Wat je zoal allemaal niet bij je hebt in een “vluchtelingenboot”: politieagenten met Molotovcocktails bekogeld

Screenshot_137

(Door: “PS” – Vertaling: E.J. Bron)

Tijdens een actie van de politie tegen een “vluchtelingen”boot voor de kust van Tunesië is een migrant om het leven gekomen, bericht “Krone.at”. De politieagenten grepen in de nacht naar vrijdag in om de boot te stoppen. Daarop zouden de inzittenden de politie met Molotovcocktails hebben bekogeld, zei de Tunesische Nationale Garde. Uiteindelijk zouden de migranten de boot in brand hebben gestoken en zwemmend geprobeerd hebben te vluchten.

politikstube

De politie arresteerde tijdens de actie voor de kust van de Tunesische stad Sfax vier Tunesiërs, acht migranten uit Ivoorkust en twee anderen uit Kongo. Eentje van hen zou wegens brandwonden naar het ziekenhuis zijn gebracht, zei de woordvoerder van de Tunesische Nationale Garde, Houssemeddine Jebabli, verder. Eén inzittende zou dood geborgen zijn. Bovendien zou een zoektocht zijn gestart naar mogelijke andere slachtoffers.

Bron:
https://politikstube.com
Door: “PS”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", Barbarisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, politie, Rotzakken, Tunesië. Bookmark de permalink .

26 reacties op Wat je zoal allemaal niet bij je hebt in een “vluchtelingenboot”: politieagenten met Molotovcocktails bekogeld

 1. Republikein zegt:

  Ja, als je met cocktails gaat gooien zullen er slachtoffers zijn, goed zoeken naar collega’s, gardisten.
  Dacht eigenlijk dat het iets met garde te maken had.
  Dit ras heeft sterke eigenschappen tegen rand en schot. De bollen zijn middel tot groot van omvang en de vulling is middel snel. Kenmerkend is de mooie donkere kleur. De oogstperiode loopt van laat voorjaar tot begin herfst.
  Dat laatste moeten we met een korreltje zout nemen.

  Like

  • Trucker zegt:

   @Republikein 18 augustus 2018 om 23:23

   Ik peins dat je het nu (voor één keer) mis hebt.
   Die vakkrachten waren in nood dachten dat ze geënterd zouden worden door (Somalische) piraten en hebben in (blinde) paniek de uiterste noodoplossing bedacht (hebben ze gezien in de film ‘Al is lost’ met Robert Redford) scheepje in brand steken om aandacht te trekken op hun gevaarlijke situatie.
   Foei Republikein, altijd maar het slechtste denken van de geschoolde krachten die onze welvaart op peil gaan houden en en passant onze pensioenen komen veilig stellen.

   Like

   • Republikein zegt:

    Dat werpt een heel ander licht op dit beladen onderwerp, je zou het idd zo kunnen begrijpen.
    Zo zie je maar Trucker, een medaille heeft 2 kanten, over die andere kanten praten we niet.

    Geliked door 1 persoon

 2. Peter zegt:

  Die knapen zijn hun centjes kwijt die ze aan smokkelaars hebben betaald !
  De “Gutmenschen” van de ngo’s zullen dit betreuren.
  Ik en u kunnen ons verheugen dat er ingegrepen is.
  Dit verdient navolging.
  Pak ze op en stuur ze terug.

  Like

 3. hans-e-pans zegt:

  Ik ga op reis en neem mee….

  Geliked door 1 persoon

 4. delamontagne zegt:

  Een schip van de Italiaanse Kustwacht houdt sinds vandaag, Zaterdag, al 48 uren een “vluchtelingen”-boot onder de kusten van Lampedusa tegen.
  Lampedusa ligt tussen Malta en Tunesië.
  Vanuit Malta hadden ze hulp kunnen krijgen, maar dat weigerden ze.
  Ze wilden naar Lampedusa dat Italiaans is.
  Er zijn wel 13 zieken[ gewonden ? ] van boord gehaald en naar ziekenhuis op Lampedusa gebracht.
  https://www.ouest-france.fr/europe/italie/lampedusa-un-navire-des-garde-cotes-italiens-bloque-avec-177-migrants-5927382?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

  Like

 5. delamontagne zegt:

  Negen Tunesische Terroristen op een “humanitaire” ONG-schip.!
  Tunis.
  De Tunesische kustwacht uit Bizerta en begeleidt door een team van terrorismebestrijding,
  heeft op maandag 13 augustus, 9 jihadistische terroristen die aan boord gingen van een “vluchtelingenboot” gearresteerd.
  Het plan was dat zij zouden worden opgepikt door een van te voren gewaarschuwd “reddingsschip”van de ONG’s, net buiten de territoriale wateren van Tunesië.
  Deze zou hen dan hebben gebracht naar een Europese haven, alwaar zij zouden worden begroet in het licht van de gebruikelijke media-druk.
  De 9 terroristen maakten deel uit van een groep van 15 migrants, leeftijd tussen de 21 en 39 jaar.

  https://www.dreuz.info/2018/08/18/neuf-terroristes-tunisiens-sur-un-navire-dong-humanitaire/

  Like

 6. Peter zegt:

  Zo kan het ook !!!
  Boze Brazilianen jagen Venezolaanse vluchtelingen terug naar eigen land.
  Bewoners in de Braziliaanse grensplaats Pacaraima hebben vluchtelingen uit het nabijgelegen Venezuela aangevallen. Volgens hen zaten vier migranten achter de gewelddadige overval op een lokale winkelier. Die is beroofd, neergestoken en geslagen achtergelaten, zeggen de lokale autoriteiten van het stadje.

