Wil Links wel tegenargumenten horen?

Screenshot_122

(Door: Klaas Cobbaut)

De opmars van het dovemansgesprek

Het lijkt een oude grap. De extreemlinkse activist klaagt: ‘Die witte mensen zijn zo boos’. Zijn gesprekspartner zegt: ‘Maar u bent zelf toch ook wit?’. Waarop de extreemlinkse activist: ‘Ja, ik ben ook onderdeel van het probleem’.

Maar het is dus geen grap. Het komt letterlijk uit een interview in de Nederlandse Volkskrant met Michael van Zeijl en Rogier Meijerink van actiegroep De Grauwe Eeuw. Zij voeren ‘antiracistische’ acties tegen dingen als Zwarte Piet of straten die genoemd zijn naar een of andere foute koloniaal. Met de naam van hun actiegroep verwijzen ze naar de Nederlandse Gouden Eeuw, die volgens hen onterecht verheerlijkt wordt.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Doorbraak.be

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Links fascisme, meningsdictatuur. Bookmark de permalink .

7 reacties op Wil Links wel tegenargumenten horen?

 1. Tistochwat zegt:

  ‘Maar u bent zelf toch ook wit?’. Waarop de extreem-linkse activist: ‘Ja, ik ben ook onderdeel van het probleem’.

  Ik zou zeggen: koop een stuk touw en zoek een stevige boomtak.
  Maak een begin met het oplossen van ‘het probleem’.

  Geliked door 3 people

 2. Marc zegt:

  “Ze hadden het over gedragsproblemen. Een dergelijke onderschatting maken veel niet-witte jongeren mee.”

  Tja, veel niet-witte jongeren zullen dat zeker zo meemaken. Waar ligt dat dan aan? Zeer zeker niet aan de huidskleur. Misschien aan het verschil in cultuur, andere normen en waarden? Die van het soort die diametraal tegenover de hier oorspronkelijk heersende?

  Maar het kan natuurlijk ook gewoon zo zijn dat die Rogier zelf een onopgevoed ongeleid projectiel is? Los van culturele connotaties? In ieder geval los van zg. ‘rassische’ invalshoeken, zoals dat waaraan de VK zich schuldig maakt!

  Like

 3. leefbarbaar zegt:

  Linksen zijn dan ook debiel. Zonder enig besef van geschiedenis. Gewoon vanmiddag wakker geworden en dan ergens fel tegen. Meer kennis zit er niet achter. En de motivatie laat zich raden: geld.
  Om tegen de Gouden Eeuw te zijn is nodig dom; jong Nederland liet in die tijd massa’s allochtonen, vluchtelingen binnen en investeerde o.a. in kunst en cultuur, wetenschap en vrijheden.
  Om tegen de slavernij te zijn is mooi. Maar vergeet dan niet dat witmensen de slavernij hebben afgeschaft en jullie moslims slavernij nog steeds bedrijven. Tot op vandaag.
  Noem jezelf dus AFA of zo. Anarchisten of WA-Truppen.

  Like

 4. Republikein zegt:

  Make Netherlands Great Again! – The truth media in The Netherlands: an overview

  http://robscholtemuseum.nl/ethan-huff-natural-news-making-the-netherlands-great-again/

  Like

 5. Taljaard zegt:

  Steve Bannon wil wel in gesprek blijven met links.
  Hij is, met Jordan Peterson en Thilo Sarrazin, een van de meest betekenisvolle en invloedrijke antiglobalistische intellectuelen en publicisten van de vroege XXIe eeuw.
  En hij ziet haarscherp in dat het enige alternatief voor deze dialoog geweld, terreur en dwang is, waar links het historische patent op heeft. Zodra wij hier tot overgaan spelen wij dus in op hun revolutionaire en gewelddadige agenda.

  Like

 6. Luchtpint zegt:

  An ideological movement is a collection of people many of whom could hardly bake a cake, fix a car, sustain a friendship or a marriage, or even do a quadratic equation, yet they believe they know how to rule the world. The university, in which it is possible to combine theoretical pretension with comprehensive ineptitude, has become the natural habitat of the ideological enthusiast. A kind of adventure playground, carefully insulated from reality in order to prevent absent-minded professors from bumping into things as they explore transcendental realms, has become the institutional base for civilizational self-hatred.

  Kenneth Minogue in National Review, November 18, 1991

  https://www.wikiwand.com/en/Kenneth_Minogue

  Like

 7. kampersrene zegt:

  Vandaag heb ik iets gedaan wat voor links-groen onvergefelijk is Ik verdien de tittel van Racist ! Ik deed het zonder erbij na te denken ….maar het kwaad was geschied…ik had bijzonder veel trek in een stuk “fondant chocolade” en at het met smaak op….Wat moet ik doen om dat goed te maken , ik durf geen links groene , die nobele strijders tegen het racisme , nog in de ogen kijken

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s