Hoofdredacteur van de “Bild-Zeitung” beklaagt “genocidale waanzin”: onze staat beschermt diegenen, die ons de keel willen doorsnijden

Screenshot_135

(Vertaling: E.J. Bron)

In ongebruikelijk scherpe bewoordingen heeft de hoofdredacteur van de “Bild-Zeitung”, Julian Reichelt (foto), de regering van bondskanselier Merkel bekritiseert. “De 767 radicaalislamitische bedreigers die in Duitsland leven, zien maar drie mogelijkheden hoe zij met ons ´ongelovigen´ zouden moeten omgaan: tot slaaf maken, gedwongen bekering tot de islam of vermoorden”, begint Julian Reichelt zijn commentaar.

epoch times

Omdat deze radicale islamieten zouden weten dat tot slaaf maken en “bekering” geen kans zouden maken, “smeden ze ononderbroken plannen hoe men met terreuraanslagen zoveel mogelijk van ons kan vermoorden”, schrijft Reichelt verder. Enkelen van hen zouden al succesvol zijn geweest, anderen zouden mislukt zijn vanwege “het onvermoeibare werk van onze opsporingsautoriteiten of aan hun eigen domheid.”

Bovendien zouden er nog eens 465 moslims in Duitsland zijn die tot de “altijd nog ultra-radicale categorie van de ´relevante personen´” zouden behoren. Van beide groepen zouden 595 personen geen Duits paspoort hebben. Deze mensen zouden uitgezet moeten worden, eist Reichelt.

Maar dat zou niet gebeuren  – integendeel: Wij “herbergen, beschermen en betalen” deze mensen. De meesten van hen zouden niet werken en “smeden hun plannen op onze kosten”, aldus de hoofdredacteur. Ze zouden onze “liberale rechtsstaat willen uitroeien. Ze verachten onze grondwet, onze manier van leven. Ze verachten het bier in de kroeg en de bikini´s op de stranden. Ze wensen ons de dood. Ze dromen ervan en werken eraan om bussen en metro´s op te blazen of ons met strijdmiddelen zoals ricine een pijnlijke dood te bezorgen.”

Reichelt schrijft ook over de bedreigers en “relevante personen”, die niet uit Duitsland kunnen worden uitgezet. Justitie zou men geen verwijten kunnen maken, zegt hij. Want de rechters zouden alleen de wetten uitvoeren die onze politici maken. Het zou een politiek van de “genocidale waanzin” zijn, die al jarenlang niet beëindigd zou worden, beklaagt de journalist.

Men zou “dat niet oneindig met ´de rechtsstaat´  kunnen motiveren, want de rechtsstaat berust op wetten die door politici gemaakt worden”, schrijft Reichelt verder. En:

“Onze wetten beschermen ons niet voldoende, in plaats daarvan echter diegenen die ons haten. Deze toestand is onverdraaglijk. Onze regering is daarvoor verantwoordelijk.”

 Hij eist dat mensen die “onze grondwet en onze staat willen uitroeien”, onmiddellijk worden uitgezet, “ook als er in het land van herkomst drastische straffen dreigen.”

De meeste radicale islamieten – zoals Sami A. – zouden afkomstig zijn “uit landen die niet zachtzinnig omgaan met radicale islamieten, terroristen en bedreigers. Daarom kunnen ze bij ons beweren dat hen in hun land van herkomst marteling of de doodstraf zou dreigen. In de meeste gevallen hoeven ze dat niet eens te bewijzen – de zogenaamd dreigende onmenselijke behandeling geldt in Duitsland als hindernis om uitgezet te worden”, aldus Reichelt.

Daarna schrijft hij over de zaak van het Jezidische meisje, dat haar ISIS-beul in Duitsland heeft ontmoet en daarop naar Irak is gevlucht – “omdat zij van de autoriteiten voor zichzelf minder bescherming verwachtte dan voor een ISIS-beul.” Deze zaak zou “bitter symbool staan voor hoe onze staat diegenen beschermt die ons de keel willen doorsnijden, ten koste van de veiligheid van ons allemaal.”

Geen enkele andere samenleving in de wereld zou zoals Duitsland zijn “potentiële moordenaar opvoeden en hem ook nog de best mogelijke levens- en arbeidsomstandigheden” bieden, beklaagt Reichelt en voegt er afsluitend aan toe: “Onze grondwet en onze rechtsstaat voorzien niet in een zelfvernietigingsmechanisme voor ons land.”

