Zweden: Moslima die hand weigert, krijgt dikke schadevergoeding

Screenshot_101

Een moslima die weigerde bij een sollicitatiegesprek een man de hand te schudden, heeft € 3800,- schadevergoeding gekregen.

De Telegraaf

Farah Alhajeh (24) solliciteerde als vertaler in het Zweedse Uppsala toen ze weigerde de hand te schudden van de man bij wie ze op gesprek moest. In de plaats daarvan legde ze als begroeting haar hand op het hart. Het bedrijf brak daarop de sollicitatieprocedure af.

Alhajeh werd voor de rechter verdedigd door de Zweedse ombudsman. Volgens die ombudsman is een hand op het hart ook een acceptabele omgangsvorm.

De Zweedse arbeidsrechtbank vindt dat Alhajehs weigering om de hand te schudden beschermd wordt door de Europese Mensenrechtenconventie. De verplichting tot hand schudden benadeelt moslims.

Bron:
www.telegraaf.nl
(h/t “Tistochwat”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur, Zweden. Bookmark de permalink .

23 reacties op Zweden: Moslima die hand weigert, krijgt dikke schadevergoeding

 1. Neilven zegt:

  Dat land is naar de vaantjes, daar leven idioten.

  Like

 2. Elisah zegt:

  En maar zeveren over gender equalty….

  What is Gender Equality?
  Gender equality is achieved when women and men enjoy the same rights and opportunities across all sectors of society, including economic participation and decision-making, and when the different behaviours, aspirations and needs of women and men are equally valued and favoured.

  Like

 3. Tistochwat zegt:

  Volgens die ombudsman is een hand op het hart ook een acceptabele omgangsvorm.

  Zo begroeten ze elkaar dan maar in de woestijn.
  In Europa doen we dat anders en daar hebben ze zich aan te houden.
  Men past zich aan aan het land waarin men zich bevindt.

  Doen de ‘oranjes’ ook als ze oliezaken gaan doen bij de Arabieren.
  Daarvoor hullen ze zich zelfs in een soepjurk en een kopvod.

  Geliked door 2 people

 4. jack black zegt:

  Ergo ! Meteen de prullenbak in met hun solicitaties !

  Like

 5. Thoth zegt:

  Zweden : een moslim-staat.

  Like

 6. Lot zegt:

  Ga ik voortaan ook doen, hoef ik hen ook geen hand te geven. Na het bezoek wassen ze hun handen niet en ze hebben wormen, die je alleen met alcohol of stoom kunt verwijderen.
  Zelf op een school gewerkt en er kwamen ouders(?) oudere moslims de lerarenkamer binnen en legden zo een worm in de gootsteen een andere leraar pakte die op met de blote handen, heb nog uitleg proberen te geven maar tevergeefs.
  Zag een man die zo een emmer met wormen op straat gooide. Ik heb het ziekenhuis gebeld om te vragen wat ik daarmee moest, die onderzoeken die dingen. De politie kent te weinig dacht ik. Later weggehaald met dierenambulance. De mevrouw van het laboratorium zei ik moet er niet aan denken dat mijn kind met zo een worm komt aanzetten met wat is dat, ik zou het uitschreeuwen. Denk aan de plaatjes uit amerika waar de wormen de ogen en oren uitkomen, want daar kunnen ze naartoe gaan, kleintjes dan.
  In een museum hing foto’s van rond 1900. Mensen gingen op straat een tent binnen moesten een alcohol bad nemen en de kleren werden verbrand en ze kregen nieuwe kleren en liepen de tent weer uit. De vrouwen kregen grote flacons met liters alcohol om het huis mee schoon te maken, daarna gingen mannen naar binnen met stoomapparaten op de rug, want de eieren kunnen zelfs achter de plinten zitten. Alcohol is een probleem met moslims, of het was, of ze denken het, dan lees ik een andere keer dat een uitzondering gemaakt kan worden voor medicatie. Vraag is of ze dat allemaal weten.
  Als je thuis komt dan was ik gelijk mijn handen en maak regelmatig de deurknoppen schoon met alcohol. Het schijnt dat het wat plakkerig is, en kun je alleen wegkrijgen met alcohol, dan kun je altijd je handen nog schoonmaken daarmee. Bij de etos te krijgen.
  In de trein meerdere malen mannen gezien met zo een ding in de hand. Trein is ook vaak plakkerig.
  Eieren kunnen niet bevrucht zijn, maar reken er maar niet op.
  Een vriendinnetje van mijn moeder die op straat speelde had het, en mijn grootmoeder verbood om met haar te spelen, was in de jaren 30.
  Ik stond bij de hoogvliet supermarkt en hoorde, niet voor de eerste keer ergens anders ook, dat een vriend van hem ons nederlanders wilde gaan besmetten. Uit rancune. Of zoals ik het eerder zag, ik heb er last van en nu moet jij mijn ellende delen en het ook voelen. In plaats van dat ze denken ik hoop dat een ander zich niet zo voelt. Zo zitten ze zichzelf in afrika elkaar behoorlijk dwars. Hun karakter was al zo, daarom hebben ze de piratenbaai op een gegeven moment ook buitengesloten en in hun sop laten gaarkoken.
  De verkoopster zei, doe dat niet zeg dat tegen hem, ja zoiets had ik al gezegd, mijn grootvader heeft er ook zo verschrikkelijk last van gehad en kon er maar niet vanaf komen. Ja de marokkanen zijn hier in een schoon land terecht gekomen, geen bedwantsen, geen bedvlooien die bestaan geloof ik niet meer, nog weleens een gewone vlooi gezien op de markt op een klant zijn schouder.
  Daar hebben de germaanse voruwen goed voor gezorgd. Een wormkuur moet je elke drie weken doen geloof ik, kost dus wel een jaar of zo inspanning als je een goede infectie hebt. Of misschien is het inderdaad moeilijk om er vanaf te komen, ben geen arts. Zag bij een surinaamse vrouw een gele bedwants bij haar voeten komen in de trein. Die verstoppen zich en snachts klimmen ze in bed. Na buiten europa te zijn geweest is het altijd aan te raden om zo een kuur te doen.
  Niet zo best al die buitenlanders die hier vanalles komen brengen. Van mij hoeft dat handen geven niet. Liefst zou ik het gewoon weigeren en zeggen kom maar mee, zonder handen geven.
  In mijn ouders tijd in de jaren 60, droeg iedereen handschoenen, en niet alleen voor het dansen, misschien een goed idee.

