“Aanjager #metoo zelf beschuldigd van seksueel wangedrag”

Screenshot_179

Asia Argento, een Italiaanse actrice en een van de eerste vrouwen die zich uitspraken tegen producer Harvey Weinstein, wordt zelf beschuldigd van seksuele intimidatie. Ze zou een minderjarige acteur hebben aangerand en hem de afgelopen maanden zo’n 380.000 dollar hebben betaald.

The New York Times heeft documenten in handen van de advocaten van Argento (42) en de acteur, Jimmy Bennett (22). Bestanden met de beschuldigingen, een betalingsovereenkomst en foto’s van de twee in bed, zijn in een e-mail naar de Amerikaanse krant gestuurd door een anonieme afzender.

In e-mailverkeer dat in handen is van The New York Times adviseert de advocaat van Argento haar ook hoe ze het beste kan omgaan met de beschuldigingen.

Lees verder>>>
(h/t “Henk der Niederländer”)
NOS.png

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Hypocrisie. Bookmark de permalink .

51 reacties op “Aanjager #metoo zelf beschuldigd van seksueel wangedrag”

 1. Aegolius cs zegt:

  Nou Joh, die E 380.000,– heb je “voorlopig” in de knip en menigeen had met je willen ruilen. Nu volgt het gedonder in de glazen.

  Geliked door 1 persoon

 2. paulzwueste zegt:

  En nou maar hopen dat die onschuldige jongen snel van z’n trauma’s verlost zal worden.
  Het is me toch wat om zo verkracht te worden door Metoo zelf.
  En hij was alzo nauw geschapen.
  Geen wonder dat je dan verlies aan inkomen lijdt!

  Geliked door 1 persoon

 3. BertG. zegt:

  Die jongen moet niet zo zeuren.
  Wie had dat nou niet willen meemaken op zijn 17de dat er zo maar een leuke milf op je afkomt.

  Geliked door 2 people

  • Henk der Niederlander zegt:

   An sich kan Ik dat volgen Bert, maar de point is dat deze muts loopt te janken dat ze miischien eens bij haar kont gepakt is en daar een slaatje uot wil slaan maar zelf niet bang is om het ”goede” voorbeeld te geven.
   Dus Ik zeg inwrijven die doos.

   Like

  • Trucker zegt:

   Euh Bert zelfs op mijne “gezegende” leeftijd zou ik als dat meiske aan mijn deur belt om pakweg de weg te vragen ook niet vies zijn van een potje meto 🙂

   Geliked door 1 persoon

 4. Guus Velraeds zegt:

  Dat hele me#too gedoe is een hele grote gore hypocriete toestand die volledig uit de hand gelopen is met ondersteuning van de hijgende policor media.

  Bah wat een vuiligheid.

  De ene cinema hoer was nog meer verkracht dan de ander.

  Eerst met instemming de benen wijd doen (voor de carrière) en jaren later een verdien model vinden in een aanklacht.

  Geloof me het zijn niet allemaal slachtoffer die de media opgezocht hebben.

  De echte slachtoffers zitten ergens stil een een hoekje.

  Geliked door 1 persoon

 5. Thom zegt:

  Man man zo, n wijf al;s je 17 bent, dan ben je in de hemel terecht gekomen maar tioch minstens in het aards paradijs.

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Onzin.
   Het gaat hier om 380.000 dollar!
   Altijd dat gezemel over vrouwen die het aards paradijs zelf zouden zijn…!
   En ’n last die je hebt.

   Het enige probleem dat echt op ons afkomt is dat de sigaren steeds duurder worden!

   Like

 6. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  De meeste jongens van een jaar of 17 hebben zoveel hormonen, dat ze wel 3 keer per dag moeten masturberen. Even lekker rollebollen met Asia Argento lijkt me dan wel een leuke afwisseling. Welke puber zou daar geen natte droom van krijgen ??? En als je daar dan ook nog eens $ 380.000 voor krijgt, dan heb je het toch wel helemaal gemaakt, zou ik zo denken. Heb je iets om op school over op te scheppen. Iedere normale jongen zou “haleluja” roepen.

