“De laatste moord”

Screenshot_119

Manifestatie bij de rechtbank van Grenoble, de stad waar de moord werd gepleegd. Deze werd door de autoriteiten AFGEKEURD! (de demonstratie welteverstaan…, Grenoble heeft een LINKSE burgemeester!). De moeder van de vermoorde Adrien zei o.a : “Onze kinderen worden keer op keer door dezelfden vermoord.” (maar de “goedmenschen” ondersteunen deze visie niet).

(Door: Romain Espino – Vertaling: “delamontagne”)

29 juli jongstleden werd Adrien Pérez vermoord, doodgestoken door uitschot in Isère: de broers Younes en Yanis El Habib (van origine Marokkanen!). Zaterdag jongstleden vroegen wij, 150 Identitairen, om GERECHTIGHEID voor Adrien bij de rechtbank in Grenoble.

Opnieuw is er een jonge Fransman dood: “een geweigerde sigaret of een ´verkeerde´ blik is al voldoende.” Enkele dagen na Adrien werd er opnieuw een andere jongeman van 30 jaar aangevallen met een mes in het departement Moselle. Hij bevindt zich nu in ziekenhuis en zweeft tussen leven en dood. IN BEIDE GEVALLEN HEBBEN DEZE 2 JONGEMANNEN MET HUN LEVEN BETAALD, OMDAT ZIJ EEN ANDER TE HULP SCHOTEN…

Een oorverdovende mediastilte omringt de dood van Adrien. Dit terwijl men maanden geleden alles te weten kwam omtrent de affaire “Theo”. Deze georkestreerde “emotie” roept toch wel vragen op over de klasse van de journalisten! Zonder twijfel weten wij allemaal héél goed, in tegenstelling tot het journaille, WIE wie vermoordt. Zo zei de moeder van Adrien in een interview: “Onze kinderen worden vermoord en het zijn altijd DEZELFDEN DIE DIT DOEN”.

Dit uitschot kennen wij allemaal. We hebben er allemaal mee te maken (gehad) op school, op straat en in de metro. Het is hetzelfde uitschot dat respect van ons eist en afdwingt, maar als zij ons aanvallen, is dit altijd DRIE tegen ÉÉN en ze nemen dan nog meestal de zwaksten onder ons.

We hebben helemaal geen behoefte aan die “praatjessociologen” die ons gaan vertellen welke moeilijkheden die Younis en Yanis allemaal hebben ondervonden in hun leven en hun moeilijke sociale situatie of dat ze niet meer naar school konden gaan. Dat uitschot verdient die excuses niet, hun haat is niet onze zaak, noch van de maatschappij. Zij haten ons om wie wij zijn en in hun ogen is ons leven helemaal niet belangrijk.

Daarom zijn wij, de Identitairen, sinds onze oprichting een Anti Uitschot Beweging. We zijn acties begonnen om de metro’s te beveiligen, wij hebben cursussen zelfverdediging gegeven, we hebben aan jonge vrouwen spuitbusjes “pepperspray” uitgedeeld, enz.

Geen enkele Fransman of Française die wordt vermoord, mag worden vergeten. Maar hoe tragisch deze “laatste moord” ook is, wordt het niet eens tijd dat men zijn gerechtvaardigde woede laat blijken! Zoals Gilles-William Goldnadel  ooit zei:”Naast de stille tochten, met kaarsen en beertjes voor de slachtoffers, moet er ook ruimte zijn om woede te uiten”.

Deze woede is nodig voor de mensen om te leren reageren in agressieve situaties en om de autoriteiten conclusies te laten trekken uit deze moorden en al het geweld waaronder de Fransen vandaag de dag lijden.

