Duitse regering promoot reizen naar Turkije

Screenshot_136

(Vertaling: E.J. Bron)

Schendingen van de mensenrechten worden niet genoemd

Ondanks willekeurige arrestaties van ook Duitse staatsburgers evenals de actuele financiële en economische crisis adviseert de Duitse regering reizen naar Turkije. De gevolmachtigde toerisme Thomas Bareiß ziet daarvoor geen belemmeringen.

Die Freie Welt

De gevolmachtigde toerisme van de Duitse regering promoot, ongeacht voortgaande schendingen van de mensenrechten, de aanhoudende arrestatie van meerdere Duitse burgers op grond van ongeloofwaardige motiveringen evenals de actuele crisis in Turkije, reizen naar het land.

“Er is voor mij geen reden om niet naar Turkije te reizen en daar vakantie te vieren”, zei Thomas Bareiß (CDU). Hijzelf zou daar zojuist zijn vakantie hebben doorgebracht. De financiële en economische crisis zou Duitse toeristen volgen de Duitse regering niet van een vakantie naar Turkije moeten afhouden.

Toerisme zou persoonlijke bruggen tussen landen bouwen. “Dat hebben we op dit moment meer dan ooit nodig”, zei de parlementaire staatssecretaris van het ministerie van Economische Zaken, en voegde er aan toe: “Stabiliteit en partnerschap zijn in Duits belang, maar ook in het belang van de Turkse bevolking.”

De mensen in Turkije zouden zich onderscheiden door enorme gastvrijheid, wat de Duitsers zouden weten te waarderen, aldus Bareiß verder. De promotende woorden van de gevolmachtigde toerisme kwamen korte tijd nadat er nog een Duits staatsburger wegens terreurbeschuldigingen werd gearresteerd. Hij wordt beschuldigd van nabijheid tot de Koerdische PKK.

Het ministerie van Buitenlandse Zaken in Berlijn heeft zijn in 2017 na de arrestatie van Duitse burgers en toenemende tekortkomingen op het gebied van de democratie en de rechtsstaat verscherpte aanwijzingen voor reizen naar Turkije inmiddels weer verzwakt. Volgens cijfers van de Turkse regering kwamen er dit jaar weer ongeveer 20% meer Duitse gasten dan vorig jaar.

Bron:
www.freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", belangenverstrengeling, Dhimmitude, Duitsland, Graaien, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Mensenrechten, Merkel, moralisme, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Turkije, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

40 reacties op Duitse regering promoot reizen naar Turkije

 1. Peter zegt:

  100% mee eens!
  Ongetwijfeld zullen er de nodige cynische opmerkingen volgen, maar waar iedereen gelijk denkt, denkt niemand veel.

  Geliked door 1 persoon

  • BertG. zegt:

   Dat weten we toch allang, dat jij gek bent op turken.

   Like

  • Sabeltant zegt:

   “waar iedereen gelijk denkt, denkt niemand veel.”

   Er heb zo het vermoeden dat er een groot filosoof in u schuilt.
   Ik zou er een boek over schrijven. :p

   Like

  • paulzwueste zegt:

   “De mensen in Turkije zouden zich onderscheiden door hun enorme gastvrijheid…”

   Ja, wat die “Peter” hier boven weer in de ruimte roept moet je maar zien als gelul van ’n kouwe aardappel, en denk er om dat die aardappelen enorme lullen hebben als ze koud zijn!
   Overigens met excuses voor die kouwe aardappelen.
   Zelf heb ik de gastvrijheid van Turken talloze malen aan den lijve mogen ondervinden, maar dat was allemaal nog in de gelukkige jaren die nu al decennia lang achter ons liggen.
   Inderdaad, in Turkije staat gastvrijheid hoog in het vaandel.
   Gastvrijheid en eerbied voor ouderen en de familie, zijn zaken die wij in de vorige eeuw al in ’n grijze vuilniszak bij de achterdeur hebben gegooid.
   Zo niet door de Turken.
   Dus daar ontbreekt het niet aan.
   Onze huidige problemen met die Turken ligt dus ergens anders aan.

   En inderdaad, als je de islam combineert met blind nationalisme krijg je Turks fanatisme, en daar hebben we nu mee te maken.
   Turkije is momenteel ’n oord van willekeur, rechteloosheid en pure agressie, waar je dus absoluut NIET op vakantie moet gaan.

   Like

  • Harry zegt:

   Denk dat je gelijk hebt , Peter .
   Dat zie je ook zo duidelijk in islamitische landen .
   Daar denkt hooguit een groepje geteisem dat de leiding heeft ergens over na , hoe ze nog meer kunnen expanderen en zo .
   Het stomme ingeteelde islamitische klootjesvolk met een IQ van hooguit tachtig , loopt daar net als een kudde schapen ( met kop nog ) achteraan ,
   allemaal joelend en krijsend .
   Helemaal verdwaasd door de door de Koran veroorzaakte hersenspoeling .
   Nadenken is daar geen optie .
   Kuddegeest noemen wij dat .

