“Gedetineerden gebruiken openlijk geweld en drugs, cipiers sluiten zich op”: Overheid neemt Engeland´s “ergste” gevangenis weer zelf in handen

Screenshot_183

(Door: Joeri Vlemings)

De Britse overheid heeft beslist de gevangenis in Birmingham, die privaat gerund wordt, voor minstens een half jaar weer zelf in handen te nemen. Reden: cipiers hebben er de controle uit angst aan de gedetineerden overgelaten.

Het was de firma G4S die sinds 2011 de gevangenis HMP Birmingham – een van de grootste van Engeland en Wales – uitbaatte, via een privécontract voor 15 jaar en 30 miljoen pond (€ 33,5 miljoen). Inspecteurs voerden er onlangs tussen eind juli en begin augustus een onaangekondigde controle uit en stelden volgens het verslag een schrijnende “crisissituatie” vast.

Sommige personeelsleden van de gevangenis waren zo bang dat ze zichzelf opsloten en sliepen tijdens hun dienst. Ze verlieten hun kantoor slechts een uur per dag om te kunnen douchen. De 1.269 gedetineerden konden “bijna straffeloos” hun gang gaan. Ze gebruikten openlijk drugs en geweld, en scholden de cipiers de huid vol. Bepaalde plaatsen van de instelling waren smerig, met bloed, braaksel en uitwerpselen van ratten op de vloer.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
HLN Be.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Weg met ons!", Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Groot-Brittannië, Krankzinnigheid, lafheid, Overheid, Rotzakken, verloedering. Bookmark de permalink .

12 reacties op “Gedetineerden gebruiken openlijk geweld en drugs, cipiers sluiten zich op”: Overheid neemt Engeland´s “ergste” gevangenis weer zelf in handen

 1. klaas zegt:

  Like

 2. Guus Velraeds zegt:

  Bij Wladimir Poetin zal het bajes gajes weinig kans hebben de bajes om te vormen tot een pret hotel.

  Like

 3. Tistochwat zegt:

  Ik neem aan dat de gedetineerden uit mohammedanen bestaan?

  Het lijkt wel een klucht.
  Ik zit er stiekem om te lachen , maar het is natuurlijk verschrikkelijk.

  Ik verheug me nu al op de komende 100 miljoen ‘migranten’, die ‘ons worden geschonken’ en die ‘ons iets waardevollers brengen dan goud’. 👿

  Like

  • BertG. zegt:

   We gaan nog heel wat meemaken hier.

   Geliked door 1 persoon

  • Harry zegt:

   Op een of andere manier blijken we in het westen niet opgewassen te zijn tegen die islamitische en Afrikaanse mentaliteit .
   Zelfs als ze opgesloten zitten , kunnen we ze niet aan , kennelijk .
   Hier is men van nature veel docieler .
   Die lui zijn hondsbrutaal , agressief en schieten elkaar te hulp .
   De wetten dienen aangepast te worden aan het instroom-geteisem .
   Iets in de vorm van vogelvrij verklaren , of zo .
   En voor de politie, blanco volmacht om te schieten .
   En wel metéén !

   Geliked door 2 people

 4. koddebeier zegt:

  Laat me raden wat daar gevangen zit………………………………..

  Geliked door 1 persoon

 5. bigljohn zegt:

  ….Bepaalde plaatsen van de instelling waren smerig, met bloed, braaksel en uitwerpselen van ratten op de vloer….Die Islamitische ratten moet je niet opsluiten, die moet je verdelgen. Je gaat toch ook geen onkruid in je tuin bemesten ?

  Geliked door 1 persoon

 6. Elisah zegt:

  Iets anders uit GB,
  https://www.breitbart.com/london/2018/08/19/exclusive-british-govt-back-land-reforms-aimed-dispossessing-south-africas-white-minority/

  Exclusive: British Govt Appears to BACK ‘Land Reforms’ Aimed at Dispossessing South Africa’s White Minority

  Theresa May’s government appears to be backing the Soviet-style policy of “land expropriation without compensation” aimed at dispossessing South Africa’s white farmers.