Bron:
www.les-identitaires.com
Door: Romain Espino

Vertaald uit het Frans door:
“delamontagne”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Incidenten", "Lügenpresse", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Barbarisme, cultuurrelativisme, demoniseren, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, Frankrijk, gezond realisme, Hypocrisie, Identitaire Beweging, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marokkanen, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Nationalisme, nieuw fascisme, Noord-Afrikanen, Overheid, Pacifisme, Patriottisme, political correctness, politici, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

12 reacties op “De laatste moord”

 1. Elisah zegt:

  Ondertussen in Nederland,
  https://tpo.nl/2018/08/17/man-die-dreigde-met-aanslag-om-dood-willie-dille-pvv-te-wreken-aangehouden/

  Man die dreigde met aanslag om dood Willie Dille (PVV) te wreken aangehouden
  Verdacht van opruiing tot een terroristisch misdrijf

  De politie heeft vorige week een man uit Schiedam aangehouden op verdenking van bedreiging met een terroristische aanslag. De man had op Facebook gezet dat hij een aanslag gaat plegen als ‘er geen drastische consequenties’ volgen op de dood van het Haagse PVV-raadslid Willie Dille.

  Like

  • koddebeier zegt:

   Ja, dan is de shariapolitie flitsend snel om in te grijpen, bij misdrijven tegen de autochtone bevolking zijn ze in geen veld of wegen te zien !

   Like

 2. Elisah zegt:

  In Duitsland,
  https://fenixx.org/2018/08/18/zij-beschermen-onze-moordenaars-bild-chef-woedend-op-de-regering-van-merkel/

  Zij beschermen onze moordenaars: ‘Bild’ chef woedend op de regering van Merkel

  “Onze staat beschermt hen die onze keel willen afsnijden. Hij noemt dit “krankzinnigheid” en “politieke mislukking van het gevaarlijkste soort”. Geen enkel land ter wereld “maakt zijn ergste vijanden zo comfortabel als Duitsland”. Verantwoordelijk hiervoor: “Onze overheid

  Geliked door 2 people

 3. BertG. zegt:

  Video – Tommy Robinson sloopt Daily Mail journalist.

  Geliked door 3 people

 4. Republikein zegt:

  Alle 7 niet op een rijtje.

  Like

 5. bozeoudeman zegt:

  Zal ik wat zeggen namaak links en ander uitschot, ik heb ook een moeilijk leven achter de rug (wie niet zou ik bijna zeggen), financieel in ieder geval heel wat moeilijker dan Tiimmermans, Halsema, Marijnissen, Pechtold en hoe dat stinkende hypocriete tuig allemaal mag heten, maar ik heb nog nooit iemand vermoord. Dit ondanks de neiging daartoe die het bestuurlijk zooitje debielen bij mij oproept met hun hoogmoed, onverschilligheid, arrogantie en hypocrisie.
  Gerechtvaardigde woede wordt groter en groter tot het losbarst net als in Parijs ooit, lange tijd geleden, waar de toen vergelijkbare bestuurlijke stukken arrogantie samen met onverschillig uitschot is geëxecuteerd. Jullie kunnen dit nog vermijden ‘links’ en ander uitschot hoewel ik vrees dat ‘the point of no return’ lange tijd geleden al door jullie hebzucht, intolerantie en onvermogen om anderen in vrijheid te laten zijn wie zij willen zijn is gepasseerd. Nietwaar Crul, Pechtold, Marijnissen, Halsema, Timmermans en hebzuchtig uitschot dat zich zelf heel heilig de naam goedmens toebedeelt. Lees eens een geschiedenisboek!

  Geliked door 1 persoon

 6. christ Kanters zegt:

  Mensen stem op de goeden ze worden schaars , om dat ze langzaam uitgeroeid worden door de laatste verkozenen , begrijp onderhand dat dit de verkeerden waren , voor het te laat is , het ia al 5 over twaalf in plaats er voor .

  Like

 7. M.A.L. Sion zegt:

  ”Naast de stille tochten, met kaarsen en beertjes voor de slachtoffers, moet er ook ruimte zijn om woede te uiten”.
  Woede????? Dat is nog niks. Wat zou u denken van WRAAK?
  Eigenrichting? Ja, maar OOG OM OOG, TAND OM TAND smaakt vaak zoet.!!
  malsion@orange.fr

  Like

 8. Willem Sterk zegt:

  Rock on Tommy!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s