   Like

 2. Petra DeBoer zegt:

  Ach ja de muntunie van de Euro mag niet vallen, als gevolg van de lage waarde van de Lira, en daarmee de EU en dan ga je vakanties naar Turkije maar promoten.

  Like

  • Steven zegt:

   PRECIES!! De reden is dat men bang is voor ineenstorting…
   Maar ja, de Europeanen zijn net ZOMBIES.. als de regering zegt dat je daar op vakantie moet gaan..dan gaat heel het land.

   Laat Merkel er zelf maar naar op vakantie gaan (zonder bewaking) en ergens waar héél véél asielparasieten zitten.

   Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Je moet het maar zien als natuurlijke selectie.
    De natuur zèlf selecteert dat infantiel, dom, blind, naïef en wegkijkend volk uit wat zo nodig naar ’n islamitisch apenland moet omdat het daar zo heerlijk, maar in de eerste plaats zo goedkoop is.
    Natuurlijk, al decennia lang was Turkije voor ons ’n bijzonder goedkoop vakantieland en de kwaliteit was prima.
    Nu, met die Lira, die in sneltreinvaart naar beneden duikt, is het bijna gratis.
    Maar realiseer je wel dat Erdogan morgen kan roepen dat alles de schuld is van die westerse blanken… en dat je dan de kans loopt om plotsklaps op dat zo gezellig terrasje gelyncht te worden, of met veel geluk in een Turkse kerker verdwijnt.
    Mag je daar de Koran bestuderen om te leren wat voor een stom blank varken je was.

    Geliked door 1 persoon

 3. Republikein zegt:

  Denk van wel, maar dat terzijde.

  Like

 4. bigljohn zegt:

  Als Turkije zijn toeristen met rust laat, echt als gasten gaat behandelen. Dat kljnkt dus allemaal veel te mooi om waar te zijn. Die horrorverhalen die je hoort over dat land, en niet alleen van de laatste tijd. Maar mij niet gezien om daar naar toe te gaan. Ik heb mijn vrijheid en mijn leven lief. Ik ga liever op de normale manier dood zegt men wel eens !

  Geliked door 2 people

 5. Frans Brassens zegt:

  De waanzin gekroond. Wie naar Turkije op vakantie gaat steunt daarmee op moreel en financieel gebied de gevaarlijke fascistische islamiet Dictaturk Erdogan.
  Zolang die daar nog aan de macht is beschouw ik elke vakantieganger naar dat land als corrupt.

  Geliked door 2 people

 6. Motorman zegt:

  Mooie hotels, mooi weer, goede service, maar ik ga er niet omdat ik niet wil dat Erdogan een cent aan mij verdient.

  Like

 7. jack black zegt:

  Ga maar naar ballingsgebieden in stadtswijken in heel Europa !
  Dan zit je al midden tussen de Turken !

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Ga lekker naar Amsterdam.
   Moet je wel eerst asiel aanvragen bij de Marokkaanse ambassade aldaar, want wij hebben daar geen paspoort voor.
   Daarna kan je doorreizen naar de Turkse enclave om te genieten van je waterpijp.

   Like

 8. Cathja zegt:

  Al kreeg ik de reis cadeau, mij zullen ze daar nooit aantreffen. Als je op grond van niks gearresteerd kunt worden, dan deugt er iets niet.
  Er zijn genoeg mooie Europese vakantiebestemmingen waar we nog (redelijk) veilig naar toe kunnen gaan. Denk aan de Visegrádlanden. Daar zijn toeristen hartelijk welkom!

  Dat Duitsland Turkije als vakantieland promoot, zegt alles over de houding van dit land tegenover Turkije en zijn dictator. Buigen voor Erdogan en de islam. Doodsbang dat de sluizen weer open gaan en er opnieuw zeer veel immigranten naar Europa – naar Duitsland zullen komen.

  Het is dus een kwestie van stroop smeren wat de Duitsers doen. Geen uiting van gezond verstand.

  Geliked door 2 people

   • Peter zegt:

    Hier is niets mis mee Jan !!
    Zoals de naam al doet vermoeden is Turkish Airlines de nationale luchtvaartmaatschappij van Turkije, net zoals dat KLM dat is van Nederland. Turkish Airlines is opgericht in 1933 en begon met slechts 5 vliegtuigen. Inmiddels is de luchtvaartmaatschappij flink uitgebreid en beschikt het over ongeveer 300 vliegtuigen. De luchtvaartmaatschappij biedt vluchten aan naar 283 verschillende plekken in Europa, het Midden- en Verre Oosten, de Verenigde Staten en het grootste deel van Afrika.