  Like

 7. Jules Vismale zegt:

  Drank en sigaretten hoeven per definitie niet altijd vergif te zijn voor iedereen al lijkt jammer genoeg het laatstgenoemde spul wel erg op drugs. Ik rook zelf niet en ik weet dat Walt Disney (1901-1966) niettemin hieraan ten onder ging.
  Als het echter gaat om vergif en rook die mensen zou kunnen verstikken dan zal ik hier een verhaal gaan afbeelden over Marie-Madeleine Marguerite d’Aubray (1630-1676), bijgenaamd de Markiezin de Brinvilliers, een beruchte Franse gifmengster.
  Van adellijke afkomst, Marie-Madeleine d’Aubray werd beschreven door schrijvers van haar kindertijd als erg mooi, petite en veel-courted, met een aantrekkelijke lucht van kinderlijke onschuld en dol op grappen al werd ze liever een verwend nest genoemd wat ze feitelijk ook was en ze had een grote overredingskracht in haar omgeving.
  In 1651 trouwde Marie-Madeleine met een Franse legerofficier en markies, Antoine Gobelin de Brinvilliers, en diende deze vervolgens in het regiment van Normandië; in 1659 stelde haar man Marie-Madeleine voor aan zijn vriend Gaudin de Sainte-Croix, een knappe jonge cavalerieofficier met een ongekende smaak en een zeer slechte reputatie. Marie-Madeleine en Gaudin werden toen al snel geliefden.
  Hoewel de affaire uiteindelijk leidde tot een publiek schandaal, deed de markies de Brinvilliers, die Frankrijk had verlaten om zijn schuldeisers te ontwijken, geen enkele moeite om dit te stoppen. Marie’s vader Dreux d’Aubray was echter woedend geworden en verkreeg de arrestatie van Sainte-Croix op een lettre de cachet. Een jaar lang was Sainte-Croix een gevangene in de Bastille, waar hij verondersteld kennis van vergiften op te doen van zijn medegevangene, de Italiaanse gifmenger Exili. Toen hij de gevangenis verliet, beraamde hij met zijn bereidwillige minnares Markiezin de Brinvilliers (die haar vader en overige familie diep van binnen en van jongs af aan eveneens verafschuwde) een gruwelijke wraak op haar vader.
  Marie-Madeleine begon methodisch te experimenteren met de drankjes die Sainte-Croix, mogelijk met hulp van een chemicus, Christopher Glaser, bereidde, en ze vond toen direct beschikbare proefkonijnen bij de armen die haar naastenliefde zochten, en de zieken die ze in de ziekenhuizen bezocht.
  Met behulp van verschillende dodelijke brouwsels wordt gezegd dat Markiezin de Brinvilliers meer dan 50 slachtoffers heeft vergiftigd. Eén van haar soorten vergif, aqua tofana , is vermoedelijk uitgevonden door haar Italiaanse tegenhanger Tofana .
  Ondertussen breidde Sainte-Croix, volledig financieel geruïneerd, zijn oorspronkelijke plan uit. Hij besloot niet alleen Dreux d’Aubray te vergiftigen, maar ook de zus van Marie de Brinvilliers, Thérèse d’Aubray en haar twee broers. Met haar overleden familieleden zou Marie-Madeleine in het bezit komen van het grote familiefortuin.
  In februari 1666, tevreden over de efficiëntie van de voorbereidingen van Sainte-Croix en met het gemak waarmee het vergif zonder opsporing kon worden toegediend, vergiftigde Marie-Madeleine haar vader, en in 1670, met de medewerking van hun bediende La Chaussée, haar twee broers.
  Een postmortemonderzoek suggereerde de echte doodsoorzaak, maar geen verdenking was gericht tegen de moordenaars.
  Voordat er een poging kon worden gedaan om aan het leven van Thérèse d’Aubray te beginnen, stierf Sainte-Croix in 1672 plotseling tijdens een van zijn experimenten, mogelijk door dodelijke dampen in te ademen zodat hij hiermee onbedoeld zichzelf had vergiftigd!
  Omdat hij geen erfgenamen achterliet, werd de politie ingeschakeld en zij ontdekten toen enkele papieren onder zijn bezittingen die de moorden onthulden en betrof het Marie-Madeleine en La Chaussée. De laatste werd gearresteerd, gemarteld tot een volledige bekentenis en in 1673 levend gedood aan het stuur, maar Markiezin de Brinvilliers wist toch te ontsnappen, waarschijnlijk eerst in Engeland, vervolgens in Duitsland, daarna in Nederland bij Maastricht en uiteindelijk in een klooster in Luik waar ze later werd gepakt door een politieagent, vermomd als een priester.
  Van alle bewijzen rondom haar criminele leven en misdaden werden vrij snel gevonden in haar papieren. Ze werd uiteindelijk verhinderd om zelfmoord te plegen en Markiezin de Brinvilliers werd hierna naar Parijs gebracht. Daar werd ze gemarteld in de Conciergerie (een beruchte gevangenis) om betekenissen los te krijgen, uiteindelijk ter dood veroordeeld en later op een mestkar naar het schavot gestuurd, op de Place de Grève, waar Markiezin de Brinvilliers op 16 juli 1676 door André Guillaume, de Parijse beul, werd onthoofd en daarna werd haar vrij kleine lichaam verbrand op een enorme brandstapel!
  Haar as werd hierna verspreid door de wind heen en veel Parijzenaren hoopten zelfs dat zij de lucht daarvan niet inademden opdat zij zo niet werden vergiftigd!

