Bescherm je, verzet je, verenig je en stem op het alternatief voor de huidige politiek!

Screenshot_175

(Door: Angelika Barbe – Vertaling: E.J. Bron)

Beste burgers, beste patriotten, beste verzetsstrijders!

Nee, we hoeven ons het cultuurgebonden geweld en de verachting van islamitische hordes mannen niet te laten welgevallen. Een vooraanstaande zwarte arts geeft te bedenken dat “er geen therapie voor ontbrekende culturele aanpassing bestaat”. Consequente uitzetting is het enige dat helpt. Overigens roept daar ook de prominente migratieonderzoeker prof. Ruud Koopmans van de Humboldt Universiteit in Berlijn toe op.

philosophia perennis

De psychiater Ralph Aschwanden zegt: “Ons strafrecht is bij afgewezen asielzoekers, die niets te verliezen hebben, ineffectief. Zelfs geldboetes worden uiteindelijk door de belastingbetaler betaald. Het enige dat help is consequent uitzetten van mensen die niet willen integreren.”

De sjiitische imam Saba Shibbar spreekt op YouTube onverbloemd de waarheid: “De islam moet gewelddadig verbreid worden als de mensen zich niet vrijwillig onderwerpen.”

Dat is echter het einde van de vrijheid, waarvoor we moeten vechten. “Want het WESTEN is een eiland van vrijheid in een zee van geweld” (Horkheimer).

Men moet weten dat het de ideologisch verblinde moslims, die alleen de koran, de sira en de hadith kennen, niet alleen om het verbreiden van verschrikking. Het gaat om het doden van ongelovigen. Deze eis is 25 keer in de koran te vinden.

Bescherm jezelf, waar je ook naartoe gaat. Want de open grenzen blijven bestaan

Wat doe je als je als vluchteling zelfs in Zweden wordt afgewezen? Dan stap je in de trein naar Duitsland en doorloopt onmiddellijk een nieuwe asielprocedure, zelfs wanneer je de afgewezen asielaanvraag laat zien. Dublin-III interesseert niemand en wordt vooral in Duitsland niet uitgevoerd. Directe bevelen van de federale politie negeert men gewoon, want in Duitsland regeert de heerseres van het onrecht.

Screenshot_172

Een patriot moet op elk moment bereid zijn om zijn land tegen de regering te verdedigen.

Nu komen er bovendien – dankzij de socialistische Spaanse minister-president – talrijke Afrikaanse migranten naar Duitsland. De procedure is absurd, maar effectief. De migrant wordt in Spanje tot “ongewenst persoon” verklaard wanneer hij daar niet onmiddellijk asiel aanvraagt, en mag verder reizen. Juridisch gezien is echter ieder ander Schengen-land voor hem verboden. Maar de “heerschappij van het onrecht” en haar heerseres in Duitsland maken het onmogelijke mogelijk.

We moeten ons niet ongerust maken

Oh ja, we moeten niet “ongerust” worden. Daarom verkondigt ons door de belasting gefinancierd staatsmedium” WDR op zijn Facebook-pagina “WDR for you” in het Arabisch het vonnis van het Europees Gerechtshof dat asielzoekers een verblijfsrecht garandeert. Want, wie minstens 6 maanden in Duitsland leeft, mag niet naar een ander Europees land uitgezet worden – ook niet wanneer een ander land volgens de Dublin-regels verantwoordelijk is voor de procedure. Daarover werd noch in Oostenrijk noch in Duitsland bericht.

Er vindt in de sociale media een blokkeringsgolf zonder weerga plaats

Ongelooflijk! Er vindt een blokkeringsgolf zonder weerga in de sociale media plaats. Tegelijkertijd is een bondskanselier in Dresden bang voor het volk en verstopt zich achter enorme veiligheidswanden, die daarvoor speciaal voor het deelstaatparlement in Sachsen werden opgesteld.

Voor de waarheid wordt men in “Merkel-Duitsland” geblokkeerd. Ook al heeft de waarheid het moeilijk, er zijn altijd mensen die van haar houden en haar verbreiden.

Merkel, Rutte, Macron, Sarkozy, Juncker, enz.

Niet vergeten: dat zijn de gewetenloze volksverraders, die de democratische naties van het Westen een doorn in het oog zijn, die zich sterk maken voor het “multi-etnische experiment” in een Europese centrale staat, die de moeizaam bevochten rechtsstaat afbreken, met gestuurde media de burgers proberen te manipuleren. Als we dat niet documenteren, zullen ze alles betwisten.

Screenshot_174

Wij zijn Duitsers. Geen racisten. Duits zijn is geen misdaad. 

Hoe moet ik de vertegenwoordigers van de kartelpartijen, die mij ongevraagd aan een “etnisch experiment” onderwerpen en zodoende de toekomst van mijn kinderen en kleinkinderen – en die van alle andere burgers bedreigen, dan anders noemen? Deze “duistere figuren” hebben geen kinderen, wier toekomst hen na aan het hart ligt. Ze laten hun bedoelingen in het donker en verraden respectievelijk bedriegen zodoende de burgers. De waarheid verstopt zich niet achter frasen, maar gebruikt een duidelijke taal om begrepen te worden.

