CARTOON Zuid-Afrika . . .

(Klik op de afbeelding voor groter beeld)

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Obama, Zuid-Afrika. Bookmark de permalink .

7 reacties op CARTOON Zuid-Afrika . . .

 1. joost zegt:

  Koop en lees het boek: “Minderheid in eigen land” door Martin Bosma. Een zeer informatief en goed geschreven boek dat de ondergang van Zuid-Afrika beschrijft. De huidige toestand in Zuid-Afrika van onteigening zonder schadevergoeding toont aan dat Bosma een realistisch en waarschuwend boek geschreven heeft dat ook voor ons in Nederland werkelijkheid kan worden.

  Geliked door 2 people

 2. Armani zegt:

  Schandalig , en de gele wereld kijkt da andere kant zowel Blank als Zwart

  Like

 3. koddebeier zegt:

  Met dank aan de diverse Nederlandse regeringen en het koningshuis voor het steunen van het ANC en het verheerlijken van Mandela en andere leiders !!

  Like

 4. BertG. zegt:

  Onlangs berichtten we dat de zwarte Zuid Afrikaanse regering van plan is om landerijen van blanke boeren in beslag te nemen, waardoor toch al één van de crimineelste en gevaarlijkste landen ter wereld op een snelweg naar Zimbabwaanse armoede, hyperinflatie, hongersnood en chaos terecht zal komen. Inmiddels is het eerste land van blanken inderdaad afgepakt, en heerst er paniek onder de boeren. Ook de zwarte boerenvereniging verzet zich tegen de confiscaties, omdat deze de toch al forse werkloosheid verder zullen doen oplopen, en er hongersnood dreigt uit te breken.
  http://xandernieuws.punt.nl/content/2018/08/Eerste-landerijen-blanken-afgepakt-Zuid-Afrika-richting-chaos-en-hongersnood

  Like

 5. Republikein zegt:

  In een gemeente aldaar moest i.v. m. hernieuwde milieuvoorwaarden de lengte van lantaarnpalen gemeten worden, een aantal zwartwerkers werden daarvoor aangewezen.
  Bij een controle bleek dat de palen voor deze klus op de grond gelegd werden, anders zou het betekenen dat de hoogte zou worden geregritreerd, ‘k neem nog een bakkie.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s