  Geliked door 2 people

  • paulzwueste zegt:

   Volledig oversext als je het mij vraagt.
   Doet denken aan ’n softe versie van de islam.
   Moslims doen het vijf keer per dag en zijn daarna nog altijd even boos en ontevreden.
   Bovendien is de hele zaak ontstoken door dat zand onder hun voorhuid.
   En die lucht…

   Maar even serieus, heb je daar ook ’n folder van?

   Like

 7. Eric zegt:

  En de mallemolen van de hypocrisie, Hollywood geheten, draait ongestoord verder. Ik kan me niet vinden in bovenstaande commentaren. Ook ik zou niet graag verkracht worden door die lelijke Italiaanse narcistische heks. Maar ik had dat geld niet van dat wijf aangenomen, ik zou sowieso naar het gerecht gestapt zijn en zou ervan genoten hebben wanneer die schizofrene harpij in de media afging als een gieter. Metoo is één en al een heksenjacht, waarbij het deze keer de heksen zijn die jagen, niet alleen op steenrijke sterren van wie ze door chantage miljoenen kunnen aftroggelen, maar ook op minderjarige kereltjes, die ze door hun vampierenstreken levenslang traumatiseren. Wellicht wordt die jongen uit afkeer van deze vrouw nu voorgoed homofiel.

  Like

  • BertG. zegt:

   Ben jij soms homo of zo.
   Of gewoon een nare jeugd gehad.

   Geliked door 2 people

   • Eric zegt:

    Nee, gelukkig niet.
    Ik kan gewoon die jaloerse reacties niet begrijpen. Hoe zou zo’n puber het nu leuk kunnen vinden om door zo’n lelijk wijf aangerand te worden? Ik hoop dat ze onder de hakbijl terecht komt, en dat meen ik.

    Like

   • BertG. zegt:

    Om een stijve te krijgen , zal er toch eerst een aanleiding voor moeten zijn.

    Dan moet je ook niet zeiken achteraf.

    Geliked door 1 persoon

   • Eric zegt:

    In uw optiek veronderstelt aanranding penetratie. Misschien zou u een stijve gekregen hebben wanneer u door dat kreng was overvallen, daarom die jongen nog niet. Zelf zou ik gruwen wanneer zo’n spook me aanraakte. Heeft u dat filmpje van haar optreden in Cannes gezien? Ze acteert zelfs slecht wanneer ze ‘getuigt’ over Weinstein die haar verkracht zou hebben. En nadien glundert en triomfeert ze voor het publiek. Dat mens is één al leugen en narcisme, ze geniet gewoon van de massale belangstelling die ze met het verhaal van haar verkrachting opwekt. Ik hoop dat ze nu komt waar ze hoort, achter de tralies !

    Like

   • Elisah zegt:

    Eric, ze hebben uitgebreid sex gehad met alles erop en eraan…..

    Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Eric.
    Wat zit je toch van je af te schelden over “dat wijf”…?
    Is het misschien familie van je?
    Of ben je vroeger in je jeugd door ’n Italiaanse tante met wortels tussen haar liezen aangerand, en mocht je toen nog niet genieten omdat je niet wist wat het was…?
    Ik zou daarom zeggen… het is nog niet te laat.
    Laat je voorlichten door de Pastoor of Imam van je parochie en leg die hakbijl weer terug in het schuurtje.

    Je weert waarschijnlijk niet wat je al die jaren gemist hebt.

    Like

  • Trucker zegt:

   @Eric zegt –>FLAUWEKUL<– 20 augustus 2018 om 22:11

   Lees wat Trucker (ik of mijn alter ego) schrijft 20 augustus 2018 om 22:56

   Like

  • Oeps zegt:

   @ Eric (20 augustus 2018 om 19:18)

   Dames en Heren.

   Het gaat hier niet om een klein kind, maar om een jongen van 17 jaar. Jongens van die leeftijd zijn echt geen doetjes meer. Die zijn sexueel actief, althans ze masturberen frequent. Welke jongen op die leeftijd fantaseert niet over rollebollen met zijn lerares ??? En als je als 17-jarige het geluk hebt, om een keer zo lekker bevredigd worden, dan ben je toch helemaal in de wolken. Dan ben je beslist niet gefrustreerd.