  Na de overval gingen boze bewoners van Pacaraima de straat op. Ze gooiden stenen naar de Venezolaanse migranten, staken hun bezittingen in brand en schreeuwden “Ga weg! Ga terug naar Venezuela”.

  Goed voorbeeld doet hopelijk goed volgen !!

  Like

 7. Jan zegt:

  Direct een ren van granaten er op

  Geliked door 1 persoon

  • Peter zegt:

   Ik ben geen kenner van wapens, maar ik geloof dat dit wapen aangeschaft dient te worden voor de grenswachten die de grens bij Ceuta moeten bewaken.
   De klimnegers kijken dan wel uit om het hek te beklimmen.

   Like

   • Trucker zegt:

    Wel met minder kan het ook, een Minimi (één van de betere wapens geproduceerd door FN (belgie) en onder licentie gemaakt in onder meer de USA) “werkt” met cal 5.56 en zéér efficiënt in wat het moet doen.
    Hoewel voor die specifieke situatie daar, de islamieten invaders (klimapen) tegen te houden is het veel beter om één of twee “snipers” (het beruchte lange afstandsschot) op te stellen, de islamieten gaan nooit weten wie de volgende aan de beurt is.
    Efficiëntie ten top 🙂 en veel goedkoper als wat anders.

    Like

   • Joannes den Hollander zegt:

    Daarvoor is de munitie te duur Peter. Dat gaat prima met de pistolen die de grenswachten hebben. Heeft overigens ook een hoger fungehalte vanwege de korte afstand.
    Zo’n 40 mm is dan wel weer zeer geschikt in steden als Den Haag, Rotterdam, Ede enz. Vluchtende Audi’s, Mercedessen en VW Golfjes hebben geen schijn van kans. Bij grote groepen opstandelingen gebruik je gewoon een springlading. Met weinig munitie leg je de hele boel plat.

    Like

  • Nemesis zegt:

   Ja Jan, je hebt wel gelijk, zou prima zijn. Echter je laat van tijd tot tijd wel heel interessant en leuk speelgoed zien. Maar kijken alleen maakt wel heel begeerlijk. Als je dit alles wel kan laten zien, kun je het mij, ons dan ook bezorgen? We zullen het binnenkort bitter nodig hebben.

   Like

 8. Steven zegt:

  Er is er 1 dood… nou..dat scheelt in ieder geval alweer een hoop blanke slachtoffers in Europa…

  Like

  • kampersrene zegt:

   Een anti immigranten-wapen .de Italiaanse regering heeft er voor elke haven eentje besteld….want zij willen dat het Italiaanse volk zal overleven De Paus is in alle staten , zelfs een van zijn top kardinalen hoorde hem zelfs vloeken ….dat is uniek in de geschiedenis van het pausendom .Hij had liever gezien “willkommen fluchtelingen”

   Like

 9. boorzalf zegt:

  En de haaien hadden weer een lekker hapje, heerlijk zo’n bruin door gebakken mensje.🐟

  Like

  • Jules Vismale zegt:

   Dat zouden dit alleen wel witte haaien, tijgerhaaien en stierhaaien moeten wezen maar die arme roofvissen zouden in werkelijkheid doodmisselijk worden van al deze criminele “vluchtelingen”! Wat mij betreft ontploffen er ooit een keer molotovcocktails in dat soort boten en verdrinkt dat tuig daarna alsnog!
   Wie zich namelijk vrij ondankbaar naar diens redders vertoond wordt daar uiteindelijk toch wel voor gestraft, gelijk naar de hebberige en verderfelijke dwerg uit het sprookje van Sneeuwwitje en Rozerood daar deze schatten, zijn baard en jasje (die hem constant in de problemen brachten) zelfs veel meer begeerde dan zijn leven dat constant werd bedreigd door een enorme vis, een adelaar en een (betoverde) beer!

   Like

 10. Asgard zegt:

  Willen we meer of minder van deze hoogopgeleiden,…laat dat bootje en inzittenden maar dienst doen tijdens de Gayparade in ons totaal verneukend buurland Amsterdam, kijken hoe blij ze daar mee zijn! Amsterdam alllaaaaaaaang niet meer de hoofdstad van NL, mochten ze dat denken daar!

  Like

 11. Reinier Vangie zegt:

  Ze moeten met zo,n 40 mm kanon al die NGO schepen lek schieten.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s