Een oudere Franse dame, die aan zee woont en haar kleinkinderen te logeren krijgt: “Als ik toch zie hoe die migranten naar m’n meisjes kijken”

Screenshot_96

(Door: Laurence Antigone – Vertaling: “delamontagne”)

De zomervakantie is binnenkort weer voorbij en tijdens deze vakantie ben ik door “overpeinzingen” overvallen. Het is nu lekker warm. Ik woon aan zee en geniet van het strand met mijn kleinkinderen. Als we terug uit zee komen, rennen we over het hete zand terug naar onze handdoeken en bewonderen we de mooie jongens en mooie meisjes die voorbij komen. Er zijn hele knapperds bij in allerlei soort en maat en in zeer elegante badpakken. En niemand heeft er behoefte aan om smerig naar hen aan te kijken of ze te bespringen, niemand om ze aan te vallen. Nee, soms een waarderende blik en een glimlachje, verder dan dat gaat het niet.

Iedereen op het strand zijn mensen voor goed gezelschap, zelfs als ze elkaar niet kennen. Kleine kinderen spelen aan de rand van het water, bouwen zandkastelen tot de vloedgolf komt en leren bijna onbewust dat deze bijna naaktheid heel normaal is.

Mijn 20-jarige kleinzoon waardeert de aanblik van al die mooie meiden best, maar zoals alle welopgevoede jongemannen een bewonderaar, en daar blijft het bij.

Ik denk bij mezelf dat die idiote baardapen en de gesluierden hun Koran zouden inslikken bij het zien van al dit spul zonder dat er iets gebeurde. Op straat is het een waar festival van rokken die in de wind fladderen, lichte blouses. De meiden zijn mooi. De jongens zijn in korte broek of Bermuda’s en laten hun mooi gebruinde benen zien.

Er is echter een MAAR. Op straat zie ik meer en meer mannen, alleen of in groepen, dezelfde straten bevolken. Ze zitten soms in een groep en hun blik alleen al maakt me ongerust, omdat ik weet dat het ‘migranten’ zijn. Ze kijken met vleselijke lusten naar onze meisjes. Onze jongens worden met minachting, maar ook met jaloezie, bekeken. Ze kennen onze gewoonten niet, maar willen die ook niet leren, omdat ze het niet willen.

Ze zijn hier om te overwinnen. Ik ben bang voor mijn kleinzoon die, net als Adrien, een slachtoffer zal willen helpen. Ik ben bang voor mijn kleindochters, die binnenkort niet meer op straat kunnen lopen zonder te worden lastig gevallen, zoals overal in Frankrijk.

Een Franse oma . . .

Bron:
https://ripostelaique.com
Door: Laurence Antigone

Vertaald en bewerkt uit het Frans door:
“delamontagne”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Verrijking", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, Arabieren, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Eurabië, Frankrijk, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, landverraad, Maghreb/Noord-Afrika, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

21 reacties op Een oudere Franse dame, die aan zee woont en haar kleinkinderen te logeren krijgt: “Als ik toch zie hoe die migranten naar m’n meisjes kijken”

 1. Marc zegt:

  Wat zou der Franz hierop antwoorden?

  Geliked door 1 persoon

 2. Guus Velraeds zegt:

  Volgens Jezus Obama Klaver zijn de “vluchtelingen” ook onze mensen. Afgeleid van de opinie van diezelfde Jezus Obama Klaver is de “vooringenomenheid” van deze oude dame het echte gevaar waar tegen gestreden moet worden. Gefaalde staten bevolkt met cultureel falende mensen bestaan niet die zijn slechts een verdraaide perceptie van onze westers racistische basis instelling. Daarom vindt hij bijvoorbeeld dat Stef Blok in de 2de kamer maar eens flink geroosterd moet worden.

  Geliked door 1 persoon

 3. ruud beijer zegt:

  Ik ben bang voor mijn kinderen en kleinkinderen hun toekomst
  Ik ben boos op de vele Nederlanders die voor die gore islam kiezen.. Boos op de vele Nederlanders die de asielparasieten welkom heten.Vuile huichelaars.

  Like

 4. Thoth zegt:

  Dat heeft’ie Franse oma goed in de gaten. De migranten komen uit de 3e wereld, zijn nogal primitief…

  Like

 5. kampersrene zegt:

  Het was alleszins een hele geruststelling voor die oudere dame dat muezin , of zoiets vanuit zijn minaret zijn klaagzang beindigde met vanaeen vanatwee vanadrie……daar moogt ge alleen maar naar kijken ….maar aankomen niet…. enz enz

  Like

 6. Trucker zegt:

  Frankrijk een natie met aan het hoofd een piepeltje met een minderwaardigheidscomplex die bovendien met zijn moeder is getrouwd.
  Dat brave Franse grootmoedertje moet dus geen heil verwachten uit het Elysee.

