VIDEO: Ashwaq, een Jezidisch meisje dat gekidnapt werd door ISIS, ziet in Duitsland de man van ISIS die haar kocht voor $ 100,-

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t meerdere reaguurders

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Vluchtelingen", asielwaanzin, Barbarisme, Duitsland, Eurabië, Illegalen, Immigratie, ISIS, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, Merkel, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, politie, Rotzakken, Seks, Slavernij, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering. Bookmark de permalink .

23 reacties op VIDEO: Ashwaq, een Jezidisch meisje dat gekidnapt werd door ISIS, ziet in Duitsland de man van ISIS die haar kocht voor $ 100,-

 1. Republikein zegt:

  Terug naar huis bitte, ondanks sgeveningen.

  Like

  • Guus Velraeds zegt:

   Wie terug naar huis de ISIS pooier annex verkrachter of het Jezidisch meisje. Ik hoop toch dat je de islamitische verkrachter bedoeld.

   Like

   • koddebeier zegt:

    Zo zou het in een normaal land gaan, maar ……………………

    Like

   • Republikein zegt:

    Geen pislam in mijn omgeving, maar dit, het pauwengeloof ook hier niet introduceren.
    Nou, goed dan, in uiterste noodaak, ze mag tijdelijk op mijn bovenetage wonen, totdat haar oorspronkelijke belagers plat zijn gebombardeerd.
    Maar wel werken voor de kost, of studeren, heb een hekel aan platlopers.

    Like

 2. Peter zegt:

  Ook nog een vreugdevol nieuwsfeit uit Zwitserland.
  Dit verdient ook bij ons navolging.
  Handschlag verweigert
  17.08.2018 20:45
  Schweiz lehnt Einbürgerung von Muslim-Paar ab
  Die Schweiz hat einem muslimischen Ehepaar die Einbürgerung verweigert, weil es den Handschlag mit Menschen des anderen Geschlechts aus religiösen Gründen prinzipiell ablehnt. Die Antragsteller hätten damit mangelnden Respekt für die Gleichberechtigung der Geschlechter demonstriert, sagte der Bürgermeister von Lausanne, Gregoire Junod, am Freitag.

  Like

 3. Flo zegt:

  Dat meisje wordt natuurlijk gelijk uitgewezen ,daar maken ze zich drukker om samir a,de bodygard van Bin Laden

  Like

 4. Republikein zegt:

  Die brug in Genua lijkt ook verdacht.

  Like

 5. I.K. Bennurklaarmee zegt:

  Ik kijk hier niet van op, er zullen wel meer dames hun ontvoerders/verkrachters en moordenaars van hun familie gaan zien in Duitsland, Frankrijk, Italië, Engeland, België, Zweden en Nederland.

  Liked by 1 persoon

  • ildiko zegt:

   precies, wie weet wat soort monsters de teruggehaalde jihad bruiden en jihad soldaten zijn? maar daarover piekert onze minister van Justitie niet, ze krijgen een humane behandeling en de rest kan doodvallen. IDIOTE MINISTER MET ZIJN IDIOTE LINKSE LIBERALE RECHTERS

   Liked by 1 persoon

  • Elisah zegt:

   Het is tijd voor isis-hunters, zoals er ook nazi-hunters waren, dit soort monsters moeten opgespoord en zwaar gestaft worden.

   Like

   • Petra DeBoer zegt:

    @Elisah, die zijn er in Syrië en de regering van Syrië documenteert alles wat ze tegen komen. Nu zijn dit natuurlijk hunters die Isis aanhangers doden maar er word gewerkt aan de opsporing van Isis aanhangers en het uitroeien van Jezidi’s word in Nederland al als genocide beschouwd. Pieter Omtzigt van het CDA heeft zich daar voor ingezet.

    Like

   • Elisah zegt:

    Nou Petra, gelukkig zijn er iig in Syrië wél mensen die ze uitschakelen, de Duitsers kan het zo te zien niks schelen dat ze extremistische beulen/slavendrijvers in hun land hebben rondlopen…

    Like

   • Petra DeBoer zegt:

    @Elisah, dat klopt en is in en in triest maar ja Merkel steunt de jihadisten in Syrië en dan kun je ook niks ander verwachten.

    Like

 6. Marc zegt:

  Wat een ongelooflijke brutaliteit van zo’n moslim om de vrouw die hij geroofd en verkracht heeft op Duits grondgebied op een dergelijke impertinente manier aan te spreken.

  Het illustreert het totale gebrek aan moraal en vooral aan geweten bij moslimmannen.

  Like

  • Fred Z zegt:

   Nee, ze hebben zeker wel een moraal en een geweten. Echter staat deze haaks op de Westerse moraal. Een islamitische vrouw is al minderwaardig aan de muzelman, laat staan een Jezidisch meisje. Hij heeft dus volstrekt moreel gehandeld, maar wel volgens de islamitische moraal.

   Like

   • Petra DeBoer zegt:

    @Fred Z, u bedoelt meningen en voorkeuren want objectieve morele waarden zijn alleen feiten voor wie God en de bijbel erkent.

    Like

 7. kampersrene zegt:

  Nu is het wachten op het vonnis van rechter (liefst ene met begrip en multicultureel) Dat meisje werd gekocht dus kan die ISIS-klootzak zijn eigendom opeisen met een goede advocaat moet dat lukken !

  Like

  • King Arthur zegt:

   Hij zal het bonnetje waarschijnlijk niet bewaard hebben, vette pech.

   Like

   • Petra DeBoer zegt:

    De bonnetjes zijn vaak in het bezit van de Koerden nadat ze de Isis aanhangers versloegen en de jihadisten snel vluchten met achterlating van bonnetjes en administraties.

    Like

 8. Jan zegt:

  Puinhoop Boostedt

  Like

 9. Wachteres zegt:

  https://www.gelderlander.nl/buitenland/yazidi-meisje-staat-in-duitsland-oog-in-oog-met-haar-verkrachter-van-is~ad67f7b5/

  Yazidi-meisje staat in Duitsland oog in oog met haar verkrachter van IS

  Ashwaqs hart slaat om. Het Yazidi-meisje dacht veilig te zijn in Duitsland maar plotseling staat zij oog in oog met de IS-strijder die haar in Irak verkrachtte. Ashwaq vlucht, terug naar Irak.

  Hierboven het hele verhaal.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s