Bron:
www.epochtimes.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, Duitsland, Genocide, gezond realisme, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Merkel, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

25 reacties op Hoofdredacteur van de “Bild-Zeitung” beklaagt “genocidale waanzin”: onze staat beschermt diegenen, die ons de keel willen doorsnijden

 1. Lucie zegt:

  Er zijn wel degelijk meerdere van deze samenlevingen.
  In heel Europa zijn er zat van dit soort idiote landen.
  Al die regeringen horen opgedoekt te worden.

  Geliked door 4 people

  • Ronald zegt:

   Alle landen met moslims dus…..Nederland, België, Frankrijk, Zweden, Denemarken etc etc etc…..hier zie je grote problemen met dat akelige moslimongedierte!!!
   Maar….er komen steeds meer partijen die tegen de zgn. gelukszoekers zijn……Een hoop landen komen op voor eigen volk en cultuur!!!

   Like

 2. Jade zegt:

  Uitstekend artikel, één kleine opmerking,
  In bijna heel Europa is het hetzelfde liedje…

  Geliked door 2 people

 3. Petra DeBoer zegt:

  Julian Reichelt die aan de ene kant dit zegt en aan de ander kant al Qaida steunt met de “White Helmets”. Daarnaast heeft hij een medewerker Julian Röpke die openlijk op zijn twitter account het opneemt voor de jihadisten.

  Beide zijn voor “regime change” van Assad in Syrië en tegen Poetin zoals echte deep state aanhangers betaamd.

  https://www.bild.de/politik/ausland/syrien-krise/kommentar-reichelt-56394466.bild.html

  Like

 4. bigljohn zegt:

  ….onze staat beschermt diegenen, die ons de keel willen doorsnijden….Op enkele Oostbloklanden na voeren alle Europese landen dit beleid. Dus wat dat betreft is er niets nieuws onder de zon. Het gevoel bekruipt mij wel eens dat ik in de verkeerde tijd geboren ben. Ik houd mijn hart vast voor de toekomst !

  Geliked door 4 people

 5. Elisah zegt:

  Hoe lang duurt zijn carrière nog?

  Geliked door 1 persoon

  • Patriot 2.0 zegt:

   Persconderentie Bild:

   Welkom Damen und Herren, leden van de pers,

   Wij zijn bijeengekomen voor een belangrijke mededeling. Na ampel beraad in het bestuur van ons krantje en na goed overleg met de heer R., hebben wij besloten dat we als goede vrienden uit elkaar gaan.
   Wij danken de heer R. voor zijn jarenlange trouwe dienst, zijn inzet, en soms messcherpe inzichten, en wensen hebben een goede toekomst. Wij zullen de heer R. heel erg missen.

   Dank u wel.

   Geliked door 1 persoon

  • boorzalf zegt:

   Hooguit een week. Die zal wel op een vieze manier monddood gemaakt worden.