  Geliked door 1 persoon

 7. Williaan zegt:

  Geen wonder toch dat die moslima’s hun lichaam moeten en willen verbergen voor die geile baardapen.

  Like

  • mahoog zegt:

   Nou moet ik wèl toegeven dat ik als in Brasil wonende zeevarende me niet op mijn gemak voelde in de jaren 90,wanneer ik soms op een Nederlands strandje verdaagde tijdens de visites bij mijn achtergeblevenen,en daar al die ontblote tieten moest aanschouwen,want dat zijn we hier in Brasil niet gewend en houden het vrij netjes.Ik had nooit de neiging om zo iets moois(niet alteid want de ouwe gaan hangen tot soms aan de navel)te bespringen,eerder sloeg ik mijn oogjes neer….Ik zie ze liever bedekt met een mooie bikini.Hoe gaat dit nu ? Al meer bedekking ter voorkoming?

   Like

   • delamontagne zegt:

    Nou niet doen of Brasil de Preutsheid zelve is.
    Met carnaval zie je ze ook zowat naakt op ’n klein koordje na.
    Maar jaren ’90, mono-kini in NL ?
    Niet gewend in Z-Amerika!.
    Halverwege jaren ’90 was ik met m’n kinderen op Curacao en uiteraard strand.
    Voor ons lagen 2 jonge meiden, op klein broekje na helemaal naakt.
    Een Venezolaan had al een poosje schuins zitten loeren, maar vroeg toen toch beleefd of hij een foto van ze mocht maken.
    Ze reageerden woedend Nee.
    Wat mij eigenlijk meer verbaasde was dat zij uren en UREN-lang in de brandende zon lagen te zonnen.
    Ze waren zowat Schoensmeer-bruin.
    Misschien ook iets typies Nederlands ?

    Like

 8. hendrikush zegt:

  Zorg dat ze gewapend zijn; geestelijk en lichamelijk.

  Like

 9. Lot zegt:

  Het is zowie zo vreemd om immigratie te hebben die eenzijdig is. Normaal is er wat immigratie onderling tussen gelijkende landen met dezelfde cultuur.
  En ik praat over immigranten niet over asielzoekers, die alleen mogen blijven zolang er oorlog is en alleen in het naburige land en daarna weer terug moeten. Zo zijn de regels en ook al zouden ze die veranderen, dan is het onrechtmatig. Wij hebben een mooi land opgebouwd, en omdat jij alle bomen heb omgehakt en de vruchtbare grond is weggewaaid, kom je maar grond stelen bij de buren? Dat heet verovering en oorlog. Ieder land heeft zijn beperkte grond. Wij hoeven de overbevolking niet over te nemen van andere gebieden, laten ze maar verhongeren of geen kinderen krijgen en eerst hun vruchtbare grond weer opbouwen met hen excretementen. En wat daarna moeten wij dan huizen gaan onderhouden voor die groepen, wat ze zelf niet konden, wij als hun slaven aan het werk. Wij hebben al hard gewerkt als slaven.
  Een asielzoeker tot aan jaar 2000 kregen maar enkele honderden A status, daarna kreeg elke toegelatene de A status. (uit At/m J status). De politici houden zich niet aan het mensenrecht. Namelijk ons recht op onze eigen grond. Er is geen menselijkheid in je eigen grond op te geven. Kan iemand nog een betere uitleg geven over onze rechten?

  Geliked door 1 persoon

 10. Jean zegt:

  Hoogdringend tijd dat wij terug wapens “in huis” gaan nemen, wij hebben toch het recht ons gezin en onze bezittingen te beschermen en zeker nu er zoveel gespuis rondloopt.

  Geliked door 1 persoon

 11. A Ruygrok zegt:

  Wel nee., Mevrouw…., valt allemaal reuze mee hoor.., ze even de tijd geven/gunnen dat ze kunnen integreren…, binnen de eu wordt hier keihard aan gewerkt…, maar dan hebben we ook echte .., je kan wel zeggen model burgers.., geen vuiltje aan de lucht…, komt allemaal goed onze fijne lijderss zorgen daar wel voor…, u en ik en wij allemaal zijn echt bevoorrecht dat wij onder de eu paraplu mogen verblijven.
  A. Ruygrok, Monster

  Geliked door 1 persoon

 12. Die Franz is net als Juncker…….de ene doet geen moeite om een andere bril op te zetten en de werkelijkheid te zien……..de ander schenkt zichzelf nog maar eens in om de hersenen te benevelen zodat ie de werkelijkheid als een nevel ziet.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s