WAARSCHUWING! DE BEVOLKINGSUITWISSELING WORDT WET!

Screenshot_155

Het is mogelijk dat er lezers zijn die nog steeds niet geloven dat de wereldelite bezig is met een bevolkingsuitwisseling. Een uitwisseling waar Europa het slachtoffer van gaat worden. Misschien dat er een aantal mensen is dat denkt dat onze beweringen in de artikelenreeks “Multi-Culti Eindstation” overdreven waren. Dat we een te donker scenario schilderden. Intussen moeten we helaas mededelen dat de Verenigde Naties (VN) bezig zijn de bevolkingsuitwisseling formeel door te voeren (“Global Pact for Migration”). Nog dit jaar moet de hele zaak zijn beslag krijgen, zodat de plannen in de komende jaren kunnen worden uitgevoerd. Hoe dit alles in zijn werk zal gaan, zullen we hieronder uitleggen. We kunnen vooraf al vast wel één ding zeggen; het is nog erger dan we al dachten.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Dhimmitude, dictatuur, discriminatie, Elite, Eurabië, Europa, Genocide, Globalisering, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, politici, propaganda, Racisme, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, Verenigde Naties, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

54 reacties op WAARSCHUWING! DE BEVOLKINGSUITWISSELING WORDT WET!

 1. Neilven zegt:

  Ja dit is het verhaal, ook Sarkozy heeft dit tijdens een verklaring gezegd, nu is de vraag gaan wij het volk ons hier tegen verzetten of gaan we als makke schapen naar de slachtbank? Zo zie je maar hoe vies de politiek is, ons interesseert ze niets, als zij er maar goed van af komen.

  Like

 2. Hovawart zegt:

  Hopelijk geld het verdrag ook voor de Europeanen die zich niet meer thuis voelen in Europa…….

  Geliked door 1 persoon

 3. Thoth zegt:

  Gevolg is, zal de Nederlanders het interesseren? Ik denk de ‘elite’ – de mensen met een goede baan, dwz. partij-politiek, onderwijzers, industrie-belangen, advocaten, etc. – van niet. Gelukkig heb ik geen kinderen….

  Like

 4. Guus Velraeds zegt:

  Wat het gaat worden hebben we gezien in Amsterdam. De stad vol met lieve mensen. Je komt uit de douche en plotseling zitten een drietal negers bij je in de woonkamer en vragen of de koffie klaar staat.

  Geliked door 1 persoon

 5. paulzwueste zegt:

  Ach ja, wat zullen we er van zeggen.

  Geliked door 2 people

 6. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Als de waanzin, die in dit item wordt beschreven op waarheid berust, dan staat ons de totale ondergang te wachten. Deze idioterie van de wereldheerschappij is categorisch onacceptabel. Er wordt on kennelijk iets door de strot geduwd, waarvan we de consequenties niet kunnen overzien. Waar zijn die lunatics helemaal mee bezig ???

  Het is nu hoogtijd, om te overwegen, of we nog wel lid willen blijven van internationale organisaties als: Verenigde Naties, EU, Eurozone, NATO etc. etc. etc. Dit dient onmiddellijk op de politieke agenda geplaatst te worden. Het wordt hoogtijd, dat de bevolking breeduit wordt voorgelicht. En het volk dient zich hierover uit te spreken.

  Niks niet even door Knudde-3 in laten voeren als zogenaamde “soft law”, dus zonder parlementaire controle. Dit kan en mag niet geaccepteerd worden !!! Dit moet gestopt worden !!!

  De wereld is doorgedraaid, psychisch gestoord, gek geworden !!!

  Geliked door 2 people

 7. Tistochwat zegt:

  Praat dus met iedereen om je heen. Leg uit wat men van plan is, en wat dat voor ons allemaal gaat betekenen. Schets een beeld van het vernietigde Europa dat het gevolg zal zijn van deze gelegaliseerde bevolkingsuitwisseling.

