Criminele Afghanen voor Rood en Groen belangrijker dan de eigen samenleving

Screenshot_107

(Door: “PS” – Vertaling: E.J. Bron)

Drie afgewezen “asielzoekers” uit Afghanistan werden van Brandenburg naar München gebracht om van daaruit uitgezet te worden. Een van de drie werd meerdere malen gearresteerd wegens toedienen van lichamelijk letsel, zaakbeschadiging en bedreiging. De beide anderen uit Cottbus werden op verzoek van de vreemdelingendienst uitgewezen. Een van hen werd crimineel, de ander liet eveneens geen inspanningen zien om te integreren. Van de Groenen en Die Linke kwam kritiek op de uitzetting van de drie personen, evenals van de integratie-gevolmachtigde van de deelstaat Brandenburg.

politikstube

Daarover verklaarde Andreas Kalbitz, fractievoorzitter van de AfD in het deelstaatparlement van Brandenburg:

“De Rood-Groene deelstaatregering spant zich eens temeer in om haar verdeeldheid te verbergen. Ook al doet hij niet veel goeds: met de uitzetting van de drie heeft minister van Binnenlandse Zaken Schröter (SPD) de correcte beslissing genomen. Hij heeft echter geen rekening gehouden met de integratie-gevolmachtigde van zijn eigen regering. Die valt hem nu namelijk in de rug aan en ´bekritiseert de uitzettingen scherp´. Doris Lemmermeier, gevestigd in het huis van minister Golze (Die Linke), roept Schröter er op een grove toon toe op om in het vervolg af te zien van uitzettingen naar Afghanistan. Verder verlangde ze een ´concentratie op de integratie´ en wil ze de zogenaamde ´vluchtelingen´ letterlijk “wijzen op perspectieven´. Het zijn steeds opnieuw dezelfde frasen, die één ding heel duidelijk maken: de linksen zijn blijkbaar alle feeling met de realiteit kwijtgeraakt. Meervoudige criminelen, gewelddadig en bewezen onwillig om te integreren – die willen niet geïntegreerd worden, die willen geen perspectieven. Voor zulke mensen bestaat maar één reactie van de rechtsstaat: de onmiddellijke uitzetting.”

De woordvoerder Binnenlandse Zaken van de AfD-fractie in het deelstaatparlement, Thomas Jung, voegt er aan toe:

“Linksen en Groenen willen weer eens met alle middelen voorkomen dat integratie-onwillige personen en criminelen uitgezet worden. De geëiste speciale gevoelige omgang bij de repatriëring van Afghanen beschouw ik niet als terecht, want deze personen lieten bij ons met hun uitblijvende integratie-inspanningen geen gevoelige omgang zien. Roden en Groenen vinden blijkbaar crimineel geworden en integratie-onwillige Afghanen belangrijker dan de eigen samenleving. Dat is bitter, maar niks nieuws. Wij wijzen zo´n politiek strikt af. Criminele immigranten moeten eindelijk consequent teruggebracht worden naar hun landen van herkomst!”

Bron:
https://politikstube.com
Door: “PS”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, AfD (Alternative für Deutschland), Afghanistan, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Communisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Groenen, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Patriottisme, politici, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

11 reacties op Criminele Afghanen voor Rood en Groen belangrijker dan de eigen samenleving

 1. Sharon zegt:

  Eigen volk als laatst !

  Like

 2. Republikein zegt:

  Integratiegevolmachtige, leuk voor galgje.

  Geliked door 1 persoon

 3. Pietersen zegt:

  Afghanen ? Begin er niet aan. Achterlijke tribiale messentrekkers en verkrachters met daarbij ook nog islamiet.

  Geliked door 2 people

  • Guus Velraeds zegt:

   Vergeet vooral de Pakistanen niet, de Marokkanen niet, de Palestijnen niet, de Egyptenaren niet, de Tunesiër niet, de Algerijn niet en de Turk niet.

   Moslims moet je buiten de deur houden maakt niet uit waar ze vandaan komen.

   Like

 4. Peter zegt:

  Laat lekker,hoe meer van dit soort acties door links ,des te eerder breekt de pleuris uit .

  Like

 5. Met de komst van migranten steeg ook meteen de criminaliteit……..regeringen geven misleidende cijfers zoals alles misleidend is omtrent de gelukszoekers.

  Like

 6. Jan zegt:

  Socialisme is een geestelijke stoornis zoals nu weer blijkt uit een bericht uit Amerika, waar in Arkanses een tempel werd opgericht voor de duivel

  Satanic temple sparks uproar by unveiling statue of goat-headed, winged creature called Baphomet in Arkansas state capitol
  https://www.independent.co.uk/news/world/americas/satanic-temple-arkansas-state-capitol-little-rock-baphomet-jason-rapert-ten-commandments-a8495576.html

  Like

 7. Jean zegt:

  Groen en Rood brengen onze westerse seculiere samenleving regelrecht naar de Dood.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s