  Geliked door 1 persoon

 7. Flo zegt:

  Mensen ,waar gaat dit heen ,vroeger zij men over een gekkenhuis ,de meesten gekken lopen er naast ,en dit is echt zo. Alles laten leren voor jurist ,dan krijg je dit soort dingen ,het wordt de hoogste tijd dat de economie compleet in elkaar stort ,dan worden er tenminste een paar wakker ,en liggen al die studiebollen aan de geeuwhonger ..

  Geliked door 1 persoon

 8. Wachteres zegt:

  En als jij een moslim de hand zou weigeren dan ben je aan het discrimineren, @Tistochwat.

  Kans op een dikke boete of gevangenisstraf.

  Geliked door 2 people

 9. Mary zegt:

  Niet uitnodigen voor een sollicitatiegesprek, zijn niet geïntegreerd, en hoe dan ook je krijgt er vroeg of laat gelazer mee.

  Geliked door 1 persoon

 10. bigljohn zegt:

  Dat komt lekker binnen, denkt die moslima nu. Als ik het iedere keer ga uitlokken, ben ik over een aantal jaren multimiljonair. Voor zulke idioterieën dient men in Zweden te zijn. Daar lopen de grootste idioten ter wereld rond. En dan heeft men het over de Europese Mensenrechtenconventie. Een betere omschrijving zou zijn; de Europese moslimmensenrechtenconventie….

  Geliked door 2 people

 11. Jan zegt:

  Spitting to show respect

  The Maasai spit in their palms before shaking hands. Spitting at each other is seen as a way of giving a blessing.

  https://creativecultureint.com/spitting-to-show-respect/

  Volgende keer spugen op die muselmaniak

  Like

  • mahoog zegt:

   Lekker fris landje wordt het zo. Brrrrrrrrr

   Like

   • tinekevanschagen zegt:

    @mahoog

    U waant zich nu nog veilig,en dat is u van harte gegund.
    Twee weken geleden ongeveer las ik dat een communist zich beschikbaar heeft gesteld,om de tweede grootste van Brazilië te worden.(vrouw)
    Mis niet het nieuws in eigen land….anders wordt het straks weer verkassen.

    Geliked door 1 persoon

 12. Marc zegt:

  Als ik die werkgever was zou ik acuut mijn staatsburgerschap opgeven: van een staat waarin de rechterlijke macht mijn persoonlijke rechten als die van de samenleving als geheel verkwanselt, kan ik geen deel uitmaken.

  Geliked door 1 persoon

 13. kampersrene zegt:

  Wie heeft er feitelijk schade geleden ?

  Like

 14. J zegt:

  Die brave Zweden zijn als een kikker in langzaam kokend water ..

  Like

 15. Sharon zegt:

  idioten om 3800 euro te betalen voor zoiets, maar in Zweden alles voor Allah

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s