  Dat heb ik al zo vaak geprobeerd, maar de ‘deugers’ luisteren niet; ze zouden je het liefst meteen wurgen als je iets negatiefs zegt over hun geliefde ‘vluchtelingen’.
  Ik denk dat ik het bij het juiste eind heb door te zeggen dat ‘het licht uitgaat’ binnen 3 tot 5 jaar.

  OMG, wat een vreselijk vooruitzicht.
  Ik zie de beelden al voor me: overal brullende, mohammedaanse koppensnellers met hun uitgebreide familie, die volop te vreten hebben terwijl de (bejaarde) autochtone bevolking ligt te creperen en/of de moskee in wordt getrapt.

  Let wel: ik heb totaal geen medelijden met de blanke, ‘deug’verraders, maar er zijn ook nog onschuldige realisten die nooit een vlieg kwaad hebben gedaan en die de dupe zijn van die krankzinnige, linkse, kwaadaardige idioterie.

  Eigenlijk zijn er geen woorden voor…

  Geliked door 4 people

  • Roni zegt:

   Zullen we de tijd nog gaan meemaken van realisten met bomgordels vraag ik me soms wel eens af. Immers, voor de autochtonen is er amper ooit geld beschikbaar, ze mogen geen kritiek hebben want worden meteen weg gezet als racisten, enz enz.
   Als je niets meer te verliezen hebt en je ziet dat het geïmporteerd menselijk afval en hun nazaten als het uitverkoren volk op handen gedragen wordt of dat ze geen adequate strafeisen krijgen dan kan ik me voorstellen dat het op een dag maar eens BOEM afgelopen moet zijn BOEM.
   LANDVERRADERS, jullie verdienen niets anders.

   Geliked door 3 people

  • Patriot 2.0 zegt:

   En toch: kennis BLIJVEN verspreiden!

   Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Patriot 2.0 20 augustus 2018 om 09:00

    Ja doei!
    Niet meer mondeling; dat vreet te veel aan me en het levert geen enkel resultaat op.
    Ik leg hier mijn ei wel.

    Geliked door 1 persoon

  • ronjaspers zegt:

   Tistochwat.Vergeet die bevolkingsuitwisseling,de satanische elite wil 90 % van de wereldbevolking uitmoorden.Google agenda 21 op youtube.En de Verenigde Nazi,s gaan dit uitvoeren.

   Geliked door 1 persoon

 8. koddebeier zegt:

  Sleep dat tuig dat hier achter zit voor een Neurenberg2 tribunaal en geef ze de doodstraf voor landverraad !

  Geliked door 2 people

 9. bigljohn zegt:

  Ik weet niet in hoeverre we alles nog in eigen hand hebben. Zolang er sprake is van stembusfraude, kwamen we er telkens achter dat na iedere verkiezing de VVD weer veruit de grootste is, en nu gevolgd door smeerlappen zoals Groen Links en D66. Rutte 4 staat al in de steigers, en de MSM media had het er al over dat Groen Links door zal groeien naar minimaal 20 zetels. Dit is dus de hele opzet. De links liberale VVD samen met een aantal rooien en of het CDA. En telkens blijft de PVV binnen de marge, tot verbazing van velen. ook de PvdA is weer aan het groeien. Niet zo verwonderlijk dus alles in aanschouw nemende. Deze hele kermis kan pas actief gestopt worden door daadwerkelijk verzet. Bovendien is onze tijd op. Langer wachten betekent overgave aan de islam !

  Geliked door 5 people

  • Petra DeBoer zegt:

   Zelfs onze regering heeft niet alles in handen en is afhankelijk van de macht van de deep state. Uiteraard zitten er mensen in de regering die de deep state willens en wetens ondersteunen zoals D’66 maar vooral de PvdA is onderdeel van de deep state en deden dit willens en wetens. We moeten van het gehele partijkartel af en dat er geen cent subsidie meer gaat naar welke NGO dan ook.

   Geliked door 5 people

 10. Republikein zegt:

  Britse zakenman doneert 1 miljoen voor nieuw referendum Brexit.
  Brit is een ander woord voor slaaf.