   Like

 6. Thomasson zegt:

  Is dat niet frappant hoe de bare realiteit begint langzaam door te dringen bij steeds bredere kringen in Duitsland (en misschien ook elders)? De houding van Julian Reichelt (Bild Zeitung) laat mij sterk herinneren aan het boek van Christopher Isherwood “Goodbye to Berlin” and de film “Cabaret” (gebaseerd op dit boek). Ik bedoel ermee de scène waar een jonge tiener van de Hitler Jugend begint te zingen “Tomorrow belongs to me” https://www.youtube.com/watch?v=lv0jav4lNsk
  De jongen begint alleen te zingen. De nette burgerij kijkt stilzwijgend hem toe, totdat plotseling zingt iemand met hem mee, en dan nog een en nog een. Tegen het einde is de transformatie compleet. Iedereen van de nette burgers laat de politiek-correcte houding voor wat het is, staat op en zingt. De blik in hen ogen wordt geleidelijk fanatiek en haatdragend. Ze tonen overduidelijk dat ze de schijt hebben aan de (zwakke) autoriteiten.
  Dezelfde proces is in Duitsland in de beginfase. De ongelukkige regeringen van de Weimar Republiek (1919 – 1933) deden hen best het land in goede banen te leiden. Maar het gebrek aan democratische ervaring, de rivaliteit tussen diverse politieke stromingen en de bar slechte economie na de Eerste Wereldoorlog en de economische crash van 1929 heeft al hen moeite te niet gedaan.
  De Duitse politiek anno 2018 is totaal anders dan die van de Weimar Republiek. Hier is een regering die al bij voorbaat de pest heeft aan haar eigen burgers. Een regering die haar eigen autochtonen plaatst als tweederangs verschoppelingen. Ze is uitsluitend bezig met nauwgezet volgen van bevelen en opdrachten van de EU/NWO/Bilderberg bezetters; al brengt het zoveel leed en rooft levens van ontelbare Duitsers die dagelijks ten prooi vallen aan de moord zuchtigheid en agressie van migranten en “vluchtelingen met islamitische en Afrikaans achtergrond. Het ziet er naar uit dat de regering is apathisch tegenover de terreuraanslagen die door de geïmporteerde “vluchtelingen” en migranten worden gepleegd. Regering, justitie en politie staan apathisch tegenover de onophoudelijke verkrachtingen van vrouwen, meisjes en zelfs kleine kinderen door de “verrijkende” islam. De Duitse rechters sparen geen moeite de meeste gruwelijke exotische misdadigers naar Duitsland te brengen. Reden: deze arme stakkers worden in hen eigen land gefolterd en onmenselijk behandeld. Maar wat wordt er gedaan voor de Jezidische meisje die haar ISIS beul in Duitsland ontmoet? Wie beschermt haar? Wie beschermt de jonge verkrachte en vermoorde meisjes?

  Like

 7. Thomasson zegt:

  DEEL 2
  Zolang de slachtoffers waren uitsluitend homo’s of arme Duitsers uit achterstandswijken was dat geen Big Deal. Voor niemand niet. De homo’s zijn homo’s en de arme Duitsers wonen nu eenmaal in achterstandswijken en daar gelden andere maatstaven. Het zijn maar Tokkies, of zwakke (meestal oudere) burgers. Zij zijn voor politie, justitie en de politiek niet de MOEITE WAARD. Maar de kring van slachtoffers wordt steeds breder en daarmee ook de haat tegen islamitische migranten en asielzoekers. De haat wordt ook in steeds grotere mate gericht tegen de huidige politiek. Gisteren werden in Offenburg een arts en zijn assistentie aangevallen door een Somalische “vluchteling” https://fenixx.org/2018/08/16/somalier-steekt-duitse-arts-in-zijn-praktijk-neer-dokter-dood-assistente-ernstig-gewond/ . De arts overleed ter plekke en zijn assistente is zwaar gewond. De moord was gepleegd voor de ogen van de 10 jarige dochter van de arts. Zulke acties zouden steeds meer en steeds heviger kwaad bloed zetten en de kring van haters zal ook steeds breder worden. Ik heb gehoord dat Angela Merkel heeft een Dr. titel in natuurkunde. Het zou voor haar niet verkeerd zijn, de 3de natuurwet van Newton te bestuderen: over actie en reactie.

  Geliked door 2 people

 8. ildiko zegt:

  als deze waanzin zo zonder opstand doorgaat dan is voor 100% gegarandeerd dat alle rechtse tegengeluiden zullen verdwijnen en verboden worden. Alle mensen zoals wij hier ook zullen boetes of gevangenis straffen krijgen en de super natie staat van liberale dictators zal werkelijkheid worden.

  Like

 9. Steven zegt:

  Dit is allemaal zo gepland en gemaakt om chaos en ellende te veroorzaken. Het hoort gewoon bij het plannetjes van de omvolking.
  Ze hebben er echter geen rekening mee gehouden dat de weerstand enigszins eerder is gekomen dan men had verwacht. Men is nu gewoon met paniek-politiek bezig om de gesmeden plannen toch door te zetten en de eigen bevolking de dood en ellende in te storten.
  Vandaar ook dat de eigen bevolking wordt achtergesteld en de haatkoppen als koningen worden verzorgd.
  Achter de gordijnen is men in alle haast bezig om te zorgen dat NGO schepen zoveel mogelijk heen en weer varen om zoveel maar kan naar Europa te brengen om hier zoveel mogelijk ellende te veroorzaken. Het schijnt zelfs dat ze ook per vliegtuig worden ingevlogen zonder dat de bevolking het weet.
  Zolang de westerse bevolking (burgers) blijven weigeren deze haat-invasie te stoppen, gaat de regeringen gewoon verder met de boel ontregelen en u de dood in te jagen!