   Als een oudere vrouw sexuele avances maakt en een jongen van 17 jaar oraal gaat bevredigen, dan weet die jongen precies wat er gebeurt. En als hij dat niet zou willen, dan is hij zeer zeker in staat, om dat af te houden, c.q. af te weren. Uit dit verhaal blijkt nergens, dat er sprake zou zijn van verkrachting. Integendeel, hij was coöperatief. Als hij het niet had gewild, had hij zijn broek niet uitgetrokken, of uit laten trekken. Tijdens het pijpen, had hij haar gemakkelijk van zich af kunnen schudden. Dat is allemaal niet gebeurd. Dit valt dus onder “mutual consent” (wederzijdse instemming). Ik vraag me ook nog af, of hij het niet zelf heeft uitgelokt.

   De minimum leeftijd voor kan in Amerika variëren van 16 tot 18 jaar, waarbij ook allerlei omstandigheden worden mee gewogen. Waar, in welke staat, heeft het voorval plaatsgehad ??? Wist Asia Argento dat Jimmy Bennett 17 jaar was, of heeft hij misschien over zijn leeftijd gejokt ??? Had hij eventueel sexuele ervaringen met anderen (leeftijdgenootjes) en hoe vaak ??? Hoe zijn ze tot de daad gekomen ??? Ging het spelenderwijs, of was het uitlokking en zo ja, door wie ??? Werden er voorbehoedsmiddelen gebruikt en zo ja, wie had die bij zich ??? Wat kan er met die foto’s worden aangetoond, of juist niet ??? Jimmy Bennett zal bewijs moeten leveren in zijn case. Geloof maar gerust, dat de advocaat van Asia Argento heel veel slimme vragen zal gaan stellen. En Jimmy Bennett zal heel stevig in zijn schoenen moeten staan en alert moeten zijn, om niet de verkeerde antwoorden te geven.

   Gelet op de vorstelijke compensatie van $ 380.000, die Asia Argento hem heeft betaald, kan ik me niet aan de indruk onttrekken, dat Jimmy Bennett er een slaatje uit wil slaan. Hij probeert er nu, met zijn claim van $ 3.500.000 nog meer uit de kan te halen. En dat lijkt me niet zo snugger. De advocaat van Asia Argento zal zeker proberen aan te tonen, dat Jimmy Bennett zelf de uidagende partij was. En als dat lukt, dan kon het wel eens zijn, dat hij dat hele bedrag mag terug betalen. En dan konden de rollen ook nog wel eens worden omgedraaid. Dan kon hij zelf wel eens een enorme claim wegens smaad aan zijn broek krijgen. Het Amerikaanse recht kan rare wendingen nemen.

   Er wordt niet vermeld, of Asia Argento zwanger is geraakt. Als dat wel het geval zou zijn, dan liggen de zaken natuurlijk anders.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Oeps.
    Zwanger of niet.
    Ik zou zeggen, diegene die het kindje krijgt mag het houden.
    Da’s gewoon eerlijk.
    Verder hoeven we er niet zo veel woorden aan vuil te maken want nogmaals het kost je zoveel tijd om naar beneden te scrollen en dat is toch ook niet leuk voor die mensen hier die bij God geen idee hebben waar je het over hebt.

    Like

  • Eric zegt:

   “Eric, ze hebben uitgebreid sex gehad met alles erop en eraan…..”
   Elisah, Ja, en? Hebben al die Hollywoodhoeren dan niet uitgebreid gesekst met Weinstein om hun carrière wat vooruit te helpen? En eens ze dan dankzij Weinstein doorgebroken waren vielen ze hem aan en dienden ze klacht in, soms twintig jaar na datum. Momenteel leven we in een klimaat waarin elke blanke man als een potentiële verkrachter wordt beschouwd terwijl over de massa’s aanranders en grooming gangs van moslimorigine met geen woord wordt gerept? Nog iets in de MSM gehoord over Telford, Oxford etc en over Tommy Robinson? Maar als de Italiaanse hoer beweert dat ze verkracht werd dan gelooft iedereen haar voetstoots. Hoeveel heeft ze daaraan overgehouden, denk je? Goed dat ze nu dus door de mand is gevallen en hopelijk wordt ze levenslang achter de tralies gestoken. Daar hoort ze thuis.