  Geliked door 3 people

 11. Jean zegt:

  Waarschuwing: Die EU bende moet uitgeschakeld en verdreven worden zoniet staan ons afschuwelijke gewelddadige barbaarse tijden te wachten.
  Nu verjagen geeft een win-win resultaat: minder geweld en veel minder roofpraktijken.

  Geliked door 2 people

 12. bozeoudeman zegt:

  Marinus van der Lubbe, de gebouwen van de Verenigde (Arabische) Nazi’s in New York graag. Dank u!

  Geliked door 1 persoon

 13. Harry zegt:

  Het heimelijke achter deze debiele acties verdwijnt steeds meer .
  Het wordt steeds duidelijker .
  Alle boze vermoedens worden werkelijkheid .
  En wat kunnen we er tegen doen ?
  Alleen zoveel mogelijk mensen aan onze kant zien te krijgen en die zoveel mogelijk activeren .

  Geliked door 4 people

 14. Statler & Waldorf zegt:

  Prima verhaal maar iedereen boven de 50 jaar denkt het zal mijn tijd duren.

  En de jeugd, ach de jeugd, die gun ik van harte de gevolgen van hun stemgedrag, kortzichtigheid, een links gutmensch willen zijn en niets maar dan ook helemaal niets begrijpen van wat makes the world go round.

  Geliked door 3 people

  • Tistochwat zegt:

   @ Statler & Waldorf 19 augustus 2018 om 19:31

   iedereen boven de 50 jaar denkt het zal mijn tijd duren.

   Het is heel dom om te denken/zeggen dat het je tijd wel zal duren.
   De bejaarden van de nabije toekomst gaan afgrijselijke dingen meemaken.
   Ik hoop dat ik voor die tijd op een ochtend gewoon niet meer wakker word.

   Geliked door 4 people

  • Steven zegt:

   50-ers gaan hier ook nog héél veel last van krijgen.
   Als dit zo doorgaat is het over 5-7 jaar geen houden meer aan in Europa, en kan je alleen als BLANKE nog met een UZI over straat of in groepen.
   Nu al zijn de BLANKE bevolking iedere keer weer het slachtoffer van geweld, verkrachting en berovingen. Laat staan als we een paar jaar verder zijn….

   Geliked door 5 people

  • Jean zegt:

   @ Statler & Waldorf 19 augustus 2018 om 19:31
   Ik ben de 75 reeds voorbij maar ik heb zo NOOIT gedacht want ik heb kinderen en kleinkinderen en de toekomst van mijn/onze kinderen en mijn/onze kleinkinderen is mij heilig, daar zal ik alles voor doen dat die veilig kunnen leven, helaas hebben we teveel lafaards in de politiek die voor hun eigen postje alles gebruiken zelfs laf verraad van eigen volk. De gevaarlijkste lafaards zitten in dat EU gedrocht die blijven binnenhalen puur voor eigen gewin, die lafaards moeten uitgeschakeld worden bij de eerstvolgende verkiezingen maar liefst vandaag nog.
   Jammer dat die lafaards nooit slachtoffer zijn.

   Geliked door 2 people

 15. Pingback: WAARSCHUWING! DE BEVOLKINGSUITWISSELING WORDT WET! – glockie17c

 16. I.K. Bennurklaarmee zegt:

  “De hele operatie zal honderden miljarden Euro’s kosten, die door de Europese burgers moeten worden opgebracht. ”

  Hoe gaan ze dat terugverdienen?? Door goedkope arbeidskrachten in te zetten in de vorm van gemigreerde Afrikanen?? Die willen niet werken! Die willen een uitkering, feestvieren en een gratis auto van 50 mille!!

  Geliked door 3 people

  • Patriot 2.0 zegt:

   Afbreken pensioenen en zorgstelsel. WW en AOW afbouwen. Langer werken, meer belasting, duurdere benzine en meer.