Zolang de burgers zich aan de wet houden en met hun demonstraties de grondwet verdedigen, de kartelpartijen echter de wet breken, zal ik ze volksverraders blijven noemen. Want de “voorwaarde voor vrijheid en democratie is de heerschappij van het recht”.

Helaas hebben zich ook in het communisme vrouwen laten instrumentaliseren en verkochten hun overtuiging. Daarvoor namen ze deel aan de macht, aan de privileges, aan de onderdrukking van de burgers. Daarvoor zijn ze tot op de dag van vandaag medeverantwoordelijk en kunnen daarvan niet vrijgesproken worden vanwege hun geslacht. Zo was het in het nationaalsocialisme – zo is het in de islam en ook in de Bondsrepubliek. Wie anderen zijn ideologie wil opdringen, hen totalitair wil heropvoeden, maakt zich schuldig aan de vernietiging van de open samenleving.

Jullie groen-links gegenderde vrouwen, zwijg niet over de ontelbare moorden op vrouwen door islamitische vrouwen-verachters, maar neem het op voor de slachtoffers. Sabatina James – een tot het christendom bekeerde moslima die met een doodsfatwa moet leven, bekent:

“Wie vrouwen betast, homoseksuelen slaat, Joden pest en christenen aanvalt, is geen zielig slachtoffer dat bescherming nodig heeft in ons land. Maar hij is een islamitische dader die daar naartoe teruggestuurd moet worden waar hij dat geleerd heeft.”

De open samenleving moet vernietigd en een gesloten samenleving worden

Dat mogen we niet toestaan, maar ons verzetten en gebruikmaken van ons recht op verzet.

Screenshot_173

Op zekere dag zal het (nog) scheldwoord “rechtse patriot” al diegenen zedelijk boven andere verheffen die nu de moed hadden zich te verzetten. Ik draag de Mielke/Honecker-scheldwoorden “subversief element” en “vijandig negatieve contrarevolutionair” met opgeheven hoofd en waardeer ze net als het begrip “rechtse patriot”, waartoe ik mezelf trots reken.

Beste burgers, beste patriotten, beste verzetsstrijders voor het recht – bescherm je, verzet je, verenig je en stem op het alternatief voor de huidige politiek. Want jullie hebben de keuze en daarom zijn de kartelpartijen bang voor de mondige burgers.

Bron:
https://philosophia-perennis.com
Door: Angelika Barbe

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in burgermoed, Duitsland, Patriottisme, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid. Bookmark de permalink .

5 reacties op Bescherm je, verzet je, verenig je en stem op het alternatief voor de huidige politiek!

 1. Wachteres zegt:

  https://www.cicero.de/innenpolitik/Offener-Brief-von%20CDU-Dissidentin-Nicht-mehr-mit-mir

  Offener Brief von CDU-Dissidentin – „Nicht mehr mit mir!“

  VON ANGELIKA BARBE am 24. Dezember 2017

  Zum Ende des Jahres bringen wir eine Serie der monatlich meistgelesenen Texte auf Cicero Online. Im Februar 2017 wandte sich Angelika Barbe, ehemalige Bundestagsabgeordnete der SPD, CDU-Mitglied und DDR-Bürgerrechtlerin, mit einem offenen Brief an ihre Partei. Ein Text zur Eurokrise, Flüchtlingskrise und zu Rentenansprüchen.

  Like

 2. Dat is een van de opgezette sociale vangnetten…..door het opengrenzenbeleid kan men gewoon in het volgende land asiel aanvragen…..achtergronden of eerdere afwijzingen kunnen amper gecontroleerd worden omdat men bijvoorbeeld over nieuwe valse paspoorten beschikt…….
  Er moet ergens ook een of meerdere cellen zitten, zoals eerder in Molenbeek het geval was …..dat er in valse paspoort of ID kan worden voorzien.
  Er moet een ondergronds netwerk van de islam bestaan die dit verzorgt.
  Maar beste lezers…..het zal mijn fantasie weer zijn die op hol slaat.

  Like

 3. Rather a racist than an own-folk traitor! (Liever een racist dan een eigenvolks-verrader!)

  Like

 4. Claude du Ferme zegt:

  deze onzin is al meer dan 40 jaar aan de gang,en inplaats dat het wat beter gaat beginnen rechtse(koopmans) partijen nu ook wat nationalistische praatjes te verkondigen(ondertussen de multi-nationals allerlij belasting voordeeltjes te gunnen ten koste van de eigen bevolking en de asiel parasieten voorrrang geven op de laatste betaalbare woningen
  Kortom de mensen worden tegenwoordig niet alleen door de slinkse gutmenschen verraden maar ook door de rechtse neo-liberale partijen
  misschien is het wel de hoogste tijd voor een burgeroorlog ,helaas wil dit niet zeggen dat we het winnen van de moslimhorders want het verraad is groots en moslimstrijders kunnen uit miljoenen en miljoenen aanhangers putten
  Te paard nu het nog kan ,morgen is het te laat

  Like

 5. Pingback: Bescherm je, verzet je, verenig je en stem op het alternatief voor de huidige politiek! | eunmask

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s