   Like

   • Trucker zegt:

    @ Eric 21 augustus 2018 om 16:09

    Twee dingen
    Dit is een PRO Israël blog en verder ANTI islam(ieten) en dat is de core business van Heer Bron.
    Af en toe wordt er eens prettig of topic gegaan maar hier lees ik het oeverloos gezeik van een gefrustreerde vent(?) dat laatste ben ik dan nog niet zeker.
    Bert heeft de suggestie opgeworpen dat u misschien homo bent ik heb dat geliked want u raaskalt en mekkert God weet hoeveel woorden aan een feit dat beiden plezier aan beleefd hebben.
    Reageerder Oeps heeft het goed neergezet u ZEIKT en ik kan me niet van de indruk ontdoen dat het gefrustreerd gezeik is.
    Nogmaals als meisje Asia Argento aan mijn deur zou bellen zou ik ook een metootje doen met haar, u heeft een andere smaak is me duidelijk maar moet zij in de gevangenis of ERGER want u pent onderstaande (en ik viel omzeggens van mijn stoel en daar is al wat voor nodig)

    Eric zegt:
    20 augustus 2018 om 22:11
    Nee, gelukkig niet.
    Ik kan gewoon die jaloerse reacties niet begrijpen. Hoe zou zo’n puber het nu leuk kunnen vinden om door zo’n lelijk wijf aangerand te worden? Ik hoop dat ze onder de hakbijl terecht komt, en dat meen ik.

    Ik hoop dat ze onder de hakbijl terecht komt, en dat meen ik.

    U bent toch normaal in de bovenkamer en tussen de benen want de hakbijl voor meisje Argento louter om het feit dat ze een zeventienjarige puber de nacht van zijn leven heeft bezorgd is buiten alle proporties en zou goed staan in de islamietenbelevenis.
    Zal zien of the Boss volgende lijntje laat staan :
    –>u bent knettergek<–

    Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Goed gezegd Trucker.

    Like

  • paulzwueste zegt:

   Eric.
   Dit is weer ’n geheel origineel point of view moet ik zeggen.
   Zo heb ik de zaak nog niet bekeken.
   Maar ’t kan.
   Jij hebt dat geld niet nodig.
   Wat is nu 380.000 dollar…?
   In het geheel niets!
   Hier gaat het om het principe.
   Hier wordt niets afgetrokken, hier wordt direct afgerekend en zonder korting!
   Zou kunnen.
   Misschien was die jongen al homofiel.
   Tsja dan is het ècht hard wèrken geweest voor die knul.
   Maar goed… hij krijgt er dan ook 380.000 dollar voor en bovendien kan hij na jaren nog eens cashen!
   En hij hoeft alléén maar de onvolwassen onschuld uit te hangen.
   Want het kindje was slechts zeventien jaar.
   En dáár zijn ze héél fèl op in het hypocriete Amerika, waar dan ineens NIETS meer kan..
   Voel je?
   Nee zeker…
   Dat die vrouw ook haar lustgevoelens had, en bovendien ’n heel groot bedrag heeft betaald is allemaal niet belangrijk voor jou.

   Welnee.
   Jij bent nog véél erger dan de eerste de beste linkse zak!

   Geliked door 1 persoon

   • BertG. zegt:

    Wat zal de jongen er ondragelijk onder geleden hebben.
    Dit is toch wel 1 van de ergste dingen die je kan meemaken als 17 jarige.

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    LOL! Ik zou willen dat het mij was overkomen op die leeftijd! 😆

    Like

   • Eric zegt:

    Die zo onschuldige vrouw, die ‘ook haar lustgevoelens had’ (ocharme) heeft een hele zaal blanke mannen uitgedaagd. Volgens haar lopen er in Hollywood overal verkrachters rond die zich nog moeten bekendmaken. Dat er in Hollywood ook overal luxehoeren rondlopen die hun carrière op de rug hebben gemaakt zegt ze natuurlijk niet. En ik begrijp het niet: ik verdedig blanke mannen, ik ontmasker het anti-Trumpklimaat in de VS en jij, Paul, beweert dat ik een linkse rakker ben. terwijl jullie (Jij, Bert, Trucker en de anderen) een kwaadaardige roze muts in bescherming nemen omdat ze volgens jullie een mooi snoetje heeft. Je houdt ervan de begrippen te verwarren, zo lijkt me.

