboden.
   En als al het overige verkeer verdwenen is, dan heb je juist alle ruimte om weg te komen met je 250CC scooter.
   Je loopt nooit vast in het verkeer.

   Like

 14. freda110 zegt:

  Wat een verrassing weer hè, ik ben helemaal geschokt.
  Dit had ik nou nooit verwacht met een jihadist als burgemeester.
  Als volgende is Arnhem aan de beurt, daar is een oud hoofdinspecteur…… o nee wacht, een gewoon politieagentje door de Partij van de Allochtonen in het burgemeesters zadel gehesen.
  Dus het blijkt maar weer dat je niets hoeft te kunnen of te hebben geleerd om de ambtsketting in Nederigland om je hals gelegd te krijgen.
  Gelukkig ben ik er inmiddels aan gewend geraakt om dagelijks geschokt te worden door het infantiele beleid van deze regering, anders had ik vandaag of morgen aan de hartpomp gelegen.

  Liked by 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s