   Geliked door 1 persoon

   • I.K. Bennurklaarmee zegt:

    Ach ja; de btw kan ook altijd nog wat omhoog en nóg hogere basiszorg verzekering. 🙂

    Geliked door 2 people

   • I.K. Bennurklaarmee zegt:

    Excuus: uiteraard deze emoticon: 😦

    Geliked door 3 people

   • Steven zegt:

    … en de BTW kan ook wel naar 80%… geen Hollander die er wat tegen gaat doen…tja.. alleen in de wandelgangen. Net zo als met de verkiezingen…eerst 4 jaar lang klagen, en als je je stem mag uitbrengen dan stemmen ze gewoon weer op dezelfde afbraak partijen. (of de overheid saboteert verkiezingen)

    Geliked door 3 people

 17. Al die grote wereldclubs zijn bezig eigen doelen te halen……groot geld binnenharken…..regeringen als loopjongen gebruiken…….zelfs het IMF is betrokken bij migrantenstroom naar Europa. https://t.co/XMnwYqNcYe

  Geliked door 2 people

 18. Hovawart zegt:

  Alle ingrediënten zijn aanwezig om van Europa wederom een slagveld te maken, de tegenvallende groeicijfers van de economie, die sinds het derde kwartaal van het jaar 2008 al niet meer boven de 2,5% gemiddelde groei (BBP) is gekomen, is ondanks het fake news van het CPB, er nu al geruime tijd sprake van een nieuwe recessie, maar word er door de media gezwegen in alle talen, vooral in het Nederlands.

  Geliked door 3 people

 19. Hovawart zegt:

  Geef het volk een afleiding, een misleiding, en de regering kan doen en laten (vooral laten) om de maatschappelijke en economische hervormingen door te voeren, een paar brandende auto’s en men is bereid om alle maatregelen en wetswijzigingen te accepteren, de islamisering als de mantel van een goochelaar, het valluik als truc om onze westerse normen, waarden en inkomensniveau plotsklaps te laten verdwijnen……..applaus voor de Brusselse goochelshow.

  Geliked door 1 persoon

 20. Patriot 2.0 zegt:

  Dus de migranten mogen zelf kiezen wiens portemonnee ze leeg komen eten. Mogen wij ook nog wat kiezen? Nee, zeker?

  Geliked door 1 persoon

 21. Roeland zegt:

  Er is al jaren een enorme leegstand van winkels in mijn omgeving. Het lijkt zelfs toe te nemen.
  Wat ook toeneemt is het aantal “statushouders”. Wat eens een vredig dorp was, is nu een buitenwijk van een stad met grote problemen geworden. Inderdaad het dorp vergrijst.
  Omvolking wordt hier zelfs openbaar gestimuleert. Kijk het plaatselijke suffertje of de internetpagina van de “gemeente” er maar op na.
  Het wordt allemaal buiten het “nieuws” gehouden. Ik hou echter een dossier bij. Het gaat niet goed in Nederland en mijn regio, we verliezen in rap tempo onze identiteit en de Randstad is allang niet meer een uitzondering.

  Geliked door 4 people

  • Elisah zegt:

   Die vergrijzing wordt vooral veroorzaakt doordat de jongeren vertrekken om te studeren en vervolgens een baan te zoeken in een gebied waar de banen te vinden zijn.
   Dit probleem wordt veroorzaakt doordat er een ongelijke verdeling is over de regio’s in Nederland, alles zit geconcentreerd in de Randstad, zodat de rest van Nederland dus automatisch leegloop krijgt.

   Geliked door 1 persoon

 22. Republikein zegt:

  Sinds jaar en dag heeft de elite de mond vol over hervormingen, waar omvorming tot algehele slavernij wordt bedoeld.

  Geliked door 2 people

 23. Ik hoor dit aan en zie wat ik al zei op Hyves terug.
  Ik was direct een bruinhemd, Hitler nazi enz.
  Nu lees ik ergere dingen als ik toen ooit benoemde.
  Ik hoor nu Europa is verloren, hoezo? Willen we er niet voor vechten dan?
  Laten we dit gewoon maar gebeuren?
  En wat met de rest van de wereld?
  Laat Amerika dit gebeuren?
  De islamhatende Chinezen en Japanners?
  Rusland?
  Polen?
  Als dát zo zal zijn dan hoop ik dat de wereld vergaat, met alles wat mens is.
  Want dan verdienen wij niet zo,n zeldzame unieke mooie blauwe planeet.
  Succes allemaal.