    Like

 8. kampersrene zegt:

  Kan die mij niet aanranden ….met den helft van dat bibbergeld ben ik al tevreden !

  Geliked door 2 people

 9. Elisah zegt:

  Hij is helaas niet zo mooi opgedroogd, zijn carriere is nu voorbij en hij heeft toch snel geld nodig?

  Like

 10. Eric zegt:

  Oké, ik snap het: jullie vinden dat één van de aanstooksters van de Metoo-beweging, die door de Democratische Partij van Killary Clinton gesubsidieerd en tegen Trump ingezet wordt, een minderjarige mag aanranden. Jullie zijn allen zelf roze mutsen, dat is het. Ik raad jullie dan ook aan je bij al die hysterische wijven die blanke mannen haten aan te sluiten. Ik blijf erbij: dat wijf hoort in de gevangenis en zeker niet op een podium vanwaar ze alle mannen als verkrachters kan brandmerken. Wat als het om een oude dikke tante zou gaan, hé, zo één waarover Boudewijn de Groot zingt (hé, tante Julia…)? Dan zouden jullie die jongen wel begrijpen. Dus blijkbaar geldt dezelfde wet (op aanranding van minderjarigen) niet voor iedereen. Is dat het?

  Like

  • Elisah zegt:

   Ze hoort wat mij betreft gestraft te worden, maar dit is een iets ander geval dan de vrouwen die misbruikt zijn.

   Geliked door 1 persoon

   • Trucker zegt:

    NIET akkoord in de US kan je rijden van 16 jaar, dan weet je volgens mij op 17jarige leeftijd al lang waar Abraham de mosterd heeft gehaald.
    Die 17jarige zou gek geweest zijn om te weigeren en wat meisje Argento heeft gedaan gevangenis in waarom? omdat ze een tiener (misschien) heeft ontmaagd.
    Ik schrijf misschien want best mogelijk dat hij in de drive-in al eens met een vriendinnetje gesmosd heeft.
    Niet vergeten we praten over een filmster(retje) die weten vlugger van wanten als een doodnormale knul.
    Wat een gezeik eigenlijk : “…Ze hoort wat mij betreft gestraft te worden…”
    Nou volgens mij niet.

    Geliked door 1 persoon

   • Eric zegt:

    U bent een roze muts, Trucker. U kan al samen met die massa’s roze wijven gaan schreeuwen tegen Trump. Feit blijft dat deze feeks de hetze tegen blanke mannen heeft helpen opstarten. Ze heeft een minderjarige aangerand en dat is in de VS strafbaar. Waarom zou een volwassen man geen seksuele betrekkingen met een minderjarig meisje mogen hebben en een volwassen vrouw wel met een minderjarige jongen? Zou dat geen discriminatie zijn? En ik blijf erbij dat dit Italiaans wicht erger is dan een hoer. Een hoer gaat niet nadat ze geld ontvangen en seks gehad heeft naar de politie om haar klant wegens ‘seksuele intimidatie’ aan te geven. Hoe kan je nou zo’n kreng verdedigen? En uw enige motivatie om het voor haar op te nemen is dat (in mijn ogen lelijke, in uw ogen mooie) snoetje. Gelukkig hanteren rechters meestal objectievere maatstaven. Met haar pretentie en haar show zal ze bij een rechtvaardige rechter bot vangen. De gevangenis moet ze in, en wat mij betreft mag ze voor een meute moslims gegooid worden. Dan pas zal ze beseffen wat een onnozel lieverdje die Weinstein eigenlijk wel was.

    Like

   • Elisah zegt:

    Als misbruik bewezen kan worden, en ze hem idd vantevoren dronken heeft gevoerd, dat is ze niet onschuldig.

    Haar verhaal,
    https://tpo.nl/2018/08/21/asia-argento-ontkent-alles-is-geschokt-en-gekwetst-na-zelf-van-metoo-te-zijn-beschuldigd/

    Asia Argento ontkent alles, is ‘geschokt en gekwetst’ na zelf van #metoo te zijn beschuldigd

    De actrice zegt nu dat Bennett onverwacht bij haar aanklopte nadat ze filmproducent Harvey Weinstein had beschuldigd van verkrachting. Ze stelde dat de jonge acteur destijds kampte met ,,ernstige financiële problemen” en om een exorbitant geldbedrag vroeg.

