De moeder van de duivel spreekt

Screenshot_90

Osama Bin Laden (rechts) en zijn zoon Hamza.

(Door: Johan Sanctorum)

“… een doodbrave jongen, maar met slechte vrienden”

Twee weken geleden verscheen in de Engelse krant The Guardian een interview met Alia Ghanem, de moeder van Osama Bin Laden, het eerste dat ze geeft na jaren stilzwijgen. Een aanrader.

Behalve een goed inzicht in de voorgeschiedenis van Osama’s carrière als jihadistenleider (met Afghanistan en Soedan als tussenstations), en de positie van de familie, tot op vandaag behorend tot het Saoedisch establishment, is vooral de actuele status van de Bin Laden-clan boeiend: de familie is in sommige delen van Saoedi-Arabië nog altijd zeer populair omwille van de ‘heldendaad’ van Osama. In het interview nemen twee halfbroers voorzichtig (!) afstand van dat terrorisme, maar de jongste broer zit in Afghanistan en wil ‘zijn vader wreken’. Er staat ons dus nog wat te wachten.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Doorbraak.be

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Moslims, Rotzakken, Terrorisme. Bookmark de permalink .

6 reacties op De moeder van de duivel spreekt

 1. Thoth zegt:

  Toen was hij in Zweden, wat op het ogenblik steeds verder een moslim-staat wordt. Maar goed, hij had toen nog geen vrouw, later werden het 4-stuks. Maar zijn moeder vond het prima, hoor. Ook dat hij zijn moordlustige praktijken uitvoerde op de wereld…. Nog een ding, kijk eens naar die klasse-foto, er draagt er maar één een hoofddoek. Vanaf nu begon Saoedie-Arabië de hoofddoek in te voeren….

  Like

 2. Hendrik zegt:

  Preventief ruimen zou ik zeggen

  Like

 3. Republikein zegt:

  De Schandvlek en ‘Riool-Showbizz-Lafaard- Feestbeest -Majoor-Marinier Kroon’(Video)de ‘(Bruin)-Ridder’van ‘Taxfree-Shell-Beatrix’(Video) claimde in zijn ‘Helden-jongens-Rambo-boek’ dat hij in operatie Jung III persoonlijk meerdere Talibanstrijders doden met de blote hand en wat losse flodders en wat onbruikbare ‘Dood door schuld -Hennis-Mortieren ‘ en door zijn blotte gat aan de’ Islam-Taliban’ strijders te tonen. Vooral van dat laatste feit stierven tientallen Taliban strijders direct aan een acute Hartaanval en de overlevende per direct massaal Asiel aangevraagd en kregen in Nederland en wonen nu in een voor 10.000,- euro ingerichte sociale huurwoning(Video). Die details zijn volgens het AD echter niet terug te vinden in de geweldsrapportage(Video) over die missie die Staats-geheim was(kuch), maar nu door het laffe& corrupte Defensie van de Duivelse CDA Minister Bijleveld is vrijgegeven. Hij schreef dit ‘Rambo-document’ zelf als ‘Fantasie-pelotonscommandant’. Daarin meldde hij niet wie de losse flodder-schoten losten.
  https://volksnieuwsuitamsterdamnoir.com/2018/08/17/rambo-fantast-mariner-kroon-dikte-eigen-heldendaden-in-zijn-boek-aan/

  Like

 4. bozeoudeman zegt:

  De moeder van de duivel is toch die Amerikaanse die de man van vrede op de wereld zette?

  Like

 5. Onnozele Belgische moeders zeggen bij iets wat hun zoon heeft uitgevreten……misdaad….moord…verkrachting……zelfs bij Dutroux….
  mijn kind is een schoon kind.

  Like

 6. cassandrasez zegt:

  En de broer van Osama bin Laden was de geldschieter voor George W. Bush’s eerste Oliemaatschappij Arbusto.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s