  Like

 8. Jules Vismale zegt:

  Helaas blijken de Nederlandse gevangenissen, in tegenstelling tot die in België of Frankrijk, ook bijna ware hotels te wezen en met dat stinkende wonden-beleid wil ongetwijfeld elke crimineel hier misschien nog de bak in om gratis verzorging te krijgen! Lees thans hoe Geert Wilders daar over denkt:

  Geert Wilders weet wel hoe je feestende criminelen aanpakt: “Water, brood, isoleercel!”

  Maar ja, helaas worden gevangenen in Nederland haast doodgeknuffeld.

  Gisteren was er behoorlijk wat media-onrust (trouwens niet eens verbazingwekkend omdat dit al jaren zo speelt hier in Nederland) nadat bekend werd dat een grote groep veroordeelde criminelen zichzelf gefilmd hadden terwijl ze lekker aan het feesten waren… in de gevangenis. Keukenmeubilair werd kapot gesmeten, terwijl de akelige “gedetineerden” heerlijk aan het dansen waren. En roepen, gillen, en zingen, natuurlijk.

  Knettergek dat zoiets kan in Nederland, vindt ook Geert Wilders. Anders dan Mark Rutte — die dit soort gedrag blijkbaar volstrekt normaal vindt, anders zou hij er wel iets aan doen — vindt hij dat deze criminelen (een paar jaar geleden wilden ze in Amsterdam een heel stel drugsverslaafden zelfs naar Suriname of een ander land toe sturen om daar af te kicken met een grote som geld! Gelukkig ging dat feest NIET door omdat die landen permanent weigerden om die verslaafden op te nemen en zo hoort dat ook!) aangepakt moeten worden. En hard ook.
  Hoe dan? Water. Brood. Isoleercel. En anders gewoon met een gestreept boevenpak aan, een masker om de ogen heen en een ketting met een zware ijzeren kogel daaraan vast!

  Zo doe je dat, inderdaad. Helaas wordt Nederland geregeerd door een afschuwelijke man, Rutte, (een stomkop met een mislukt uilengezicht, gelijk aan dat misbaksel van een Balkenende!) die niet eens bekend is met het woord “aanpakken,” laat staan met de betekenis ervan.
  Onze premier vindt het ongetwijfeld eerst en vooral zielig voor ‘gedetineerden’ (als hij zelf in de bak zou belanden, wil Rutte dan soms ook gaan vertoeven tussen verkrachters, moordenaars, psychisch gestoorden en terroristen?) dat ze vastzitten. En zal bij zichzelf denken, “ach, als ik hun was zou ik ook af en toe een feestje nodig hebben om de dag door te komen.”
  Dan betaald hij dat feestje maar gewoon uit eigen zak, hoor!

  Jammer, maar we zitten nog wel even met deze man (godzijdank niet voor eeuwig!) opgezadeld. Laten we in vredesnaam hopen dat de verkiezingen voor de Eerste Kamer de meerderheid van de coalitie vernietigen zodat Rutte ein-de-lijk ten val kan worden gebrachten die hele akelige linkse elite erbij!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s