    Volgens Argento besloot haar partner, de inmiddels overleden kok Anthony Bourdain, het geld over te maken om “negatieve publiciteit” te vermijden. Ze benadrukt in een verklaring “nooit enige seksuele relatie met Bennett” te hebben gehad.

    Like

   • Elisah zegt:

    Foto van de twee samen, ze kenden elkaar al veel langer en waren vrienden, ze heeft in een film zijn moeder gespeeld en ze bleven elkaar daarna moeder en zoon noemen.

    Like

   • BertG. zegt:

    Je kan duidelijk zien op de foto dat hij gedwongen wordt.
    Want met ze arm probeert hij haar arm weg te halen.
    Je ziet meteen dat hij het allemaal niet meer leuk vind.

    Like

  • paulzwueste zegt:

   Eric.
   Ik begrijp echt niet waar je je zo druk over maakt.
   ’n Mooie vrouw die met ’n 17-jarige naar bed gaat is ieders droom.
   Bovendien ook ’n Tante Julia kan interessant zijn voor bepaalde jonge mannen die er financieel niet zo goed voor zitten.
   Dat is gewoon plezier voor twee.

   Like

   • Trucker zegt:

    Misschien was er wel een groot leeftijdsverschil wat betreft tante Julia en was die een poppemieke van goed dertig jaar 🙂 zou ik ook niet laten om eens te metooen 🙂

    Like

   • Eric zegt:

    Ik wind me op over die hele Metoo-hetze waarvoor dit smerige wicht mee verantwoordelijk is. Ik moet zeggen: ik wist niet dat de mannen op deze site zo simpel in elkaar zaten. Jullie lopen alleen maar je p****l achterna. Waardoor jullie hoofden vol mist komen te zitten. Eén glimlach van een gewiekst grietje en jullie zijn verloren. Wat een gebrek aan psychologisch inzicht ! Niet moeilijk dat Europa naar de duivel gaat.

    Like

  • Oeps zegt:

   @ Eric (21 augustus 2018 om 15:59)

   Dames en Heren.

   Asia Argento en Jimmy Bennett hebben destijds sex gehad in een hotel. Hij was 17 en zij was 37. Het was niet zo maar sex van recht op en neer. Nee, zij heeft hem zelfs oraal bevredigd. Wow, dat is nog eens heftig voor een 17 jarige jongen. Daarna hebben ze in bed nog foto’s gemaakt en zelfs nog dagenlang via sociale media contacten onderhouden.

   Ik zie hierin helemaal geen verkrachtingselement. Het is, volgens mij, wederzijdse instemming. De jongen zegt niet, dat hij destijds niet akkoord was, of dat hij zich tijdens de daad heeft verweerd, of heeft geprobeerd haar af te houden. Ik denk, dat hij met volle teugen genoten heeft van deze bevrediging. Welke jongen van 17 zou dat niet ???

   Achteraf beweert hij, dat hij na afloop walging voelde. En hij voert als argument aan, dat hij maar net 17 jaar was. Zou zij dat geweten hebben, toen ze hem bevredigde ??? Of had hij over zijn leeftijd gejokt ??? En hoe zijn ze tot die sexuele daad gekomen ??? Waarom heeft hij zijn broek uitgetrokken.

   Vervolgens heeft zij hem een vorstelijke compensatie van $ 380.000 betaald. Dat is niet niks. En nu komt hij opeens met een claim van maar liefst $ 3.500.000. Ik krijg hier een heel raar gevoel bij. Het heeft er alle schijn van, dat hij er een slaatje uit wil slaan. Dit lijkt me niet erg snugger. Ik zou na zo’n vorstelijke compensatie mijn lippen stijf op elkaar houden. Maar hij probeert het onderste uit de kan te halen en dan kon hij wel eens het lid op de neus krijgen.

   Het zou best kunnen, dat in de staat, waar de bevrediging heeft plaatsgehad er een minimum leeftijd (age of consent) van 18 jaar geldt. Maar bij dit soort zaken, worden door de rechtbank normaliter wel omstandigheden in ogenschouw genomen. Waren er drugs en/of alcohol in het spel ??? Was er sprake van voorbehoedsmiddelen ??? Wie van beiden nam het initiatief ??? En zo zijn er nog veel meer vragen te berde te brengen.