    Turkish Airlines is al meerdere keren verkozen tot beste luchtvaartmaatschappij van Europa. In Nederland gaan er vluchten van deze luchtvaartmaatschappij vanuit Rotterdam en Amsterdam. Turkish Airlines is sinds 2008 aangesloten bij Star Alliance, een organisatie van Airlines die elkaar controleren op kwaliteit en veiligheid. De veiligheid wordt relatief gemeten op basis van het totale aantal gevlogen kilometers en de schade van een bepaalde periode. In 2009 vond er een ongeluk plaats met een toestel van Turkisch Airlines in de buurt van Schiphol. Dit was het enige ongeval in bijna 10 jaar tijd. Ook de International Air Transport Association (IATA) beoordeelde Turkish Airlines als een veilige luchtvaartmaatschappij. Sinds 2010 is Turkish Airlines sponsor van FC Barcelona en verantwoordelijk voor het vervoer van de spelers. De thuisbasis is luchthaven Istanbul Atatürk (IST) in Istanbul.

    Like

   • Jan zegt:

    Vijanden steunt men niet, die vernietigt men

    Geliked door 3 people

   • BertG. zegt:

    Ik ga steeds meer denken dat Peter een Turk is die een Nederlandse naam gebruikt.

    Geliked door 1 persoon

   • Jan zegt:

    precies

    Like

   • BertG. zegt:

    Ik geloof nooit dat er een Nederlander bestaat die zo goed op de hoogte is van Turkish Airlines.

    Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Peter.
    Zou je hier nou niet eens willen stoppen met je moedwillig gechicaneer?
    Ik heb je al eens gevraagd wat voor ’n IQ je hebt, maar ik denk dat je met opzet zulke lullige reacties schrijft waarmee je denkt de zaak hier te kunnen stangen.
    En wat éne ongeluk betreft waar je over hebt.
    Ben je die agressieve houding van Erdogan toendertijd al vergeten…?
    Bovendien waren die twee beroemde Turkse piloten zo dronken als Turkse kanonnen.
    Maar ze kwamen tussen hun 72 maagden weer bij toen ze totaal verpletterd werden door de hele apparatuur die achter hun stoelen was gemonteerd.
    Omdat ze zo goed konden vliegen doken ze maar even het weiland in!

    Nou jij weer!
    Turkish lover…

    Like

 9. Jean zegt:

  Ik zou voorstellen: laten we dat dictatorwijf naar Turkije sturen met een One Way Ticket w.w.z. NOOIT meer binnen in Duitsland en nog beter nergens in Europa.

  Geliked door 1 persoon

 10. Sabeltant zegt:

  Ik wil er alleen heen als ik er een bom op mag gooien!

  Geliked door 1 persoon

  • Peter zegt:

   Tjongejonge Sabeltantje.!
   Je bent een gevaarlijk typetje..
   Zit je wellicht achter de deur in een TBS-inrichting ??

   Like

   • Nemesis zegt:

    Zeg, hou je een beetje gedeisd, die laatste zin was niet nodig en past hier ook niet op dit blog.

    Geliked door 3 people

   • BertG. zegt:

    Ik weet nou zeker dat jij een Turk bent, of je bent met een Turkse getrouwd.

    Geliked door 1 persoon

   • BertG. zegt:

    @Nemesis, zo iets heb ik ook wel eens over luckybee beweert.
    Of hij soms ergens met een pc in een TBS kliniek zat.

    Like

   • Republikein zegt:

    Heerlijk, die mooie stewardessen, je moet eens je hand onder zo’n rokje houden, een geweldige euforie overvalt je.
    Nee, met een kunsthand ruik je het niet.

    Like

   • Harry zegt:

    Ik geloof niet dat het een Turk is Bert , dan had zijn reactie wel vol met schrijffouten gestaan .
    Maar , hij zit er niet ver vandaan .
    Denk niet dat we er nog lang ergernis van gaan ondervinden .
    Hij plaveit zijn weg naar exit met stomme opmerkingen en beledigingen .

    Heb het door drukte niet zo intensief gevolgd , maar je had hem wel gauw dóór !

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Gaan we verkleinwoorden gebruiken…?
    Oké.
    Peter is ’n kapotje waar ’n gaatje in zit.
    Dat kan gevaarlijk worden want voor je het weet zitten we hier met allemaal kleine Petertjes…

    Like

   • Republikein zegt:

    En dan weer een enorme blunder want reukorgaan.
    Lange neus, er hangt een druppel aan zijn neus.
    Haal jij hem er ff af, je staat er dichterbij dan ik.1

    Like

 11. Frans Brassens zegt:

  ADVIES voor ‘Peter’, alhier aanwezig.

  Peter, het is hier geen goede virtuele omgeving voor je.
  Het zit hier vol met akelige mensen die jou zullen blijven belagen..
  Dat gaat je je zelfgevoel kosten of op zijn minst een zware depressie.
  Men tolereert hier namelijk geen trollen en al helemaal geen trollen met een zending..
  Stop dus met je geselecteerde maar ontoepasselijke wiki-wijsheden en kies het hazenpad.
  Tenzij je masochistisch bent ingesteld natuurlijk.

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s