  Geliked door 1 persoon

  • Oeps zegt:

   @ Henny Lowes Ras PVV (@mening66) (20 augustus 2018 om 11:21)

   Dames en Heren.

   Wij hadden onze hoop gevestigd op Geert Wilders. Daarom hebben we bij de Tweede Kamer verkiezingen en masse op de PVV gestemd.

   De PVV werd de tweede grootste partij in de Tweede Kamer. Maar Rutte ging demoniseren en legde een cordon sanitair om de PVV. En Geert Wilders …….., hij liet het gebeuren. Zijn campagne was al erg mat. Hij had geen antwoord op de Turken-truc van Rutte, 3 dagen voor de verkiezingen. Wilders komt alleen met een handvol slogans afzetten en niet met kant en klare oplossingen. Laat staan met plan B en plan C en plan D. En toen, bij de grote demonstratie in Rotterdam dit voorjaar, Denk met een supergroot spandoek op een hekwerk af kwam zetten en aanstuurde op een confrontatie, droop Wilders jammerlijk af. Wilders is hard bezig zijn goodwill te verliezen. De onvrede en het gemor nemen toe. Ik heb hier op E.J.Bron al diverse keren aangegeven, hoe Wilders het tij zou kunnen keren. Maar hij is als een blok beton. Er is geen beweging waar te nemen. Zelfs als het huidige kabinet de hele rit kan uitzitten, staan de volgende verkiezingen al weldra voor de deur. Het is dus voor Geert Wilders de allerhoogste tijd, om aan de weg te gaan timmeren. De tijd dringt. Nederland dreigt ten onder te gaan in het immigratie beleid van de EU. De PVV is onze laatste strohalm. Als Geert Wilders niet snel in actie komt, is het te laat. Blijf niet langer stilzwijgen, wees zelfbewust, kom uit de kast en maak kabaal. Laat het zooitje van het cordon sanitair alle hoeken van de Kamer zien !!! Veeg de vloer met ze aan !!! Ontmasker Pinokkio en zet hem boven op de kast !!! Geert Wilders, wees niet langer een mietje. laat zien dat je een vent bent met karakter, met een ruggegraat en met ballen !!! Get organized and get the job done !!!

   Geert Wilders, neem deze woorden voor wat ze waard zijn en doe er je voordeel mee. Verspil je goodwill niet langer. Men een one-man-show ga je het beslist niet redden. Ga leiding geven aan je achterban. Als we het samen doen, samen onze schouders eronder zetten, zijn we sterk. Samen kunnen we het tij keren !!!

   WIJ zijn het Nederlandse volk. WIJ willen ons niet laten ringeloren door Krengela, Druncker, de EU, Timmerfrans en Knudde-3. WIJ eisen respect. WIJ eisen ons land terug. Wij eisen onze vrijheden op !!!

   Like

 24. kim zegt:

  Het begin van de grote verdrukking?

  Geliked door 1 persoon

 25. Pietersen zegt:

  Ik ga deze waanzin die men van plan is niet lezen.

  Like

  • Oeps zegt:

   @ Pietersen (20 augustus 2018 om 14:08)

   Dames en Heren.

   Dit is geen waanzin. Dit is de keiharde waarheid. Dit is wat ons staat te wachten, als we op onze lauweren blijven zitten.

   Degenen, die dit niet willen horen, of niet willen zien, of er niet over willen lezen, of er niet over willen praten, zijn als de vier aapjes.

   Ze hebben niets gezien.
   Ze hebben niets gehoord.
   Ze hebben er niet over gesproken.
   Ze worden bij hun pietje gepakt.

   Ze kunnen straks met het schaamrood op de wangen zeggen: “Wir haben en nicht gewusst”.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s