  Like

 10. droevige mof zegt:

  Bild heeft een centrale missie: om kiezers weg te houden van de AfD.

  Geliked door 1 persoon

 11. delamontagne zegt:

  Een persoon uit de Extreem-Linkse- Duitse kring, wil een”Anti-migrants” beweging oprichten om Extreem-Rechts tegen te gaan……….


  Sahra Wagenknecht die over de Duitse Parlementaire groepering van radicaal linksen Presideert, verklaart dat een mening van Open Grenzen voor Iedereen, naïf is en helemaal niet strookt met een linkse politiek.

  De opkomst van de anti-immigratie partij: “alternatieve partij voor Duitsland (AfD)”,
  heeft het politieke spectrum in Duitsland verstoord en zorgt ervoor dat het standpunt over immigratie moet worden heroverwogen.
  En kijk, de ongerustheid heeft ook in linkse kringen begrip opgewekt……..zodanig dat de Parlementairen ter linkerzijde onder Mevr Wagenknecht, een beweging zijn gestart om de politiek van immigratie te “evalueren”.!
  Ze heeft deze beweging genoemd ” Aufstehen! ” en ze gaat officieël op 4 september van start.
  Deze beweging werd geïnspireerd door de successen van Podemos in Spanje, Frankrijk Insoumise van Jean-Luc Mélenchon of Syriza in Griekenland, maar veel kritischer over de immigratie.

  Sahra Wagenknecht is het “goede geweten van links over de welkomstcultuur” meer dan beu en hekelt de bovenstaanden die ver van de gemiddelde Duitser wonen en moeten vechten voor hun “deel-van-de-taart”….
  Zevindt dat een “grens open voor iedereen” erg naïef is.
  Het is geen beleid van links”.
  Sterker nog, ze merkt op dat de miljarden die door de regering om asielzoekers te ontvangen in 2015 zijn uitgegeven beter besteed hadden kunnen worden.
  Het had “veel meer behoeftigen in Duitsland kunnen helpen”
  En ze vindt ook dat “meer economische migranten meer concurrentie voor banen in de sector” lage lonen”, betekent.

  Het is niet verwonderlijk dat de andere linkse partijen deze stellingname veroordelen en voorspellen dat de beweging gedoemd is te mislukken, meldt de Tribune de Genève.
  TRIBUNE de GENEVE
  https://www.tdg.ch/monde/europe/L-extreme-gauche-allemande-se-dechire-sur-limmigration/story/26378115

  Like

  • boorzalf zegt:

   Wat kijk ze eng, echt zo,n sado wijfje. Brrrrr……..

   Like

   • Steven zegt:

    Al die Extreem Linkse figuren hebben een blik van de dood in hun ogen.
    Zal vast wel door die hersenafwijkingen komen die dit soort wereldverziekers hebben!

    Like

  • droevige mof zegt:

   Bewegung Aufstehen
   https://www.aufstehen.de
   Dit is een nationaal-socialistische beweging (NSB).
   Ik denk dat we ziek zijn van alle Musserts, oud en nieuw.

   De AfD is een patriottische partij, geen beweging, geen poging om de geschiedenenis te herhalen.

   Like

   • delamontagne zegt:

    Ik heb het qlleen ,qqr uit ’t Frans vertaald van een Zwitserse Site, verver weet ik niets van die vrouw.
    Dat de AfD een Partij is en geen beweging weet ik wel, is ’t alleen al omdat ik dat uit artikelen hier begrijp.
    Nu moet die Partij nog de Grootste van Dtsland worden.

    Like

  • Nemesis zegt:

   Dan zou ze ook eens per direct moeten ophouden de antifa met woorden en daden (geld) te ondersteunen.

   Geliked door 1 persoon

   • delamontagne zegt:

    Sorry, ik zie dat bij de eerste woorden m’n toetsenbord weer naar de Franse versie is gesprongen, gebeurt vaak en ongemerkt……………..

    Like

   • Nemesis zegt:

    Bij mij zelfs naar een van de 4 talen, wordt er soms een beetje gek van. Maar ik bedoelde jou niet, maar de Bildzeitung (die immer zuerst mit dem Toten sprach).

    Like

 12. modilanto zegt:

  Dit is op Mijn Blog magilando herblogden reageerde:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s