   Als zij een advocaat heeft, die van wanten weet, zou het zo maar kunnen gebeuren, dat de zaak opeens een hele andere wending krijgt. Dan zou hij wel eens van eiser gedaagde kunnen worden en haar wegens bijvoorbeeld afpersing en smaad een enorm bedrag aan smartegeld moeten betalen. Als je gaat kaatsen, kun je de bal verwachten.

   Dat Asia Argento een bepaalde reputatie heeft, zal haar niet gemakkelijk ten laste gelegd kunnen worden. Haar reputatie heeft waarschijnlijk niets met deze specifieke zaak te maken. Dat valt eerder onder het hoofdstuk “roddeljournalistiek”.

   Asia Argento is niet echt mijn type, maar dat zij een lelijk wijf zou zijn, kan ik zeer zeker niet beamen. Smaken verschillen. En over smaak valt niet te twisten.

   Geliked door 1 persoon

   • Trucker zegt:

    Oeps geeft de feiten op een rijtje en dan nog een goede analyse er bovenop.
    Zeer goed en naast deze is ook je vorige uitgebreide reactie over die twee “tortelduifjes” to the point.
    Dat laatste kan ik niet zeggen van éne Eric (HIJ/ZIJ) heeft duidelijk last van penisnijd en beschuldigd mij van een “roze muts” te zijn…
    Tja hoe moet ik hier in Hemelsnaam op reageren ik en roze zijn nooit (echt nooit) een gelukte combinatie geworden zelfs niet met carnaval.
    Het enige dat ik met een kleur en mijzelf kan associëren is eerder rood als van een Redneck die ik benijd om hun Second Amendment.
    Eat your heart out Eric(a)

    Geliked door 1 persoon

   • Eric zegt:

    Ha, en wie zegt dat ze niet genoten heeft toen Harvey Weinstein op haar lag te kreunen? Wat u hierboven aanhaalt om haar gedrag goed te praten is subjectief en gebaseerd op identificatie met het slachtoffer. Het is niet omdat u van die teef zou genoten hebben dat die jongen ervan genoten heeft. Als hij zegt dat hij walgde geloof ik hem. Is een vrouw die tijdens een verkrachting klaarkomt (dat gebeurt) medeplichtig aan die verkrachting? Is het dan ineens geen verkrachting meer en moet ze dan haar verkrachter bedanken? Komaan, zeg, gebruik je verstand eens en laat die hormonen even achterwege, wil je?.

    Like

   • BertG. zegt:

    Volgens mij is Eric er nog steeds boos om dat de meisjes hem niet zagen staan toen ie zelf 17 was.
    Ze hele jeugd voorgoed verpest.

    Geliked door 2 people

   • Eric zegt:

    Bert, nee, ik heb de indruk dat er hier een hoop zijn die niet genoeg seks gehad hebben in hun leven. Ze verlangen naar smerige wichten die hen aanranden. Iedere roze muts die naar hen lonkt krijgt hen in alle staten. Ze mag haar eigen moeder vermoord hebben, ook dat wordt haar vergeven. Zolang ze maar naar jullie glimlacht en met haar kont en haar vieze borsten schudt mag ze zelfs president van de Verenigde Staten worden, nietwaar?

    Like

 11. Republikein zegt:

  Als specialist zeg ik gewoon doen.

  Like

  • Trucker zegt:

   Wat je als specialist aanbeveelt weet ik niet maar betreft het madam Argento zeg ik volmondig je hebt gelijk we doe een Metootje want ze ziet er nog best appetijtelijk uit (en een afgetraind lichaam of ben ik verkeerd voorgelicht) ?

   Like

   • Republikein zegt:

    Tuurlijk Trucker, en een trio is niks voor ons he.
    Zei vroeger wel eens ” dan trek ik een sloop erover” maar dat is nu niet noodzakelijk.
    Kijk, Bobo had een blonde vriendig en ze dacht dat hij naar Paramaribo zou wederkeren nadat hij zij dat ze elkaar een tijdje niet meer gingen zien, maar hij legde haar alleen maar op haar buik.
    Dat zouden wij nooit zeggen.

    Like

 12. Republikein zegt:

  Vriendin, zei

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s